10 συναρπαστικά πράγματα της ημέρας!

Singapore - No Cycling

Ο κόσμος μας είναι συναρπαστικός. Είναι γεμάτος εκπλήξεις και αβεβαιότητες, πράγματα που δεν γνωρίζουμε και περιμένουν να τα ανακαλύψουμε, καθώς και εκείνα που ποτέ δεν ξέραμε εάν είναι αληθινά ή όχι…

1. Αν φας το συκώτι μιας πολικής αρκούδας θα πεθάνεις. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν τόσο πολλή βιταμίνη Α.

2. Ένα φωτόνιο μπορεί να χρειαστεί 40.000 χρόνια για να ταξιδέψει από τον πυρήνα του ήλιου στην επιφάνεια του, αλλά μόλις 8 λεπτά για να διασχίσει την υπόλοιπη διαδρομή προς την Γη….

3. Ο J.R.R Tolkien και ο Hitler βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μάχη κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου….

4. H εποχή που έζησε η Κλεοπάτρα είναι πιο κοντά, χρονολογικά, στη προσγείωση των ανθρώπων στο φεγγάρι, παρά στην κατασκευή της πυραμίδας της Γκίζας. …

5. Ο εθνικός ύμνος της Ισπανίας δεν έχει στίχους. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν παίζει ο ύμνος της χώρας, πριν από κάποιο αγώνα για παράδειγμα, το κοινό απλώς τραγουδάει «ΟΟΟ»….

6. Το μέλι δεν χαλάει. Μπορείς να φας μέλι 3.000 χρόνων….

7. Όταν αναπνέουμε από τη μύτη, πάντα εισπνέουμε περισσότερο αέρα από το ένα ρουθούνι, από ότι από το άλλο. Αυτό αλλάζει κάθε 15 λεπτά….

8. Θα χρειαζόταν περίπου 1.200.000 κουνούπια- με το καθένα να τσιμπάει από μία φορά- για να ρουφηχθεί ολοκληρωτικά το αίμα ενός ανθρώπου….

9. Οι τυφλοί δεν βλέπουν μαύρο, όπως νομίζουμε. Δεν βλέπουν τίποτα….

10. Αν ξεκινούσες με 1 λεπτό του ευρώ και διπλασίαζες τα χρήματα σου κάθε ημέρα, θα χρειαζόσουν 27 ημέρες για να γίνεις εκατομμυριούχος….

Πηγη:http://www.mixanitouxronou.gr/ta-20-pio-sinarpastika-pragmata-pou-den-xeroume-o-ethnikos-imnos-tis-ispanias-den-echi-stichous-ke-to-meli-den-chalai-pote/