Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 8/9/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα;

Κριός
Η μέρα είναι κατάλληλη για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που διαιωνίζονται και σε καταπιέζουν. Ταξίδια, συναντήσεις και νέες γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα, καθώς και ένα απρόβλεπτο συμβάν – όχι απαραίτητα δυσάρεστο – που θα σε προβληματίσει ο τρόπος αντιμετώπισής του.

Αισθηματικές
Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να πεις πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις για το ταίρι σου. Κάν’ το γιατί αυτό θα ισορροπήσει τη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα αισθηματικά σου θα ευνοηθούν αυτή την περίοδο, μέσα από ένα πλήθος κοινωνικών επαφών που θα σου φέρουν και τη γνωριμία που περίμενες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπεται πολύς φόρτος εργασίας και πολλή κούραση. Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Κάνε τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Ταύρος
Αυτή είναι μια περίοδος έντονης δράσης για το ζώδιό σου, η οποία θα οδηγήσει σε ολοκλήρωση των στόχων σου. Απρόσμενα γεγονότα έρχονται να φορτίσουν το τοπίο και να ερεθίσουν τη δυναμική σου πρόθεση για δράση. Μία ευχάριστη έκπληξη που θα ακολουθήσει, θα σε αποζημιώσει για την ταλαιπωρία. Θα έχεις μια σημαντική ευκαιρία να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Έχεις κάποια προβλήματα στα αισθηματικά σου που σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Η μεγάλη εξυπνάδα σου όμως, μπορεί να σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες θα είναι καλές στα επαγγελματικά σου, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά δείξε προσοχή.

Δίδυμοι
Η αστάθεια έφτασε στο τέλος της. Μία εποχή μεγάλης σταθερότητας για το ζώδιό σου ανατέλλει, η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα βελτιώσει τον τομέα της επικοινωνίας στη ζωή σου. Η εκμάθηση νέων πραγμάτων θα σε απασχολήσει και θα πάρεις εφόδια για την αντιμετώπιση επερχόμενων ζητημάτων.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, η καλή συμπεριφορά του συντρόφου σου και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο που βρίσκεσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης.

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα είναι μία χαρά, αν και εσύ συνεχίζεις να αγχώνεσαι. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος
Οι προσπάθειες που έκανες στο παρελθόν, αγαπητέ Καρκίνε, επιτέλους φέρνουν την επιτυχία και τη δικαίωση που περίμενες εδώ και καιρό. Προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν αρκετά απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει μία σειρά ευχάριστων υποχρεώσεων. Η ανάγκη σου για αλλαγές θα σε οδηγήσει σε μια θεαματική μεταμόρφωση εμφανισιακά.

Αισθηματικές
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή – για τα αισθηματικά σου – περίοδο, ώστε να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει και να επιτύχεις όλα αυτά που θέλεις. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

Λέων
Οι απαιτήσεις ήταν αυξημένες το προηγούμενο διάστημα για το ζώδιό σου, η ανάγκη επίλυσης ορισμένων ζητημάτων ήταν επιτακτική, ενώ η ανταγωνιστική διάθεση κάποιων σε έφερε προσωρινά σε δύσκολη θέση. Όλα αυτά όμως πλέον ανήκουν στο παρελθόν και απομακρύνονται χωρίς συνέπειες. Θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις στον εαυτό σου χρόνο για την επίλυση σημαντικών προσωπικών ζητημάτων.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικές
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα που ανακόπτουν την πορεία των σχεδίων σου. Οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα την τελευταία περίοδο και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος
Οι εμπειρίες που απέκτησες το τελευταίο διάστημα σού δημιουργούν τη διάθεση να κατακτήσεις το καλύτερο για τη ζωή σου. Οι ικανότητες και ο χαρακτήρας σου θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Η αναγνώριση έρχεται για το ζώδιό σου, και σου προσφέρει δικαίωση και ικανοποίηση. Κάποιες διαπραγματεύσεις που απαιτούνται, χρειάζονται έλεγχο και προσοχή

Αισθηματικές
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα κάνεις αντιληπτά και στον σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο για να βελτιωθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικές
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Ζυγός
Το ενδιαφέρον σου για νέα πράγματα, αγαπητέ Ζυγέ, σε ωθεί σε ένα αδιάκοπο κυνήγι γνώσεων, εμπειριών αλλά και επιτυχίας. Ο τρόπος δράσης σου είναι δυναμικός και σταθερός. Μην αφήσεις τον συντηρητισμό αγαπημένων σου προσώπων να σε επηρεάσει αρνητικά στις επιδιώξεις σου. Να είσαι ο εαυτός σου, όσο και αν αυτό σου κοστίσει.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα προσπάθησε να διώξεις τυχόν αμφιβολίες και ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να ξαναβρείς το χιούμορ σου και θα δεις ότι θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

Επαγγελματικές
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, δεν θα πρέπει να αγχώνεσαι για τίποτε, γιατί έχεις δρομολογήσει τα θέματα με τόσο καλό τρόπο, που θα έχεις επιτυχία. Οικονομικά, τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.

Σκορπιός
Περίοδος αυξημένης δράσης και κινητικότητας αυτή για το ζώδιό σου, η οποία θα οδηγήσει στην ανάδειξη των αξιών σου σε δημιουργικό και κοινωνικό επίπεδο. Η εκπλήρωση των σχεδίων σου βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ σύντομα θα δεχτείς και σημαντικές προτάσεις. Οι οικογενειακές σχέσεις επίσης βελτιώνονται αισθητά.

Αισθηματικές
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η Αφροδίτη που παραμένει στον Ζυγό θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.

Επαγγελματικές
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό σημείο, αλλά για άλλη μια φορά θα προκύψουν νέες υποχρεώσεις που δυστυχώς θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε αυτό το διάστημα να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης
Η ευαισθησία και η ρομαντική σου διάθεση σε βοηθούν, αγαπητέ Τοξότη, να επαναφέρεις την αρμονία στη ζωή σου. Η καλή σου διάθεση δημιουργεί ευχάριστο κλίμα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θετικά αποτελέσματα αναμένονται από συζητήσεις και συμφωνίες για ζητήματα τέχνης και δημιουργίας γενικότερα.

Αισθηματικές
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου, είναι να μην χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έτσι φορτίζεις ψυχολογικά και το ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι εξαιτίας του φόρτου και του εκνευρισμού που θα έχεις. Στον οικονομικό τομέα, κινδυνεύεις να παρασυρθείς σε αποφάσεις που δεν θα είναι και πολύ σωστές.

Αιγόκερως
Το σπίτι και η οικογένειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, δημιουργούν ευχάριστο κλίμα και μία απρόβλεπτη ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των σχέσεων και σε όμορφες συζητήσεις, εποικοδομητικές για το μέλλον όλων. Η διαμόρφωση του χώρου θα φέρει θετικά αποτελέσματα και μία δραστηριότητα είναι τώρα πιθανό να ξεκινήσει μέσα από το σπίτι και να οδηγήσει σε επιτυχία.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, το ταίρι σου δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο. Αν δεν έχεις ταίρι, προσπάθησε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται και θα δεις ότι πολύ σύντομα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Έντονα συναισθήματα σε κατακλύζουν, αγαπητέ Υδροχόε, και νιώθεις την ανάγκη να ξεφορτωθείς βάρη που σε κρατάνε πίσω. Θα τα καταφέρεις, αλλάζοντας ολοκληρωτικά κατεύθυνση, αν και δυσκολεύεσαι να πείσεις τους άλλους για την ευγένεια των προθέσεών σου. Οι αναμνήσεις είναι μόνο θετικές, αλλά και το μέλλον θα τις επαναφέρει ευχάριστα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα τα θέματα που μπορεί να σε στενοχωρούν ακόμη.

Επαγγελματικές
Θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά σου και θα τελειώσεις με καταστάσεις που καθυστερούν τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Ιχθείς
Τα εξαιρετικά σου χαρίσματα, αγαπητέ Ιχθύ, θα συμβάλουν στη γρήγορη εξέλιξη και πρόοδό σου. Όσα σε απασχολούν, έρχονται σε ισορροπία με την παρέμβαση ενός σημαντικού προσώπου και δικαιώνεσαι. Αν κάτι που έληξε πρόσφατα συνεχίζει να σε στενοχωρεί, εξέτασε το ενδεχόμενο διόρθωσής του όσο υπάρχει ακόμα αυτή η δυνατότητα.

Αισθηματικές
Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα οι καταστάσεις είναι πολύ καλές. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, καθώς και καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.