Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 6/9/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων το παρελθόν φαίνεται πως θα κάνει την επανεμφάνισή του σήμερα, είτε με άμεσο, είτε με έμμεσο τρόπο. Είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν που έχεις καιρό να δεις ή ακόμη κάποια γεγονότα θα σε ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο και θα σε κάνουν να ξαναβιώσεις τις μνήμες του παρελθόντος. Όπως και να έχει κράτα τα στοιχεία που θέλεις και ότι σε χαλάει διώξε το μακριά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μια όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σου απόψε, αρκεί να μην αφήσεις τις άσχημες σκέψεις να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Αν πάλι είσαι μόνος, μπορείς να ονειρεύεσαι πιο όμορφες ημέρες, με περισσότερο ενδιαφέρον και πάθος. Φαίνεται πως η θέση των πλανητών δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για τα αισθηματικά σου και σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά οι εξελίξεις αναμένονται πολύ θετικές για εσένα και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να σου γίνουν προτάσεις που θα δώσουν ώθηση στην καριέρα σου. Όλα είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Ακόμη και οι οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν μπορούν τώρα να πάνε μπροστά.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, κάποια εμπόδια και ανατροπές θα προκύψουν σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και για αυτό θα πρέπει να σταθείς με ψυχραιμία απέναντι στις εξελίξεις. Ίσως τα σχέδιά σου να χρειαστούν τροποποιήσεις για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε τρομάζει. Κινήσου με διπλωματία και μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε παρασύρει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα από ό,τι ήταν τελευταία και μπορείς να τα βελτιώσεις κι άλλο αρκεί να δείξεις καλύτερη διάθεση προς τον σύντροφό σου. Αφιέρωσέ του το χρόνο που χρειάζεται και άκουσε όσα έχει να σου πει. Θα νιώσει καλύτερα και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην αφήνεις την απογοήτευση να σε παρασύρει. Η τύχη σου χαμογελά και σύντομα θα σου φέρει αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλά θα κάνεις να πάρεις το χρόνο σου για όσα θέματα σχετίζονται με αποφάσεις και αλλαγές. Η βιασύνη δεν θα σε ωφελήσει, για αυτό χαλάρωσε. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται ακόμη στην κατάσταση που θα ήθελες, για αυτό περιόρισε τα έξοδα και γενικότερα δείξε συγκράτηση.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το παρελθόν σε έχει προικίσει με απέραντη σοφία και γνώση μέσα από τις εμπειρίες που σου έχει προσφέρει. Τώρα είναι η ώρα να επικαλεστείς όλη αυτή τη γνώση , είτε για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, είτε για να αντιμετωπίσεις σωστά μια νέα κατάσταση που προκύπτει. Πάρε το χρόνο σου και ψάξε τη λύση μέσα σου. Η στιγμή με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων δεν είναι κατάλληλη για να ζητήσεις βοήθεια από τρίτους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι πιθανό να υπάρξει αναστάτωση και μάλιστα μέσα στη σχέση σου. Ο λόγος θα είναι ασήμαντος, για αυτό φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να ομαλοποιήσεις τα πράγματα. Αν πάλι ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, μην απογοητεύεσαι από την παρούσα κατάσταση. Συνάντησε φίλους και κοινωνικοποιήσου. Όχι μόνο θα νιώσεις καλύτερα, αλλά έτσι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου ίσως συναντήσεις εμπόδια σήμερα, αλλά δεν θα είναι σημαντικά. Οι δυσκολίες θα είναι προσωρινές και πολύ γρήγορα θα βρεις τις λύσεις που ζητάς. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμη καλύτερη διαχείριση και για αυτό μην προσθέτεις και άλλα χρέη σε αυτά που ήδη έχεις. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να φτάσεις σύντομα στην πολυπόθητη ισορροπία.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, έχεις δώσει μεγάλο αγώνα για να βρεθείς εδώ που είσαι σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις γίνει δισεκατομμυριούχος για να πεις ότι έχεις επιτύχει, αλλά ο,τιδήποτε έχεις στην ζωή σου το έχεις αποκτήσει με αγώνα και προσπάθεια. Έτσι, λοιπόν, θα πρέπει να εκτιμήσεις όσα έχεις κατακτήσει και από την άλλη θα πρέπει να βρεις τον τρόπο και τον χρόνο για να ξεκουραστείς και να πάρεις δυνάμεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου σήμερα, σε μια ατμόσφαιρα ζεστή και ρομαντική. Ο σύντροφός σου έχει ανάγκη από ποιοτικό χρόνο μαζί σου, για αυτό μην διστάσεις να του τον χαρίσεις. Αν ψάχνεις να βρεις το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει, μην απογοητεύεσαι με την τύχη που είχες ως τώρα. Τα μέλλον κρύβει εκπλήξεις και δεν θα αργήσεις να τις ανακαλύψεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, θα υπάρξουν ζητήματα που θα σε προβληματίσουν πολύ. Όμως, φαίνεται πως θα βρεις τις λύσεις σε συνεργασία με τους συναδέλφους σου, η συνεισφορά των οποίων θα είναι καταλυτική. Τα οικονομικά σου σε πιέζουν αρκετά την περίοδο αυτή, αλλά θα μπορέσουν να πάνε σύντομα καλύτερα. Λίγο πιο προσεκτικός να είσαι με τα έξοδα και δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, φαίνεται πως έχεις επωμιστεί πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και αυτό σε κάνει να ασφυκτιάς πολύ συχνά. Φρόντισε να φτιάξεις το πρόγραμμά σου, έτσι ώστε να έχεις χρόνο και για εσένα. Αν πάλι είναι εφικτό, διώξε από πάνω σου ό,τι δεν αφορά εσένα και ζήτα τη βοήθεια εκείνων που πρέπει να εμπλακούν. Μην καταβάλεις ηρωικές προσπάθειες μόνο και μόνο για τη δόξα. Δεν έχεις ελπίδα να αναγνωριστείς…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να οργανώσεις μια ενδιαφέρουσα βραδιά για να περάσεις στο πλευρό του συντρόφου σου. Το πλανητικό σκηνικό με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να απολαύσεις ένα ήσυχο και ρομαντικό βράδυ με τον άνθρωπό σου. Αν πάλι ψάχνεις να βρεις τρόπο να απαλλαγείς από τη μοναξιά, μην αφήσεις την απελπισία να σε κυριεύσει. Δείξε υπομονή και σύντομα θα έρθει το ιδανικό πρόσωπο στη ζωή σου. Μην αναλώνεσαι άλλο!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα πρέπει να θέσεις προτεραιότητες και να βάλεις μια σειρά σε ό,τι εκκρεμεί. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά και να φανείς υπεύθυνος. Τα οικονομικά σου, έχουν πολλές πιθανότητες να βελτιωθούν ως αποτέλεσμα των ευκαιριών που θα προκύψουν για ένα επιπρόσθετο εισόδημα.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ανήκεις σε ένα ζώδιο που ξέρει πως να είναι μεθοδικό και αποτελεσματικό. Έχεις πλήρη γνώση των ικανοτήτων σου και αυτό σε κάνει να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τον εαυτό σου. Επιστράτευσε, λοιπόν, όλες αυτές τις ικανότητες και στάσου απέναντι στις προκλήσεις έτσι όπως πρέπει. Μην επιτρέψεις στις δυσκολίες να κάμψουν το ηθικό σου, αφού είναι σχεδόν βέβαιο, ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις. Μοναδικός εχθρός θα είναι ο ίδιος σου ο εαυτός.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή διανύει μια περίοδο κατά την οποία διάφορα ζητήματα έχουν βγει στην επιφάνεια και χρειάζονται τη δική σου δραστηριοποίηση. Απόψε με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αν πάλι είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η γοητεία σου δεν περνάει απαρατήρητη. Για αυτό μην θλίβεσαι με την παρούσα κατάσταση. Έχει πίστη και σύντομα θα δεις τις αλλαγές που θέλεις στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες σήμερα και ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες σου. Κράτησε την ψυχραιμία σου και είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Να είσαι σίγουρος ότι όλο αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ανωτέρους σου. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ευαίσθητη κατάσταση και θα πρέπει να κάνεις κάτι έτσι ώστε να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το παρελθόν σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά και το παρόν φαίνεται σκληρό απέναντί σου, αφού δεν σου έχει προσφέρει ακόμη όλα εκείνα για τα οποία έχεις παλέψει. Το μέλλον, όμως, φαίνεται πως θα φανεί πιο γενναιόδωρο απέναντί σου και θα σου δώσει αυτό που λαχταράς. Οι κόποι σου θα βρουν πρόσφορο έδαφος και θα βγάλουν καρπούς που θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα έχεις την ευκαιρία σήμερα να περάσεις μια χαλαρή βραδιά στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να ηρεμήσεις και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Η στάση του αγαπημένου σου σε κάνει να νιώσεις πληρότητα συναισθημάτων και ευγνωμοσύνη για την καλή σου τύχη. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, φρόντισε να οργανώσεις τη βραδιά σου, έτσι ώστε να χαλαρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η ευτυχία βρίσκεται στα απλά και κάπως έτσι μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ευχάριστο…

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα καλά θα κάνεις να είσαι συγκρατημένος και να μην επιτρέψεις σε διάφορα γεγονότα να σε βγάλουν, όχι μόνο από τον προγραμματισμό σου, αλλά και από … τα ρούχα σου! Έλεγξε τον εκνευρισμό σου και όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Τα οικονομικά σου φαίνεται πως μπορούν να βελτιωθούν. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα που θα έχουν κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν και θα σου προσφέρουν επιπρόσθετα έσοδα.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, υπάρχουν φορές που νιώθει κανείς κενός και επιφανειακός. Μπορεί η ζωή σου να είναι φαινομενικά καλή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά μόνο εσύ ξέρεις ότι δεν σε γεμίζει αυτό που ζεις. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Έχε στο νου σου ότι είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να τη ζήσεις για να μπορέσεις λίγο αργότερα να κάνεις τις αλλαγές που θα σε ευχαριστήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να ανοιχτείς στον σύντροφό σου και να μοιραστείς μαζί του όλες εκείνες τις σκέψεις που ταλαιπωρούν το μυαλό σου. Η διαφορετική οπτική του θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι και να αισιοδοξήσεις. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, ένα πολύ κοντινό σου πρόσωπο φαίνεται να σε βγάζει από την μοναξιά της καθημερινότητάς σου. Είτε θα μεσολαβήσει για μια νέα γνωριμία, είτε αυτό το ίδιο αλλάζει μορφή στα μάτια σου και σου δημιουργεί αισθήματα που δεν φανταζόσουν.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου τα πας καλά αυτή την περίοδο και για να έχεις ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση καλά θα κάνεις να μην ακούς όσα λένε οι γύρω σου. Συζητήσεις του διαδρόμου δεν πρέπει να σε αγγίζουν, ειδάλλως θα χάσεις τον χρόνο σου χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου, έχουν αρκετά εμπόδια να ξεπεράσουν, αλλά κυρίως εκείνα που έρχονται από το παρελθόν και δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη.

 

Τοξότης
Το πλανητικό σκηνικό με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων σου χαρίζει σήμερα μια όμορφη ημέρα, φίλε Τοξότη. Δεν χρειάζεται και σήμερα να αγχώνεσαι για τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις. Απεναντίας, η διάθεσή σου θα είναι πιο χαλαρή και θα μπορείς να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με περισσότερη αισιοδοξία. Η κατάσταση αυτή θα ευνοήσει και τα αγαπημένα σου πρόσωπα που θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μαζί σου όμορφες στιγμές και να απολαύσουν την παρέα σου με όποιον τρόπο αναλογεί στον καθένα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα αναμένεται να εξελιχθεί πολύ καλά δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα στη σχέση σου. Με τη χαλαρή σου διάθεση θα περάσεις αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, είναι βέβαιο πως θα διασκεδάσεις σήμερα με αγαπημένα πρόσωπα. Το κέφι και η ζωντάνια σου σε φέρνουν πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία που φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά δεν θα καταφέρουν να σου χαλάσουν την καλή ψυχολογία. Έχεις τέτοια διάθεση που καθετί μπορεί εύκολα να διευθετηθεί. Τα οικονομικά σου πασχίζουν να ισορροπήσουν και η οικονομία μοιάζει πλέον μονόδρομος.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, τίποτα δεν είναι για πάντα, όπως πολλά πράγματα κάποια στιγμή θα συμβούν γιατί το «ποτέ» είναι μια ουτοπία. Εν ολίγοις, συμβιβάσου με τους κανόνες της πραγματικότητας και μην προσπαθείς να θέσεις τους δικούς σου. Οι αποφάσεις σου θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τα θέλω σου και όχι αυτό που θα ήταν ιδανικό. Σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων μην εγκλωβίζεσαι στις σκέψεις σου και απελευθερώσου από τους φόβους που κρύβεις μέσα σου. Έτσι, θα μπορέσεις να δεις την ομορφιά της ζωής…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα κληθείς σήμερα να απολογηθείς για τη στάση σου που, τελευταία, έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην σχέση σου. Ο σύντροφός σου μπορείς να δείξει κατανόηση, αρκεί να μπεις στον κόπο να του δείξεις την οπτική σου. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση μην σε πτοεί η κατάστασή σου. Το μέλλον έρχεται ελπιδοφόρο, για αυτό προς το παρόν απόλαυσε όσα έχεις και κυρίως την παρέα όλων εκείνων που βρίσκονται κοντά σου.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου δεν φαίνεται να σου δημιουργεί σήμερα ιδιαίτερους προβληματισμούς. Οπότε με ένα καλό πρόγραμμα και με συνετή στάση όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου, όμως, έχουν ξεφύγει και καλό είναι να επαναφέρεις γρήγορα τις ισορροπίες προτού χάσεις τον έλεγχο για τα καλά.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων θα κληθείς να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την οποία θα έχεις όλα τα δεδομένα που χρειάζεσαι, αλλά για κάποιο δικό σου λόγο θα νιώθεις μια σύγχυση που δεν θα σου επιτρέψει να δεις καθαρά την κατάσταση. Διώξε, λοιπόν, τους όποιους φόβους έχεις και άφησε την λογική να πρυτανεύσει για να διαλέξεις τον σωστό δρόμο.

Αισθηματικές
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν. Μπορείς τώρα να μοιραστείς και τις πιο μύχιες σκέψεις σου και να είσαι σίγουρος ότι η αντιμετώπισή του θα είναι ιδανική. Αν πάλι είσαι μόνος, η εύνοια των πλανητών θα σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα καλά θα κάνεις να φερθείς με ψυχραιμία και να μην επιτρέψεις σε οποιοδήποτε εμπόδιο να σε σταματήσει. Μάλιστα ο τρόπος που θα χειριστείς τις καταστάσεις σήμερα θα κριθεί και από τους ανωτέρους σου. Αν θες να προωθήσεις την καριέρα σου, κάνε τα σωστά βήματα. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, ειδικά νομικά θέματα ή σχετικά με συμφωνίες και συμβόλαια.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, φαίνεται πως σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου θα βρεθείς αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα και θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια για να διαλέξεις την καταλληλότερη επιλογή. Φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου και μην το αψηφήσεις. Με λίγη υπομονή και χωρίς βιασύνη θα καταφέρεις σίγουρα να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και σε συμφέρει καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να ανοίξεις την καρδιά σου στον σύντροφό σου χωρίς φόβους και δισταγμούς. Η ημέρα θα είναι άκρως ρομαντική και ο μόνος που μπορεί να χαλάσει το κλίμα θα είσαι εσύ. Μην αναλωθείς σε γκρίνιες. Απόλαυσε την ημέρα και μην την αφήνεις να πάει χαμένη. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, δείξε καλή διάθεση σήμερα και φρόντισε να αναδείξεις το χαμόγελό σου. Η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα υπάρξουν δυνατότητες για να εξελίξεις την καριέρα σου. Η ομαδική εργασία με συγκεκριμένους συνεργάτες μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Δες πώς μπορείς να την εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο. Οι οικονομικές υποθέσεις θέλουν προσοχή, καθώς κάποιες υποχρεώσεις σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.