10 χρόνια λατρείας για το πιο εμβληματικό κομμάτι της MAX MARA


Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της επετείου των 10 χρόνων Teddy Coat, του εμβληματικού πια παλτού, που εισήγαγε στην αγορά η MAX MARA. Η εκδήλωση έγινε στο κατάστημα της MAX MARA, στην οδό Στασικράτους στη Λευκωσία, στην οποία παρευρέθηκαν πελάτες και lovers του brand, αλλά και του αγαπημένου παλτού.

Συγκεκριμένα, σκοπός της εκδήλωσης ήταν να γιορταστούν τα 10χρονα γενέθλια του αγαπημένου Teddy της μόδας: δέκα υπέροχα, κομψά χρόνια από τότε που το παλτό Max Mara Teddy Bear Coat, κέρδισε τις καρδιές των απανταχού καλοντυμένων γυναικών.

Το αξεπέραστο must-have, το Teddy Bear Coat, που σχεδιάστηκε το 2013, πήρε την έμπνευσή του από ένα vintage κομμάτι της Max Mara της δεκαετίας του ’80. Ο άφθονος όγκος του είναι ένας φόρος τιμής στην υπερβολή που το έκανε αμέσως επιτυχία, φορεμένο και περιζήτητο από σταρ και διασημότητες. Ο τέλειος, μαγικός συνδυασμός γοητείας και παιχνιδιάρικου χαρακτήρα που αποπνέει η γραμμή του και το εξαιρετικό ύφασμα, του δίνουν τη μοναδική ικανότητα να φοριέται στον δρόμο αλλά και στο κόκκινο χαλί με μια απλή αλλαγή αξεσουάρ!

Το μυστικό της επιτυχίας του εμβληματικού Teddy Bear Coat είναι η μοναδική γραμμή του που αγκαλιάζει το σώμα με μια «χουχουλιάρικη» διάθεση και το υψηλής ποιότητας ύφασμα. Ένα τέλειο μείγμα από εξαιρετικά μαλακό μαλλί και ίνες αλπακά ή καμήλας σε μεταξωτή βάση που επιτυγχάνει την ιδανική ισορροπία μεταξύ γοητείας και λειτουργικότητας.

Επιτυχία είναι η λέξη που συνόδευσε την εξαιρετική αυτή διοργάνωση για την οποία εξασφαλίστηκαν ενθουσιώδη σχόλια απ’ όσους είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν, βιώνοντας στην οδό Στασικράτους μια ατμόσφαιρα και έναν παλμό υψηλής αισθητικής, που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες διοργανώσεις των Ευρωπαϊκών κέντρων μόδας.