Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 25/10/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από εσένα. Κινήσου με πολλή μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Κοίτα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου ότι κι αν σου προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές
Ο σύντροφος σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις φίλε Κριέ. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειες σου και μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα οι αδέσμευτοί του ζωδίου, κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δεν θα χάσετε.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

Ταύρος
Σήμερα μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησε την ώστε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη αγαπητέ Ταύρε. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μην βιαστείς και πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Αισθηματικές
Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο σου φίλε Ταύρε. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι!!!

Επαγγελματικές
Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις δραστικές αλλαγές που αφορούν την δουλειά σου. Είναι προτιμότερο τώρα να ασχοληθείς με την μελέτη των παραμέτρων και την οργάνωση των επόμενων επαγγελματικών σου κινήσεων, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τις εφαρμόσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις αγαπητέ Δίδυμε. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

Αισθηματικές
Εάν αισθάνεσαι ότι ζεις τα ίδια και τα ίδια στην σχέση σου φίλε Δίδυμε, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις το κλίμα που επικρατεί και να φέρεις κοντά σου τον σύντροφο σου. Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν φτιάχνεται χωρίς κόπο!!! Οι ελεύθεροι του ζωδίου, καλό θα ήταν να διαφοροποιήσετε λίγο την συμπεριφορά σας και να φαίνεστε πιο διαθέσιμοι και ανοιχτοί…

Επαγγελματικές
Η δημιουργικότητα σου σήμερα θα σε βγάλει αρκετές φορές ασπροπρόσωπο. Σκέψου καλά προτού βγάλεις συμπεράσματα για άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και μην επηρεάζεσαι από τρίτα άτομα. Έχεις και εσύ την δική σου κρίση, που συνήθως δεν πέφτει έξω. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε καλύτερα να αποφύγεις να δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές
Σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου φίλε Καρκίνε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σου, ας πάρουν στα χέρια τους το μέλλον της ερωτικής τους ζωής και ας πάψουν να τα περιμένουν όλα από τους άλλους.

Επαγγελματικές
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Λέων
Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις αγαπητέ Λέοντα. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση.

Αισθηματικές
Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στην σχέση σου και γι αυτό προτού επιστρέψεις στο σπίτι, φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες σου για την δουλειά. Και για εσένα που ακόμη δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου, το πλανητικό σκηνικό θα σου στείλει τις καλύτερες επιρροές του για να πλησιάσεις τον στόχο σου αποτελεσματικά.

Επαγγελματικές
Για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις στον χώρο της δουλειάς σου πρέπει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά και να βγεις στην πρώτη γραμμή. Όσο δεν έχεις το θάρρος να δείξεις τις ικανότητες σου, κανείς δεν θα σε αναγνωρίζει. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και τόλμη. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

Παρθένος
Τη σημερινή ημέρα θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες για να μπορέσεις να καλυτερέψεις πολλούς τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν αγαπητέ Παρθένε. Οι πλανήτες και κατ εξοχήν η Σελήνη που θα κινείται στο ζώδιο σου θα είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να σε βοηθήσουν, σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου έχεις πολλούς προβληματισμούς που δεν τους εξωτερικεύεις φίλε Παρθένε. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες λίγο από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά σου άτομα, που μπορούν να σε διασκεδάσουν και ξέρεις ότι σίγουρα θα περάσεις καλά μαζί τους. Για τα υπόλοιπα, κάνε υπομονή και πολύ γρήγορα θα συναντηθείς με τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός
Σήμερα φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις θα σε καταβάλει το άγχος και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν αγαπητέ Ζυγέ. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Έχε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δράσε αναλόγως και τα πράγματα θα κυλήσουν όπως επιθυμείς.

Αισθηματικές
Άνοιξε τα μάτια σου και τα αφτιά σου και μην κάνεις πως δεν ακούς και δεν βλέπεις όλα όσα γίνονται γύρω σου και αφορούν την σχέση σου φίλε Ζυγέ. Πρέπει άμεσα να λάβεις δραστικά μέτρα αν θέλεις να σώσεις κάποιες καταστάσεις και να επέλθει η ηρεμία στην ζωή σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, κάποιο απρόοπτο γεγονός θα φέρει τον έρωτα στο κρεβάτι σου. Μην φοβηθείς να του αφεθείς!!!

Επαγγελματικές
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία κάποιων υποθέσεων που κωλυσιεργούν. Τα οικονομικά σου θα αυξηθούν αν εσύ ο ίδιος δεν κάνεις περιττές σπατάλες.

Σκορπιός
Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου αγαπητέ Σκορπιέ. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις βάλει ήρθε η ώρα να ευοδωθούν.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου φίλε Σκορπιέ. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Εάν είσαι από αυτούς που κάνουν παρέα μόνιμα με την μοναξιά, η σημερινή θέση της Σελήνης στην Παρθένο και οι θετικές τις όψεις που θα πραγματοποιήσει με τον Ερμή και τον Ήλιο θα φέρουν στον διάβα σου μία νέα γνωριμία. Το κατά πόσο θα σου κάνει ή όχι, είναι δικό σου θέμα…

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης
Σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η πολλή ειλικρίνειά σου μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς μαζί τους αγαπητέ Τοξότη. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στην σχέση σου από το τίποτα φίλε Τοξότη. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις μία ψύχραιμη στάση απέναντι στον σύντροφο σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, γιατί ένα άτομο από το παρελθόν που σε έχει σημαδεύσει θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου με διαφορετικές προοπτικές.

Επαγγελματικές
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

Αιγόκερως
Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας αγαπητέ Αιγόκερε. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στην σχέση σου λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα φίλε Αιγόκερε. Δεν φταίει ο σύντροφος σου σε τίποτα αν εσύ είσαι φορτισμένος. Όσο για εσένα που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί την μοναξιά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια γνωριμία ή έστω για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου.

Επαγγελματικές
Φρόντισε να περιορίσεις την παρορμητικότητα σου στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σταμάτα να είσαι τόσο καχύποπτος απέναντι στους συνεργάτες σου και εμπιστεύσου λίγο και την κρίση τους. Στα οικονομικά σου μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος.

Υδροχόος
Η μέρα θα είναι κουραστική και ταυτόχρονα αγχωτική για εσένα φίλε Υδροχόε, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα εκείνα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την επίλυση τους. Σκέψου γρήγορα, δράσε ανάλογα και αν χρειαστεί δούλεψε και περισσότερο για να τα φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικές
Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητα σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Εάν είσαι ελεύθερος βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου για να αποφορτιστείς…

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο φίλε Υδροχόε. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

Ιχθείς
Μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ότι μπορείς για να μην χάσεις την μπάλα αγαπητέ Ιχθύ. Θα υπάρξουν μικροεμπόδια στην έμβαση των υποθέσεων σου που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος.

Αισθηματικές
Να θυμάσαι ότι ο έρωτας έχει ανάγκη από φαντασία για να κρατηθεί ζωντανός αγαπητέ Ιχθύ. Με γνώμονα αυτό στο μυαλό σου κάνε ότι χρειαστεί για να φέρεις κοντά το ταίρι σου και μην αφήσεις τα προβλήματα της καθημερινότητας να σας απομακρύνουν. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή σου για να αφήσεις χώρο ώστε να έρθει ένα νέο πρόσωπο στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Κάποια καλά νέα στην επαγγελματική σου ζωή σήμερα θα σε χαροποιήσουν. Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα προβάλλουν οι συνεργάτες σου, ενδέχεται να σε προβληματίσουν, αλλά θα είναι πρόσκαιρες. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.

Πηγή: tlife.gr