10 στυλιστικά λάθη των ανδρών που μας καίνε των εγκέφαλο!


Τα «φάουλ» στο ντύσιμό μας είναι κάτι που όλοι προσπαθούμε να αποφύγουμε. Πολλές φορές, όμως, δεν ξέρουμε τον τρόπο. Και σε αυτό, μπορεί να μας φανεί χρήσιμη η γνώμη του αντίθετου φύλου.

Έτσι, στις γυναίκες αναγνώστριες του Reddit, ενός από τα δημοφιλέστερα σάιτ δημόσιου διαλόγου με εκατομμύρια χρήστες απ’ όλο τον κόσμο, ζητήθηκε να ψηφίσουν τα 10 χειρότερα στιλιστικά λάθη που κάνουν συνήθως οι άνδρες και να προτείνουν τρόπους με τους οποίους αυτά μπορούν να αποφευχθούν. Οι απαντήσεις τους ήταν οι εξής και, αν είστε άνδρας, καλό είναι να τις λάβετε σοβαρά υπόψη σας:

10) Τζιν σορτς

Σύμφωνα με τη γνώμη μεγάλου αριθμού γυναικών, δεν είναι από τα ρούχα που δείχνουν όμορφα πάνω στο ανδρικό σώμα. Καλύτερα, λοιπόν, να προτιμήσετε σορτς από λεπτό, καλοκαιρινό ύφασμα.

9) Φαρδιά τζιν

Η καλή εφαρμογή είναι πολύ σημαντική για ένα ρούχο. Επιπλέον, τα φαρδιά τζιν μάς θυμίζουν τη δεκαετία του ’90 και από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια. Έτσι, είναι προτιμότερο να φοράτε τζιν που εφαρμόζουν καλύτερα επάνω στο σώμα σας.

8) Ακατάλληλα αξεσουάρ για το κεφάλι

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να φορέσετε κάτι στο κεφάλι. Τα καπέλα, για παράδειγμα, δεν είναι της μόδας πια και, καμιά φορά, δείχνουν ότι κάποιος προσπαθεί υπερβολικά για να είναι στιλάτος. Καλύτερα, λοιπόν, να μην φορέσετε τίποτα.

7) Λάθος ξύρισμα

Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει το απεριποίητο μούσι. Και οι περισσότερες το προσέχουν αμέσως. Προτιμήστε, λοιπόν, ένα προσεκτικά φροντισμένο μουσάκι ή ακόμα και το εντελώς λείο δέρμα.

6) Ψεύτικα γυαλιά

Οι μόνοι άνθρωποι που πρέπει να φορούν γυαλιά είναι αυτοί που τα χρειάζονται. Οι υπόλοιποι, σύμφωνα με τη γνώμη των γυναικών, δείχνουν μάλλον … αστείοι με αυτά. Με λίγα λόγια: Γυαλιά για καλύτερη όραση ή, αλλιώς, καθόλου γυαλιά.

5) Σανδάλια με κάλτσες

Είναι από τα πιο τραγικά φάουλ που μπορεί να κάνει κάποιος, ώστε μια γυναίκα να εξαφανιστεί μια για πάντα από τη ζωή του. Καλύτερα να φορέσετε ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά χωρίς καθόλου κάλτσες.

4) Πουκάμισα μέσα από το παντελόνι – που, κανονικά, δεν έχουν σχεδιαστεί για να μπαίνουν μέσα από το παντελόνι

Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το διαπιστώσετε αυτό: Αν το πουκάμισο έχει μακριές άκρες, έχει σχεδιαστεί για να φοριέται από μέσα. Σε αντίθετη περίπτωση, όχι. Και αν έχει κοντές άκρες, αποφασίζετε εσείς πώς θα το φορέσετε.

3) Στρατιωτικά παντελόνια με τσέπες

Δείχνουν πολύ ξεπερασμένα, σύμφωνα με τη γνώμη των γυναικών. Καλύτερα, λοιπόν, υφασμάτινα, μονόχρωμα, ίσια παντελόνια.

2) Ρούχα με καλή εφαρμογή

Η εφαρμογή, όπως αναφέραμε και παραπάνω για τα τζιν, είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην επιλογή ενός ρούχου. Κι αυτό, ανεξάρτητα από τον τύπο του σώματός σας. Για παράδειγμα, τα πολύ φαρδιά κομμάτια καλό είναι να τα αποφεύγετε.

1) Κραυγαλέες μπλούζες με μεγάλα λογότυπα ή σχέδια

Κρατήστε την εμφάνισή σας απλή. Πετάξτε, λοιπόν, από πάνω σας οτιδήποτε δείχνει υπερβολικό.

 

Πηγή: womantoc.gr