«24 ΩΡΕΣ» στον ALPHA Κύπρου


«24 ΩΡΕΣ» στην Αροδαφνούσα… σπάζοντας το ταμπού του θανάτου.

Η Πόπη Αβραάμ και η εγγονή της Χριστοδούλας αποκαλύπτουν ιστορίες ζωής και προσφοράς… με την κάμερα να καταγράφει συγκλονιστικές εικόνες εντός του νέου κτιρίου της «Αροδαφνούσας».

Με μία ιδιαίτερη εκπομπή-αφιέρωμα επιστρέφουν οι «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου, εισερχόμενες στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου. Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 21:15, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του χτυπούν την πόρτα του νέου κτιρίου της «Αροδαφνούσας», ενός ιδιαίτερου χώρου που είναι πλημμυρισμένος από αγάπη και αποκαλύπτουν ανθρώπινες ιστορίες, οι οποίες θα προκαλέσουν συγκίνηση και θαυμασμό. Αν και η λέξη «Αροδαφνούσα» αποτελεί για χρόνια ένα ταμπού που σχετίζεται με το θάνατο, ωστόσο η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και αυτό ετοιμάζεται να παρουσιάσει και η ομάδα της εκπομπής-ντοκιμαντέρ «24 ΩΡΕΣ», με αγάπη και σεβασμό απέναντι στους καρκινοπαθείς, τις οικογένειές τους αλλά και τους Επαγγελματίες Υγείας που στελεχώνουν το εν λόγω τμήμα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Σε πρώτο πλάνο και η γνωστή Κύπρια ηθοποιός Πόπη Αβραάμ, η οποία θα αποκαλύψει την προσωπική της ιστορία, καθώς και η εγγονή της Χριστοδούλας στο όνομα της οποία κάθε χρόνο πραγματοποιείται μία από τις μεγαλύτερες εκστρατείες κοινωνικής αλληλεγγύης και ηθικής συμπαράστασης προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους.

Οι τηλεθεατές θα ακούσουν, μεταξύ άλλων, και μία πολύ όμορφη ιστορία μεταξύ μίας νοσηλεύτριας και ενός καρκινοπαθούς, ο οποίος της οφείλει την ίδια του τη ζωή. Θα ακολουθήσει ξενάγηση στους χώρους της «Αροδαφνούσας», καθώς και αναφορά στα προγράμματα που προσφέρει δωρεάν σε όλους όσοι έχουν ανάγκη. Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε το ξεχωριστό αυτό επεισόδιο στο οποίο θα ακουστούν ιστορίες ζωής και προσφοράς, με επίκεντρο την αγάπη… την κινητήρια δύναμη όλων!

«24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 21:15 στον ALPHA Κύπρου