Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/11/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Καλύτερα σήμερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση μαζί τους. Γενικά επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμένεις.

Αισθηματικές
Εάν είσαι Κριός, στα αισθηματικά σου θα περάσεις μία ευχάριστη και δημιουργική Τετάρτη. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου για να περάσεις ακόμα καλύτερα. Πάντως αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, η μέρα σου φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Φέρσου αναλόγως.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα σου δοθεί σήμερα η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδια σου. Πρέπει να ασχοληθείς άμεσα με τα οικονομικά σου γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.

 
Ταύρος
Οι εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα που μας επηρεάζει όλους. Εσύ όμως έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και όσα ακούς σε αποσυντονίζουν εντελώς. Άρχισε να χρησιμοποιείς πάλι το μυαλό σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Ταύρε είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις. Δώσε τέλος σε ότι σου δημιουργεί καταπίεση και δεν σε αφήνει να περνάς καλά. Αν ακόμη δεν έχεις συναντήσει κάποιο ενδιαφέρον άτομο που θα κατακτήσει την καρδιά σου, έχεις κάθε πιθανότητα να περάσεις ένα ερωτικό βράδυ με κάποιον από το παρελθόν σου. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως να φέρουν εντάσεις και προστριβές. Μην ξεφύγεις! Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν. Μην αφήνεις θέματα που ανήκουν στο παρελθόν να σου δημιουργούν πρόβλημα.

Δίδυμοι
Είναι μια καλή μέρα αυτή η Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και να σε ευνοεί, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός να ακούσεις κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Δίδυμε μίλησε με τον σύντροφό σου και μην κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται αυτό το καθημερινό βράδυ χωρίς να αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι συνεχώς την κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής. Μια καλή γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να τελειώνεις με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει εδώ και καιρό. Προσοχή με ποιούς ανθρώπους μιλάς και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή γιατί κάποιες προτάσεις που φαίνονται κερδοφόρες, δεν είναι. Μην παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα από την υπεραισιοδοξία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό και πρόσεχε πολύ!

Καρκίνος
Οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικά τους προβλήματα και θα σε βαρύνουν αρκετά. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες και ευθύνες.

Αισθηματικές
Εάν είσαι Καρκίνος, στα αισθηματικά σου, χρειάζεται καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία ώστε να βρεις λύση στα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άτομο που θα σε συντροφεύει, σήμερα θα δεχθείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποιες δύσκολες στιγμές και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ωστόσο, μπορείς να χειριστείς κάθε κρίσιμη κατάσταση με περίσσια ψυχραιμία. Τα οικονομικά σου πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να μην ξεφύγεις σήμερα με αγορές που επιθυμείς να κάνεις.

Λέων
Σήμερα μάλλον τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη αγαπητέ Λέοντα! Παρασύρεσαι από το δημιουργικό σου πνεύμα και καταλήγεις να κυνηγάς πράγματα που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η απογοήτευση σε κάνει να μένεις πίσω και να μην ασχολείσαι με πιο ρεαλιστικές υποθέσεις που σε αφορούν άμεσα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου φίλε Λέοντα μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα αν αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και κάθε συζήτηση γύρω από αυτά και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις που έχεις να κάνεις με τον σύντροφό σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, βγάλε το ρομαντισμό σου και άφησε κάποια άτομα να σε πλησιάσουν πιο άνετα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση. Μην ξεχνάς ότι για να κάνεις νέα ξεκινήματα πρέπει να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου, επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή. Απόφυγε κάθε απόφαση που έχει οικονομικό ρίσκο.

Παρθένος
Αυτήν την περίοδο είναι πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Ωστόσο, πρέπει κι εσύ να κάνεις κάτι και να μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους. Εδώ χρειάζεται προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου για να μην πελαγώσεις.

Αισθηματικές
Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου φίλε Παρθένε καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες. Αν δεν έχεις σχέση, η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες. Κάνε πρώτος την κίνηση προς το άτομο που σου τραβάει την προσοχή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα βρεις κάποια εμπόδια και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν. Μην χάνεις την υπομονή αλλά και την επιμονή σου αλλά προσπάθησε περισσότερο για να δώσεις στους άλλους και να σε ακούσουν αλλά και να καταλάβουν τις προθέσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Ζυγός
Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια στις προσωπικές σου συναλλαγές για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές
Εάν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, στα αισθηματικά σου, νιώθεις μια ανασφάλεια που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις τόσο γρήγορα τα συμπεράσματάα σου. Αν είσαι μόνος υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Πέρασε καλά φλερτάροντας και μην απογοητεύεσαι. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά όσο κι εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Δούλεψε ομαδικά και θα δεις άμεσα αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου. Τα πολλά έξοδα θα σε αποσυντονίσουν.

Σκορπιός
Σήμερα η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις που θα σου ανεβάσουν το ηθικό αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό σε γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα φέρουν στιγμές έντασης και χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος για να μην αφήσεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το βράδυ. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, θα ανακαλύψεις πως κάποια γνωριμία που σου έχει προκύψει τώρα τελευταία είναι πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο νομίζεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα χωρίς να τις περιμένεις. Έχε το νου σου να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις δεόντως. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη αν αποφασίσεις να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Γενικά να θυμάσαι πως κάθε σου κίνηση σήμερα χρειάζεται σκέψη και προγραμματισμό.

Τοξότης
Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες που έχεις για να προχωρήσεις στο δρόμο της επιτυχίας. Ότι είχες αφήσει στην τύχη του, θα το αναλάβεις προσωπικά και θα τα καταφέρεις περίφημα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αν είσαι Τοξότης, υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που σε κυνηγούν ακόμα. Απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου είσαι σε μια περίοδο που η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη. Κάνε λίγο υπομονή και μην χάνεις το κριτήριό σου.

Επαγγελματικές
Η μέρα φέρνει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος για να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα και δημιουργηθούν ανεπανόρθωτες καταστάσεις. Πάντως στα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλύτερα και θα κάνεις συζητήσεις και συμφέρουσες συμφωνίες.

Αιγόκερως
Η σημερινή Τετάρτη σε βρίσκει δυναμικό και αποφασισμένο για όλα. Κάποια θέματα βρίσκουν λύση και εσύ είσαι έτοιμος να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου. Εκμεταλλεύσου αυτή σου την ενέργεια για να ανοίξεις τον δρόμο προς την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, κράτησε μακριά τα προβλήματα της δουλειάς και μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με τον σύντροφο σου. Μην χαλάσεις το κλίμα με το άγχος σου. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και έχε το νου σου γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι πολύ κοντά σου αλλά εσύ είτε άθελα σου είτε ηθελημένα να μην το βλέπεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή σήμερα που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Κράτησε τα οικονομικά σου υπό έλεγχο και σκέψου κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν και θα σου αποφέρουν νέα έσοδα.

Υδροχόος
Σήμερα φίλε Υδροχόε σε κυριεύει μια ακατάπαυστη επιθυμία να εκπληρώσεις σχέδια που δεν έχεις ολοκληρώσει εδώ και καιρό. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να ασχοληθείς με δικές σου ανάγκες και να κάνεις πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σου. Μην αφήνεις άλλο το χρόνο να περνάει και αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό την ενεργητικότητα σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αγαπημένε Υδροχόε, η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης μέσα στη σχέση σου. Βρες την ηρεμία και την υπομονή να λύσεις τα θέματά σου χωρίς φωνές. Αν είσαι μόνος, πέρασε μία όμορφη Τετάρτη κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν. Η νέα γνωριμία θα έρθει σύντομα στο πλευρό σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δείξε μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες που σε προβληματίζουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά γιατί μάλλον θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου θα σε αγχώσουν αλλά κυρίως εξ αιτίας της δικής σου τάσης να ξοδεύεις αλόγιστα.

Ιχθείς
Αυτή η Τετάρτη είναι κατάλληλη για να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου κάποιες λύσεις σε θέματα που σε βασανίζουν μέχρι τώρα. Μην αποφεύγεις να κάνεις κάτι, με το άλλοθι ότι θα αναλάβουν δράση κάποιοι άλλοι. Η μέρα είναι ιδανική για να λύσεις προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό. Σε αυτή την προσπάθεια θα σε βοηθήσουν και οι στενοί σου συνεργάτες που αυτό το διάστημα η σχέση σας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Ιχθύ υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να πεις ότι έχεις στο κεφάλι σου. Είναι η μόνη λύση για να σώσεις την κατάσταση. Εσύ που έχεις ερωτικές μοναξιές, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γεμίζει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου έχει αρκετές υποχρεώσεις αλλά με έναν καλό προγραμματισμό θα τα φέρεις όλα σε ένα σημείο εξέλιξης για να ηρεμήσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν σημεία ανάκαμψης. Προκύπτουν ευκαιρίες κερδοφόρες. Μην τις αφήσεις!