1ο Παγκύπριο Τουρνουά Ποδοτέννις REMEDICA


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Παγκύπριο Τουρνουά Ποδοτέννις Remedica, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 3 με 5 Ιουλίου, στα γήπεδα Remedica Park στη Λευκωσία.

Στο Remedica Τουρνουά Ποδοτέννις συμμετείχαν  44 ομάδες, με δύο παίχτες η κάθε μια, και οι παρευρισκόμενοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των αθλητών, ν’ απολαύσουν τους αγώνες, καθώς και την άρτια διοργάνωση.

Το ποδοτέννις είναι ένα άθλημα που συνδυάζει τεχνικές από ποδόσφαιρο, τένις και πετόσφαιρα. Η κάθε ομάδα περιλαμβάνει συνήθως δύο ή τρεις παίκτες, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τα πόδια και το σώμα τους, εκτός από τα χέρια, προσπαθούν να περάσουν την μπάλα πάνω από το διαχωριστικό φιλέ προς την αντίπαλη ομάδα. Ο αριθμός των συμμετοχών στο 1Ο Remedica τουρνουά αποδεικνύει τη σταδιακά αυξημένη δημοτικότητα του αθλήματος, που αποτελεί νέο γεγονός για τα κυπριακά δεδομένα, αφού όλο και περισσότερα παιδιά ξεκίνησαν να ασχολούνται φανατικά με αυτό.

Το τουρνουά αποτελείτο από 3 φάσεις, όπου οι ομάδες που αγωνίστηκαν μεταξύ τους, στην 1η φάση της κατάταξης με  εντυπωσιακές  αναμετρήσεις μετέβησαν στη 2η φάση των knockouts, όπου οι καλύτερες ομάδες αγωνίστηκαν στον τελικό για το έπαθλο.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νικητών από τον Δρ. Μιχάλη Νεοπτολέμου, Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή του Ομίλου Remedica, ενώ οι μεγάλοι νικητές του 1ου Παγκύπριου Τουρνουά Ποδοτέννις Remedica είναι οι Ηλίας Χαραλάμπους και Αλέξης Πίττας .Η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει τον μεγάλο νικητή του τουρνουά της Αθήνας. Δεν είναι τυχαίο ότι το έπαθλο περιλαμβάνει  την κάλυψη των εξόδων των αεροπορικών εισιτηρίων αλλά και της διαμονής στην Αθήνα, που είναι μια προσφορά της Remedica.