21 Νοεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ως η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του τόπου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, δίνοντας καθημερινά μάχες για άμεση, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση αλλά και την ετοιμασία προγραμμάτων με στόχο την ενδυνάμωση του πολιτισμού και την προσφορά ποιοτικής ψυχαγωγίας για όλους.

Η Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης καθιερώθηκε για να ενθαρρύνει τις ανταλλαγές προγραμμάτων μεταξύ χωρών και τηλεοπτικών σταθμών, που έχουν σχέση με την ειρήνη, την ασφάλεια, τον πολιτισμό και την ανάπτυξη.

Ως Δημόσια Ραδιοτηλεόραση αναγνωρίζουμε το σοβαρό ρόλο που επιτελούμε στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης για τα σημαντικά θέματα που επηρεάζουν τη ζωή όλων των πολιτών και δίνουμε μάχες για να επιτελούμε, παραγωγικά τον ρόλο και την αποστολή που μας έταξε η Πολιτεία.

Στόχος των τηλεοπτικών προγραμμάτων του ΡΙΚ είναι να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και το κοινό καλό και εδώ εδράζεται η αποστολή μας.

Ευχαριστούμε όλους τους λειτουργούς της τηλεόρασης του ΡΙΚ για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν καθημερινά αλλά πιο πολύ ευχαριστούμε την κοινωνία των πολιτών που μας παρακολουθεί και μας στηρίζει.