Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 27/8/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η πειθαρχία και η ευθύτητά σου θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας πολλές αρμοδιότητες, φίλε Κριέ. Σήμερα, δεν χρειάζονται υπερβολές , ούτε σε λόγια, ούτε σε πράξεις. Μην αφήσεις να σε εκνευρίσουν κάποιες καταστάσεις που φαίνονται να έχουν πέσει σε τέλμα. Σύντομα, πολλά πράγματα θα διευκολυνθούν και πολλά θα διευθετηθούν όπως πρέπει.

Αισθηματικές
Ο εκνευρισμός που μπορεί να έχεις για διάφορους λόγος καλό είναι να μην μεταφέρετε στη σχέση σου. Έχεις όλα τα φόντα να περάσεις καλά, επομένως μην καταστρέφεις το καλό κλίμα. Αν πάλι αναζητάς τη συντροφιά, να ξέρεις ότι κάτι απρόσμενο θα εισβάλει στην ζωή σου, είτε από το επαγγελματικό, είτε από το φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Εργασιακά καλό είναι να διατηρήσεις την ισορροπία και να μην προχωρήσεις με αλλαγές. Καλό είναι να μην κινηθείς προς οποιαδήποτε κατεύθυνση που δηλώνει εξέλιξη, καθώς εύκολα μπορείς να πέσεις σε πλάνη. Περίμενε λίγο ακόμη. Τα οικονομικά σου, αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα και αυξημένα έξοδα, αλλά πολύ σύντομα θα αποκατασταθεί η ισορροπία.

 

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, νιώθεις να ανακτάς την πίστη σου σε πολλά θέματα που μέχρι σήμερα την είχες χάσει εξαιτίας πολλών γεγονότων. Αυτό θα σε κάνει να προχωρήσεις σε μεγάλες και καθοριστικές αλλαγές, διατηρώντας μια ματιά πιο αισιόδοξη και μακροπρόθεσμη. Η ανησυχία που σου δημιουργείται είναι απολύτως φυσιολογική, καθώς ο,τιδήποτε αλλάζει τις συνήθειές μας, μάς τρομάζει. Ετοιμάσου για μια νέα τάξη πραγμάτων που εσύ ο ίδιος θα έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου σήμερα μοιάζει πιο αποφασιστικός και δεν σου αφήνει περιθώρια ελιγμού. Θέλει εδώ και τώρα να ξεκαθαρίσεις μαζί του τα προβλήματα εκείνα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Δέξου με χαρά την ευκαιρία αυτή βάζοντας στην άκρη κάθε εγωιστικό συναίσθημα. Αν πάλι αναζητάς το πρόσωπο που θα σε κρατήσει κοντά του, σήμερα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις τη γνωριμία που θα σε φέρει πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα η ημέρα στη δουλειά απαιτεί δραστικές αποφάσεις και νέα ξεκινήματα. Αν ακόμη υπάρχουν ζητήματα του παρελθόντος σε εκκρεμότητα, τότε θα πρέπει να μπουν και αυτά στο σημερινό πρόγραμμα. Η οικονομική σου κατάσταση δεν επιτρέπει σπατάλες και ατασθαλίες, επομένως φρόντισε να μην ξεφύγεις. Θέματα νομικά και ακινήτων επωφελούνται σήμερα.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα για κάποιο λόγο νιώθεις πιο δεκτικός σε νέες ιδέες ή σε κάποιες προσεγγίσεις που λίγο πριν θα σου φαίνονταν αδιανόητες. Εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα για να εξετάσεις νέα ενδεχόμενα που μπορούν να σε οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Απόβαλε κάθε αμφιβολία ή φόβο και χρησιμοποίηση την καθαρή λογική για να πάρεις αποφάσεις αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου νιώθει αποξενωμένος από εσένα και όλο αυτό έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της στάσης που κρατάς. Φρόντισε να του μιλήσεις και να του εξηγήσεις για να μην οδηγείτε σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, μια πολύ ευχάριστη πρόσκληση που θα δεχθείς θα σε κάνει να γνωρίσεις ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο που μάλλον θα σε απασχολήσει αρκετά στο μέλλον!

Επαγγελματικές
Κάποια θέματα στην εργασία σου φαίνονται στάσιμα και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό, γιατί θέλεις να τα ολοκληρώσεις το συντομότερο δυνατό. Κάνε υπομονή, καθώς η πίεση δεν θα σε ωφελήσει. Οικονομικά, τα πράγματα βελτιώνονται αργά και σταθερά. Θα το δεις σύντομα όταν πολλές εκκρεμότητες διευθετηθούν.

 

Καρκίνος
Η μονοτονία σε έχει κουράσει, φίλε Καρκίνε. Για αυτό πάρε το χρόνο σου σήμερα και ξεκίνα να σχεδιάζεις τα επόμενα βήματά σου. Αυτό θα σε κρατήσει σε εγρήγορση, θα σου δώσει προοπτική και πολύ σύντομα θα δημιουργήσει νέα δεδομένα. Φρόντισε να μην παραιτηθείς από την προσπάθεια και να ακολουθήσεις με αυτοπεποίθηση τις επιλογές σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου σήμερα ίσως δοκιμαστεί εξαιτίας της διάθεσής σου που δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Μην ανησυχείς, όμως, γιατί αυτό θα είναι η αφορμή για να δεις το βάθος των συναισθημάτων και του δεσίματος που υπάρχει ανάμεσα στον σύντροφό σου και εσένα. Αν πάλι αναζητάς το ταίρι σου, καλό είναι να αλλάξεις διάθεση και να ανοίξεις την πόρτα σου σε νέες εμπειρίες. Η γοητεία και η ευγένειά σου σε κάνουν ελκυστικό και ακαταμάχητο.

Επαγγελματικές
Εργασιακά, απαιτείται πολλή δουλειά για να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τα σχέδιά σου. Αν πρέπει δούλεψε παραπάνω από το κανονικό, καθώς τώρα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προωθήσεις την δουλειά σου και να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Σήμερα καλό είναι να στηριχθείς στις δυνάμεις σου. Τα οικονομικά σου δεν φαίνεται να σε ικανοποιούν, για αυτό ψάξε εναλλακτικές πηγές εσόδων. Κάτι καλό θα καταφέρεις.

 

Λέων
Φίλε Λέων, η αισιοδοξία σε χαρακτηρίζει και σήμερα είναι μια ευκαιρία να δείξεις και στους γύρω πόσο σε ωφελεί. Η φήμη που θα δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπό σου θα είναι ενισχυτική των προσπαθειών σου, καθώς θα κερδίσεις εκτίμηση και θαυμασμό. Έτσι πολύ εύκολα πια να καταφέρεις αυτό που προσπαθείς καιρό. Πολλές κοινωνικές σου σχέσεις σήμερα βελτιώνονται.

Αισθηματικές
Μια δεύτερη ευκαιρία όλοι δικαιούνται, είτε έχουν κάνει μεγάλα, είτε μικρά λάθη. Επομένως, είτε είσαι αυτός που θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση, είτε αυτός που θα τη δεχθεί, φρόντισε να πράξεις υποστηρικτικά στην προσπάθεια αυτή έχοντας ως κίνητρο τα βαθιά αισθήματα. Αν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, σήμερα είναι ημέρα δεύτερης ευκαιρίας, άρα μην εκπλαγείς αν το παρελθόν σταθεί μπροστά σου ζητώντας και πάλι ενεργό ρόλο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου καλό είναι να έχεις ανοιχτές τις κεραίες σου και να ρίξεις μια ματιά γύρω σου. Για να επιτύχεις καλό είναι να ξέρεις και οι άλλοι με τι ασχολούνται και για την ακρίβεια πως μπορούν μέσα από τη δουλειά τους να σε βοηθήσουν ή να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου δέχονται μια εύνοια σήμερα. Έτσι θα μπορέσεις να διευθετήσεις χρηματικές εκκρεμότητες, ή θέματα νόμου και φορολογικά.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα έχεις μια εσωτερική τάση να λειτουργείς σαν πεισματάρικο παιδί. Αν και η λογική σου αναγνωρίζει το λάθος αυτό στην συμπεριφορά σου, εσύ συνεχίζεις να κινείσαι ευθεία και μόνο. Δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις κανέναν ελιγμό. Βέβαια, μια τέτοια ριψοκίνδυνη στάση ίσως βγει σε καλό, αφού με τη σαρωτική ορμή που έχεις μάλλον τίποτα δεν θα σου αντισταθεί.

Αισθηματικές
Το πάθος θα χαρακτηρίσει την ημέρα σου. Μια πολύ ρομαντική και πολυτελής κίνηση προς το ταίρι σου ως ένδειξη αγάπης, θα σας προσφέρει μια υπέροχη βραδιά. Άφησε το πάθος να κινηθεί αμφίδρομα. Αν πάλι ανήκεις στους ελεύθερους, μην χάνεις την πίστη σου. Για όλους μας υπάρχει ένα κατάλληλο πρόσωπο, αρκεί να είμαστε σε θέση να το αναγνωρίσουμε.

Επαγγελματικές
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι αρκετές και αυτό καταναλώνει πολλή από την ενέργειά σου. Πολλές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν, για αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ακόμη, καθώς έχεις πολύ δρόμο μέχρι να φτάσεις στο ιδανικό ,για εσένα, σημείο. Βέβαια, η βελτίωση είναι αργή, αλλά σταθερή. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον περίγυρό σου. Αυτό θα σε κάνει να αναδείξεις πολλές ικανότητές σου , αλλά και να εκθέσεις πολλά στοιχεία της καθημερινής σου ζωής. Δεδομένου ότι κάτι τέτοιο λειτουργεί ως δίκοπο μαχαίρι, φρόντισε να συμπεριφερθείς με τον σωστό τρόπο.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει ανάγκη από πιο ήρεμους τόνους και περισσότερη κατανόηση από πλευράς σου. Μην τραβάς άλλο την κατάσταση στα άκρα, γιατί ίσως ο σύντροφός σου να μην είναι διατεθειμένος να παίξει άλλο αυτό το παιχνίδι. Ζύγισε τα πράγματα και δες τι αξίζει να θυσιαστεί και τι όχι. Αν είσαι αδέσμευτος, συνέχισε να έχεις δραστήρια κοινωνική ζωή και να βρίσκεις ευκαιρίες για να περνάς καλά. Η γοητεία σου σύντομα θα πιάσει στα δίχτυα της κάτι πολύ ενδιαφέρον!

Επαγγελματικές
Οι συνεργασίες στα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Χρειάζονται προσοχή και μάλιστα ίσως απαιτηθεί να επανεξετάσεις τα δεδομένα που τις αφορούν. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς. Μπορείς να βοηθήσεις την ανοδική πορεία κάνοντας οικονομία και περιορισμό των σπαταλών.

 

Σκορπιός
Κομβικής σημασίας η περίοδος αυτή και ιδιαίτερα η σημερινή ημέρα. Βρίσκεσαι σε κατάσταση αλλαγών , φίλε Σκορπιέ, και κυρίως εσωτερικής νοοτροπίας και σκέψης. Υπάρχουν πολλά γεγονότα που σε έχουν οδηγήσει εδώ και έχουν κρίνει απαραίτητες τις μεταβάσεις αυτές. Ξέρεις πια ότι οι αποφάσεις είναι μονόδρομος. Δεν θέλεις και δεν υπάρχει περιθώριο αναθεώρησης.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να τα πας πολύ καλά. Αν θέλεις μίλησε ανοιχτά με τον σύντροφό σου, έτσι ώστε και εκείνος να μην νιώσεις εκτός παιχνιδιού, και εσύ να αισθανθείς καλύτερα. Αν πάλι πορεύεσαι μόνος στο μονοπάτι της ζωής, μη διστάσεις να κάνεις το βήμα να γνωρίσεις καλύτερο ένα πρόσωπο που σε έχει γοητεύσει πολύ. Ίσως εκπλαγείς από τις εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου προχωράει καλά. Χρειάζεται να βάλεις μια ιεραρχία στις υποχρεώσεις σου και να την τηρήσεις. Η καλή σου επίδοση καλό είναι να σου δίνει κουράγιο να συνεχίζεις. Σε καμιά περίπτωση μην νιώσεις ότι έχεις φτάσει την κορυφή εκφράζοντας αλαζονικά στοιχεία. Έχεις ακόμη πολλά να κάνεις. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις συνεχίζονται, ενώ προσπαθείς να τις βάλεις σε μια σειρά. Διατήρησε την υπομονή σου και σιγά-σιγά θα καταφέρεις αυτό που επιδιώκεις.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα φαίνεται πως θα κάνεις μια νέα επαφή με ένα πρόσωπο που θα σου φτιάξει πολύ τη διάθεση. Δες το σαν ευκαιρία να μάθεις και να εμπνευστείς από τους συνανθρώπους σου. Ίσως εκπλαγείς από το βάθος του ατόμου αυτού και από όλα εκείνα που μπορεί να σου μεταφέρει ως γνώση. Είναι πιθανό η επαφή αυτή να γίνει αφορμή για αλλαγές και νέες αποφάσεις.

Αισθηματικές
Άφησε για λίγο την επαγγελματική και την κοινωνική σου ζωή να μείνει πιο πίσω στην ιεραρχία των υποχρεώσεων. Ο σύντροφός σου αναζητά το ενδιαφέρον σου και είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσεις λίγο τη σχέση σου. Αν διανύεις μια μοναχική περίοδο, μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα και να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με την προσωπικότητά του.

Επαγγελματικές
Εργασιακά, δείξε προσοχή, ειδικά σε θέματα που εμπλέκονται οι συνεργάτες. Είναι εύκολο να δημιουργηθούν εντάσεις από το πουθενά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σου δημιουργούν πονοκέφαλο και θα χρειαστεί να δείξεις φειδώ στα έξοδα, αν θέλεις να μην παρεκκλίνεις και να καταφέρεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

 

Αιγόκερως
Η ημέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, σου δημιουργεί μια τάση εσωτερικής αναζήτησης και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην πνευματικότητά σου. Θα θελήσεις να έχεις χρόνο με τον εαυτό σου για να σκεφτείς και να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου. Νέες ανησυχίες γεννιούνται, ενώ γενικότερα νιώθεις ότι συμβαίνουν πολλά που δεν έχει προλάβει να τα συνειδητοποιήσεις. Κράτα τις ισορροπίες και μην αφήσεις την ευαισθησία σου να σε κατευθύνει.

Αισθηματικές
Η ημέρα στα αισθηματικά σου καλό είναι να κυλήσει ήρεμα. Η αναφορά σε θέματα που απασχολούν τη σχέση σου δεν ακούγεται καλή ιδέα. Αντ’ αυτού φρόντισε να χαλαρώσεις με τον σύντροφό σου και να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας. Αν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση, αντιμετώπισε τη μελαγχολία σου και μην υποκύπτεις σε αρνητικά συναισθήματα. Δες τα πράγματα αισιοδοξία. Φρόντισε πρώτα από όλα να περνάς εσύ καλά.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις ακόμη πιο σκληρά για να φτάσεις στον σκοπό σου. Πολύ σύντομα θα καταφέρεις να φτάσεις εκεί. Για αυτό μην παρατάς τα όπλα. Τα οικονομικά σου πασχίζουν να διατηρηθούν σε μια αξιοπρεπή κατάσταση. Για αυτό φρόντισε να κινείσαι προσεκτικά, έτσι ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις και ο,τιδήποτε απρόοπτο.

 

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, πάψε να πιστεύεις ότι μπορείς να πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Γιγαντώνεις τις διαστάσεις των προβλημάτων σου με αποτέλεσμα να χάνεσαι στη δίνη που δημιουργούν. Δες την πραγματικότητα με μια άλλη ματιά, με λιγότερη απαισιοδοξία. Πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αυτό θα πρέπει να σε ευχαριστεί. Μπορείς σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που ενοχλούν τη σχέση σου. Ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να σε βοηθήσει και να σε στηρίξει σε ό,τι θελήσεις. Αν πάλι η μοναξιά σου αρχίζει να σε πνίγει, μπορείς σήμερα να επωφεληθείς και να δεχθείς τις προτάσεις που θα σου γίνουν για να περάσεις καλά. Ίσως υπάρξουν εκπλήξεις που θα σου αρέσουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά κράτα ένα ήρεμο προφίλ και λειτούργησε με μεθοδικότητα και σωστό πρόγραμμα. Μην αφήσεις ο,τιδήποτε να σε ταράξει και να σου χαλάσει την ισορροπία. Τα οικονομικά θέλουν δουλειά για να φτάσουν εκεί που θες. Περιόρισε τα έξοδα.

 

Ιχθείς
Η ενέργειά σου σήμερα βρίσκεται στα ύψη και έχεις διάθεση να δουλέψεις σκληρά , είτε αυτό αφορά την εργασία σου, είτε κάποια προσωπική σου υπόθεση, φίλε Ιχθύ. Η θετική σου στάση επηρεάζει και τους γύρω σου δημιουργώντας κύμα θετικής ενέργειας. Στο σπίτι θα κάνεις τους δικούς σου ανθρώπους να νιώσουν καλύτερα, αναλαμβάνοντας περισσότερες υποχρεώσεις. Σου δίνει χαρά να τους βλέπεις να χαμογελούν.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου απολαμβάνει την λάμψη που εκπέμπεις και τον κάνει να έρχεται πιο κοντά σου. Η θετική αύρα δημιουργεί έναν θετικό κύκλο αντιδράσεων που φέρνει ζωντάνια στη σχέση. Αν είσαι μόνος, η γοητεία σου σήμερα δεν κρύβεται, γεγονός που θα κάνει να φλερτάρεις αρκετά και να ανοίξεις νέο κεφάλαιο στη ζωή σου!

Επαγγελματικές
Νέα ξεκινήματα ωφελούνται στην καριέρα σου, αρκεί να βασίζονται σε καλά σχεδιασμένα βήματα. Δες προσεκτικά τις παραμέτρους και μετά από καθαρή σκέψη πάρε τις αποφάσεις σου. Ακόμη και το ρίσκο έχει θέση σήμερα στις αποφάσεις σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και αυτό σου φτιάχνει για τα καλά το κέφι.

Πηγή: tlife.gr