Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/2/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η σημερινή Κυριακή θα φέρει για εσένα τη δικαίωση σε αρκετούς τομείς όπου μέχρι τώρα έχεις κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δείς να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για την περαιτέρω εξέλιξη τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα γιατί τα πράγματα είναι λίγο τεταμένα. Μην τραβάς τα άκρα και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση για να περάσεις καλά. Κι εσύ που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά σου, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο, να δείς πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες που θα σου δώσουν νέες λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα ώθηση, καθώς προκύπτουν κερδοφόρες προτάσεις.

Ταύρος
Εάν είσαι Ταύρος θα μπορέσεις σήμερα να προωθήσεις κάποια σχέδια που έμεναν παγωμένα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και όχι βιασύνη θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ αυτή η Κυριακή φέρνει και κάποιες ευχάριστες αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα.

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου, άφησε στην άκρη τις κακές σκέψεις και δείξε την καλύτερή σου διάθεση μέσα στη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, σκέψου καλά αν το άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά και μετά ενέδωσε στις προκλήσεις του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχεις σήμερα μια πολύ εποικοδομητική Κυριακή και αρκετές από τις σκέψεις σου βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου που σε αγχώνουν.

Δίδυμοι
Η σημερινή Κυριακή σε παροτρύνει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις και θα θελήσεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που κάνουν οι γύρω σου για το άτομο σου. Κατά τα άλλα, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος σου. Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική Κυριακή. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση και με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό ο έρωτας παραμονεύει!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, γιατί κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από τη σειρά που έχεις βάλει μέχρι τώρα. Ακόμα και τα οικονομικά σου φέρνουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που πρέπει να υπολογίσεις στα έξοδά σου.

Καρκίνος
Εάν είσαι Καρκίνος, άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος σε περιμένει. Είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες για να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε και κάποιες καταστάσεις για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα περάσεις μία όμορφη μέρα αν αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε κατακλύζει. Κι αν ακόμη στην ζωή σου δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς, τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις. Μην απογοητεύεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να συντηρήσεις τη μοναχική σου κατάσταση.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου φέρνει επιτυχίες και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες. Μην ανοίγεσαι στα οικονομικά σου με άσκοπες αγορές και μείνε συγκρατημένος. Οι συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου μπορεί να σου φέρουν τα αποτελέσματα που ζητάς.

Λέων
Έχεις πολλές εκκρεμότητες και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η μέρα ευνοεί τις προσπάθειές σου και με λίγη ψυχραιμία μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι για να αποφύγεις στιγμιαία λάθη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων απόφυγε τις συζητήσεις που κουράζουν τη σχέση σου και δημιουργούν κακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και ειδικά αν είσαι μόνος, βγες με καλούς φίλους και διασκέδασε αυτό το βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου περνάς μια καλή μέρα, καθώς οι αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου μπορούν να γίνουν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή καθώς μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδέψεις χρήματα για την εικόνα σου. Μην το παρακάνεις.

Παρθένος
Η σημερινή Κυριακή φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούν ακόμη. Μην τα χάσεις και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ενέργειά σου και κινήσου δυναμικά για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Αλλά προσοχή, χωρίς βιασύνη και παρορμητικότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, είναι μια καλή Κυριακή για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ότι μπορείς. Αν πάλι σε έχει κυκλώσει η μοναξιά σου, η γοητεία σου μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και σήμερα θα βρεις τον τρόπο να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.

Ζυγός
Εάν είσαι Ζυγός σήμερα σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον. Καλύτερα λοιπόν να επικεντρωθείς στο παρόν. Μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η σκέψη του τι κάνεις λάθος στο παρελθόν και μην κάνεις καινούργια σχέδια αν δεν τελειώνεις με τις παρούσες εκκρεμότητες. Με τις κοινωνικές επαφές που θα κάνεις θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που δεν φανταζόσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην αφήσεις κάποιες λεπτομέρειες να χαλάσουν το καλό κλίμα της σχέσης σου. Μίλησε ήρεμα με τον σύντροφό σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού αυξάνει έντονα την κοινωνικότητα σου και σου δίνει τα εφόδια για να το βρεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες και τα ξεκινήματα που μπορεί να έχουν ρίσκο ή αβεβαιότητα. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να βρεις κάποιες νέες πηγές εσόδων που θα σε ανακουφίσουν.

Σκορπιός
Αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν σήμερα θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ανακουφίσουν με την πορεία που θα λάβουν. Είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή στιγμή για ξεκαθαρίσματα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Μίλησε για όσα σε απασχολούν και μην αφήνεις το ταίρι σου στο σκοτάδι. Αν έχεις καλή επικοινωνία μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, βρες όλη σου την αισιοδοξία και κάτι καλό θα σου συμβεί πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτήν την μέρα και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσα από νέες προτάσεις.

Τοξότης
Σήμερα μπορείς να οδηγηθείς στην επιτυχία με τις κατάλληλες κινήσεις. Ωστόσο πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος σε κάποια απρόοπτα που θα συμβούν. Η βιασύνη θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σημερινή Κυριακή ευνοεί πολύ την επικοινωνία και μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοιά της για να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο διαλλακτικός θα δείς πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, να εξαφανίζονται. Αν δεν είσαι σε σχέση, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά και τα θετικά μηνύματα των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Συνέχισε πιστά στο πρόγραμμά σου και ειδικά στο οικονομικό σου πλάνο γιατί είναι επικίνδυνο να ξεφύγεις σε αλόγιστα έξοδα.

Αιγόκερως
Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις με τόση αυστηρότητα τον εαυτό σου. Απόφυγε να σε πάρει από κάτω και μην επικεντρώνεσαι στα λάθη που έχεις κάνει, αλλά στα βήματα εκείνα που σου έφεραν τα αποτελέσματα που ζητούσες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μία ξεκούραστη Κυριακή με ηρεμία και ερωτική διάθεση. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, οι πλανήτες ευνοούν τα φλερτ και τις γνωριμίες. Μην κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι και βγες έξω να το αναζητήσεις δυναμικότερα!!! Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με συνεργάτες αλλά η ψύχραιμη στάση είναι αυτή που θα σε κάνει να τις ξεπεράσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε κάνει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Μέχρι τότε απόφυγε τα έξοδα.

Υδροχόος
Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα κυρίως γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Αν δείς με ψυχραιμία τα γεγονότα θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες. Άκουσε το ένστικτο σου και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φρόντισε να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σας απασχολούν. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις η σημερινή Κυριακή σε κάνει ερωτικό και ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το!!! Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή φάση και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη αν κινηθείς με προγραμματισμό και με ομαδική δουλειά. Εκμεταλλεύσου την μέρα για να λύσεις υποθέσεις νομικές ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τα έξοδα να μαζεύονται.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ σήμερα το άγχος και η ένταση χτυπάει κόκκινο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου σε φέρνουν στα όρια σου. Ηρέμησε και μίλησε με καλούς φίλους. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δείς ότι μπορούν να σε βοηθήσουν και πρακτικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν αλλά και να βρεις λύσεις που αφορούν τη σχέση σου. Εσύ που ακόμη έχεις τη μοναξιά στην ζωή σου η μέρα σου δίνει τις κατάλληλες προοπτικές για μια γνωριμία. Άνοιξε τα μάτια σου!!! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να πάς πολύ καλά. Η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στην επιτυχία αλλά και στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν κινηθείς αποφασιστικά δεν θα τα δείς να βελτιώνονται άμεσα.

Πηγή: tlife.gr