10 χρόνια Syoss – Επαγγελματική περιποίηση και λαμπερά μαλλιά στο σπίτι!


Τo Syoss, τo καινοτόμο brand που προσφέρει επαγγελματική περιποίηση στα μαλλιά γιορτάζει φέτος 10 χρόνια!

Το Syoss διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών μαλλιών στις κατηγορίες της περιποίησης, της βαφής και του styling και είναι ο καλύτερος σύμμαχος για γυναίκες και άντρες που επιθυμούν να έχουν λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Οι συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο και τα άτονα, θαμπά, ταλαιπωρημένα μαλλιά χωρίς στυλ και άποψη αποτελούν παρελθόν! Μέσα σε μια δεκαετία τα προϊόντα Syoss κατέκτησαν σημαντική θέση στην αγορά αφού εξασφαλίζουν λαμπερά, υπέροχα μαλλιά που ακτινοβολούν, σε κάθε τύπο, σε κάθε γυναίκα και άντρα.

Δοκιμασμένα από κομμωτές και hairstylists, τα προϊόντα Syoss προσφέρουν στους καταναλωτές επαγγελματική περιποίηση σε προσιτή τιμή, ενώ η ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτουν είναι σχεδιασμένη για όλους τους τύπους μαλλιών.

Οι τεχνολογίες “Salon Precision System” και “Saloplex” που εμπεριέχονται στα προϊόντα Syoss, φροντίζουν τα μαλλιά επαναφέροντας τις υγιείς ιδιότητες τους χωρίς επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Το Syoss συμπληρώνοντας την πρώτη του δεκαετία στην παγκόσμια αγορά, πρωτοπορεί και λανσάρει για πρώτη φορά τις μάσκαρες βαφής μαλλιών που αναμένεται ότι θα γίνουν το αγαπημένο προϊόν των γυναικών που θέλουν να είναι περιποιημένες πάντα και παντού! Επίσης, το 2019 έχουν λανσαριστεί οι 3 πιο in αποχρώσεις τις οποίες συνιστούν γνωστές influencers του εξωτερικού αλλά και η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Syoss Pure με τεχνολογία Micellar χωρίς parabens, mineral oils, σιλικόνες και τεχνητά χρώματα που υπόσχονται να φροντίζουν τα μαλλιά σας με τον πιο healthy τρόπο, πάντα με την υπογραφή και το expertise του Syoss!.

Για την περιποίηση των μαλλιών σας αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του Syoss και δώστε λάμψη και στυλ στα μαλλιά σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο!