Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 8/5/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Μην υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου και φέρσου πιο συνετά και ώριμα, για να λύσεις τα προβλήματά σου. Μην ανακατεύεσαι σε ξένες υποθέσεις. Κλείσου περισσότερο στον εαυτό σου για να οργανώσεις με την ησυχία σου ένα αποτελεσματικό πλάνο για τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν ακόμη πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά σου, με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Ζυγό και να σε ευνοεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον έρχονται πιο κοντά και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Προσοχή στις σπατάλες που κάνεις γιατί θα σε βγάλουν από το οικονομικό σου πλάνο.

 

Ταύρος
Σήμερα νιώθεις απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό σου και όσα διεκδικείς. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να ολοκληρώσεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Απόφυγε μόνο τις βεβιασμένες κινήσεις και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν το μέλλον σου. Αν ακόμη βαδίζεις χέρι χέρι με τη μοναξιά σου, η σημερινή Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις θα σου δώσουν κουράγιο. Δώσε σημασία στους συνεργάτες που σήμερα θα σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην απαντήσεις βιαστικά σε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις.

 

Δίδυμοι
Σήμερα θα έχεις αντικρουόμενα συναισθήματα και σκέψεις. Από τη μία θα έχεις όρεξη και έμπνευση, από την άλλη όμως θα νιώθεις βιασύνη και πίεση. Κράτησε τις ισορροπίες και μην ξεπερνάς τις αντοχές σου. Δέξου τα πράγματα όπως έρχονται, γιατί τα όποια εγχειρήματά σου για ανατροπές θα αποτύχουν παταγωδώς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πάς παρακάτω. Αν σε βασανίζει η μοναξιά σου, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μην χάνεις το θάρρος σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις κάποιες συζητήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά γιατί η σημερινή μέρα σε παρασύρει σε σπατάλες που δεν μπορείς να καλύψεις.

 

Καρκίνος
Τα ζητήματα που σε απασχολούν τελευταία είναι αρκετά εξουθενωτικά για να ασχοληθείς και με προβλήματα των γύρω σου. Βρες χρόνο να αποφορτιστείς από όλα αυτά που σε ταλανίζουν, μέσα από ώριμες σκέψεις και συζητήσεις με αυτούς που εμπιστεύεσαι. Αυτό θα σε ξεκουράσει αρκετά από την πίεση που δεχόσουν για μεγάλο διάστημα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή όλα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και πίστη τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, αξιοποίησε τη μέρα για να κάνεις μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν παρεξηγήσεις και προβλήματα που χρειάζονται ψύχραιμη στάση από μέρους σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε λύσεις γιατί δεν θα είναι οι κατάλληλες. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη μέρα. Καλύτερα να αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή αποφάσεις που αφορούν χρήματα.

 

Λέων
Η ημέρα σου προσφέρει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στα ουσιώδη και να ξεκαθαρίσεις τι έχεις ανάγκη. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου, γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι θες πραγματικά στη ζωή σου. Επερχόμενα γεγονότα θα σε εκπλήξουν, γι’ αυτό προετοιμάσου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν αργεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κάποιες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγεις.

 

Παρθένος
Ανοιχτές πόρτες με το παρελθόν σήμερα κλείνουν οριστικά και ημιτελείς υποθέσεις ολοκληρώνονται, καλύπτοντας σημαντικά κενά. Μην είσαι απόλυτος στις σκέψεις και κρίσεις σου και άκουσε πιο προσεκτικά τις συμβουλές όσων σε νοιάζονται.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να θυμάσαι πως η μέρα με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό σε ευνοεί σε κάθε νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αρκετές ιδέες σου θα υλοποιηθούν και θα δημιουργήσουν συνθήκες για νέα ξεκινήματα και μάλιστα πολύ πετυχημένα. Βάλε γερές βάσεις για μακροχρόνια προγράμματα και υψηλότερους στόχους. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες γιατί τα ανοίγματα δεν σε βρίσκουν έτοιμο, αφού τα έξοδά σου είναι ακόμα πολλά.

 

Ζυγός
Η αισιοδοξία και η ομαλότητα θα έχουν εξέχουσα θέση στην ημέρα. Τα πράγματα φαίνεται να είναι άκρως ισορροπημένα και η ζωή σου γίνεται αρμονική. Έχεις όλα τα φόντα να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου, έχοντας την παράλληλη βοήθεια και ενθάρρυνση από τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν είσαι αδέσμευτος, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές. Με την Σελήνη να κινείται σήμερα στον Ζυγό και να σε επηρεάζει θετικά θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια. Προσοχή σε συμφωνίες και συναλλαγές.

 

Σκορπιός
Σήμερα το ενδιαφέρον σου μονοπωλείται από οικεία κι φιλικά άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σου. Αυτό κάπου θα σε κουράσει και θα νιώσεις ότι δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Δεν είναι έτσι όμως στην πραγματικότητα, καθώς όλα είναι στο μυαλό σου. Μπορείς να βρεις ευκαιρίες να φροντίσεις τις ανάγκες σου και να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές
Ο σύντροφος σου περνάει μία δύσκολη περίοδο και ίσως χρειαστεί την συμπαράσταση σου σε οικονομικά θέματα. Μην του την αρνηθείς και φρόντισε να κατανοήσεις τα προβλήματα του, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Όσοι δεν έχετε σχέση σήμερα όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και κατακτήσεις!

Επαγγελματικές
Τα ξεκαθαρίσματα θα είναι αναγκαία σήμερα στον χώρο της δουλειάς σου, ώστε να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην εξέλιξη σου. Μην αναλάβεις επιπρόσθετες υποχρεώσεις και αρμοδιότητες, αν πρώτα δεν διεκπεραιώσεις τις ήδη υπάρχουσες. Με λογικές κινήσεις θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις τα οικονομικά σου, που περνούν δύσκολους καιρούς.

 

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα απαιτεί την επικράτηση της λογικής από πλευράς σου. Μην πανικοβάλλεσαι και με αυτοσυγκέντρωση πάρε εκείνες τις αποφάσεις που θα σε αποδεσμεύσουν από ό, τι σε φθείρει ψυχολογικά. Φρόντισε να κινείσαι με πρόγραμμα και όλα θα γίνουν σωστά. Οι βεβιασμένες αποφάσεις και ενέργειες θα σε βλάψουν και θα οδηγήσουν σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με τον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, άνοιξε τα μάτια σου γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει σύντομα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα επικρατήσει ηρεμία, αλλά δεν πρέπει να αφεθείς σε αποφάσεις που νόμιζες πως δεν είναι για καλό σου. Διευθέτησε φορολογικά ή νομικά ζητήματα καθώς ευνοούνται. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή.

 

Αιγόκερως
Φαίνεται πως η σημερινή ημέρα σε κάνει πολύ συμπαθή στους γύρω σου, καθώς μια θετική αύρα σε κατακλύζει. Προτίμησε να επικεντρωθείς στους στόχους σου κάνοντας σταθερά βήματα προόδου, από το να αναλώνεσαι στο τι λένε οι άλλοι. Θα ανακάμψεις συναισθηματικά, αλλά φρόντισε να μην το αφήσεις αυτό να σε αποκόψει από την πραγματικότητα. Οι γύρω σου θα είσαι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και αυτό θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην γίνεσαι απόλυτος με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Αν έχεις παρέα την μοναξιά, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου απόφυγε τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον γιατί ακόμα δεν έχετε τελειώσει με εκκρεμότητες του παρόντος. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια καλή μέρα για να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις. Μην αναβάλεις αυτές τις διευθετήσεις.

 

Υδροχόος
Απρόοπτες εξελίξεις θα ταράξουν σήμερα με την εμφάνισή τους την ζωή σου. Μην αφήσεις οτιδήποτε αρνητικό να ρίξει την διάθεσή σου και σε καμία περίπτωση μην χάσεις τις ισορροπίες που με κόπο δημιούργησες. Να είσαι καθησυχασμένος γιατί όλες σου οι αποφάσεις και ενέργειες είναι ορθές, οπότε μην σε προβληματίζει η γνώμη κανενός.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για σχέδια που κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου. Αν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σου. Βγες και μίλησε με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Νέες συνεργασίες αλλά και συμφωνίες θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή γιατί τα έξοδα αυξάνονται. Αξιολόγησε κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σου.

 

Ιχθείς
Τα πράγματα στη ζωή σου σε γενικές γραμμές είναι μπερδεμένα. Αυτό σε αγχώνει και σε ταλαιπωρεί ψυχολογικά. Αφιέρωσε τη σημερινή ημέρα, ώστε να επανεξετάσεις τις συνθήκες που επικρατούν, κρατώντας μακριά κάθε αρνητικό στοιχείο. Κι όλα αυτά φυσικά με ήρεμη και ψύχραιμη διάθεση.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος σήμερα με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Ζυγού μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις μια δύσκολη μέρα και μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες θα ανακύψουν μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο σχετικά με χρήματα πριν σκεφτείς καλά όλα τα δεδομένα.