Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 8/10/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή, χαρίζοντάς σου μια ομαλή ροή κατά τη διάρκειά της χωρίς εντάσεις και εμπόδια. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να αντιληφθείς εις βάθος τις ανάγκες σου και να τις καλύψεις σωστά. Έχεις καλή διάθεση, ευγένεια και αυτοπεποίθηση που σε κάνουν προσιτό και συμπαθή στους γύρω σου, ανοίγοντας έτσι πόρτες σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Πάρε πρωτοβουλίες σε θέματα που σε απασχολούν πολύ, καθώς πολύ σύντομα θα δεις ότι οι αποφάσεις σου ήταν εύστοχες φέρνοντάς σου τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δέχεσαι μια αρνητική επιρροή από την Αφροδίτη που πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Κρόνο, κάνοντας τις σχέσεις πιο δύσκολες και απόμακρες. Δημιουργεί μια συγκράτηση και ένα φόβο εξάρτησης που φέρνει κρύο και απόσταση. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τα εμπόδια αυτή με καλή διάθεση και αγάπη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου με μεθοδικότητα και επιμονή. Πρόσεξε μόνο να μην ασκείς ασφυκτικές πιέσεις σε συναδέλφους και συνεργάτες, καθώς έτσι θα χάσεις πολύτιμους πόντους στο κομμάτι της επικοινωνίας. Στα οικονομικά, πρόσεξε λίγο τα σημερινά έξοδα, καθώς η τάση σου να απολαμβάνεις τα υλικά αγαθά ίσως σε παρασύρει.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου προσφέρει πραότητα και σιγουριά. Με ηρεμία και έλλειψη βιασύνης μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σου, βασιζόμενος και στην αυτοπεποίθηση που νιώθεις. Έχεις ανάγκη να κατανοήσεις τα βαθύτερα αίτια των επιλογών σου και αυτό σε ωθεί να κάνεις μια ουσιαστική και ολοκληρωμένη εσωτερική αναζήτηση. Τα συμπεράσματα θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα επόμενα βήματά σου από εδώ και μπρος, όπως επίσης, να θέσεις και νέα σχέδια. Επωφελήσου από την ευελιξία που σου χαρίζει η ημέρα για να αποφύγεις τα εμπόδια.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια για να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Αυτό σημαίνει ότι ενώ υπάρχει το συναίσθημα και η διάθεση κατά βάθος, στην επιφάνεια υπάρχουν δυνάμεις που σε συγκρατούν και σε κάνουν απόμακρο. Θέλεις να αποδείξεις την ανεξαρτησία σου και αυτό δημιουργεί εμπόδια στη σχέση ή σε μια κατάσταση που τώρα προσπαθεί να ανθίσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, έχεις πολύ καλές προοπτικές για να αναπτύξεις τις ιδέες σου, ενώ μπορείς να βρεις και στήριξη από τους συνεργάτες σου. Η καλή και φιλική σου διάθεση μπορεί να σε κάνει να κερδίσεις την εύνοια δύσκολων συνεργατών, προϊσταμένων ή πελατών με αποτέλεσμα την επίτευξη του στόχου σου. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να συνεχίσεις την καλή διαχείριση και μπορεί να δεις μεγάλη βελτίωση.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι πιθανό να έχεις σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η εύνοια των πλανητών δημιουργεί κατάλληλο κλίμα για την ανάπτυξη των ιδεών σου. Είσαι αρκετά συγκροτημένος, αλλά και επίμονος, γεγονός που σε φέρνει πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σου, άρα και στην επιτυχία. Διαχειρίσου, ωστόσο, την επιμονή σου και φρόντισε να διατηρήσεις τα όρια. Δεν θα είναι δύσκολο να φανείς αμετάβλητος και κάθετος σε διεκδικήσεις που τελικά μπορεί να σου στοιχίσει σε πολύτιμους πόντους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά η ημέρα σου δημιουργεί προβληματισμό σε σχέση με τον σύντροφό σου. Το κλίμα είναι λίγο ψυχρό και αυτό οφείλεται στην τάση που υπάρχει για απομόνωση. Προτού βιαστείς να κρίνεις το άλλο σου μισό για την στάση του, κάνε την αυτοκριτική σου και ξεκίνα τις διορθώσεις από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πολλά μέχρι τώρα και φαίνεται πως η ημέρα θα σου χαρίσει και άλλες ευκαιρίες για να πλησιάσεις την επιτυχία. Η αυτοπεποίθησή σου «φωνάζει» από μακριά, κάνοντάς σε να κερδίζεις την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που χρειάζεσαι. Στα οικονομικά, μην αφήσεις τον έλεγχο σε τρίτους και θα δεις σύντομα βελτιώσεις.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα δεν θα είναι απαραίτητο να καταβάλλεις ιδιαίτερες προσπάθειες για να φτάσεις τους στόχους σου. Από τη μια πλευρά, οι καταστάσεις κυλούν ευνοϊκά χωρίς εμπόδια και από την άλλη, η Σελήνη στον Ταύρο, σου χαρίζει την ηρεμία και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, έτσι ώστε να κινηθείς πρακτικά και αποτελεσματικά. Παράλληλα, έχεις τη σοφία να κινηθείς με χαλαρούς ρυθμούς, αποφεύγοντας τις βιασύνες, άρα και τα λάθη. Η ευγενική σου στάση εμπνέει συμπάθεια και εμπιστοσύνη στον περίγυρό σου.

Αισθηματικές
Οι πλανητικές δυνάμεις συγκρούονται και έχεις την τάση να απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου προσπαθώντας να διατηρήσεις την αυτονομία σου. Χαλάρωσε και διώξε τέτοιου είδους σκέψεις από το νου σου. Έτσι, θα είσαι σε θέση να ζωντανέψεις τη φλόγα και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς με έναν καλό προγραμματισμό να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς δυσκολίες και απρόοπτα. Η γενικότερη ευνοϊκή κατάσταση είναι κατάλληλη για να επιλύσεις προβλήματα που είναι σε εκκρεμότητα ή στασιμότητα από καιρό. Στα οικονομικά, μείνε εγκρατής και μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή και μάλιστα η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη σου προσφέρει όλα τα εφόδια για να επιτύχεις τους σκοπούς σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι χαρακτηριστική, γεγονός που σε βοηθάει να κερδίσεις τις μάχες σου και ειδικά τα αποτελέσματα που θέλεις στις διαπραγματεύσεις. Μπορείς να ελιχθείς ανάμεσα στα λιγοστά εμπόδια που ίσως προκύψουν, αποφεύγοντας κάθε δύσκολη κατάσταση. Επωφελήσου από την ημέρα για να βγεις κερδισμένος από περίπλοκες υποθέσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις αρκετά καλά αν αποφασίσεις να αφήσεις στην άκρη τους φόβους και τον εγωισμό σου. Αυτοπεριορίζεσαι παρασυρόμενος από τον φόβο να μοιραστείς τα αισθήματά σου. Αν το κάνεις δεν σημαίνει ότι χάνεις τμήμα της ανεξαρτησίας σου. Χαλάρωσε και απόλαυσε τη συντροφικότητα ή μια νέα πρόκληση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η δουλειά σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα και μάλιστα σήμερα μπορείς να πάρεις την πρωτοβουλία να κάνεις αλλαγές ή να προτείνεις τις ιδέες σου στους ανωτέρους σου. Ο χρόνος θα αποδείξει ότι έπραξες σωστά. Πρωτοβουλία χρειάζεσαι και στα οικονομικά για να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μπορείς να καταφέρεις πολλά με την εύνοια που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό. Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει ακόμη πιο συγκρατημένο και επίμονο, με αποτέλεσμα να μπορείς να πετύχεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Είσαι καλοδιάθετος και αρκετά συμπαθής στους γύρω σου με αποτέλεσμα να έχεις την ικανότητα να πείσεις για τις ιδέες σου ή να εκμεταλλευτείς την εύνοια κάποιων γνωριμιών σου. Την ίδια στιγμή, μη διστάσεις να προσφέρεις τη βοήθεια που θα σου ζητηθεί από κάποια πρόσωπα γύρω σου. Το σύμπαν σε παρακολουθεί!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αν συνειδητοποιήσεις ότι η στάση που κρατάς δεν έχει νόημα. Τί σημαίνει αυτό; Μην φοβάσαι να εκφράσεις όσα νιώθεις, δεν σε κάνει αδύναμο ή εξαρτημένο από τον σύντροφό σου. Πόσο μάλλον να εκφράσεις τα αισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κινήσου με αυτοπεποίθηση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις και θα έχεις την δυνατότητα να λάβεις βοήθεια από συνεργάτες σε περίπλοκα ζητήματα. Στα οικονομικά σου είσαι σε θέση να κάνεις μια σωστή οργάνωση που θα σε απαλλάξει από τον φόβο της σπατάλης και των αλόγιστων εξόδων.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το κλίμα θα είναι αρκετά ευνοϊκό σήμερα και μπορείς να το αξιοποιήσεις κατάλληλα για να δώσεις μια μεγαλύτερη ώθηση στα σχέδιά σου και γενικότερα στις υποθέσεις σου. Ζητήματα που σε ταλαιπωρούν μπορούν σήμερα να δρομολογηθούν και μάλιστα με τις καλύτερες λύσεις. Η Σελήνη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη, γεγονός που ενισχύουν την ικανότητά σου να λάβεις πρωτοβουλίες με καταπληκτικά αποτελέσματα. Το τελείωμα της ημέρας σου επιτρέπει να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, παρακολουθώντας μια ταινία, μια θεατρική παράσταση ή ο,τιδήποτε άλλο σε εκφράζει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, δεν βοηθάει πολύ για να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Η επικοινωνία γίνεται πιο δύσκολη και ο ρομαντισμός φαίνεται να υποχωρεί παροδικά. Παρ’ όλα αυτά, με λίγη προσπάθεια, η βραδιά μπορεί να είναι ικανοποιητική, χαλαρώνοντας χωρίς εντάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις αλλαγές που θα σου προσφέρουν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Μπορείς όχι μόνο να πείσεις τους γύρω σου για τις ιδέες σου, αλλά να ασχοληθείς και με τον περιβάλλοντα χώρο, βελτιώνοντας τη διακόσμηση σε εικαστικό και πρακτικό επίπεδο. Στα οικονομικά, επωφελήσου για να βάλεις τάξη στους ανοιχτούς λογαριασμούς.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη, δημιουργούν τις ευνοϊκότερες συνθήκες για να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο την ανάγκη σου για ενδοσκόπηση και ψυχανάλυση. Παράλληλα, σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο ο,τιδήποτε αποφασίσεις να αναλάβεις. Πάρε πρωτοβουλία, σε οποιονδήποτε τομέα νιώθεις ότι έχεις την ανάγκη να το κάνεις. Δεν θα το μετανιώσεις. Επίσης, εκμεταλλεύσου τις θετικές συνθήκες για να ξεκινήσεις μια συστηματική προσέγγιση των εσωτερικών σου αναγκών ακόμη και με τη βοήθεια ειδικών.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αποφασίσεις τον τρόπο που θα περάσεις την ημέρα. Οι τάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν στην αποξένωση και στην αποστασιοποίηση από τον σύντροφό σου. Από την άλλη, με καλή διάθεση μπορείς να γεφυρώσεις το χάσμα δείχνοντας κατανόηση και νικώντας τον εγωισμό. Τί θα αποφασίσεις τελικά;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να τα καταφέρεις άψογα. Ό,τι σκεφτείς μπορείς να το υλοποιήσεις με μεθοδικότητα, αυτοπεποίθηση και επαγγελματισμό. Αν συνεχίσεις να πορεύεσαι με ευγένεια και σταθερά βήματα οι επιτυχίες θα είναι πολλές. Στα οικονομικά, μείνε εγκρατής και δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, επωφελήσου από την εύνοια που σου προσφέρει η Σελήνη στον Ταύρο και βάλε μπροστά τα σχέδιά σου. Μπορείς να βρεις πρόσφορο έδαφος, να κάνεις χρήσιμες επαφές και να πείσεις τους γύρω σου για τις ιδέες σου. Απόλαυσε την ημέρα, καθώς σήμερα είσαι σε θέση να εκτιμήσεις όλα εκείνα τα αγαθά που έχεις, κυρίως τα υλικά, που σε βοηθούν να καλύψεις τις ανάγκες σου. Την ίδια στιγμή, μπορείς να προσφέρεις την πολύτιμη βοήθειά σου σε εκείνους που θα σου το ζητήσουν. Άφησε την ευαισθησία σου να εκφραστεί και να μην έχεις αμφιβολία ότι το σύμπαν θα σε επιβραβεύσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Ενώ το κλίμα μπορεί να γίνει αρκετά θερμό και ρομαντικό, εσύ φαίνεται πως διαλέγεις να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Φοβάσαι μην παρασυρθείς από το συναίσθημα, με αποτέλεσμα να αυτοπεριορίζεσαι. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις και να καταστρέφεις την ατμόσφαιρα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να είσαι δυναμικός, εύστροφος, μεθοδικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση, έτοιμος να κατακτήσεις την κορυφή των στόχων σου. Η ημέρα προσφέρει πλούσιες ευκαιρίες αρκεί να είσαι σε θέση να τις εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά, κινήσου αυτόνομα και πάρε πρωτοβουλίες που θα σε βγάλουν από τις δυσκολίες.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα αναμένεται να κυλήσει ομαλά και πολύ ευχάριστα. Δεν αναμένονται εμπόδια και εντάσεις, γεγονός που αφήνει την ατμόσφαιρα καθαρή, γεμάτη θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Θα είσαι καλοδιάθετος, ευθύς και ευγενικός, πράγμα που σε κάνει να είσαι αρεστός και συμπαθής στον περίγυρό σου. Απόλαυσε τη βραδιά, οργανώνοντας μια έξοδο με φίλους ή ανοίγοντας το σπίτι σου για να τους υποδεχθείς. Μια αγαπημένη ταινία μπορεί ακόμη να σου κρατήσει υπέροχη συντροφιά. Ό,τι και αν διαλέξεις θα περάσεις καλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις τον σύντροφό σου για να περάσεις ένα αρμονικό βράδυ μαζί του. Δεν είναι ανάγκη να σκαλίσεις ζητήματα που ξέρεις ότι φέρνουν αναστάτωση, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθεί πάγος ανάμεσά σας. Εξάλλου, η επικοινωνία δεν αναμένεται να είναι το δυνατό σημείο της ημέρας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις αρκετή όρεξη για να βάλεις νέους στόχους, να κάνεις αλλαγές και γενικότερα να πάρεις πρωτοβουλίες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και μαχητικότητα προκειμένου να επιτύχεις καθετί που βάζεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, προσπάθησε να βρεις τρόπους που θα αυξήσουν το εισόδημά σου.
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει να στραφείς πιο έντονα στην ικανοποίηση της ανάγκης σου για εμβάθυνση και αναζήτηση των απόκρυφων στοιχείων του εσωτερικού σου κόσμου. Θέλεις να αντιληφθείς τον εαυτό σου με έναν τρόπο διαφορετικό από αυτόν που ορίζει η λογική και θέλεις να αναπτύξεις περισσότερο την συναισθηματική σου νοημοσύνη. Γνωρίζεις την σπουδαιότητα της αυτογνωσίας, για αυτό θέλεις να ρίξεις φως σε σκοτεινές πτυχές του εαυτού σου. Απελευθερώσου και προχώρησε όπως εσύ θέλεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους, να αποφύγεις τις εντάσεις και να μην κάνεις αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σου. Ναι μεν η διάθεσή σου είναι καλή αλλά φαίνεται πως αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, δημιουργεί πρόβλημα επικοινωνίας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να βάλεις μια σειρά στις εκκρεμότητές σου και να θέσεις το πρόγραμμα που θα οδηγήσει τα σχέδιά σου στην επιτυχία. Μην φοβηθείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου, καθώς είναι σίγουρο ότι αυτό που σκέφτεσαι είναι εφαρμόσιμο και αναμένεται να έχει θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, επωφελήσου από την πνευματική διαύγεια που έχεις για να βρεις λύσεις σε ό,τι σε αγχώνει.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, τα απρόοπτα και οι δοκιμασίες δεν θα αποτελέσουν μέρος της σημερινής ημέρας. Η Σελήνη στον Ταύρο, εξασφαλίζει μια πολύ ικανοποιητική ημέρα που σε βοηθάει να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, κυρίως από υλικής πλευράς. Θα χρειαστεί να δείξεις μια συγκράτηση στην διατροφή σου, ωστόσο, καθώς έχεις την τάση να υπερβάλεις. Το ίδιο ισχύει και για την επιμονή σου. Διατήρησέ τη σε όρια, έτσι ώστε να σε βοηθήσει να επιτύχεις χωρίς να εκτεθείς.

Αισθηματικές
Η σχέση σου μπορεί να κινηθεί σε καλά επίπεδα σήμερα αν αποφασίσεις να φερθείς ώριμα και να μην παρασύρεσαι από τον εγωισμό. Μην φοβάσαι να μιλήσεις για όσα νιώθεις και μην μπερδεύεις την συντροφικότητα με την αίσθηση της ανεξαρτησίας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα. Απεναντίας, φαίνεται πως είσαι σε θέση να λύσεις και τα υπάρχοντα και μάλιστα με τους καλύτερους τρόπους. Στα οικονομικά, πάρε πρωτοβουλία για να βγεις από το αδιέξοδο ή να βελτιώσεις την τρέχουσα κατάσταση.

Πηγή: tlife.gr