Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 27/10/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου από το μεσημέρι και μετά γεγονός που ασκεί καλή επιρροή στο ζώδιό σου. Ξυπνάει την ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με τους γύρω σου, να συναναστραφείς με νέα πρόσωπα, να κάνεις γνωριμίες, να ενταχθείς σε μια ομάδα ή ακόμη και να ενισχύσεις τη θέση σου σε μια υπάρχουσα ομάδα προσώπων. Με λίγα λόγια σε βγάζει από το καβούκι σου και σε ωθεί να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και να ανταλλάξεις ιδέες. Σε επαγγελματικό επίπεδο, δίνει βοήθεια για να κάνεις νέες συνεργασίες ή να βελτιώσεις τις υπάρχουσες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα είσαι αρκετά επαναστατικός προσπαθώντας να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου. Αν το ταίρι σου προσπαθήσει να σε περιορίσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αντιδράσεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Καλό είναι όμως, να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου οι προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις χάρη στις εξαιρετικές σου ιδέες. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται ακόμη σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά θα μπορέσεις να τα βελτιώσεις αν αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου και παράλληλα πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Άρη. Οι επιρροές που δέχεσαι, λοιπόν, είναι πολύ ευνοϊκές για να κινηθείς προς την επίτευξη ενός στόχου ή την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Προγραμμάτισε το χρόνο σου, έτσι ώστε να καταφέρεις να κάνεις τις συναντήσεις που χρειάζονται με τα κατάλληλα πρόσωπα. Η επιρροή αφορά σε όλους τους τομείς, για αυτό φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες ανάλογα με την σπουδαιότητα που έχει για σένα η κάθε περίπτωση που θέλεις να διευθετήσεις.

Αισθηματικές
Οι συντηρητικές απόψεις δεν σου αρέσουν και αυτό θα είναι ξεκάθαρο προς τον σύντροφό σου. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία στις αντιδράσεις σου και να μιλήσεις με ειλικρίνεια. Αν είσαι μόνος, έχεις την ευκαιρία να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα εξελιχθούν αρκετά καλά. Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις, αλλά μέσα από τις συνεργασίες σου θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις χωρίς δυσκολία. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις με τις κατάλληλες αλλαγές.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ανήκεις στους πολύ τυχερούς της ημέρας, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο σου χαρίζει μια ιδιαίτερη εύνοια. Αξιοποίησε, λοιπόν, την ευκαιρία για να ανακτήσεις δυνάμεις και μάλιστα μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με πρόσωπα που έχουν ενδιαφέροντα πράγματα να σου πουν. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να παραβρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, γεγονός που σου ταιριάζει πολύ την ημέρα αυτή. Θα έχεις μια ιδιαίτερη άνεση να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και να προβάλεις τις ιδέες σου.

Αισθηματικές
Η ανάγκη σου για να βελτιώσεις τα δεδομένα της ζωής σου αγγίζουν και την αισθηματική σου ζωή, γεγονός που το μεταφέρεις στον σύντροφό σου με κάθε τρόπο. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του για να αποφασίσετε από κοινού πώς μπορείτε να αλλάξετε ό,τι σας ενοχλεί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά σου είναι ακόμη προβληματικά, για αυτό απόφυγε τις σπατάλες.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα επιφυλάσσει ενδιαφέροντα πράγματα και καλή διάθεση. Έχεις έντονη ανάγκη να βρεθείς με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Να μιλήσεις, να τους πλησιάσεις πιο πολύ και να νιώσεις μια ιδιαίτερη σύνδεση μαζί τους. Ωστόσο, μην εκπλαγείς αν οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους δε σε αγγίζουν βαθιά συναισθηματικά, όπως άλλοτε. Εδώ ο στόχος σου είναι να κάνεις ένα βήμα πιο πέρα, να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση και να ενισχύσεις τη θέση σου μέσα στην ομάδα. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις σημαντική πρόοδο για να σταθεροποιήσεις τη θέση σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα είσαι αρκετά ορμητικός σήμερα, τόσο στην σκέψη σου όσο και στην δράση σου. Φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Αν είσαι μόνος, μπορείς να κάνεις την προσέγγισή σου με αμεσότητα και επιτυχία.

Επαγγελματικές
Οι προοπτικές που έχεις στην δουλειά σου αναμένονται πολύ καλές. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με προσεχτικές κινήσεις θα μπορέσεις να βάλεις μια τάξη.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό προς το ζώδιό σου. Σου παρέχει την ευκαιρία να κινητοποιηθείς προκειμένου να φτάσεις σε έναν στόχο που σε ενδιαφέρει πολύ. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορείς να ολοκληρώσεις με επιτυχία ένα εγχείρημα ή μια υπόθεση που έχεις αναλάβει, μπορείς να θέσεις νέες βάσεις σε μια συνεργασία που είναι καίρια για τις δουλειές σου ή να ενισχύσεις τη θέση σου στα μάτια των ανωτέρων σου. Σε αισθηματικό επίπεδο, μπορείς να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, έτσι ώστε να κάνεις την αρχή για κάτι πολύ συναρπαστικό!

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή δεν έχει τον πρώτο λόγο σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι άσχημα στη σχέση σου. Απλά, νιώθεις την ανάγκη να πορευτείς πιο ανεξάρτητα σήμερα. Αν είσαι μόνος, μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις και να επιτύχεις το στόχο σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες μέσα από τις οποίες θα φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση ακόμη, για αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη στον Υδροχόο βελτιώνει την εικόνα σου προς τους γύρω σου καθώς σου δίνει μια ώθηση να γίνεις πιο κοινωνικός και προσιτός. Θέλεις να βελτιώσεις τα πράγματα γύρω σου και αυτό μπορείς να το πετύχεις σε συνεργασία με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Επομένως, γίνεται επιτακτική ανάγκη να ενισχύσεις τη θέση σου στην κοινωνική και επαγγελματική ομάδα που ανήκεις. Οι νέοι στόχοι και οι νέες ιδέες δεν θα λείψουν από τη σημερινή ημέρα. Θα αποτελέσουν κινητήριο δύναμη για να φτάσεις σε κάτι πιο «μεγάλο» που θα σου προσφέρει ικανοποίηση και την αίσθηση της ελευθερίας.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου δεν βρίσκονται στο προσκήνιο τη σημερινή ημέρα. Για αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τον σύντροφό σου, χωρίς να υπάρχουν εντάσεις. Όσα σε απασχολούν καλό είναι να τα μοιραστείς μαζί του για να λάβεις και μια δεύτερη άποψη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να δώσεις σημασία στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις για να μπορέσεις να έχεις επιτυχία. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά, αλλά με προγραμματισμό και αυτοσυγκράτηση θα μπορέσεις να πετύχεις την βελτίωση που επιδιώκεις.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με τη Σελήνη στον Υδροχόο ενισχύεται το αίσθημα της ελευθερίας μέσα σου. Είσαι διατεθειμένος να παλέψεις για να νιώθεις ελεύθερος από δεσμεύσεις που σε κρατούν πίσω. Ειδικά σε κοινωνικό επίπεδο, έχεις ανάγκη να θέσεις νέους στόχους που θα σε βγάλουν από τα δεσμά της μονοτονίας και της μιζέριας. Θα υπάρξουν οι κατάλληλες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να φτάσεις πιο κοντά στις επιδιώξεις σου. Αξιοποίησε την εύνοια , έτσι ώστε να προχωρήσεις στον επαγγελματικό τομέα και να εδραιώσεις τις συνεργασίες σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δεν αναμένονται ιδιαίτερες εξελίξεις, αν και έχεις μια ανάγκη να κάνεις αλλαγές. Καλό είναι να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου, να του εκφράσεις τις σκέψεις σου και έπειτα να πάρεις αποφάσεις. Αν είσαι μόνος, δεν είσαι διατεθειμένος να στερηθείς την ελευθερία σου αν δεν το αξίζει το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου καλά θα κάνεις να κινηθείς αργά και σταθερά. Οι βιαστικές κινήσεις είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές και πρέπει να έχεις το νου σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, έφτασε η στιγμή που θα μπορέσεις να κάνεις σταθερά βήματα προόδου, έτσι ώστε να απεμπλακείς από καταστάσεις που περιόριζαν την ελευθερία σου. Για εσένα είναι σημαντικό να κινείσαι ανεξάρτητα και να νιώθεις ότι δεν σε τραβάει κάτι πίσω. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να ενισχύσεις τους φιλικούς και κοινωνικούς σου δεσμούς. Αποδέξου την πρόταση για έξοδο με φίλους ή συνεργάτες, γιατί έτσι θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά, να μάθεις σημαντικά πράγματα, να βελτιώσεις την εικόνα σου και γενικότερα να ισχυροποιήσεις τη σχέση σου μαζί τους.

Αισθηματικές
Η κατάσταση είναι λίγο ουδέτερη στον αισθηματικό τομέα σήμερα. Στρέφεσαι περισσότερο στην προσωπική σου ελευθερία, θέτοντάς την ως προτεραιότητα. Καλό είναι να είσαι ειλικρινής με το ταίρι σου, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που είναι πιθανό να σε αγχώσουν. Όμως φαίνεται πως θα βρεις λύσεις μέσα από τη συνεργασία και την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά θα μπορέσεις να βάλεις τις εκκρεμότητες που έχεις σε μια σειρά.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη στον Υδροχόο προσφέρει και στο δικό σου ζώδιο μια ιδιαίτερη εύνοια. Ο σημαντικότερος στόχος για εσένα θα είναι να διατηρήσεις την ελευθερία σου με κάθε τρόπο και έκφραση. Τί σημαίνει αυτό; Έχεις ανάγκη να νιώσεις αποδεσμευμένος από καταστάσεις που σε περιορίζουν ή λειτουργούν ως εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Την ανάγκη αυτή την αναγνωρίζεις και την αποδέχεσαι όχι μόνο ως προς τον εαυτό σου, αλλά και στους γύρω σου. Συνεπώς, κινείσαι με τρόπο που δεν εγκλωβίζει τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι.

Αισθηματικές
Ήρεμα αναμένονται τα πράγματα στα αισθηματικά σου. Δεν υπάρχει ένταση στο συναίσθημα, οπότε δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Προτίμησε να περάσεις τη βραδιά σου με τον σύντροφό σου και με κοινή παρέα. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα από το να απομονωθείτε.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου καταφέρνεις αυτά που θέλεις, ενώ σήμερα είναι μια ιδανική ημέρα για να κάνεις τις αλλαγές που σχεδιάζεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, για αυτό απόφυγε να κάνεις έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον Άρη τη σημερινή ημέρα σου χαρίζει δυναμισμό και πάθος για να φτάσεις στον στόχο που είναι πιο σημαντικός για εσένα. Παράλληλα, θα σου δοθούν και οι κατάλληλες ευκαιρίες για να τα καταφέρεις. Όπως καταλαβαίνεις, είναι μια καλή ημέρα για να την αξιοποιήσεις, έτσι ώστε να μπορέσεις να εξελιχθείς στην εργασία σου, να προχωρήσεις με τις σπουδές σου ή ακόμη και να εξελιχθείς σε κοινωνικό επίπεδο. Ο,τιδήποτε καινούριο που σπάει τα καθιερωμένα πρότυπα σου τραβάει το ενδιαφέρον και σε κάνει να θέλεις να το υιοθετήσεις.

Αισθηματικές
Το συναίσθημα είναι λίγο αδρανές σήμερα, οπότε μην περιμένεις βραδιά πάθους και ρομαντισμού. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες που μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα όσα θέλεις να αλλάξεις, συμπεριλαμβανομένου και εκείνων που σε ενοχλούν στη σχέση.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να φτάσεις στον στόχο σου. Διώξε το άγχος και όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε μια σειρά, αν φροντίσεις να δώσεις προτεραιότητα στις ανοιχτές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από το μεσημέρι και μετά. Αυτό σημαίνει ότι ενισχύονται τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τον βασικό σου πυρήνα, οπότε γίνεσαι ακόμη πιο δυναμικός, κοινωνικός και ανεξάρτητος. Δεν σου αρέσει να σε περιορίζουν για αυτό θα αντιδράσεις αποφασιστικά σε όποιον θελήσει να σε χειραγωγήσει. Σε προσωπικό επίπεδο, είσαι διατεθειμένος να βάλεις τέλος σε μια σχέση που σε πιέζει ασφυκτικά. Σε επαγγελματικό, απαιτείς με τον τρόπο σου να σέβονται τις πεποιθήσεις σου και τη δουλειά σου.

Αισθηματικές
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου, οπότε δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για έντονο και βαθύ συναίσθημα. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να διατηρήσεις την προσωπική σου ανεξαρτησία, για αυτό δεν αποκλείεται να αντιδράσεις με δυναμισμό σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει για τον περιορισμό της μέσα στη σχέση.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα φαίνεται πως θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό,ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και αυτό σε αγχώνει. Ηρέμησε και με σταθερές κινήσεις θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, οι πλανητικές επιρροές δημιουργούν κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγάλεις προς τα έξω το κοινωνικό σου πρόσωπο. Θέλεις να ενισχύσεις τους δεσμούς με τους γύρω σου και να αποδείξεις την αξία και τις ικανότητές σου με στόχο να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για εσένα αναφορικά με το ρόλο σου σε μια κοινωνική ομάδα. Οι φιλίες και οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν αρκετά, καθώς θα έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτές, τουλάχιστον σε σύγκριση με την υπόλοιπη περίοδο.

Αισθηματικές
Η ημέρα είναι καλή για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Υπάρχει η τάση για αλλαγή και νέες ιδέες, επομένως μην διστάσεις να τις μοιραστείς με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, θα είσαι αρκετά κοινωνικός, γεγονός που θα σε φέρει κοντά σε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά σήμερα, καθώς σχέδια ή καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις αρχίζουν και βρίσκουν τον δρόμο προς την υλοποίηση. Στα οικονομικά απόφυγε τα ρίσκα και κινήσου συγκρατημένα σε ότι έχει να κάνει με τις οφειλές και τις υποχρεώσεις σου.