Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 3/9/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Φίλε Κριέ οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το μέλλον σου από εδώ και στο εξής. Είναι πιθανό να ακούσεις τη γνώμη τρίτων αλλά πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου, πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς ώριμα και ψύχραιμα. Μην ξεχνάς ότι μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Κριέ στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του πεις πράγματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Οι αδέσμευτοι Κριοί εμπιστευθείτε την κοινωνικότητά σας για να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες συμφωνίες που θα σου δώσουν την ώθηση που ψάχνεις στην καριέρα σου. Μην παρασυρθείς και δεν αναγνωρίσεις τις πραγματικές ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μια καλή φάση και με λίγη προσοχή θα διατηρήσεις αυτή την ισορροπία.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου είναι πολλές γι’ αυτό πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τις εκμεταλλευτείς. Μην επαναπαύεσαι και μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να δείς τις καταστάσεις γύρω σου με καθαρό μάτι για να μην ξεγελαστείς.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπό σου και σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Ευκαιρία είναι λοιπόν να χαρείς την αγάπη που σου δείχνει το ταίρι σου και μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, η σημερινή Τρίτη μπορεί να φέρει μια γνωριμία που θα σε ανανεώσει και το όνειρο σου να γίνει πραγματικότητα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά αν είσαι συγκεντρωμένος θα τα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου εκπέμπουν σήμα κινδύνου γιατί τα έξοδα που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε το σημερινό Σάββατο θα είναι πολύ ευχάριστο για εσένα αφού κάποιες ειδήσεις θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα και θα σε κάνουν να δείς με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σου. Μπορείς να σχεδιάσεις με άνεση όσα επιθυμείς να κάνεις πραγματικότητα και με την εύνοια της Αφροδίτης που κινείται στο ζώδιο του φιλικού για εσένα Ζυγού να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που σε άγχωναν και σε κρατούσαν πίσω μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε στα αισθηματικά σου, η μέρα θα σε ωθήσει να μιλήσεις με τη σχέση σου και να λύσεις κάποιες διαφορές που σε απασχολούν. Κάποια πρακτικά θέματα που αφορούν το σπίτι μπορούν να λυθούν με τον διάλογο και με ήπιους τόνους. Κι αν ακόμη ζεις στην μοναξιά, σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αλλά θα χρειαστεί να είσαι σε καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκληθούν από τους ανταγωνιστές σας. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν αρκετά, καθώς κάποια έκτακτα έξοδα προκύπτουν και σε αναστατώνουν. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε αρκετοί τομείς της ζωής σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα πάρουν μια καλή σειρά και με την εύνοια των πλανητών μπορείς να διορθώσεις ότι δεν σου κάνει. Μην αφήσεις τις σημερινές ευκαιρίες να πάνε χαμένες και κάνε τις προσπάθειές σου χωρίς να δώσεις άλλη αναβολή.

Αισθηματικές
Αν είσαι Καρκίνος, στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και να μιλήσεις με ηρεμία με τον σύντροφό σου. Με λίγη καλή θέληση μπορείς να ξεπεράσεις όσα προβλήματα απασχολούν και τους δύο σας και σας κάνουν να κλείνεστε στον εαυτό σας. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, καλό είναι να ξεχάσεις το παρελθόν και να δείς με αισιοδοξία το παρόν αλλά και το μέλλον σου. Μόνο έτσι θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που να σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή σειρά αλλά καλύτερα να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις ή αλλαγές πριν σκεφτείς καλά ποίοι είναι οι στόχοι σου. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη σκέψη και οργάνωση. Βάλε ένα πρόγραμμα στα έξοδά σου για να μην αγχωθείς στο μέλλον.

Λέων
Φίλε Λέοντα μία ευχάριστη και δημιουργική μέρα σε περιμένει. Τα σχέδιά σου υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, ενώ οι ευκαιρίες να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος θα είναι πολλές. Άφησε όλο σου το δυναμισμό να βγει και ξεμπέρδεψε με όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Πάντως η διάθεσή σου είναι θετική και αυτό σε κάνει να κινείσαι με γοργούς ρυθμούς προς την επιτυχία.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Λέοντα στα αισθηματικά σου θα νιώσεις σήμερα την ανάγκη να δώσεις στον σύντροφό σου την ασφάλεια και την αγάπη που επιθυμεί. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, έχεις την εύνοια της Αφροδίτης που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και σου δίνει κάθε δυνατότητα να φλερτάρεις ή ακόμη και να ερωτευθείς. Μην το χάσεις!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και με την καλή συνεργασία που χαρακτηρίζει τη δουλειά σου θα πετύχεις πολλά από τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Δείξε προσοχή σε συνεργασίες και συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θέλουν καλή διαχείριση γιατί έχουν αρχίσει να φεύγουν από τον έλεγχό σου.

Παρθένος
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε θα πρέπει να βάλεις μπροστά όλες σου τις ικανότητες για να χειριστείς με επιτυχία όλες τις καταστάσεις και κυρίως για να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα από το παρελθόν. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές, αρκεί να μην χαλαρώσεις και να ξεμπερδεύεις το συντομότερο με όσα σε αγχώνουν.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε τα αισθηματικά σου έχουν την εύνοια των πλανητών και μπορείς να απολαύσεις ένα ιδιαίτερα ερωτικό βράδυ. Αν έχεις σχέση, παραμέρισε τα προβλήματα και αφέσου στην αγκαλιά του συντρόφου σου που σε περιμένει πως και πως! Αν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, εκδήλωσε το ερωτικό σου προφίλ και φλέρταρε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα πάνε καλά και η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες συμφωνίες και συνεργασίες που θα πάνε μπροστά τα σχέδιά σου. Μίλησε με τους συνεργάτες σου και δούλεψε ομαδικά για να τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου, επίσης βρίσκονται σε καλό δρόμο και μπορείς να διευθετήσεις ζητήματα νομικά ή γραφειοκρατικά.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ το σημερινό Σάββατο είναι καλό για εσένα ώστε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που είναι λίγο μπερδεμένα μέσα στο μυαλό σου. Κάνε την αρχή από όσα έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και εξακολουθούν να στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να πετύχεις πολλά αφού οι πλανήτες σε ευνοούν. Εκμεταλλεύσου αυτή τη μέρα!

Αισθηματικές
Αγαπητέ Ζυγέ στα αισθηματικά σου θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια θέματα που σας απασχολούν. Κάνε το με καλή διάθεση και χωρίς πείσμα και εγωισμούς. Αν είστε αδέσμευτοι Ζυγοί σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από άτομα του περιβάλλοντός σας. Είναι ώρα να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα χρειαστεί να δείξεις διαλλακτικότητα αλλά και υπομονή για να πετύχεις όσα σκέφτεσαι. Ακόμα και τα θέματα που παρέμεναν στάσιμα θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά για εσένα αγαπητέ Ζυγέ, γι αυτό μην παρατάς τις προσπάθειες σου. Η ισορροπία των οικονομικών σου θα διαταραχθεί. Περιόρισε τα έξοδά σου για να τα επαναφέρεις.

Σκορπιός
Ήρθε η ώρα φίλε Σκορπιέ να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές αυτό το Σάββατο για το ζώδιο σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να ξεκαθαρίσεις τελειωτικά με θέματα του παρελθόντος. Μην κάνεις πίσω και δες με αισιοδοξία το μέλλον που σου χαμογελά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η μέρα θα σε κάνει να δεις με μια πιο θετική ματιά τη σχέση σου και θα βγάλεις πολύ συναισθηματισμό στο ταίρι σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη μόνος σου τα βράδια, αποδέξου τις προκλήσεις που σου κάνουν οι φίλοι σου για ένα τύπου προξενιό και θα σε αποζημιώσει στο έπακρο!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και αυτή θα είναι μία  μέρα  που θα σε ικανοποιήσει με τις εξελίξεις που θα φέρει στα επαγγελματικά σου. Καλό όμως είναι αποφύγεις τις συμφωνίες και τα θέματα που συμπεριλαμβάνουν υπογραφές. Στα οικονομικά σου καλό είναι να δείξεις προσοχή και να μην παρασυρθείς σε κινήσεις που θα σε αποσυντονίσουν.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη έχεις αρκετά στο κεφάλι σου που πρέπει να μπουν σε σειρά. Μην αποδιοργανωθείς σήμερα με άλλα ζητήματα και αφήσεις πίσω όλες αυτές τις υποχρεώσεις σου, γιατί στο τέλος θα τρέχεις χωρίς να μπορείς να τις μαζέψεις. Κινήσου με σύνεση και χωρίς να παρασύρεσαι. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού ίσως θελήσεις να απομονωθείς και να τα “βρεις” λίγο με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Φίλε Τοξότη στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις όμορφα μέσα στη σχέση σου αν αφήσεις μακριά από αυτή τους εκνευρισμούς που σου προκαλούν τα υπόλοιπα ζητήματα της ζωής σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην απογοητεύεσαι γιατί αν είσαι λίγο παραπάνω τολμηρός μπορείς να βρεις κάποιον ή κάποια για να το αντικαταστήσεις και να περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θέλουν προσοχή! Κάποιες νέες συνεργασίες δεν είναι τόσο συμφέρουσες όσο νομίζεις γι’ αυτό μη βιαστείς να τις αποδεχτείς. Τα οικονομικά σου ζητήματα σε αγχώνουν με κάποια έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και θα τα ισορροπήσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε σήμερα είσαι αρκετά φορτωμένος και προσπαθείς να τελειώνεις με όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις. Μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να βάλεις μια καλή σειρά στις εκκρεμότητές σου. Κάθε τι που κάνεις χρειάζεται σκέψη και όχι παρορμητικότητα. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου και μην σταματάς μπροστά σε μικρά εμπόδια που μπορεί να σου τύχουν!

Αισθηματικές
Φίλε Αιγόκερε στην αισθηματική σου ζωή καλύτερα να χαλαρώσεις μέσα στη σχέση σου και να αποφύγεις συζητήσεις που θα σε φέρουν σε ρήξη με το ταίρι σου. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, πέρασε ένα ευχάριστο βράδυ με αγαπημένα σου πρόσωπα και μην την αφήνεις να σου χαλάει τη διάθεση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις πολλά λάθη που έχουν καθυστερήσει τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να διορθώνονται και κάποια έσοδα που έχουν κολλήσει θα φτάσουν τελικά στα χέρια σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε σήμερα οι ικανότητές σου θα γίνουν όχημα για να πετύχεις όσα θέλεις, ώστε να δρομολογήσεις αποτελεσματικά τα σχέδιά σου. Όσα ζητήματα παρέμεναν στάσιμα θα μπουν σε μια καλή σειρά και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τις ιδέες σου με δυναμικό τρόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου αρκετά προβλήματα που απασχολούσαν τόσο εσένα όσο και τον σύντροφο σου και να μονιάσετε ξανά. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι μην κάθεστε λεπτό και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας φέρουν οι πλανήτες για να συναντήσετε τον μεγάλο σας έρωτα.

Επαγγελματικές
Στην επαγγελματική σου ζωή θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια μικρά προβλήματα και αντιξοότητες. Δεν πρέπει όμως να απογοητευθείς γιατί πραγματικά με λίγη ψυχραιμία μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα. Στα οικονομικά σου, κάνε ένα πρόγραμμα για να καλύψεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ το σημερινό Σάββατο σε θέλει σε εγρήγορση γι αυτό μην επαναπαύεσαι στιγμή και μην αφήνεις να περνούν ευκαιρίες που θα προχωρήσουν τα σχέδιά σου. Οργανώσου σωστά και θα δείς ότι όλα είναι στο χέρι σου για να γίνουν. Σε κάθε περίπτωση γίνε λίγο πιο ανοιχτός στις επαφές με τους γύρω σου και μην επιμένεις με πείσμα στις απόψεις σου.

Αισθηματικές
Φίλε Ιχθύ στα αισθηματικά σου προσπάθησε να χαλαρώσεις και πέρασε ένα ήσυχο βράδυ με το ταίρι σου. Άφησε το άγχος σου μακριά και θα δείς ότι μπορείς να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, πρέπει να κάνεις κι εσύ κάποια κίνηση για να γνωρίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να κινηθείς με οργάνωση για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, καθώς σήμερα οι ευκαιρίες να ξεκολλήσουν κάποια στάσιμα ζητήματα είναι πολλές. Στα οικονομικά σου αρχίζεις να βάζεις μια σειρά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε έξοδα. Κάθε νομικό ή γραφειοκρατικό θέμα σήμερα μπορεί να διευθετηθεί με επιτυχία.

Πηγή: tlife.gr