Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/7/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, ένα καλά κρυμμένο μυστικό έρχεται στην επιφάνεια και αποσαφηνίζει πολλές καταστάσεις οι οποίες ήταν μπερδεμένες μέχρι τώρα και δεν μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν. Ωστόσο, μείνε επιφυλακτικός απέναντι σε αυτή την κατάσταση, γιατί πιθανόν να υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δεν ξέρεις. Περίμενε λίγο προτού προχωρήσεις σε αποκαλύψεις και συμπεράσματα.

Αισθηματικές
Είναι καλό να αποφύγεις να σκαλίσεις υποθέσεις του παρελθόντος που έχουν ήδη διευθετηθεί και έχουν μπει στη θέση τους. Κάτι τέτοιο δεν ωφελεί της σχέση σου. Απεναντίας φέρνει σε δύσκολη θέση τον σύντροφό σου. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, συνέχισε να αναζητάς το ταίρι σου. Οι συνθήκες σε βοηθούν.

Επαγγελματικές
Διανύεις μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά σου και μάλιστα έχεις την εύνοια να επιτυγχάνεις σε ό,τι και αν κάνεις. Στα οικονομικά προσπάθησε να έχεις πειθαρχία, γιατί έχεις την προδιάθεση να ξοδεύεις και αυτό θα έχει άσχημες συνέπειες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα αισθανθείς μια εύνοια, αγαπητέ Ταύρε, που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε σειρά πολλά πράγματα που μέχρι τώρα είχαν παρεκκλίνει, ενώ παράλληλα θα μπορέσεις να βάλεις πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στους στόχους σου. Θα συμβούν γεγονότα που δεν περιμένεις και θα φέρουν θετικές εκπλήξεις για εσένα. Ακόμη, η οικογενειακή σου εστία θα δεχθεί βοήθεια από τρίτο πρόσωπο και αυτό θα σου δώσει σημαντική ώθηση.

Αισθηματικές
Η ημέρα δεν ευνοεί συζητήσεις με το ταίρι σου και για αυτό αν χρειαστεί να τις κάνεις διατήρησε την ψυχραιμία και την καλή σου διάθεση. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Επαγγελματικές
Έχεις πολλά σχέδια για τα επαγγελματικά σου και αρκετή εύνοια για να τα επιτύχεις. Για αυτό μην αφήσεις κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές να σε πτοήσουν. Η λύση τους δεν θα αργήσει. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Επομένως, καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αν υπάρχει κάτι νέο με το οποίο θέλεις να καταπιαστείς, τότε η ευκαιρία είναι εδώ ,αγαπητέ Δίδυμε. Οι συνθήκες σε βοηθούν να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που είχες για να ξεκινήσεις κάτι. Ίσως μέχρι τώρα να είχες αμφιβολίες και να ήσουν διστακτικός, σκεπτόμενος τις συνέπειες των πράξεών σου. Τώρα πλέον, μπορείς να προχωρήσεις άφοβα και μάλιστα με τις καλύτερες προοπτικές.

Αισθηματικές
Υπάρχουν πράγματα στη σχέση σου που σε προβληματίζουν και μέχρι τώρα δεν τα έχεις μοιραστεί με τον σύντροφό σου. Η ημέρα, λοιπόν, σου δίνει τη δυνατότητα να συζητήσεις μαζί του και να του δείξεις την δική σου οπτική. Αν είσαι μόνος αυτή την περίοδο, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές φέρνοντάς σου ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Αναμένονται ανακατατάξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά μην φοβηθείς. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν προς όφελος δικό σου και της δουλειάς σου. Στα οικονομικά, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για κάποια απρόσμενα έξοδα που απαιτούν από εσένα σύνεση και προγραμματισμό. Μείνε εγκρατής και μην κάνεις άσκοπες αγορές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, πέρασες μια περίοδο με συναισθήματα απογοήτευσης και απαισιοδοξίας. Να ξέρεις ότι αυτό τελειώνει άμεσα και αναμένονται νέα δεδομένα για εσένα που θα σε κάνουν να νιώσεις εντελώς διαφορετικά. Τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ πιο ομαλά και άνετα , ιδιαίτερα για την καθημερινότητά σου που μέχρι τώρα σε είχε κουράσει απίστευτα. Θα έχεις χρόνο για εσένα πλέον.

Αισθηματικές
Σήμερα καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους μέσα στη σχέση σου. Μην κάνεις συζητήσεις για αυτά που σε ενοχλούν, μιας και ο σύντροφός σου είναι και εκείνος πιεσμένος από άλλα πράγματα στη ζωή του. Δεν θα υπάρχει διάθεση κατανόησης και έτσι μια τέτοια συζήτηση μόνο θετικά αποτελέσματα δεν θα έχει. Αντίθετα, δώσε χρόνο και στους δυο σας να περάσετε χρόνο ηρεμίας και χαλάρωσης.

Επαγγελματικές
Εργασιακός οίστρος επικρατεί στην καθημερινότητά σου και δουλεύεις σκληρά για να ανταπεξέλθεις. Είναι πιθανό να δεχθείς προτάσεις για νέες καταστάσεις, όμως μην βιαστείς να απαντήσεις. Φρόντισε να ζυγίσεις καλά τα πράγματα πρώτα. Τα οικονομικά σου χαρακτηρίζονται από θετικό πρόσημο και έχεις προοπτικές να αυξήσεις τα κέρδη σου.

 

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, η αλήθεια είναι ότι εκ φύσεως είσαι αιθεροβάμων και ιδεαλιστής. Θέτεις στόχους και ονειρεύεσαι την κατάκτησή τους. Όμως, πρόσεξε την τάση σου αυτή, μιας και αυτή την περίοδο θα υπάρξουν πρόσωπα που θα εκμεταλλευτούν την ιδιότητά αυτή προς δικό τους όφελος. Συνεπώς, κράτησε μια πιο συντηρητική στάση απέναντι σε θέματα που παρουσιάζονται, γιατί στο τέλος είναι πιθανό να εκνευριστείς εσύ και να τα βάλεις με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει κάποια προβλήματα που σου προκαλούν πίεση και τα σκέφτεσαι αρκετά. Όμως, μην είσαι απαισιόδοξος και μην παρατάς τα όπλα. Η τύχη είναι με το μέρος σου για να σε βοηθήσει να τα επιλύσεις.

Επαγγελματικές
Η θεωρία είναι καλή , αλλά προχώρα και σε πράξεις στα επαγγελματικά σου. Δηλαδή, φρόντισε να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες και ζητήματα που δεν εξελίσσονται, ενώ παράλληλα κάνε τον προγραμματισμό σου. Η οικονομική σου κατάσταση δεν θα είναι άσχημη, αλλά φρόντισε να συγκρατήσεις τις σπατάλες, καθώς το τελευταίο διάστημα έχεις πολλές ανάγκες να καλύψεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, οπλίσου με ψυχραιμία και προσπάθησε να συγκρατήσεις το συναίσθημά σου. Αναμένονται έντονες καταστάσεις για εσένα, μιας και ένα αναπάντεχο γεγονός φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Μην βιαστείς να το κρίνεις και προπάντων μην πιστέψεις ότι ήρθε για κακό. Μπορεί να μην το ήθελες τώρα στη ζωή σου ή με τον τρόπο που θα γίνει, αλλά κάπου παρακάτω θα διαπιστώσεις τη σημασία του και θα εκπλαγείς πόσο θετικές εξελίξεις θα σου φέρει.

Αισθηματικές
Διανύεις μια σχετικά ήρεμη περίοδο στη συναισθηματική σου ζωή. Ωστόσο, καλό είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου αυτά που ζητάς, ώστε να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου με ακόμη καλύτερες συνθήκες.

Επαγγελματικές
Ήρθε η στιγμή στην επαγγελματική σου ζωή να αναλάβεις δράση και να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Έτσι αναμένεται να φτάσεις σύντομα στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν αναπάντεχα έξοδα που θα απαιτήσουν μια στάση σοβαρότητας και αυτοσυγκράτησης. Μελέτησε τα επόμενα βήματά σου για να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις την κατάσταση.

 

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, έχεις δείξει ένα πρόσωπο καλό και συγκαταβατικό με μια τάση να στηρίζεις τους άλλους, καταναλώνοντας το μεγαλύτερο απόθεμα των δυνάμεών σου. Για αυτό ήρθε η ώρα να ξανασυστηθείς και να θέσεις πάλι τους κανόνες στους γύρω σου προκειμένου να προφυλάξεις τον εαυτό σου από την εκμετάλλευση. Μπορεί να μην το κάνουν με κακή διάθεση οι γύρω σου, όμως, πρέπει να τους υποδείξεις και πάλι τα προσωπικά σου όρια. Παράλληλα, κράτα κάποιες προσωπικές πληροφορίες μόνο για εσένα. Έτσι θα αποφύγεις παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή διανύει μια όμορφη περίοδο και εσύ τείνεις να φροντίσεις ακόμη περισσότερο τον σύντροφό σου. Όμως, καλό θα είναι να επικοινωνείς περισσότερο μαζί του και να του μεταφέρεις τα «θέλω» σου. Μην τα κρατάς μόνο για εσένα.

Επαγγελματικά
Συνέχισε να δουλεύεις όπως εσύ ξέρεις και μείνε απερίσπαστος από εξωτερικές επιρροές ή συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Τα οικονομικά σου δεν έχουν σταθεροποιηθεί ακόμη και αυτό απαιτεί από εσένα μεγάλη προσοχή. Μην λάβεις ακόμη δραστικές αποφάσεις και μέτρα. Φρόντισε να μην κάνεις έξοδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου και συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν τομείς , οι οποίοι έχουν βαλτώσει. Η λύση είναι ευτυχώς στα δικά σου χέρια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απομακρύνεις εδώ και τώρα άτομα που βρίσκονται γύρω σου και δρουν στο παρασκήνιο , υποσκάπτοντας τις προσπάθειές σου. Μόλις το κάνεις θα δεις θεαματικές αλλαγές. Ίσως να μην ακούγεται εύκολο, αλλά η πρόοδος δεν έρχεται χωρίς θυσίες ή κόπους.

Αισθηματικές
Το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή θα είναι ρομαντικό και γεμάτο τρυφερότητα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις για να μην το χαλάσεις είναι να μην ανοίξεις συζητήσεις για γεγονότα που έχουν περάσει και δεν έχει νόημα πια να τα συζητάς.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή κυλάει πολύ καλά και τώρα επωφελούνται νέα ξεκινήματα ή συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Γενικά προχώρησε τις αλλαγές που επιδιώκεις. Η οικονομική σου κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει. Φρόντισε να αδράξεις την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί προς όφελος των εσόδων σου. Θα μπορέσεις να τα αυξήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάνε την επανάστασή σου, αγαπητέ Τοξότη, και βγάλε από πάνω σου υποχρεώσεις που δεν σου ανήκουν. Η τάση αυτή έρχεται από τα πολύ δικά σου πρόσωπα που προσπαθούν να σου μεταφέρουν τις δικές τους αρμοδιότητες. Ακόμη και να το ήθελες δεν μπορείς να χειριστείς αποτελεσματικά όλα αυτά που σου ζητούν, επομένως βάλε τα πράγματα στη θέση τους τώρα που ακόμη οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Αργότερα οι συνέπειες θα είναι πιο άσχημες.

Αισθηματικές
Κάποιες φορές παρασύρεσαι και δεν ελέγχεις τα λόγια σου με αποτέλεσμα να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώθει άσχημα. Είτε το κάνεις κατά λάθος είτε εσκεμμένα , φρόντισε να το διαχειριστείς για να εξομαλυνθεί το κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, οι συνθήκες σε βοηθούν να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή έχει καλές προοπτικές για νέα ξεκινήματα και καλές συνεργασίες. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν ζητήματα γύρω από κάποια κληρονομιά ή φορολογικά που θα απορροφήσουν πολλή σκέψη σου. Δείξε προσοχή στις οικονομικές σου συναλλαγές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, φαίνεται πως η ημέρα θα προκαλέσει τον εκνευρισμό σου. Εσύ ,όμως, φρόντισε να διατηρήσεις τη λογική και τον αυτοέλεγχο προκειμένου να αντιμετωπίσεις κάποιο γεγονός που θα σε ταράξει. Φαίνεται ότι ένα θέμα που έχεις διευθετήσει με πολλή κούραση και έντονη προσπάθεια στο παρελθόν, έρχεται πάλι στην επιφάνεια με ένα περίεργο τρόπο. Συγκρατήσου και δες το λογικά τα πράγματα. Θα διαπιστώσεις ότι δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι, αφού έχεις πράξει σωστά και τίποτα δεν το αναιρεί.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε μια καλή περίοδο και θα έλεγε κανείς ότι είσαι σχεδόν ευτυχισμένος. Πάρε το χρόνο σήμερα να κάνεις κοιτάξεις πίσω και να δεις την εξέλιξη της σχέσης σου εκδηλώνοντας την ευγνωμοσύνη σου στο σύμπαν.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα πάνε καλά στην εργασία σου και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες υποχρεώσεις της περιόδου. Στα οικονομικά, καλό είναι να παραμείνεις εγκρατής και να μην κάνεις νέα βήματα και επενδύσεις. Δείξε έλεγχο στα έξοδα γιατί έχεις την τάση να σπαταλάς περισσότερα από όσα αντέχει η τσέπη σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις από άλλη οπτική την συμπεριφορά σου και να αναλογιστείς τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου. Κάποια έχουν παρανοήσει την συμπεριφορά σου και θεωρούν ότι μπορούν να σε εκμεταλλευτούν λόγω της θετικής σου διάθεσης και της ανεκτικότητας που χαρακτηρίζει τις κινήσεις σου. Σταμάτησέ το τώρα και ανέκτησε τα προσωπικά σου όρια μιας και αυτά καθορίζουν την ψυχολογική σου ισορροπία.

Αισθηματικές
Περνάς πολύ όμορφα με το ταίρι σου τις ημέρες αυτές και η ειλικρίνεια χαρακτηρίζει τη σχέση σου. Ανέλαβε πρωτοβουλία και πρότεινε τις ιδέες σου. Το αποτέλεσμα θα ανταμείψει και τους δυο σας.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή κινείται σε έντονους ρυθμούς και αυτό δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο. Αντίθετα, σε αγχώνει πολύ. Καλό είναι να βάλεις μια σειρά και να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να σου φύγει λίγο από το βάρος που νιώθεις. Στα οικονομικά, καλό είναι να κλείσεις εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν και να αποφύγεις νέες δραστηριότητες που θα σε αναγκάσουν να ξοδέψεις χρήμα.

 

ΙΧΘEIΣ
Μετά από έναν πόλεμο πρέπει να κάνεις έναν απολογισμό, αγαπητέ Ιχθύ. Βρίσκεσαι στο τέλος μιας μεγάλης μάχης και έντονων δυσκολιών και τώρα το σύμπαν σε βοηθάει να δεις τι έχει συμβεί και τι θέλεις να κάνει από εδώ και μπρος. Κάνε τον προγραμματισμό σου, ώστε τα πράγματα να χαλαρώσουν για εσένα και να ρίξεις λίγο τους τόνους. Είναι κατάλληλη στιγμή για να καταστρώσεις σχέδια και να κοιτάξεις τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι η βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης που δέχεσαι στους άλλους τομείς. Έτσι θα νιώσεις την ανάγκη να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να αναζωογονηθείς μέσω του ερωτισμού και του συναισθήματος που υπάρχει ανάμεσά σας.

Επαγγελματικές
Στα εργασιακά σου θα υπάρξουν προτάσεις που πρέπει να εξετάσεις με σκέψη και λογική, γιατί θα είναι προς το συμφέρον σου. Στα οικονομικά, καλό είναι να μην αποφασίσεις τώρα θέματα που αφορούν στο μέλλον. Θα δεις βελτίωση των κερδών σου έπειτα από τόσο κόπο που έχεις κάνει.