10 άβολα σημάδια που δείχνουν ότι εξελίσσεστε στον άνθρωπο που θέλετε


10 άβολα σημάδια που δείχνουν ότι εξελίσσεστε στον άνθρωπο που θέλετε :

1. Κάνετε τα πάντα μόνοι σας και νιώθετε απομονωμένοι από τους άλλους

Όσο πιο ώριμοι είστε, τόσο περισσότερο μπορείτε να διαχειρίζεστε σχεδόν τα πάντα μόνοι σας και νιώθετε ότι δεν θέλετε να γίνετε βάρος σε κανέναν. Λέτε συνέχεια ότι θα τα καταφέρετε μόνοι σας σε όσους εμφανίζονται πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Κάποιες φορές ίσως να νιώθετε μοναχικά και απομονωμένα, αλλά ταυτόχρονα είστε περήφανοι για το ότι είστε πια δυνατοί και ανεξάρτητοι.

2. Συνειδητοποιείτε ότι έχετε ζητήματα με τον εαυτό σας που πρέπει να λύσετε

Γνωρίζετε ακριβώς ποια είναι τα θέματα που χρειάζεται να ξεπεράσετε• είτε αφορούν στο άγχος σας, στις μεταπτώσεις της διάθεσής σας, στα ζητήματα εμπιστοσύνης ή στα θέματα που ενοχλούν τη συνολική σας ευεξία. Θα αναγνωρίσετε πότε, πώς και υπό ποιες συνθήκες αναδύθηκαν αυτά τα θέματα και θα βάλετε τα δυνατά σας για να τα επιλύσετε.

3. Έχετε μια βαθιά επιθυμία να κόψετε ορισμένες περιττές σχέσεις

Όσο περνά ο καιρός, θα νιώθετε ότι έχετε πολλές γνωριμίες, αλλά ελάχιστους φίλους. Αρχίζετε να αμφισβητείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους• να συνειδητοποιείτε ποιος είναι αυθεντικός και ποιος όχι, ποιος θέλετε να μείνει και το αντίθετο. Θα νιώσετε απογοητευμένοι, ένοχοι και λυπημένοι που θα χάσετε ορισμένους φίλους που αγαπήσατε, αλλά είστε αρκετά θαρραλέοι για να αφήσετε εκείνες τις σχέσεις που αποδείχθηκαν τοξικές και συναισθηματικά κακοποιητικές για τον εαυτό σας.

4. Δυσκολεύεστε να εμπιστευθείτε ανθρώπους

Όχι μόνο επειδή είστε επιλεκτικοί με τους φίλους σας, αλλά επίσης επειδή δεν είστε αρκετά εύπιστοι πια. Έχετε απογοητευτεί πολλές φορές στο παρελθόν από προδοσίες και χαμένες υποσχέσεις• γνωρίζετε ακριβώς πώς λειτουργεί ο πραγματικός κόσμος. Αλλά, μόλις νιώσετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε ορισμένα άτομα, θα αφοσιωθείτε σε αυτά και θα επενδύσετε στο να διατηρήσετε αυτή τη σχέση.

5. Νιώθετε συχνά ότι η ζωή σας είναι βαρετή

Δυσκολεύεστε να νιώσετε πλήρως ικανοποιημένοι από τη ζωή σας• υπάρχει πάντα κάτι περισσότερο που θα θέλατε να επιτύχετε. Η ίδια ρουτίνα και εργασία σας κάνει να βαριέστε ορισμένες φορές και πάντα σκέφτεστε τι ακολουθεί, κάνοντάς σας πάντα να θέλετε να προσπαθείτε περισσότερο. Επιπλέον, η ζωή σας είναι «βαρετή», επειδή έχετε λιγότερο περιττό δράμα στη ζωή σας- κάτι, όμως, για το οποίο είστε περήφανοι.

6. Νιώθετε οικεία πλέον με το συναίσθημα της θλίψης

Για εσάς, η ζωή δεν είναι πάντα ζαχαρένια• υπάρχουν μέρες που νιώθετε αισιόδοξα, αλλά υπάρχουν επίσης και άλλες φορές που νιώθετε σαν να βρίσκεστε στον πάτο της θάλασσας. Μπορείτε όμως πια να αποδεχτείτε μια πληγωμένη καρδιά, μια αποτυχία, μια απογοήτευση και ένα συναίσθημα θλίψης και νοσταλγίας. Αναγνωρίζετε ότι η ζωή δεν είναι πάντα ευτυχία και χαρά. Αλλά ακόμα κι αν νιώθετε πόνο, έχετε την ικανότητα να μεταπηδήσετε ξανά στην πρότερη κατάστασή σας και να συνειδητοποιήσετε ότι παίρνετε μαθήματα από όσα συμβαίνουν.

7. Νιώθετε συνέχεια ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο

Είναι συχνές οι φορές που νιώθετε ότι οι 24 ώρες δεν φτάνουν. Σπάνια κοιμάστε αρκετά και πάντα βρίσκεστε σε πολυάσχολες καταστάσεις. Κάνετε αγώνα για να περάσετε χρόνο με τον εαυτό και τους αγαπημένους σας. Πάντα θα υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνετε και ορισμένες φορές δυσκολεύεστε να τα ολοκληρώνετε στην ώρα τους. Αυτό σημαίνει ότι είστε πολύ αποφασισμένοι να επιτύχετε σε όσους στόχους έχετε βάλει.

8. Μετανιώνετε για τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν

Είναι εύκολο να κατηγορείτε τον εαυτό σας για κάθε λάθος που κάνατε στο παρελθόν. Αναγνωρίζετε ότι έχετε πάρει ορισμένες κακές αποφάσεις και ορισμένες φορές θέλετε όλα να επιστρέψουν στην κατάσταση που ήταν πριν. Αλλά, αμέσως μετά θυμάστε ότι όσο κι αν μετανιώνετε, αυτή η στάση δεν θα βγάλει πουθενά και το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη που είχατε κάνει.

9. Πάντα σας λείπει η παιδική σας ηλικία, η οικογένεια και οι αγαπημένοι σας

Δεν είναι πάντα ευχάριστο το να μεγαλώνουμε κι εσείς συνέχεια πιάνετε τον εαυτό σας να νοσταλγεί την παλιά σας ζωή και πώς όλα ήταν τότε στη θέση τους, όπως έπρεπε. Ζείτε πια μόνοι σας και το ότι έχετε χωριστεί από την οικογένεια και τους αγαπημένους σας δεν είναι καθόλου εύκολο. Αλλά, βαθιά μέσα σας δεν θέλετε να τα παρατήσετε• έχετε πλήρη επίγνωση όλων των αγώνων και της επιτυχίας που θα έρθει ως το καλύτερο δώρο στους δικούς σας ανθρώπους.

10. Νιώθετε χαμένοι, μπερδεμένοι και αγχωμένοι για το μέλλον σας

Εμφανίζεστε ως δυνατοί και τολμηροί, αλλά τον περισσότερο καιρό νιώθετε πολύ ανασφαλείς με τη δική σας ζωή. Πάντα αμφισβητείτε τον εαυτό σας σε σχέση με αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και με το ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σας. Δεν γνωρίζετε ακριβώς πώς υποτίθεται ότι πρέπει να είναι η ζωή, απλά επειδή πολλά είναι τα απροσδόκητα πράγματα που συμβαίνουν. Αλλά, παρά την όλη σύγχυση και τους φόβους, μπορείτε πάντα να διαχειριστείτε τον εαυτό σας ώστε να ολοκληρώνει την εργασία και τις ευθύνες του. Στο τέλος της ημέρας, θέλετε μόνο να χαλαρώσετε, γνωρίζοντας ότι έχετε κι εσείς έχετε έλεγχο πάνω σε όλα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν.

Πηγή : enallaktikidrasi.com