Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 31/12/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ο Κριός σήμερα Σάββατο, 31/12/2016 θα περάσει πολύ ωραία. Κάποια άτομα θα σε κάνουν να νιώσεις σήμερα ξέγνοιαστα περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Ωστόσο πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις θα σου δημιουργήσουν έντονη κινητικότητα και θα σε εξαντλήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Περιόρισε την επικριτική σου διάθεση γιατί θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με τον άνθρωπο σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, η ακτινοβολία σου στο αντίθετο φύλο θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή σήμερα και αυτό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και ερωτισμό.

Επαγγελματικές
Η δυναμικότητα που θα έχεις στην δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για αλόγιστες σπατάλες.
Ταύρος
Ο Ταύρος σήμερα Σάββατο, 31/12/2016 θα θελήσει να αλλάξει πολλά πράγματα που δεν του αρέσουν στην ζωή του. Επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οτιδήποτε συντηρητικό ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει και η ανταμοιβή.

Αισθηματικές
Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις το πρόγραμμά σου με τον αγαπημένο σου και να περάσετε ένα διασκεδαστικό βράδυ οι δύο σας. Εσύ που ακόμη έχεις την μοναξιά στην ζωή σου σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι τόσο έντονος που θα καταφέρεις να προκαλέσεις και γιατί όχι… να κατακτήσεις αυτόν που έχεις βάλει στο μάτι.

Επαγγελματικές
Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην δουλειά σου και είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα αρκεί να μην κάνεις συνέχεια έξοδα που δεν είναι προγραμματισμένα.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος σήμερα Σάββατο, 31/12/2016 οφείλει να τακτοποιήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα έχεις την απαιτούμενη εσωτερική δύναμη ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα που σε στεναχωρούσαν. Πρέπει να δείξεις πνεύμα διαλλακτικότητας για να μπορέσεις να κινηθείς σωστά. Πρόσεχε μόνο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με δικά σου άτομα, όλες τις πιθανές λύσεις που έχεις στην διάθεση σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Και εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου, βγες έξω και πέρασε χρόνο με αγαπημένα σου άτομα και μην διστάσεις να μοιραστείς το άγχος που έχεις για τα ερωτικά σου. Ίσως αυτοί μπορούν να σου προτείνουν κάποια λύση…

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν και με λίγη παραπάνω σκέψη και προσπάθεια ίσως να βρεις τις κατάλληλες λύσεις τους.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος σήμερα Σάββατο, 31/12/2016 θα νιώσει κάπως μετέωρος και ανασφαλής. Η ημέρα θα σε κάνει να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και θα φέρει και αρκετό εκνευρισμό. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες και θα σε ανησυχήσουν.

Αισθηματικές
Η μέρα σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και έχεις πολύ δυναμικότητα. Μπορείς να κάνεις τον σύντροφο σου να περάσει μία αλησμόνητη βραδιά μαζί σου και καλό θα ήταν να αφήσεις κατά μέρους τις αναστολές σου και να εκδηλωθείς. Εσύ που δεν αντέχεις την μοναξιά σου, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν να σου μιλήσει και ίσως τα λόγια του σε πείσουν να ξεκινήσεις κάτι μαζί του.

Επαγγελματικές
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στην δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις πολλά έξοδα.

Λέων
Ο Λέων σήμερα Σάββατο, 31/12/2016 θα χρειαστεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που τον προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μην νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι θα καταστρώσεις πιο ορθολογικά τα σχέδιά σου, για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στην σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει o σύντροφος με την δουλειά ή την οικογένεια του. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να τον βοηθήσεις. Οι ελεύθεροι Λέοντες να περιμένετε μία ερωτική πρόσκληση από άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Καλά θα κάνετε να την αποδεχτείτε.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται ιδιαίτερα, γι αυτό προσπάθησε να τακτοποιήσεις τα γραφειοκρατικά και ‘’βαρετά’’ θέματα του αντικειμένου σου. Πρόσεξε επίσης να μην πάρεις μέρος σε κουτσομπολιά συναδέλφων σου γιατί μπορεί να εκτεθείς από εκεί που δεν το περιμένεις. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Παρθένος
Ο Παρθένος σήμερα Σάββατο, 31/12/2016 θα πρέπει να αντιμετωπίσει κάποια θέματα που δεν θα μπορεί να τα ελέγξει απόλυτα. Φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις πως θα βαδίσεις στο μέλλον. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις και προπάντων κάνε αυτό που έχεις σχεδιάσει μέσα στο μυαλό σου χωρίς να επηρεάζεσαι από τρίτους.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άφησε το άγχος που έχεις και φρόντισε να περάσεις ήρεμα και ρομαντικά με τον σύντροφο σου. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές, αρκεί να κουνήσεις και εσύ λίγο τα δαχτυλάκι σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν και είναι προβληματικά. Μπαίνεις σε περίοδο που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου αλλά χρειάζεται υπομονή από την πλευρά σου.

Ζυγός
Ο Ζυγός σήμερα Σάββατο, 31/12/2016 θα πρέπει να γίνει πιο διπλωματικός και διαλλακτικός. Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Δεν είναι ώρα τώρα να αναλώνεσαι σε τέτοιες καταστάσεις. Αντίθετα είναι η κατάλληλη στιγμή που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου και πρέπει να ασχολείσαι μόνο με αυτά.

Αισθηματικές
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις υπερβολικά πράγματα, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σου και δεν το θέλεις. Για σένα αγαπημένε Ζυγέ που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ελευθερία σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο που μπορεί να περιορίσει τα κεκτημένα σου. Αγορές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις χειριστείς με πολύ σύνεση.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός σήμερα Σάββατο, 31/12/2016 θα έχει μεγάλο δυναμισμό. Προχώρα ολοταχώς στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

Αισθηματικές
Μίλησε σήμερα με τον σύντροφο σου, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις για το πως βλέπεις την σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μήπως πρέπει να την εκμεταλλευτείς για να ασχοληθείς περισσότερο με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και με το να καλύψεις τις καθαρά προσωπικές σου ανάγκες? Νομίζω είναι ότι καλύτερο για την σημερινή ημέρα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις σε ότι αφορά θέματα μελλοντικά και να μην εμπιστεύεσαι με τέτοια ευκολία άτομα που στο παρελθόν σε έχουν προδώσει. Όσο και αν έχεις ανάγκη να μιλήσεις- για το δικό σου καλό, προτίμησε την σιωπή. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες και πρέπει να σκεφτείς τρόπους για να τις μειώσεις. Μια καλή αρχή είναι να περιορίσεις τις δαπάνες σου.

Τοξότης
Ο Τοξότης σήμερα Σάββατο, 31/12/2016 θα κατακτήσει νέους στόχους και θα προωθήσει με πρωτοποριακό τρόπο τα σχέδια του. Η διάθεση σου επηρεάζεται από έντονα συναισθήματα και ακραίες επιθυμίες που αντανακλούν στο περιβάλλον σου. Θα δεις τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τον αισθηματικό σου τομέα.

Αισθηματικές
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα. Και για τους μοναχικούς Τοξότες το αποψινό βράδυ επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και φέρνει στο δρόμο σας συναντήσεις με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στην δουλειά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Με τις κατάλληλες κινήσεις θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου και αυτό θα σου ελευθερώσει τα χέρια. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σήμερα Σάββατο, 31/12/2016 θα πρέπει να παραμείνει ήρεμος σε ότι κι αν του παρουσιαστεί. Σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να υποκύψεις στον πειρασμό να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν σε παίρνει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα το σημερινό βράδυ. Ο ερωτισμός, αλλά και η γοητεία σου θα είναι σήμερα στα ύψη τους. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά είναι καιρός να τη διώξεις, γιατί μία είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει θα ανοίξει τον δρόμο για την δημιουργία μίας σχέσης.

Επαγγελματικές
Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί εύκολα μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις αρκετά από άσκοπες αγορές που μπορεί να κάνεις.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος σήμερα Σάββατο, 31/12/2016 θα έρθει αντιμέτωπος με καταστάσεις που θα απαιτήσουν αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Κοίτα να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Στα αισθηματικά σου θα εισπράξεις ανταπόκριση από το πρόσωπο που αγαπάς και θα απολαύσεις έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές, για αυτό να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή από τα υπόλοιπα άγχη που σε ταλαιπωρούν. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελο σου και βγες έξω να κατακτήσεις τα πλήθη…

Επαγγελματικές
Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θα αρχίσεις και θα πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

Ιχθείς
Ο Ιχθείς σήμερα Σάββατο, 31/12/2016 καλό είναι να ασχοληθεί περισσότερο με τον εαυτό του και όχι με πράγματα που δεν είναι τόσο σημαντικά. Είναι τώρα αναγκαίο για εσένα να δώσεις προτεραιότητα στις προσωπικές σου ανάγκες. Κατά τα άλλα σε αισθηματικό επίπεδο θα έχεις ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν για τα καλά τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά και εσύ θα έχεις πολύ καλή διάθεση να δώσεις πάρα πολλά στον σύντροφο σου. Κι αν δεν μπορείς να δεχτείς άλλο την μοναξιά σου, μπορείς να την διώξεις από την ζωή σου αρκεί να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο που σε διεκδικεί καιρό να το γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές
Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια στα επαγγελματικά σου θα είναι αυτή για το ζώδιο σου. Κάποια προβλήματα που είχες από το παρελθόν, θα μπορέσεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο και η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι στα φόρτε της. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.