Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 6/11/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη στους Διδύμους ξεκινάει η εβδομάδα, χαρίζοντάς σου ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τη θετική διάθεση και να κάνεις επαφές που θα σου φανούν χρήσιμες για τα σχέδιά σου. Θα έχεις τη δυνατότητα να ελιχθείς ανάμεσα στις καταστάσεις, έτσι ώστε να ξεπεράσεις όποια εμπόδια προκύψουν. Επίσης, θα σε βοηθήσει αρκετά το γεγονός ότι μπορείς να εκλογικεύεις το συναίσθημα και να το χειρίζεσαι σύμφωνα με τα δέοντα. Απόφυγε, ωστόσο, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, καθώς δεν είσαι σε θέση να δεις τα πράγματα με απόλυτο ρεαλισμό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου υπάρχει ενθουσιασμός και καλή διάθεση. Είσαι σε θέση να μιλήσεις με το ταίρι σου για να επιλύσεις ο,τιδήποτε χαλάει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να είσαι λίγο επιφυλακτικός, γιατί είναι πιθανό να εξαπατηθείς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου ακολουθούν μια πολύ θετική πορεία όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό γιατί τα έξοδα που έχεις είναι αρκετά. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι γιατί μπορείς να επιτύχεις την ισορροπία που θες.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σε γενικές γραμμές η ημέρα αυτή είναι αρκετά θετική, καθώς νιώθεις πολύ αισιόδοξος και δυναμικός. Βέβαια, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε κάνει υπέρμετρα ρομαντικό, γεγονός που σε εμποδίζει να δεις τα πράγματα ως έχουν. Καλύτερα να αποφύγεις τη λήψη αποφάσεων που οι συνέπειες θα έχουν μακροπρόθεσμη ισχύ. Φρόντισε, ωστόσο, να περάσεις τη βραδιά σου με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κανόνισε μια βόλτα σε μέρη που θα σε βοηθήσουν να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για περιπέτεια και εξερεύνηση. Μήπως παίζει καμιά καλή ταινία δράσης;

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σουπροσπάθησε να ελέγξεις το άγχος και την πίεση και μην επιτρέψεις να σε αποστασιοποιήσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις ευθέως και με καλή διάθεση. Η πρωτοβουλία ενθαρρύνεται, για αυτό κάνε το πρώτο βήμα, ειδικά εσύ που είσαι μόνος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά οι εξελίξεις θα είναι θετικές και η ενεργητικότητά σου συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Έχεις αυτοπεποίθηση που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία. Στα οικονομικά σου, να είσαι προσεκτικός με τα έξοδά σου γιατί δεν σε παίρνει να ξεφύγεις περισσότερο.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου η ημέρα αποκτάει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έχεις πολύ θετική διάθεση και είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις με ευελιξία και εξυπνάδα καταστάσεις που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Επίσης, μπορείς να αξιοποιήσεις τη δραστήρια πτυχή του εαυτού σου που θα προσπαθεί να βρει τρόπο να εκφραστεί. Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις πολλά πράγματα, ακόμη και ταυτόχρονα. Θέλεις να εξερευνήσεις το άγνωστο, να ικανοποιήσεις μια δίψα που δεν μπορείς να καταλαγιάσεις εύκολα. Μην αντισταθείς στις ανάγκες σου. Βρες, απλά, τον καλύτερο τρόπο να περάσεις καλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά μπορείς να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στο ταίρι σου για να συζητήσεις μαζί του και να βρεις λύσεις σε αυτά που δημιουργούν εμπόδια. Φρόντισε να διατηρήσεις ξεκάθαρη ματιά και να μην σε παρασύρει το συναίσθημα.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και μάλιστα σε ότι αφορά συνεργασίες και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Τα οικονομικά σου βρίσκονται παραδόξως σε μια καλή μέρα και αν δείξεις συνέπεια θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το γενικότερο πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά θετικό με αποτέλεσμα να έχεις και καλή διάθεση και όρεξη να περάσεις καλά, να κάνεις βόλτες με αγαπημένα πρόσωπα και να δώσεις μια μικρή παράταση στο Σαββατοκύριακό σου. Θα χρειαστεί, όμως, να είσαι λίγο πιο προσεκτικός ως προς τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και τις αποφάσεις που παίρνεις κατ’ επέκταση. Αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις πιο συναισθηματικά, δεν καταφέρνεις να δεις την αληθινή διάσταση και αυτό σε οδηγεί σε πλάνη. Πρόσεξε ό,τι αφορά σε αυτό το σημείο και δεν έχεις να φοβάσαι κάτι άλλο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα για αναζωογονήσεις το συναίσθημα της σχέσης. Μίλησε και βρες λύσεις με το ταίρι σου για όλα όσα σας φέρνουν σε απόσταση. Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να μην βλέπεις τόσο ρομαντικά τα πράγματα και ξεγελαστείς.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα, καθώς έχεις πάθος και ενέργεια για να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία. Ξέρεις πως να πάρεις πρωτοβουλία, αλλά καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά, διατήρησε τον έλεγχο και δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η σημερινή ημέρα είναι αρκετά θετική και έχει να σου προσφέρει καλή διάθεση και ενθουσιασμό. Νιώθεις αρκετά καλά με ό,τι αποφασίζεις να καταπιαστείς και έτσι καταφέρνεις να δώσεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Παράλληλα, είσαι αρκετά επικοινωνιακός, ενώ ξέρεις πώς να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Βέβαια, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η συναισθηματική εναλλαγή που είναι πιθανό να σου δώσει η Σελήνη στους Διδύμους. Δεν θα είναι δύσκολο να αλλάξεις διάθεση μέσα σε λίγα λεπτά εξαιτίας ενός ερεθίσματος που σε αγγίζει βαθιά.

Αισθηματικές
Καλό είναι στη σχέση σου σήμερα να παραμείνεις σταθερός στις απόψεις σου και να μην μεταβάλλεις τόσο εύκολα τις αποφάσεις σου. Η στάση αυτή δημιουργική εκνευρισμό στο ταίρι σου και είναι κρίμα να χαλάσεις το όμορφο κλίμα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, αλλά θα καταφέρεις να τα πας περίφημα χάρη στην ευελιξία που σε χαρακτηρίζει. Απόφυγε ωστόσο, τις σημαντικές αποφάσεις και διευθέτησε το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα. Έτσι, θα αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η εργασιακή εβδομάδα ξεκινάει με καλή διάθεση και μπόλικη δόση λογικής. Το συναίσθημα εκλογικεύεται και έτσι είσαι σε θέση να το ελέγξεις ακόμη καλύτερα. Για αυτό είναι δική σου επιλογή αν θέλεις να περάσεις καλά, χωρίς μικρότητες και γκρίνιες. Οργάνωσε τη βραδιά σου για να μπορέσεις να την αξιοποιήσεις στο έπακρο. Μια θεατρική παράσταση, μια ταινία στο σινεμά ή ένα καλό βιβλίο μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη σου να ταξιδέψεις ή ακόμη καλύτερα να «δραπετεύσεις» από αυτή την πραγματικότητα ζώντας την περιπέτεια.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου διανύουν μια όμορφη ημέρα. Πλησίασε λίγο περισσότερο τον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να νιώσεις όμορφα από την ανταπόκριση που θα λάβεις. Εξέφρασε το συναίσθημά σου και πάρε πρωτοβουλία. Αν είσαι μόνος, θα εκτιμηθεί πολύ!

Επαγγελματικές
Στα θέματα της εργασίας σου καλά θα κάνεις να μείνεις σταθερός στις απόψεις και τα σχέδια σου και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου είναι πολλά αυτά που θέλεις να ισορροπήσεις. Με λίγη προσοχή και υπευθυνότητα δεν θα έχεις πρόβλημα.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με τη Σελήνη στους Διδύμους η ημέρα αποκτάει μια ζωντάνια και μια ευφορία που δεν μπορεί να μην σε αγγίξει. Το μυαλό σου είναι δραστήριο, έχεις ανάγκη να καταπιαστείς με διάφορα πράγματα προκειμένου να τα διευθετήσεις, ενώ δεν μπορείς να περιορίσεις την ανάγκη σου να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Κινείσαι με ευστροφία και έχεις την τάση να ψάχνεις κάτω από την επιφάνεια, καθώς δεν αρκείσαι σε αυτό που φαίνεται. Φρόντισε να κινείσαι με αυτόν τον τρόπο σε κάθε σου συναναστροφή, καθώς η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα σε ωθεί σε έλλειψη ρεαλισμού και κατ’ επέκταση μπορεί να σε ρίξει στην πλάνη.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή πάει όλο και καλύτερα και μάλιστα σήμερα που η διάθεσή σου είναι πολύ καλή μπορείς να περάσεις όμορφα και πρωτότυπα με το ταίρι σου. Οργάνωσε τη βραδιά για να την αξιοποιήσεις στο μέγιστο. Αν είσαι μόνος, τί περιμένεις; Βγες και δραστηριοποιήσου …

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά σήμερα θα καταφέρεις να δώσεις το κάτι παραπάνω για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις που σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Στα οικονομικά, θα πρέπει να κλείσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, μια άκρως ευνοϊκή ημέρα ξεκινάει και κάνει πιο έντονη την ανάγκη σου για εξερεύνηση. Με κάποιον τρόπο θέλεις να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα και να εξερευνήσεις νέα πράγματα. Έχεις ανάγκη από ποικιλία και βαριέσαι τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Οι νέες ιδέες θα είναι άφθονες την ημέρα αυτή και θα πρέπει να κάνεις κάτι για να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που θα έρθουν μαζεμένες. Την αποψινή βραδιά φρόντισε να την χαρείς προσφέροντας στον εαυτό σου τη δυνατότητα να ξεφύγει από τα ίδια και τα ίδια και να κάνει κάτι πιο συναρπαστικό, είτε με παρέα, είτε μόνος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να δείξεις με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό το συναίσθημά σου. Μην περιμένεις το ταίρι σου να «ξεκλειδώσει» το μυαλό σου! Αν πάλι είσαι μόνος, πάψε να διστάζεις. Πάρε πρωτοβουλία!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή και ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις που δεν περίμενες να εμφανιστούν. Στα οικονομικά, κινήσου με υπευθυνότητα προσπαθώντας να κάνεις την καλύτερη διαχείριση.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την έναρξη της εβδομάδας και χαρακτηρίζεται από ζωντάνια και κέφι. Είναι λίγο ελαφρόμυαλη η ημέρα και δεν σε αφήνει να σκοτιστείς ιδιαίτερα. Ό,τι αφορά ζητήματα που απαιτούν καλή επικοινωνία, είναι μια καλή στιγμή για να τα χειριστείς με προτεραιότητα. Για να κλείσει όμορφα η ημέρα καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάτι που θα σε κάνει να ξεφύγεις για λίγο από την μονοτονία. Βγες για να συναντήσεις κόσμο, να ακούσεις ένα νέο είδος μουσικής, να δεις μια νέα θεατρική παράσταση, ενώ αν μείνεις μέσα μπορείς να διαβάσεις ένα ενδιαφέρον βιβλίο ή να παρακολουθήσεις ένα ντοκιμαντέρ. Όπως και να έχει το μυαλό θέλει τροφή σήμερα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να λύσεις καταστάσεις που χρονίζουν και δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου. Η διάθεση είναι πολύ καλή και αυτή είναι που σε φέρνει κοντά με τον άνθρωπό σου. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή εύνοια και απόλαυσε τη χαρά της συντροφικότητας!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά φαίνεται πως υπάρχει βελτίωση και ειδικά σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις σημαντικές συμφωνίες και συζητήσεις. Προσπάθησε να μείνεις, όμως, ρεαλιστής και σίγουρος για τις κινήσεις σου. Απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα για να μην ξεφύγεις από τον προγραμματισμό σου.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα αναμένεται αρκετά ευχάριστη με τη Σελήνη στους Διδύμους. Σε χαρακτηρίζει η ζωντάνια, η περιέργεια, το κέφι, η καλή επικοινωνία και γενικότερα το σύμπαν σε κάνει να φέρεσαι με κέφι. Διατήρησε την καλή διάθεση και προγραμμάτισε το χρόνο σου, έτσι ώστε να κάνεις κάτι διαφορετικό από ό,τι συνηθίζεις κάθε ημέρα. Μετά τη δουλειά μπορείς να κανονίσεις μια επίσκεψη σε έναν ενδιαφέροντα χώρο που θα καλύψει την ανάγκη σου για εξερεύνηση και μάθηση. Διαφορετικά πειραματίσου και αναζήτησε νέα πράγματα μέσω ενός βιβλίου ή του διαδικτύου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική αυτή ημέρα για να επιλύσεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Είσαι ευχάριστος και ξέρεις πώς να φερθείς. Το γεγονός αυτό εκτιμάται από το πρόσωπο που συναναστρέφεσαι, είτε είναι ο σύντροφός σου, είτε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είσαι σε θέση να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούν από καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια αρκετά καλή περίοδο. Μην κάνεις κινήσεις που έχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα δίνει θετικές επιρροές στο ζώδιό σου και σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά με φίλους, οικογένεια και συγγενείς. Μπορείς να βγεις για ψώνια, να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο, να αναζητήσεις νέες γνώσεις, να κάνεις μια βόλτα και γενικότερα να κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά και να κοινωνικοποιηθείς. Παράλληλα, θα έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια και δυσκολίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά όλα μπορούν να πάνε καλά σήμερα. Μπες στην διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα και είναι σίγουρο ότι τα αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσουν.Κάνε ένα «ταξίδι εξερεύνησης» απόψε σε αχαρτογράφητα νερά. Έτσι για να ζωντανέψει η σχέση!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μοιράσου τη δουλειά σου και προσπάθησε να είσαι συνεργάσιμος. Εξάλλου, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί μια τέτοια συμπεριφορά. Τα οικονομικά σου σε πιέζουν αρκετά, καθώς τα έξοδα αυξάνονται. Μείνε ψύχραιμος.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Σελήνη στους Διδύμους κάνει τη σημερινή ημέρα αρκετά ενδιαφέρουσα, γεμάτη ζωντάνια. Θα έχεις πολλές νέες ιδέες γύρω από ζητήματα που σε απασχολούν και μέσα από αυτές θα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε προβληματισμούς σου. Επίσης, θα πρέπει να επιδείξεις υπευθυνότητα για να αξιολογήσεις σωστά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Όπως και να έχει, όμως, θα πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να περάσει καλά το σημερινό βράδυ. Έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και να μιλήσεις μαζί του εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς εκπέμπεις γοητεία και ενθουσιασμό. Μείνε σταθερός σε όσα λες και τάζεις σήμερα στο ταίρι σου για να αποφύγεις γκρίνιες και παράπονα. Αν είσαι μόνος, φλέρταρε, αλλά μην περιμένεις τον πρίγκιπα γιατί θα απογοητευτείς με τις ίδιες σου τις προσδοκίες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται προσοχή ειδικά σε θέματα που αφορούν υπογραφές και συμφωνίες. Όμως, είσαι αρκετά δυναμικός και ξέρεις να ελίσσεσαι έτσι ώστε να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Στα οικονομικά θα πρέπει να είσαι τυπικός και να κινείσαι βάση προγραμματισμού.