10 λόγοι για να κάνετε install τα Windows 10!


Είναι αλήθεια ότι η νέα έκδοση του πιο δημοφιλούς λογισμικού όλων των εποχών, τα Windows 10, έχουν σχεδιαστεί με τρόπο, που είτε χρησιμοποιεί κανείς ποντίκι είτε οθόνη αφής, νιώθει άνετα στο περιβάλλον τους, αλλά και με λεπτομέρεια που σκοπό έχει να βελτιώσει την πλοήγηση, να εκτοξεύσει την παραγωγικότητα και να δώσει λύσεις σε κάθε ανάγκη, στιγμιαία.

Πως γίνεται όμως αυτό; η απάντηση είναι πολύ απλή. Με πολλές αναβαθμίσεις, νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, όπως:

1) Με την επαναφορά του Start Button. Η επιθυμία πολλών χρηστών, γίνεται πραγματικότητα. Τα Windows 10, επαναφέρουν το Start Button, δίνοντας έτσι την δυνατότητα να βρει κανείς εύκολα, σ΄ ένα σημείο, όλα τα αγαπημένα του apps και να διαμορφώσει το μέγεθος των tiles, όπως ακριβώς το επιθυμεί.

2) Παράλληλα με το Task View, μπορεί κανείς να βλέπει όλα τα app που έχει ανοικτά.

3) Με τον νέο browser Microsoft Edge, παρέχεται η δυνατότητα να γράψει κανείς και να περάσει το κείμενο του κατ’ ευθείαν σε ιστοσελίδες, να μοιραστεί την δουλειά σου, σ’ ένα περιβάλλον χωρίς καθόλου περισπασμούς, ενώ με το νέο address bar βρίσκει αμέσως αυτό που ψάχνει.

4) Τα Virtual Desktops, σας δίνουν την δυνατότητα να οργανώσετε τις δραστηριότητες και τα apps σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

5) Mε την βοήθεια μιας σειράς από λειτουργίες όπως το Action Center και το Snap Assist, η παραγωγικότητα απογειώνεται. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μπορείτε να δουλεύετε ταυτόχρονα σε πολλές επιφάνειες εργασίας.

6) Το built in security προστατεύει από ιούς, malwares και phishing, καθιστώντας έτσι τα Windows 10 ως το πιο ασφαλές λογισμικό που δημιουργήθηκε ποτέ!

7) Με τον τρόπο που τίθενται σε λειτουργία! Μ’ ένα χαμόγελο ή ένα άγγιγμα! Δείχνοντας το πρόσωπο σου ή χρησιμοποιώντας το αποτύπωμα σου, κάνεις login!

8) Mε τα apps των Windows 10, όπως φωτογραφίες, χάρτες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ημερολόγιο, οι οποίες δουλεύουν απρόσκοπτα σε όλες τις Windows συσκευές.

9) Με την εύκολη προσαρμογή τους σε κάθε οθόνη. Τα Windows 10, η καλύτερη οθόνη είναι αυτή που χρησιμοποιείς.

10) Με το εμπλουτισμένο Windows Store. Μουσική, σειρές, παιχνίδια και άλλα apps, το νέο Windows Store έχει αρκετές νέες εφαρμογές και όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες! Ο Βίτορ, υπάλληλος της Microsoft από την Βραζιλία αναφέρει χαρακτηριστικά πως «είναι πλέον τόσο εύκολος και όμορφος ο τρόπος που μπορείς να κινείσαι από app σε app, στο Windows Store!».

Σίγουρα, οι πιο πάνω λόγοι, είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς λόγους που έχετε για να αναβαθμίσετε άμεσα το λογισμικό σας σε Windows 10, αφού πρόκειται για ένα νέο, αλλά πολύ οικείο και εύχρηστο περιβάλλον, που θ’ αλλάξει την εμπειρία που είχατε μέχρι σήμερα πίσω από κάθε οθόνη!

 

Πηγή: digitallife.com.cy