Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/9/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, φαίνεται πως η περίοδος αυτή σε βρίσκει στην προετοιμασία ενός νέου εγχειρήματος ή στην κατάστρωση σχεδίων που αφορούν το άμεσο μέλλον. Θα είναι πολύ καλή η έκβαση σε ό,τι και αν σχεδιάζεις, αλλά να ξέρεις ότι θα συναντήσεις αρκετές δυσκολίες προτού φτάσεις στα πολυπόθητα αποτελέσματα. Ίσως ακόμη και κάποιο πρόσωπο να παίξει παραπλανητικό ρόλο και τελικά η συμβολή του δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που πίστευες. Μην φοβάσαι όμως. Όσο είσαι πιστός στα σχέδιά σου δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή η κατάσταση βελτιώνεται, γεγονός που θα είναι αισθητό στην σχέση σου. Το κλίμα θα είναι πιο χαλαρό και ήρεμο και θα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για αυτά που σε απασχολούν. Στην περίπτωση που ψάχνεις να βρεις το ενδιαφέρον στη ζωή σου, η εύνοια των πλανητών σε αγγίζει εξίσου.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά καλά θα κάνεις να χρησιμοποιήσεις τις επαφές που έχεις προκειμένου να κάνεις ένα βήμα παρακάτω στην καριέρα σου. Το τελευταίο διάστημα τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες και αυτό σου προκαλεί πονοκέφαλο. Τα οικονομικά σου έχουν καταφέρει μετά από κόπο να ισορροπήσουν, αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι συνετός για να διατηρηθούν ως έχουν.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι κάπως περίεργη. Τα συναισθήματά σου θα είναι μπερδεμένα, ενώ θα έχεις μια έντονη τάση να κατανοήσεις τον κόσμο γύρω σου κοιτώντας από ένα πρίσμα πιο πνευματικό. Αυτό θα σου γεννήσει την επιθυμία να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που πιθανόν να έχουν τα ίδια βιώματα, προκειμένου να μοιραστείς τις ανησυχίες σου, αλλά και να ακούσεις τις δικές τους απόψεις. Αυτά που έχουν να σου πουν θα είναι πολύ σημαντικά καθώς αντανακλούν τη γνώση που πασχίζεις και εσύ να αποκτήσεις.

Αισθηματικές
Η θέση των πλανητών σήμερα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για το ζώδιό σου και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις καλά στην αισθηματική σου ζωή. Ο σύντροφός θα είναι πολύ ζεστός απέναντί σου και αυτό θα σου δώσει ιδιαίτερη ικανοποίηση. Αν πάλι αναζητάς τη συγκίνηση στα μάτια μιας νέας γνωριμίας η τύχη δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται πολύ θετικά όλα τα σχέδια που έχεις κάνει παίρνουν σιγά σιγά τον δρόμο της υλοποίησης. Κάποιες συμφωνίες ή συνεργασίες που κάνουν την εμφάνισή τους, θέλουν καθαρό μυαλό και ωριμότητα για να τις χειριστείς σωστά. Στα οικονομικά, μην αφήσεις τον αυθορμητισμό σου να σε βγάλει εκτός προγράμματος.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, τον τελευταίο καιρό δείχνεις μια τάση να αναμοχλεύεις το παρελθόν γυρνώντας συνεχώς πίσω και κάνοντας διάφορα σενάρια για το πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα αν οι εξελίξεις ήταν διαφορετικές. Φρόντισε να περιορίσεις αυτές τις σκέψεις και να πάψεις να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου. Ίσως όλα αυτά οφείλονται στον φόβο που έχεις απέναντι στις αλλαγές που αναμένονται ή που μόλις έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Σταμάτα να είσαι πεισματάρης και κοίτα το μέλλον, κάνοντας κινήσεις που θα το βελτιώσουν. Το παρελθόν πέρασε…

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να το πάρεις απόφαση και να αλλάξεις στάση απέναντι στον σύντροφό σου. Το τελευταίο διάστημα, ο,τιδήποτε άλλο πέρα από τον δεσμό σου, έχει κυριέψει το μυαλό σου και σε έχει κάνει να αποστασιοποιηθείς. Δεν του αξίζει μια τέτοια στάση, για αυτό βγάλε την αισθηματική σου πλευρά δείχνοντας περισσότερη κατανόηση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες σήμερα που θα σε κάνουν να κοιτάξεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Οι συνεργασίες σου θα αποδώσουν καρπούς και αυτό θα δώσει ώθηση στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σταθερή πορεία, γεγονός διώχνει την αγωνία σου.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να δείξεις περισσότερο θάρρος στην ζωή σου και τώρα είναι μια περίοδος που θα σε προκαλέσει ακόμη περισσότερο να το κάνεις. Μην υποχωρείς και μην παραιτείσαι από τα σχέδιά σου. Ακόμη και αν βλέπεις ότι κάποιες ενέργειές σου δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα, πάρε το χρόνο σου και σκέψου τί μπορείς να αναθεωρήσεις ή να προσαρμόσεις για να επιτύχεις. Η δημιουργική σου σκέψη εύκολα θα σε βοηθήσει να βγεις από τα αδιέξοδα που θα συναντήσεις μπροστά σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και άφησέ το να σε καθοδηγήσει στα επόμενα βήματά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να χαλαρώσεις στο πλευρό του συντρόφου σου. Καλό είναι να αποφύγεις θέματα που ξέρεις ότι ενοχλούν και δημιουργούν αναστάτωση. Αρκέσου σε μια ήρεμη βραδιά που θα σας ξεκουράσει. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις με φίλους στην περίπτωση που δεν βρίσκεσαι σε σχέση.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου διανύει μια καλή φάση και πολλές υποχρεώσεις έχουν ήδη δρομολογηθεί. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ανακούφιση και αισιόδοξος για το μέλλον, αφού έχεις χρόνο να οργανώσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν έξοδα που δεν περίμενες, αλλά θα μπορέσεις να τα καλύψεις

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, νιώθεις αρκετά κουρασμένος και αυτό είναι συνέπεια του φορτίου που κουβαλάς. Συνειδητά ή υποσυνείδητα έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να συνεχίσεις μια πορεία ετών, μια νοοτροπία που δεν σου ταιριάζει, αλλά αναγκαστικά την ακολουθείς για διάφορους λόγους. Λίγο η συνήθεια, λίγο η καλή σου διάθεση προς τα πρόσωπα που αγαπάς, λίγο ο φόβος. Ό,τι και αν είναι ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις απόψεις και ιδέες και να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις εσύ πραγματικά και όλα εκείνα που έχεις ανάγκη. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου και να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι.

Αισθηματικές
Η γοητεία που κουβαλάς σήμερα δεν κρύβεται, για αυτό φρόντισε να την εκμεταλλευτείς περνώντας καλά. Μπορείς να το κάνεις είτε στο πλευρό του συντρόφου σου, είτε με παρέα που θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις νέα πρόσωπα, πιο ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή πρέπει να οριοθετηθεί καλύτερα για να μπορέσεις να ανασάνεις καλύτερα και να μην πνίγεσαι. Βάλε ένα μέτρο και μην αφήνεις τα όριά σου χαλαρά. Ακόμη και οι ανώτεροί σου θα πρέπει να το καταλάβουν. Τα οικονομικά σου σύντομα θα βελτιωθούν και θα μπορέσεις να διώξεις την αγωνία που νιώθεις.

 

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, οι υποχρεώσεις που υπάρχουν τώρα στη ζωή σου θα πρέπει να μπουν άμεσα σε μια σειρά και να διευθετηθούν με προσοχή και σύνεση. Ο λόγος είναι ότι το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει σύντομα και θα σου φέρει μπροστά σου τις παλιές σου υποχρεώσεις, αλλά τότε θα είναι διπλά δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Για αυτό, λοιπόν, βάλε το πρόγραμμά σου και ακολούθησέ το. Άφησε τους εγωισμούς και τα πείσματα και μην θεωρήσεις ότι είσαι υπεράνω όλων. Καλύτερα να κινηθείς συντηρητικά παρά να το μετανιώσεις αργότερα. Στο χέρι σου είναι!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου διανύουν μια καλή περίοδο που ευνοείται και από το πλανητικό σκηνικό. Το αποτέλεσμα είναι να νιώθεις πιο αισιόδοξος και κεφάτος. Μια όμορφη βραδιά σε περιμένει είτε είσαι δεσμευμένος, είτε βρίσκεσαι σε σχέση. Σε κάθε περίπτωση, κάνε και εσύ τις κινήσεις σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να καταβάλεις αρκετή προσπάθεια για να ανταπεξέλθεις στο πρόγραμμά σου σήμερα, αλλά και να ξεπεράσεις τα έκτακτα γεγονότα. Τα καλά νέα είναι ότι οι ικανότητές σου θα είναι αρκετές για να τα βγάλεις πέρα. Για αυτό οπλίσου με υπομονή και όλα τα άλλα θα έρθουν. Τα οικονομικά σου θέλουν, επίσης, υπομονή και μια καλύτερη ημέρα θα ξημερώσει.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα ίσως σηματοδοτήσει το τέλος μια εποχής και το ξεκίνημα μιας νέας. Κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει. Ό,τι και αν είναι αυτό, θα πρέπει να συμμετάσχεις και εσύ ενεργά σε αυτή την διαδικασία, βάζοντας και συνειδητά το τέλος. Κάνε τον απολογισμό σου και προετοιμάσου για τα νέα δεδομένα. Μην αφήσεις απλά τα γεγονότα να σε παρασύρουν. Χρησιμοποίησε την κριτική σου ικανότητα και αξιοποίησε τις γνώσεις που έχεις λάβει μέχρι τώρα. Όπως και να έχει, μην προσπαθήσεις να αντισταθείς σε ό,τι προκύψει. Θα είναι μάταιο. Εξάλλου, ό,τι γίνει τώρα, για καλό θα είναι ακόμη και αν δεν είναι άμεσα φανερό.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα σήμερα με το ταίρι σου και να ανανεώσεις το κλίμα της σχέσης σου. Ακόμη και αν δεν έχεις σύντροφο να μοιραστείς τη βραδιά σου μη νομίζεις ότι θα κυλήσει αδιάφορα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα είναι τόσο καλά που μπορείς να χαλαρώσεις και να πάρεις ανάσες. Εκμεταλλεύσου το χρόνο για να οργανωθείς και να κάνεις κινήσεις που θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου μείνε συγκρατημένος και μην πάρεις ρίσκα που μπορούν να σε εκθέσουν αργότερα. Έτσι, θα είσαι πιο χαλαρός και με λιγότερο άγχος.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, οι προβλέψεις για το ζώδιό σου είναι ενθαρρυντικές. Το μέλλον αναμένεται πολύ ευχάριστο και αυτό θα είναι αποτέλεσμα των δικών σου προσπαθειών. Μοναδική προϋπόθεση για να γίνει όλο αυτό πραγματικότητα είναι η δική σου επιμονή στους στόχους. Μη λυγίσεις μπροστά στις απογοητεύσεις και τις δυσκολίες και θα δεις σύντομα ότι θα δικαιωθείς. Μάλιστα, καταλυτικό ρόλο θα παίξει ένα τρίτο πρόσωπο ή μια ομάδα προσώπων που φαίνεται ότι έχουν δύναμη και θα μπορέσουν να διευκολύνουν το έργο σου. Δώσε του/τους την ευκαιρία να σου προσφέρουν ό,τι καλό έχουν σκοπό να σου δώσουν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή το κλίμα δεν διαφέρει πολύ. Ο κόπος και η προσπάθεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο για το μέλλον της σχέσης σου. Θα πρέπει να κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να διώξεις την ανασφάλεια από το μυαλό του συντρόφου σου. Φαίνεται πως κάποια συμπεριφορά σου έχει δημιουργήσει ερωτηματικά ή απόσταση. Κάνε κάτι τώρα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με κάποιες υποθέσεις που σε επιφορτίζουν ψυχολογικά και έχουν να κάνουν με κάποιες τρέχουσες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια πιεστική κατάσταση και δεν φαίνεται να αλλάζει πολύ σύντομα. Από την πλευρά σου θα πρέπει μην χάσεις το κουράγιο σου και να συνεχίσεις να κινείσαι συντηρητικά μέχρι να αλλάξει το όλο κλίμα.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, μια μεγάλη απόφαση ή συμφωνία είναι προ των πυλών και εσύ θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά πώς θέλεις να προχωρήσεις. Το θέμα στην περίπτωση αυτή, δεν είναι ότι καλείσαι να επιλέξεις, αλλά το γεγονός ότι η πράξη σου θα έχει κάποιες συνέπειες. Αυτές είναι που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά προτού διαλέξεις το μονοπάτι που θα βαδίσεις. Είναι πολύ πιθανό να μην είσαι έτοιμος να κάνεις την επιλογή σου, για αυτό φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος με τα πρόσωπα που εμπλέκονται, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα δυσάρεστα και για εσένα, αλλά και για τους τρίτους που σχετίζονται.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή διανύει μια γαλήνια και φωτεινή περίοδο. Στη σχέση σου ο σύντροφός σου είναι κοντά σου με καλή διάθεση και με πολλή κατανόηση. Το γεγονός αυτό σε κάνει να νιώθεις βαθιά ικανοποίηση δημιουργώντας έναν καλό κλίμα. Απόλαυσέ το χωρίς να ψάχνεις κάτι περισσότερο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλά θα κάνεις να μην υπογράψεις ο,τιδήποτε σου δημιουργεί δεσμεύσεις και υποχρεώσεις σήμερα. Δεν είναι η ημέρα κατάλληλη για αποφάσεις. Έτσι, καλύτερα είναι να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε αφορά στις καθημερινές σου υποθέσεις, βάζοντας ένα πρόγραμμα για να ολοκληρώσεις ταχύτερα.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα καλά θα κάνεις να ακούσεις το ένστικτό σου και να το αφήσεις να σε οδηγήσει στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Είναι μια περίοδος που ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και σου επιτρέπει να θέσεις νέες βάσεις όπου αυτό είναι επιθυμητό. Ωστόσο, καθετί που θα γίνει θέλει χρόνο και αποφασιστικές κινήσεις. Όσο πιο ξεκάθαρος είσαι με τον εαυτό σου, τόσο καλύτερες επιλογές θα κάνεις που θα κρατήσουν στον χρόνο. Οι αλλαγές που θα γίνουν τώρα δεν φαίνεται να έχουν παροδικό χαρακτήρα, άρα η σημασία τους είναι παραπάνω από σημαντική.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου διαλέγοντας το δρόμο του διαλόγου για να επιλύσεις ό,τι σας προβληματίζει. Η σιωπή δεν θα βοηθήσει, για αυτό μην επιτρέψεις στον εγωισμό και το πείσμα να σε οδηγήσουν εκεί. Ακόμη και αν πορεύεσαι μόνος, ένας εσωτερικός διάλογος με τον εαυτό σου θα βοηθήσει να αποκτήσεις αυτογνωσία.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είσαι συντηρητικός και συνεπής με τις υποχρεώσεις σου. Συναισθηματισμοί δεν έχουν χώρο σήμερα, για αυτό κινήσου με λογική και πρακτικότητα. Τα οικονομικά σου απαιτούν εδώ και τώρα ουσιαστικές αποφάσεις και κινητοποίηση για να μειώσεις τα έξοδα.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα απαιτεί από εσένα περισσότερη προσοχή από ό,τι συνήθως. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τέτοιες συνθήκες που εύκολα μπορείς να υποπέσεις σε πλάνη. Μάλιστα, φαίνεται πως το μπέρδεμα ή αλλιώς η αποπλάνηση, έρχεται από ένα πρόσωπο που θα σε πλησιάσει και θα σου παρουσιάσει μια εικόνα διαφορετική από την πραγματικότητα. Μην σταθείς μόνο σε αυτό που βλέπεις ή ακούς. Οφείλεις να ψάξεις βαθύτερα και μάλιστα να εντοπίσεις τα αίτια που οδήγησαν στην παρούσα κατάσταση. Αν χρειαστεί να αποστασιοποιηθείς, μην επιτρέψεις στην αμηχανία ή την ντροπή να σε αποτρέψουν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις πολύ καλή διάθεση σήμερα, και αυτή είναι που θα σε φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σου ή σε μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Όποια και αν είναι η κατάστασή σου, άδραξε την ευκαιρία και περνά καλά απόψε με την παρέα που θα διαλέξεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, ευνοείται ο τομέας της επικοινωνίας και σου δίνει το πλεονέκτημα που χρειάζεσαι για να έρθεις σε επαφή με συνεργάτες προωθώντας τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και μάλιστα τακτοποιούνται και κάποιες εκκρεμότητες που σου δημιουργούσαν βάρος.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα σου αφήσει μια πικρή γεύση στο στόμα, καθώς η αίσθηση που έχεις σε κάνει να νιώθεις άσχημα. Νιώθεις παραγκωνισμένος και ξεχασμένος από διάφορα πρόσωπα που ξέρεις ότι θα σου όφειλαν –αν μη τι άλλο- την παρέα τους. Η αλήθεια είναι ότι έχεις κάνει αρκετούς κόπους για χατίρι τρίτων και τώρα αποδεικνύεται ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αναγνωριστεί όπως θα ήθελες. Πάψε να τα βάζεις με τον εαυτό σου και αποδέξου ότι κάποιοι μπορούν να είναι αχάριστοι. Η αποδοχή θα φέρει λύτρωση. Πάρε το μάθημά σου και προχώρα, χωρίς να υπερεκτιμάς κάποιες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου διανύεις μια όμορφη περίοδο, νιώθοντας την αγάπη και την φροντίδα από τον σύντροφό σου. Είναι ικανός να συναισθάνεται όλα όσα νιώθεις και να σε βοηθάει να διώχνεις τις σκοτούρες. Δείξε του την εκτίμησή σου και απόλαυσε τις όμορφες στιγμές μαζί του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κινηθείς σήμερα με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε κάποια πρόσωπα να μπουν στη θέση τους. Είναι ώρα να αποδείξεις τις δυνάμεις σου και να προωθήσεις έτσι την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Η τσέπη σου δεν αντέχει όλα εκείνα τα έξοδα που θέλεις να κάνεις.