Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 5/10/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Πανσέληνος, φέρνει αναταραχές τόσο στον εσωτερικό σου κόσμο, όσο και στο περιβάλλον στο οποίο ζεις. Οι αντιδράσεις σου μπορεί πολύ εύκολα να γίνουν υπερβολικές, καθώς ο θυμός και η ανησυχία σε παρασύρουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία, κάνοντας υπομονή. Η επικοινωνία είναι ένας τομέας που πλήττεται, για αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις συζητήσεις για σημαντικά θέματα. Όποιες αλλαγές προκύπτουν προσπάθησε να τις δεις με θετική ματιά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα δεν είναι πολύ ευνοϊκά, καθώς η ένταση καραδοκεί στη γωνία. Η γενικότερη αναστάτωση επηρεάζει τη σχέση σου και το ταίρι σου. Αν θέλεις πραγματικά να αποφύγεις λόγια και πράξεις που θα μετανιώσεις, μην αφήνεις τον παρορμητισμό να σε οδηγεί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, καλό είναι να κρατήσεις ένα σταθερό ρυθμό αποφεύγοντας τις βιασύνες. Δώσε χρόνο στα πράγματα να εξελιχθούν, για να δεις πιο καθαρά τα δεδομένα και έπειτα να πάρεις αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν χρειάζονται σπατάλες, ειδάλλως ο προϋπολογισμός θα τιναχτεί στον αέρα.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, πρόσεξε πολύ τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το λόγο σου σήμερα. Δεν είναι εύκολο να παρεκκλίνεις, είτε συζητάς με φίλους, είτε συζητάς με οικογενειακά πρόσωπα, καθώς η σημερινή Πανσέληνος δε σε αφήνει να δεις καθαρά. Έχε κατά νου ότι ο σεβασμός θα πρέπει να κυριαρχεί, έτσι ώστε να έχεις μια δικλίδα ασφαλείας που δεν θα σε αφήνει να ξεφύγεις. Ίσως κάποιες καταστάσεις να τις βλέπεις πιο έντονες από ό,τι πραγματικά είναι. Πάρε μια ανάσα και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να διαχειριστεί το συναίσθημα ή τα ερεθίσματα που δημιουργούν ένταση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, τα πράγματα μπορούν να είναι καλά αρκεί να δείξεις την αντίστοιχη διάθεση. Δεν θα είναι δύσκολο να μείνεις ψύχραιμος και να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου, αλλά κάποιες φορές πρέπει να προσπαθούμε λίγο παραπάνω για το καλό της σχέσης μας, αλλά πάνω από όλα για το καλό της δικής μας συναισθηματικής ισορροπίας.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα πρέπει να αξιοποιήσεις κάποιες γνωριμίες για να σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό αδιέξοδο ή τη στασιμότητα που συναντάς σε κάποιες υποθέσεις σου. Τα οικονομικά, μπορούν να βελτιωθούν, αλλά σήμερα δεν είναι μια μέρα κατάλληλη για αποφάσεις.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, τη σημερινή ημέρα θα τη νιώσεις αρκετά κοπιαστική και ιδιαιτέρως μεγάλη. Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές, το κάθε πρόσωπο που σε περιτριγυρίζει θα έχει διαφορετικές απαιτήσεις από εσένα, ο χρόνος θα είναι περιορισμένος για να ενεργήσεις και γενικότερα δεν θα είναι δύσκολο να νιώσεις απογοήτευση και εκνευρισμό. Η Πανσέληνος επηρεάζει την ψυχολογία σου και σε ωθεί να βλέπεις τα πράγματα σε μεγαλύτερες διαστάσεις. Ψυχραιμία και πολλές ανάσες! Ημέρα είναι και θα περάσει!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα είναι αναστατωμένα καθώς το γενικότερο κλίμα ασκεί επιρροή στη σχέση σου και τη διάθεσή σου. Δεν υπάρχει η υπομονή που χρειάζεται για να διατηρηθεί η αρμονία, για αυτό πρέπει να καταβάλεις μεγαλύτερες προσπάθειες. Πάρε το χρόνο σου και αν υπάρχει αγάπη ο σύντροφός σου θα σε καταλάβει.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου δεν μπορείς να κάνεις ακόμη τις αλλαγές που θέλεις. Για αυτό φρόντισε να μην αφήσεις την απογοήτευσή σου να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις. Μίλα με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι για να καταφέρεις να βγεις από τη γυάλα σου που μοιάζει φυλακή. Στα οικονομικά, συνέχισε να κινείσαι με βάση τον προγραμματισμό σου. Σύντομα θα ευγνωμονείς τον ίδιο σου τον εαυτό!

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το πρόγραμμα είναι γεμάτο σήμερα και θα έρθουν στιγμές που θα νιώσεις ότι χτυπάς σε τείχος. Τη στιγμή εκείνη, λοιπόν, δεν ωφελεί να συνεχίσεις την προσπάθεια. Προσπάθησε να βρεις τρόπο να χαλαρώσεις και να εκτονώσεις την πίεση. Κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί θα ανακτήσεις δυνάμεις και θα έχεις το κέφι να συνεχίσεις με περισσότερο πείσμα. Δώσε τόπο στην οργή, συνειδητοποιώντας ότι η σημερινή Πανσέληνος δημιουργεί τα εμπόδιά της.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου οι εξελίξεις δεν θα είναι ευχάριστες αν δεν αλλάξεις τη συμπεριφορά σου γυρνώντας στο σπίτι. Ο σύντροφός σου δεν ευθύνεται για ο,τιδήποτε σου συμβαίνει. Ζήτα του με αγάπη και ειλικρίνεια βοήθεια, αντί να του επιρρίπτεις ευθύνες και κατηγορίες. Η επιλογή είναι δική σου!

Επαγγελματικές
Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι και ο επαγγελματικός τομέας θα δοκιμαστεί τούτη τη δύσκολη ημέρα. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσεις τα όπλα και να κάνεις πίσω. Αξιοποίησε την εμπειρία σου, διαχειρίσου το θυμό σου και προσπάθησε να κάνεις μικρά βήματα. Θα αποδειχθεί πιο ασφαλές. Το ίδιο ισχύει και στα οικονομικά. Μην ξανοίγεσαι!

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η ημέρα καλώς ή κακώς θα φέρει γεγονότα που δεν μπορείς να αποφύγεις. Κανείς δεν εγγυάται ότι οι εξελίξεις τους θα είναι θετικές, αλλά θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια για να σταθείς αξιοπρεπώς απέναντι σε αυτή την καταιγίδα που φέρνει η σημερινή Πανσέληνος. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη του μυαλού σου για να καταφέρεις να μείνεις όρθιος και νικητής. Όσο κρατάς την ψυχολογία σου ψηλά, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα μετά την μπόρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις μια ικανοποιητική βραδιά κάτω από προϋποθέσεις. Βλέπεις η ένταση που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστεί κανείς. Οπότε, φρόντισε να παίρνεις ανάσες και να κρατάς τη λογική σου ακόμη και στη σχέση. Σήμερα το συναίσθημα θα είναι ανεξέλεγκτο, για αυτό συγκρατήσου όσο μπορείς.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να σταθείς με αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό απέναντι στις προκλήσεις. Η επιλογή είναι μονόδρομος, για αυτό μείνε συγκεντρωμένος στη δουλειά σου. Μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν, για να μην επωμιστείς ευθύνες που δεν σου αναλογούν. Στα οικονομικά, προτίμησε να μείνεις εγκρατής. Νέα ανοίγματα δεν τίθενται καν προς συζήτηση σήμερα.

 

Παρθένος
Αγαπητή Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος αναμένεται να δημιουργήσει τις μικρές σεισμικές δονήσεις και στη δική σου καθημερινότητα. Έχε κατά νου ότι καθετί που συμβαίνει παίρνει αξία από τον τρόπο που το αντιμετωπίζουμε. Οπότε, μην αφήνεις το θυμό και την οργή να σε παρασύρουν σε λόγια και πράξεις που δεν σου αρμόζουν μεν, αλλά που σου δημιουργούν και προβλήματα δε. Έχεις βάλει πρόγραμμα; Μείνε πιστός σε αυτό και θα έχεις περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις παγίδες. Ένα παιχνίδι του μυαλού είναι και εσύ είσαι δυνατός παίκτης σε αυτό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και καλός ακροατής. Το γεγονός ότι υπάρχει μια γενικότερη ένταση, δε σημαίνει ότι πρέπει να απαγορεύσεις σε εσένα και τον σύντροφό σου να περάσετε χαλαρές στιγμές ο ένας στο πλευρό του άλλου. Βάλε νερό στο κρασί σου και θα δεις πόσο όμορφα θα κυλήσει η ημέρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά οι απαιτήσεις θα είναι πολλές για αυτό προσηλώσου σε αυτές. Δεν είναι ημέρα για συζητήσεις με ανωτέρους ή συνεργάτες. Δύσκολα θα καταφέρεις να βγάλεις ένα καλό αποτέλεσμα. Τα οικονομικά δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερες εξελίξεις, για αυτό φρόντισε να κρατήσεις και εσύ τη σταθερότητα αποφεύγοντας αλόγιστες αγορές.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος σήμερα φέρνει καθυστερήσεις, εμπόδια και απρόοπτα. Μην αναρωτηθείς τί άλλο μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της ημέρας, γιατί είναι σα να προκαλείς την τύχη σου. Κράτησε την ψυχραιμία σου, κράτα τις αποστάσεις σου από καταστάσεις που βλέπεις ότι είναι ελαττωματικές και το τέλος της ημέρας μπορεί να έρθει ομαλά. Το θέμα είναι από αυτή τη Πανσέληνο να σκεφτείς και να προβληματιστείς όχι να ξεσπάσεις έναν αναίτιο θυμό.

Αισθηματικές
Η ανασφάλεια του συντρόφου σου είναι εμφανής και θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθειες για να τη διώξεις. Αν πάλι είναι πάνω από τις δυνάμεις σου φρόντισε να είσαι ευθύς και ξεκάθαρος για να μην υπάρχουν σύννεφα στη σχέση. Κάνε υπομονή και το πλανητικό σκηνικό αλλάζει από αύριο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα εξελιχθούν καλά αν προσπαθήσεις να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε πιέζουν και αφορούν σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Αν χρειαστεί δώσε αναβολή σε συναντήσεις και συζητήσεις, καθώς η ημέρα δεν είναι αυτό που θα έλεγε κανείς ευνοϊκή για κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά, περιόρισε τα έξοδα για να δεις τους λογαριασμούς σου να αποκαθίστανται.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πανσέληνος σου δημιουργεί μια συναισθηματική ένταση, γεγονός που δεν σε αφήνει να σκεφτείς σωστά. Έχεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις την οργή σου, αλλά καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Προγραμμάτισε το χρόνο σου και προσπάθησε να κρατήσεις υπό έλεγχο το χρόνο σου. Ο φόρτος θα είναι μεγάλος και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πίεση. Από την άλλη, όμως, θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο και μακριά από μαύρες σκέψεις.Αυτός είναι ένας τρόπος να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου χωρίς να ξεφύγεις.

Αισθηματικές
Και η αισθηματική σου ζωή επηρεάζεται από την γενικότερη αναστάτωση, ενώ νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τις αμφιβολίες και τους φόβους σου στον σύντροφό σου. Μήπως θα ήταν καλύτερα να ρίξεις το βλέμμα σου αλλού; Μην αναλώνεσαι άλλο σε τέτοιες συζητήσεις. Καλύτερα να ασχοληθείτε με πιο χαρούμενες ασχολίες.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα χρειαστεί να προσπαθήσεις αρκετά σήμερα, καθώς θα υπάρξουν εμπόδια που δεν περίμενες. Μείνε προσηλωμένος στο στόχο σου και μην υποκύπτεις στις αναποδιές. Βάλε στοίχημα με τον εαυτό σου ότι θα βγεις κερδισμένος και θα το κάνεις! Στα οικονομικά, διαχειρίσου με λεπτούς χειρισμούς κάποιες εκκρεμότητες που φαίνεται να σε αγχώνουν αρκετά.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πανσέληνος επηρεάζει και το δικό σου ζώδιο αναπόφευκτα. Εμπόδια και καθυστερήσεις θα είναι μέρος της ημέρας και εσύ θα πρέπει να κάνεις υπομονή για να περάσεις από όλα αυτά αλώβητος. Αλλαγές στο πρόγραμμά σου δεν πρέπει να σε εκπλήξουν, για αυτό ετοιμάσου για το αναπάντεχο. Δείξε αυτοσυγκράτηση και δεν θα αργήσει να ανατραπεί το αρνητικό σκηνικό τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε, όμως, είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμαστούν οι δυνάμεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να μείνεις συγκρατημένος και να αφήσεις στην άκρη τις γκρίνιες και τη μουρμούρα. Ούτε για τον σύντροφό σου είναι εύκολη ημέρα, οπότε αντί να τον κατηγορείς, μήπως να έρθεις πιο κοντά του για να βοηθήσει ο ένας τον άλλον; Ή ακόμη καλύτερα, μήπως να αφήσετε στην άκρη τις σκοτούρες και να περάσετε μια χαλαρή βραδιά οι δυο σας;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, απόφυγε την επικύρωση συμφωνιών, καθώς η ημέρα δεν βοηθάει να κάνεις σωστές διαπραγματεύσεις και γενικότερα να δεις τα πράγματα ως έχουν. Προτίμησε να κινηθείς πιο συμβατικά και να ασχοληθείς με πιο εκτελεστικές εργασίες. Στα οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε μεγάλα ανοίγματα.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος αυτή δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις και τις ευκαιρίες σου. Με λίγα λόγια πρέπει να υπομείνεις με δύναμη τις αναποδιές, προκειμένου να κρατήσεις σταθερή την πορεία σου προς την επιτυχία. Κάθε λάθος δύσκολα συγχωρείται, για αυτό φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός. Η λογική θα είναι πολύ χρήσιμη για να σε βγάλει από τα διλλήματα που το συναίσθημα σε βάζει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να δείξεις καλή διάθεση προκειμένου να μετριάσεις τις εντάσεις. Ο σύντροφός σου θέλει να σε στηρίξει, αλλά χωρίς να το παρατραβάς. Το πλανητικό σκηνικό μεγεθύνει το συναίσθημά σου και σε κάνει ανυπόμονο. Αν είσαι μόνος, δε χρειάζεται να πνίγεσαι στην απογοήτευση. Κύκλους κάνει η ζωή και πρέπει να το έχεις κατά νου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να δείξεις πειθαρχία στο πρόγραμμά σου. Οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί και θα υπάρξουν στιγμές που θα έχεις την ανάγκη να εξοκείλεις. Συγκρατήσου και θα δεις ότι η ημέρα θα τελειώσει ομαλά χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά.

 

Υδροχόος
Νεύρα, ένταση και η πίεση στα ύψη. Η Πανσέληνος, αγαπητέ Υδροχόε, σε βγάζει από τα ρούχα σου κάνοντάς σε να ξεφεύγεις με τη συμπεριφορά σου. Σκέψου αυτές τις συμβουλές και αναθεώρησε τη στάση σου. Δεν πρόκειται να βγάλεις κάποιο αποτέλεσμα αν αφεθείς στο παιχνίδι που σου παίζει το πλανητικό σκηνικό. Οπότε, τί θα έλεγες να ασχοληθείς με κάτι που σε ξεμπλοκάρει και διώχνει την ένταση; Στρέψου προς τον εαυτό σου και ικανοποίησε τις ανάγκες σου για να διατηρήσεις την αρμονία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η ημέρα δεν θα είναι η ευκολότερη που έχεις περάσει, αλλά και πάλι μπορείς να διατηρήσεις μια ικανοποιητική ισορροπία. Εκφράσου με ειλικρίνεια στο ταίρι σου και σεβάσου τις επιθυμίες του. Αυτές είναι οι χρυσές συμβουλές για να έχεις μια ομαλή ημέρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός και να αφήσεις τις διαπραγματεύσεις για άλλη ημέρα. Η σκέψη σου δεν είναι ανεπηρέαστη και αυτό σε δυσκολεύει να δεις καθαρά. Κράτησε τις αποστάσεις σου και μην μπλέκεσαι όπου δεν σε αφορά. Στα οικονομικά, έχεις προοπτικές να τα πας καλά, αρκεί να μην παρασυρθείς στον υπερκαταναλωτισμό.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Πανσέληνος επηρεάζει έντονα το ζώδιο σου. Να περιμένεις κάποια εμπόδια και προβληματάκια που θα χρειαστεί να τα επιλύσεις με υπομονή. Μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει. Παράλληλα, ο τομέας της επικοινωνίας είναι πολύ πιθανό να πληγεί από το πλανητικό σκηνικό, δυσκολεύοντάς σε να επικοινωνήσεις όσα έχεις κατά νου. Μην απογοητεύεσαι. Σύντομα θα δεις να βελτιώνεται το κλίμα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, φρόντισε να μείνεις κοντά στο ταίρι σου, προσφέροντας την αγκαλιά σου για να χαλαρώσει. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ειπωθούν πράγματα που θα πληγώσουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει. Η πλάνη που δημιουργεί η θέση των πλανητών, μπερδεύει την επικοινωνία και κάνει πιο δύσκολη την εύρεση λύσεων. Στα οικονομικά σου συνέχισε να προσπαθείς για να δεις σύντομα τα αποτελέσματα.