Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 3/7/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, η δράση φέρνει αντίδραση λένε. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στη δική σου περίπτωση, έπειτα από μια απόφαση που πήρες. Αντιδράσεις θα υπάρξουν και αυτό δεν θα το προσπεράσεις αψήφιστα. Ωστόσο, καλό θα είναι να συγκρατηθείς και να μην σχηματίσεις άποψη ακόμη, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Κάνε χρήση της προσαρμοστικότητάς σου προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις γρήγορες εξελίξεις.

Αισθηματικές
Οι πλανήτες σε βοηθούν να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Υπάρχουν θέματα που βάζουν απόσταση στη σχέση σου , για αυτό καλό είναι να τα διευθετήσεις. Αν πάλι είσαι μόνος, αναμένεται να βρεις νέες ισορροπίες έπειτα από μια νέα γνωριμία που θα κάνεις.

Επαγγελματικές
Ξεκίνα να δραστηριοποιείσαι σε θέματα δουλειάς ακολουθώντας ένα πολύ καλό σχέδιο. Ήρθε η ώρα να σηκώσεις τα μανίκια και να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Αν και τα έξοδα είναι πολλά αυτή την περίοδο, σιγά σιγά θα δεις ότι η ισορροπία στα οικονομικά σου πλησιάζει με αργά και σταθερά βήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Και ξαφνικά εκεί που νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο ελπίζεις, νέα δεδομένα βγαίνουν στο φως εντελώς απρόοπτα, αγαπητέ Ταύρε. Πώς, λοιπόν, να μην αναθαρρήσεις; Καλά κάνεις, αλλά πρόσεχε σε ποιον θα αποκαλύψεις όσα σου συμβαίνουν. Δεν βλέπουν όλοι με καλό μάτι τη καλή σου εξέλιξη. Μίλα μόνο με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Η ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να μιλήσετε ανοιχτά για θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Έτσι, τα πράγματα θα γίνουν εμφανώς καλύτερα μεταξύ σας. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, η ημέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις για εσένα!

Επαγγελματικές
Δουλεύεις σκληρά αυτή την περίοδο, αλλά να ξέρεις ότι οι κόποι σου θα έχουν καρπούς και μάλιστα περισσότερους από αυτούς που φανταζόσουν. Στα οικονομικά, καλό είναι να μην κάνεις πολλά έξοδα. Αντίθετα, αφιέρωσε χρόνο για να διευθετήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η θετική διάθεση και το αίσθημα δικαιοσύνης που σε διακρίνει, θα αναγνωριστεί ,αγαπητέ Δίδυμε. Έτσι θα σου προταθούν πολύ σημαντικά πράγματα με σοβαρές προοπτικές. Εσύ από την πλευρά σου, φρόντισε να εξετάσεις με προσοχή τις προτάσεις αυτές και να δεις πως μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να μεγιστοποιήσεις τα θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Η ημέρα σε γεμίζει με θετικά συναισθήματα και καλή διάθεση που έχουν αντίκτυπο στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου απολαμβάνει όσα διατίθεσαι να του προσφέρεις και αυτό κάνει τη σχέση σας ιδανική. Αν είσαι αδέσμευτος, η απρόσμενη συνάντηση με ένα πρόσωπο σου δημιουργεί έντονα αισθήματα σε κλίμα ερωτισμού.

Επαγγελματικές
Καλή είναι η θεωρία για να καταστρώσεις τα σχέδιά σου στην εργασία σου, αλλά πρέπει και να τα εφαρμόζεις. Επομένως, προχώρα με το πρακτικό κομμάτι για να οδηγηθείς στην επιτυχία. Αν και η οικονομική σου κατάσταση σε κάνει σκεπτικό, εσύ συνεχίζεις να ξοδεύεις. Πρέπει να δεις ρεαλιστικά την κατάσταση και να διαχειριστείς τις ανοιχτές εκκρεμότητες που ζητούν από εσένα διευθέτηση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πέρασες ένα διάστημα ανακατατάξεων και έντασης, αγαπητέ Καρκίνε. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι θα πρέπει του επιτρέπεις να συνεχίζει να σε επηρεάζει αρνητικά. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και μάλιστα προς το καλύτερο. Ζήσε ,λοιπόν, το παρόν ως έχει και βοήθησε τη διάθεσή σου να ανέβει. Με αισιοδοξία θα πράγματα θα κυλήσουν θετικά για εσένα.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή διανύει μια καλή φάση και θα ήταν χρήσιμο να αποφύγεις σήμερα τη συζήτηση προβληματικών θεμάτων που αφορούν στη σχέση σου. Από τη μια θα χαλάσεις το ωραίο κλίμα και από την άλλη δεν θα οδηγηθείς σε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αν είσαι μόνος, έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να βγεις και να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Νέα ξεκινήματα προβλέπονται στα εργασιακά σου και αυτά προκύπτουν ως αποτέλεσμα καλών συνεργασιών. Σχετικά με τα οικονομικά σου, θα κληθείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Ευκαιρίες θα βρεθούν στο δρόμο σου και εσύ θα πρέπει να τις αξιολογήσεις σκεπτόμενος και τις εκκρεμότητες που έχεις.

 

ΛΕΩΝ
Η περίοδος που διανύεις είναι λίγο «δύσκολη» ,φίλε Λέων. Μην απελπίζεσαι όμως, καθώς με ηρεμία και καθαρή σκέψη θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Εξάλλου, δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ η μπόρα. Σύμμαχο στον αγώνα σου θα έχεις τα πολύ δικά σου πρόσωπα που στέκονται δίπλα σου με αφοσίωση. Σε στηρίζουν με υπομονή προκειμένου να επιτύχεις τα όνειρά σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, καλό θα είναι να κάνεις βήματα να προσεγγίσεις το ταίρι σου. Πολλές φορές απομονώνεσαι στον κόσμο σου, γιατί τα προβλήματα που έχεις σε οδηγούν εκεί. Ηρέμησε λίγο και κάνε πράγματα με τον σύντροφό σου που θα τα απολαύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μην χάνεις την ελπίδα και μην απογοητεύεσαι, γιατί επηρεάζεις αρνητικά ένα πρόσωπο που θέλει να σε πλησιάσει.

Επαγγελματικές
Δείξε προσοχή σε κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν για εργασιακά θέματα, μιας και τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Υπάρχει μια αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σου, αλλά καλό είναι να μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές προς το παρόν. Διαφορετικά θα υπάρξουν προβλήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να καταλάβεις ότι η πίεση δεν προέρχεται από κάποιον τρίτο, αλλά από εσένα τον ίδιο. Προσπάθησε να κοιτάξεις μέσα σου και να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και μέσω του οποίου θα είσαι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Μέχρι τώρα δεν μπορείς να απολαύσεις όσα έχεις στη ζωή σου, μιας και αναζητάς μονίμως κάτι περισσότερο ή κάτι διαφορετικό. Τώρα που ευνοείται η πνευματικότητά σου, δώσε χρόνο σε εσένα και κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται και κάποια θέματα που έμπαιναν μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου πλέον διευθετούνται. Αν είσαι μόνος, το ζώδιό σου δέχεται θετικές επιρροές με αποτέλεσμα να μπορέσεις να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενδιαφέρει πολύ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν προς μια καλύτερη κατεύθυνση. Δώσε το χώρο που χρειάζονται για να υλοποιηθούν οι αλλαγές. Ο προβληματισμός σχετικά με τα οικονομικά παραμένει, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θέματα που σχετίζονται με γραφειοκρατία και ακίνητη περιουσία καλό είναι να μην τα διευθετήσεις τώρα.

 

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, το πείσμα σου για επιτυχία είναι τόσο έκδηλο πια, που μοιάζει σαν εμμονή. Ρίξε τους ρυθμούς και έλεγξε το πάθος σου , καθώς δε σε βοηθάει να συγκρούεσαι με τους πάντες γύρω σου. Είναι γεγονός ότι έχεις σχέδια για το μέλλον που θες να υλοποιήσεις, αλλά πάρε τον έλεγχο, κάνε τον προγραμματισμό σου και μόνο έτσι θα οδηγηθείς στα επιθυμητά αποτελέσματα. Διαφορετικά , αν επιμείνεις στη συμπεριφορά σου, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως νομίζεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου χρειάζεται ηρεμία και καλή επικοινωνία. Όπως και να έχει, μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να χαλάσει το όμορφο κλίμα. Έτσι, θα καταφέρεις να απολαύσεις χαλαρωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη μόνος, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα τους προσελκύσεις με την επικοινωνιακή σου ικανότητα.

Επαγγελματικές
Οι αλλαγές στα επαγγελματικά σου, αρχικά θα σε ξεβολέψουν κάνοντάς σε να αμφιβάλλεις. Ωστόσο, μην μείνεις σε αυτό, αφού πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι έγιναν προς όφελός σου. Τα οικονομικά σου ζητήματα αρχίζουν να τακτοποιούνται, ενώ μπορείς να κάνεις συζητήσεις που τα αφορούν ή άλλες σχετικά με την αύξηση των εσόδων σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός με τους γύρω σου, ειδικά με εκείνους που δεν ανήκουν στον στενό κύκλο γνωριμιών σου. Κάποιες συμπεριφορές θα σε ξεσηκώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ αισιόδοξος και αποφασιστικός, όμως καλό είναι να παραμείνεις εγκρατής και ψύχραιμος. Πολλές φορές παρασυρόμαστε μόνο και μόνο επειδή, αυτό είναι που θέλουμε πραγματικά μέσα μας. Περίμενε, όμως, να δεις αν η πραγματικότητα επιβεβαιώνει τη θεωρία.

Αισθηματικές
Κράτησε την ψυχραιμία σου σήμερα και μην αφήσεις την διάθεσή σου να επηρεάσει τη σχέση σου. Καλό είναι να μην τροφοδοτείς μόνος τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Μοιράσου τα με τον σύντροφό σου και θα δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Αν δεν έχεις υποκύψει ακόμη στη δέσμευση, εκμεταλλεύσου το χρόνο για να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις με άτομα που αγαπάς πολύ.

Επαγγελματικές
Ο όγκος της δουλειάς είναι αρκετός και έτσι είναι εύλογο να νιώθεις έντονη πίεση και άγχος. Ξέρεις, όμως, ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις είναι να θέσεις προτεραιότητες και πρόγραμμα. Υπάρχουν προβλήματα που δυσχεραίνουν την οικονομική σου κατάσταση και έρχονται από το παρελθόν. Σιγά-σιγά θα δεις βελτίωση σχετικά με αυτά, αρκεί να κάνεις την οικονομία που πρέπει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα σε βρίσκει σε μια κατάσταση έντονης σκέψης και προβληματισμού. Νιώθεις να απογοητεύεσαι σχετικά με κάποια θέματα που αφορούν την οικογένειά σου. Ωστόσο, τα προβλήματα είναι για να λύνονται και να μας μαθαίνουν. Έτσι, λοιπόν, κράτα την υπομονή σου και προσέγγισε τα πρόσωπα που πρέπει προκειμένου να ανταλλάξετε τις σκέψεις σας και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν. Έτσι, θα δεις τα πραγματικά δεδομένα που θα σε οδηγήσουν στην έξοδο του λαβύρινθου.

Αισθηματικές
Η περίοδος ευνοεί πολύ την αισθηματική σου ζωή και για αυτό κάνε ό,τι μπορείς για να το εκμεταλλευτείς. Κάποιες φορές δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με ασήμαντα θέματα και να δημιουργείς προβλήματα. Απλά απόλαυσε αυτό που έχεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η περίοδος αυτή σε κάνει να εκπέμπεις ερωτισμό και θετική αύρα, γεγονός που θα σου χαρίσει κάτι καλό.

Επαγγελματικές
Ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να μην επικυρώσεις συμφωνίες ή να μην υπογράψεις συμβόλαια. Προς το παρόν, τουλάχιστον. Η οικονομική σου κατάσταση φαίνεται σταθερή, αλλά σου δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις κινήσεις με σκοπό την αύξηση των κερδών σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα ανήκει σε μια περίοδο κατά την οποία εγκυμονούν κίνδυνοι και «μπόρες». Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου, έτσι ώστε να προφυλάξεις την εικόνα σου προς τους γύρω σου. Θα υπάρξουν μικρο-διαμάχες και συγκρούσεις στις οποίες θα θελήσεις να συμμετάσχεις, αλλά δεν θα πρέπει να το κάνεις. Όσο λιγότερο εμπλακείς, τόσο λιγότερο θα εκτεθείς και με λιγότερες συνέπειες. Δεν είναι δύσκολο να αλλάξει ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν.

Αισθηματικές
Η ημέρα για την αισθηματική σου ζωή είναι πολύ καλή και αυτό πηγάζει από τη θετική ενέργεια που έχεις μέσα σου. Νιώθεις την ερωτική διάθεση και μη διστάσεις να τη μεταφέρεις και στο ταίρι σου. Έτσι, θα έχεις ό,τι χρειάζεται για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος αυτή την περίοδο, μάλλον δεν θα είσαι για πολύ ακόμη. Η ακαταμάχητη γοητεία που εκπέμπεις αποτελεί πόλο έλξης για ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σε περιμένουν. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με πολλή σοβαρότητα, μιας και θα σου γίνουν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Η οικονομική σου κατάσταση επιζητεί την προσοχή σου, ώστε να καταφέρει να ισορροπήσει. Δείξε την υπευθυνότητα που χρειάζεται, γιατί τα έξοδα αναμένονται να αυξηθούν και πάλι. Προσπάθησε να αποφύγεις τις οικονομικές συναλλαγές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, διανύεις μια περίοδο που προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ των δικών σου «θέλω» και των αναγκών που αφορούν σε τρίτους. Αυτό σημαίνει, ότι ενώ έχεις όλα τα φόντα να πραγματοποιήσεις τα πλάνα σου, δεν μπορείς να δράσεις όπως θα ήθελες , γιατί σε συνεπαίρνει το συναίσθημα της αλληλεγγύης. Νιώθεις υποχρεωμένος να στηρίξεις τους ανθρώπους που σου το ζητούν δίνοντας αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο σου. Πρόσεξε πολύ τον τρόπο που θα διαχειριστείς την κατάσταση μιας και είναι πιθανόν να ζημιώσεις τον εαυτό σου στο τέλος.

Αισθηματικές
Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τον σύντροφό σου και τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Εκφράσου και δώσε του να καταλάβει τι μπορεί να σε ενοχλεί. Έτσι θα δώσεις μια ευκαιρία για περεταίρω βελτίωση της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, άδραξε την ευκαιρία που θα σου δοθεί για να εξελίξεις μια γνωριμία με αρκετές προοπτικές.

Επαγγελματικές
Καλό είναι στα επαγγελματικά σου, σήμερα, να παραμείνεις προσηλωμένος στο στόχο σου και να κλείσεις τα αυτιά σου σε ό,τι ειπωθεί γύρω σου. Απόφυγε τα οικονομικά ρίσκα. Επίσης, δώσε παραπάνω προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές που θα κάνεις, μιας και δεν δέχονται ιδιαίτερη εύνοια σήμερα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα αναμένεται θυελλώδης και με έντονα φαινόμενα. Κανείς δεν αποκλείει ό,τι θα βρέξει κιόλας! Τί κάνεις ,λοιπόν, όταν η ημέρα έχει έντονες βροχές και αστραπές; Προσπαθείς να προφυλαχτείς όσο μπορείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που θέλουν να σε εμπλέξουν, αλλά να μην μπεις και στον πειρασμό να εμπλακείς από μόνος σου. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν μακριά από εσένα και όταν έρθει η σωστή στιγμή μπορείς να αναλάβεις δράση και πάλι.

Αισθηματικές
Έχεις κάποια θέματα στη σχέση σου που σε απασχολούν και σε κάνουν να απομονώνεσαι. Μην δίνεις συνέχεια σε αυτό, προσεγγίζοντας το ταίρι σου με διάθεση να ξεδιαλύνεις τα πράγματα. Μίλησε με ειλικρίνεια και θα νιώσεις αμέσως να επωφελείσαι. Αν πάλι είσαι μόνος αυτή την περίοδο, βγες να διασκεδάσεις και η βραδιά θα είναι πολλά υποσχόμενη.

Επαγγελματικές
Αν και ο όγκος της δουλειάς είναι μεγάλος, η ικανότητές σου θα σου εξασφαλίσουν την επιτυχία. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τακτοποιήσεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις εκκρεμότητες. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν ξαφνικά έξοδα που θα καταφέρεις να τα καλύψεις, αλλά θα πρέπει να συγκρατηθείς και να απέχεις από σπατάλες.