18ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΡΜΗΔΕΙΑΣ, Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιανοπούλου


18Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΡΜΗΔΕΙΑΣ, Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιανοπούλου

Ο Πολιτιστικό Όμιλος Ορμήδειας ανακοινώνει τη διοργάνωση του 18ου Πολιτιστικού Μουσικοχορευτικού Φεστιβάλ του, με αφιέρωμα στο έργο της εμβληματικής στιχουργού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, το Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 στο Κοινοτικό Πάρκο Ορμήδειας στις 19:30.

Μαζί μας το Mουσικό Σχήμα Προσκυνητές με τους Θεόδουλο Παπαγεωργίου, Παναγιώτη Αγγλογάλλο, Λένο Κατσώνη, Νικόλα Φεσιά, Μιχάλη Μιχαήλ και Λάμπρια Κυπριανού.

Δημοφιλή τραγούδια όπως «Τα Καβουράκια», «Όνειρο Απατηλό», «Πετραδάκι Πετραδάκι», θα μας κρατήσουν συντροφιά σε μια όμορφη βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό του καλοκαιριού.

Είσοδος: 5 ευρώ

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 99 130 418

Στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει φαγητό και ποτό.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της κ. Δόξας Κωμοδρόμου , Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μέγα Χορηγός: Οργανισμός Nεολαίας Kύπρου

«Το λαϊκό τραγούδι είναι ρωμαλέο. Δεν μπορεί να καταπιαστεί ο καθένας. Είναι λειτουργία μέσα στη ζωή. Είναι δυνατός αρμός που μας ενώνει με τα περασμένα, με την πλούσια παράδοσή μας σε λαϊκή τέχνη, λαϊκή μουσική. Είμαστε λαός ποιητής, τραγουδιστής, χορευτής..” Η ιστορία της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου συνδέεται με την ψυχή ενός ολόκληρου λαού, ελάτε να την γνωρίσετε μέσα από τα τραγούδια της μαζί μας, να γεμίσουμε όλοι συναισθήματα!