Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 6/7/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ένα κεφάλαιο στη ζωή σου κλείνει, ένα νέο ανοίγει. Μπορεί να μην αφορά, απαραίτητα, έναν τομέα στη ζωή σου, αλλά σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν και αυτό πρέπει να γίνει για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αγαπητέ Κριέ. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και η καθαρή σκέψη. Μετά την μπόρα θα βγει το ουράνιο τόξο και τότε θα συνειδητοποιήσεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση μείνει απερίσπαστος και προσηλωμένος στο στόχο σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή εξισορροπεί το μεταβαλλόμενο τοπίο στους υπόλοιπους τομείς. Μπορείς να μιλήσεις με καλή διάθεση με τον σύντροφό σου, να τον συμβουλευτείς και να συνυπάρχετε αρμονικά. Αν είσαι μόνος, θα φυσάει ευνοϊκός άνεμος με κατεύθυνση ένα ενδιαφέρον πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου συνεχίζεις να εργάζεσαι απερίσπαστος και με σταθερά βήματα. Η επιτυχία αναμένεται πολύ σύντομα. Στα οικονομικά, αναζητάς νέα πράγματα και για αυτό μπορείς να συζητήσεις κάποιες προτάσεις χωρίς να μπεις σε διαδικασία να τις επιβεβαιώσεις, προς το παρόν τουλάχιστον.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για εσένα που θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που μέχρι τώρα έμοιαζαν κάπως μπερδεμένες. Από την άλλη πρέπει να προσέξεις κάποιες συναναστροφές σου που δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται . Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη συμπεριφορά σου, όσα λες και όσα κάνεις. Δυστυχώς, είναι εύκολο να διαστρεβλωθούν αυτή την περίοδο και δεν έχει νόημα να μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με τον σύντροφό σου όσα σε απασχολούν και να τα ξεδιαλύνετε μια για πάντα.

Επαγγελματικές
Θα αντιμετωπίσεις κάποια μικροεμπόδια στη δουλειά σου, αλλά μην πτοείσαι. Έχεις τόσο καλές αποδόσεις που εύκολα θα τα ξεπεράσεις. Ο τομέας των οικονομικών θα σε προβληματίσει μιας και κάποια απρόοπτα έξοδα θα σε βάλουν σε σκέψεις. Ωστόσο, θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα κέρδη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η περίοδος αυτή ωφελεί τις σχέσεις με τους γύρω σου, αγαπητέ Δίδυμε. Για την ακρίβεια, θα δώσεις τον χρόνο που χρειάζονται οι σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους γιατί τελευταία δεν ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Παράλληλα θα κάνεις επαφές με ανθρώπους που θα μπορέσουν να σε στηρίξουν και δεν θα το πιστεύεις. Η εύνοια στις σχέσεις μπορεί να σε βοηθήσει να οδηγηθείς με συμμάχους στην επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις πολλά πράγματα προς όφελος και των δύο, μέσω μιας συζήτησης που θα μπορέσεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Έτσι η συνύπαρξη μπορεί να γίνει ιδανική.

Επαγγελματικές
Συνέχισε την σκληρή δουλειά στο χώρο της εργασίας σου και πολύ σύντομα το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει και θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναπνεύσεις με ανακούφιση. Τα οικονομικά μάλλον δεν είναι αυτά που θα ήθελες. Για αυτό δες τι μπορείς να περικόψεις ή τι μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις τα κέρδη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή είναι ημέρα εξελίξεων, αγαπητέ Καρκίνε. Η περίοδος αυτή σηματοδοτεί αλλαγές στη ζωή σου και αφορά σε πολλά ζητήματα. Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα έβρισκες τείχος μπροστά σου και ένιωθες ότι η ζωή σου είχε βαλτώσει. Τώρα το σύμπαν έρχεται για να θέσει νέες προτεραιότητες και μια νέα τάξη πραγμάτων. Καλό είναι τις αλλαγές αυτές να τις παρακολουθήσεις με προσοχή και να είσαι ετοιμοπόλεμος για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αλλάζει φάση και πλέον τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα. Άλλαξε ό,τι δεν σου αρέσει σε συνεννόηση πάντα με τον σύντροφό σου. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε πολύ όμορφα.

Επαγγελματικές
Έχεις δουλέψει σκληρά μέχρι τώρα για να υλοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Τώρα θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τις διαδικασίες ώστε να πραγματοποιηθούν τα πλάνα σου. Πολλά θέματα οικονομικής φύσης θα μπορέσουν να διευθετηθούν πλέον και μάλιστα κάποια που είναι σχετικά με νομικές υποθέσεις.

ΛΕΩΝ
Ευχάριστο αναμένεται το κλίμα για εσένα, αγαπητέ Λέων. Η προσοχή σου αναμένεται να στραφεί σε θέματα ψυχαγωγίας και ευχαρίστησης και μάλιστα συντροφιά με πρόσωπα του στενού σου κοινωνικού κύκλου που μέχρι τώρα δεν είχες την ευκαιρία να τους αφιερώσεις πολύ χρόνο. Παράλληλα, θα θέλεις να κερδίσεις την αναγνώριση και την εκτίμηση των γύρω σου, γεγονός που θα σε κάνει αποτελεσματικό κάνοντας έξυπνες κινήσεις.

Αισθηματικές
Η εξυπνάδα και η δημιουργικότητά σου θα λειτουργήσουν προς όφελος και στη σχέση σου, μιας και θα καταφέρεις να φτιάξεις την ατμόσφαιρα και να πλησιάσεις ακόμη περισσότερο το ταίρι σου. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, το σύμπαν θα φανεί γενναιόδωρο απέναντί σου και θα σε βοηθήσει να συναντήσεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές
Τα περισσότερα επαγγελματικά ζητήματα έχουν δρομολογηθεί και πλέον η ματιά σου στρέφεται στις επόμενες κινήσεις σου για να πας παρακάτω. Η οικονομική σου κατάσταση αναμένεται να ισορροπήσει. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να διευθετήσεις και κάποια νομικά ζητήματα που σε προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διανύεις ένα προπαρασκευαστικό διάστημα, αγαπητέ Παρθένε. Αυτό σημαίνει ότι τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να ανασυγκροτηθείς, να θέσεις στόχους και πλάνα υλοποίησης. Οι βάσεις που θα βάλεις τώρα θα επηρεάσουν τις εξελίξεις στο μέλλον. Όμως έχε στο νου σου ότι όπως στρώσεις θα κοιμηθείς. Ανάλογα με τις κινήσεις σου τώρα θα λάβεις και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Θες να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο ή όχι;

Αισθηματικές
Οι πλανήτες σε πριμοδοτούν και σου χαρίζουν λάμψη και ερωτισμό. Θα περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου , ενώ αυτός θα είναι έτοιμος να σε ακολουθήσει σε ότι σχεδιάζεις. Αν πάλι είσαι μόνος, βγες έξω και μην χάνεις ευκαιρία. Το σύμπαν συνωμοτεί και υπέροχες εξελίξεις σε περιμένουν!

Επαγγελματικές
Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις στην εργασία σου. Ό,τι αφορά στα οικονομικά, χρειάζονται προσοχή , ειδικά τα περιττά έξοδα, διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η σκέψη σου περιστρέφεται γύρω από έναν τομέα ή ένα ζήτημα που σε απασχολεί σοβαρά. Θα υπάρξουν σχετικές αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να το δεις πολύ διαφορετικά. Νέες προοπτικές θα υπάρξουν, γεγονός που σε οδηγεί στην επιτυχία. Ωστόσο, πρόσεξε τα μπερδέματα γιατί ίσως να οδηγηθείς σε πλάνη. Κάπου παρακάτω θα καταφέρεις να δεις πιο καθαρά.

Αισθηματικές
Η βελτίωση στην προσωπική σου ζωή θα είναι αισθητή και θα έχεις την χαρά να δεις ευχάριστες αλλαγές στη σχέση σου. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση που είσαι μόνος. Σύντομα θα αλλάξει το τοπίο εξαιτίας ενός πολύ ενδιαφέροντος προσώπου που μπαίνει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Τα εργασιακά εξελίσσονται θετικά και εσύ έχεις την τάση να συνεχίσεις τις αλλαγές και έτσι θέτεις νέα σχέδια για περαιτέρω βελτίωση. Η οικονομική σου κατάσταση απαιτεί συγκράτηση από πλευράς σου, γιατί έχεις την τάση να ξοδεύεις χωρίς σκέψη και έτσι θα ξεπεράσεις την οικονομική σου δυνατότητα. Γραφειοκρατικά θέματα και συναλλαγές ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συνέχισε την προσπάθεια αγαπητέ Σκορπιέ, σε πείσμα των περιστάσεων και των δυσκολιών. Η θετική σου ενέργεια σε βοηθάει σε αυτό, σε συνδυασμό με την ικανότητά σου να εγκλιματίζεσαι εύκολα σε αλλαγές. Σε κάθε περίπτωση μην χάνεις τον έλεγχο και συνέχισε να προγραμματίζεις τις κινήσεις σου. Ακόμη και αν απογοητεύεσαι κάποιες στιγμές το άμεσο μέλλον θα σε ανταμείψει.

Αισθηματικές
Κράτησε μακριά τις σκοτούρες από την προσωπική σου ζωή και αφιερώσου στο ταίρι σου. Αν δεν το κάνεις θα επηρεάσεις αρνητικά τη σχέση σας. Σε κάθε περίπτωση πέρνα καλά μαζί του και άσε τις συζητήσεις για σήμερα.

Επαγγελματικές
Ευνοούνται οι επαγγελματικές συναντήσεις και επαφές σήμερα, ωστόσο μην δεσμευτείς για οτιδήποτε. Χρειάζεται σοβαρή σκέψη σε προτάσεις που θα τεθούν. Στα οικονομικά σου, καλό είναι να κινηθείς εκ του ασφαλούς έτσι ώστε να καταφέρεις να αυξήσεις τα κέρδη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διανύεις μια δημιουργική περίοδο με ιδιαίτερη εύνοια προς εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου εφόσον τηρείς μια υπεύθυνη στάση απέναντι στα πράγματα και πειθαρχείς σε αυτά. Συγκρατήσου, συνέχισε να εργάζεσαι με πρόγραμμα σε όλους τους τομείς και σύντομα θα έχεις το αποτέλεσμα που ζητάς. Εξάλλου, είναι στο δικό σου χέρι.

Αισθηματικές
Ευνοείται και ο συναισθηματικός τομέας σήμερα. Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα για τη σχέση σου ώστε να την βελτιώσεις και να προσφέρεις πράγματα που μέχρι τώρα έλειπαν από αυτήν.

Επαγγελματικές
Ευνοϊκές οι συνθήκες και στα επαγγελματικά! Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα. Σχέδια που έχεις εδώ και καιρό ήρθε η ώρα να δρομολογηθούν και μάλιστα με επιτυχία. Αν χρειαστεί να αλλάξεις κάποια δεδομένα ή να συνεργαστείς με κάποια πρόσωπα μην διστάσεις να το κάνεις. Τα πράγματα καλυτερεύουν και στα οικονομικά σου , κλείνοντας εκκρεμότητες. Γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα διευθετούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το διάστημα που ξεκινάει ανοίγει νέες προοπτικές για εσένα, φίλε Αιγόκερε. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι η αρχή κάποιων καταστάσεων που θα έχουν μακροπρόθεσμη συνέχεια στο μέλλον. Για αυτό το λόγο χειρίσου τις υποθέσεις σου με στρατηγική και εξυπνάδα, αφήνοντας στην άκρη συναισθήματα που υποδηλώνουν αδυναμία ή αμφιβολίες. Εν ολίγοις, στρώσε το έδαφος για τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο χωρίς συναισθηματισμούς.

Αισθηματικές
Η ημέρα περιλαμβάνει διευθετήσεις και ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή. Θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου που δεν σημαίνει ότι θα σου είναι όλες τους ευχάριστες.

Επαγγελματικές
Η επιτυχία αναμένεται στα επαγγελματικά σου για να ολοκληρώσει τον κόπο και τα σχέδιά σου. Οι συνεργάτες σου θα είναι και αυτοί στο πλευρό σου. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να ισορροπήσει και αυτό εξαρτάται καθαρά από εσένα που χρειάζεται να αποφύγεις τις σπατάλες και να ακολουθήσεις ένα σωστό πρόγραμμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, η τύχη σου χαμογελά πλατιά και σου φέρνει γενναία δώρα. Πολύ σύντομα θα το διαπιστώσεις βλέποντας τις αλλαγές σε πολλά θέματα. Ωστόσο, από την δική σου πλευρά, καλό είναι να μείνεις προσγειωμένος και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Συνέχισε να ενεργείς με πρόγραμμα και πειθαρχία και τα ευχάριστα γεγονότα θα έρθουν για να σε εκπλήξουν και να σε ανταμείψουν.

Αισθηματικές
Η ημέρα θα είναι καλή και για την προσωπική σου ζωή. Έχεις ανεβασμένη διάθεση και εκπέμπεις έναν ερωτισμό που θα έχει πολύ όμορφα αποτελέσματα για εσένα και τον σύντροφό σου.

Επαγγελματικές
Αν και οι εξελίξεις στην εργασία σου είναι πολύ θετικές, εσύ συνεχίζεις να θέλεις να προσπαθήσεις για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Τα οικονομικά ζητήματα άφησε τα για σήμερα, ειδικά αν χρειαστεί να ρισκάρεις ή να κάνεις οποιουδήποτε είδους συναλλαγές.

ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, δώσε προτεραιότητα σε εσένα και έπειτα στους γύρω σου. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλεις να στηρίξεις τους δικούς σου ανθρώπους και νιώθεις την ανάγκη να συμβάλλεις στα προβλήματά τους. Ωστόσο, η στάση σου αυτή επιβαρύνει πολύ το δικό σου χρόνο με αποτέλεσμα να κάνεις κακό στον εαυτό σου. Βρες χρόνο για εσένα και τη χαλάρωσή σου. Δεν μπορείς να συνεχίσεις άλλο έτσι.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή λειτουργεί ως αντίβαρο στις υποθέσεις των άλλων τομέων της ζωής σου. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γεγονός που θα σε αποφορτίσει από πράγματα που σε θλίβουν ή σε πιέζουν.

Επαγγελματικές
Πολύ καλά κυλούν τα πράγματα στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Οι συνθήκες σε ευνοούν να κάνεις σχέδια και να στηρίξεις τους συνεργάτες σου εάν αυτό χρειαστεί. Σχετικά με τα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζουν να είναι αρκετά, για αυτό συνετίσου, βάλε πρόγραμμα και προσπάθησε να επιτύχεις την πολυπόθητη ισορροπία.