10 ιστοσελίδες που θα κάνουν τη ζωή σου πιο διασκεδαστική!


Από photo editors μέχρι σελίδες που θα σε βοηθήσουν να κρατάς σημειώσεις για ό,τι σε ενδιαφέρει, αυτή η λίστα περιλαμβάνει αρκετά sites που θα κάνουν την καθημερινότητά σου λίγο πιο εύκολη:

picmonkey.com
Ένας online image editor που προσφέρει πλήθος εργαλείων για να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου. Με τέσσερα διαφορετικά sections (edit, touch up, design και collage), μπορείς πραγματικά να κάνεις σχεδόν ό,τι φαντάζεσαι στις εικόνες σου.

pixlr.com
Ό,τι δεν μπορεί να κάνει το picmonkey, το κάνει το photoshop. Και το pixlr.com σου παρέχει όλα τα εργαλεία του αυθεντικού photoshop, online και δωρεάν.

digital-photography-school.com
Αν πάλι δεν ξέρεις πώς να χρησιμοποιείς το photoshop, σε αυτό το site θα βρεις κάθε πιθανό tutorial για ό,τι έχει να κάνει με φωτογραφίες – από το πώς θα βγάζεις καλύτερες μέχρι το πώς θα τις επεξεργαστείς και θα τις βελτιώσεις.

SpeedTest.net
Μέτρησε την ταχύτητα της σύνδεσής σου σε λίγα δευτερόλεπτα.

whatismymovie.com
Ψάχνεις μια ταινία αλλά δεν θυμάσαι τον τίτλο της; Απλά περίγραψέ τη στο whatismymovie και αυτό θα σου προτείνει όλες τις (αγγλόφωνες) ταινίες που ταιριάζουν με την αναζήτησή σου.

giphy.com
Βρες αμέτρητα διασκεδαστικά gifάκια.

wordcounter.net
Μέτρα, εύκολα και γρήγορα, τις λέξεις ή τους χαρακτήρες ενός κειμένου. Παρέχει επίσης πλήθος χρήσιμων εργαλείων, όπως η ένδειξη για τη συχνότητα εμφάνισης κάθε λέξης στο κείμενό σου και η αυτόματη εναλλαγή ανάμεσα σε πεζά και κεφαλαία.

timeanddate.com/date/duration.html
Βρες ακριβώς πόσες μέρες/ μήνες/ χρόνια έχουν μεσολαβήσει ανάμεσα σε δύο ημερομηνίες. Διαθέτει επίσης παράμετρο υπολογισμού μόνο των εργάσιμων ημερών.

iconosquare.com
Χρησιμοποίησε το instagram από τον υπολογιστή σου: Κάνε sign in με τους κωδικούς σου και δες το timeline σου, ακολούθησε νέους χρήστες ή κάνε like σε φωτογραφίες – τις οποίες, επίσης, το site σού επιτρέπει να σώσεις στο pc σου.

evernote.com
Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να κρατάς συγκεντρωμένα όλα αυτά που χρειάζεσαι καθημερινά. Μπορείς να κατεβάσεις και την εφαρμογή στο κινητό σου και να έχεις μαζί σου σημειώσεις, ιστοσελίδες, φωτογραφίες και ό,τι άλλο χρειάζεσαι, όλο το 24ωρο, παντού.

 

Πηγή: dutchesss.queen.gr