<< ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΜΑ >>


Το Ιστορικότερο και μοναδικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Πάτρας, το “Χάραμα”, άνοιξε τις πύλες του για την φετινή χειμερινή σεζόν 2023-2024 με ένα πρόγραμμα αξιώσεων, το οποίο θα ενθουσιάσει και τον πιο δύσκολο θαμώνα!
Σε έναν πανέμορφο industrial χώρο, στην καρδιά της Αχαϊκής πρωτεύουσας, το Χάραμα, γνωρίζει πώς να διασκεδάσει και να ευχαριστήσει το κοινό του το οποίο απαρτίζεται από όλες τις ηλικίες.
Σε ένα πρόγραμμα απαιτήσεων με τους Γιάννη Ξανθόπουλο να έχει πλέον ωριμάσει και να αποτελεί ένα γνήσιο λαϊκό τραγουδιστή, και τον Hovig με μεταγραφή από την Κύπρο να είναι η επιτομή του σύγχρονου διασκεδαστή με το εύρος της φωνής του και της παρουσίας του…Ι το Χάραμα έχει και φέτος έναν εκρηκτικό συνδυασμό και μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση διασκέδασης  για το απαιτητικό κοινό του που του είναι πιστό κάθε εποχή χειμώνα καλοκαίρι.
Σημειωτέον θα είναι πέρα από τους προαναφερθέντες δυο εξαιρετικούς καλλιτέχνες, να αναφερθούμε και στο υπόλοιπο εκλεκτό καλλιτεχνικό δυναμικό του πάντα διαχρονικού αλλά και επίκαιρου “Χαράματος”  που το αποτελούν Η Ναυσικά με το αστείρευτο πάθος αλλά και το εξαιρετικό μπρίο της επί σκηνής, η Χρύσα Μπανδέλη, ο Λευτέρης Ανδριανός και η Σταυρούλα Δημητροπούλου, όπου όλοι μαζί συνθέτουν ένα μοναδικό σχήμα που μας ταξιδεύει μουσικά, σε όλες τις δεκαετίες και σε όλα τα είδη μουσικής.
Και για αυτό το χειμώνα η διασκέδαση στην Πάτρα ανεβάζει την αδρεναλίνη του κεφιού μονάχα στο “ΧΑΡΑΜΑ”

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το Χάραμα είναι η πλέον δοκιμασμένη επιλογή για μοναδικά μουσικά ατέλειωτα διασκεδαστικά βράδια στην Πάτρα.