Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 24/12/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Ο Κριός σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα περάσει μία μέρα γεμάτη ένταση. Θα βιώσεις πιο πολύ μέσα από συγγενικές και φιλικές σχέσεις. Λάθη του χθες αλλά και μια κρίση που υπήρχε υπόγεια και δεν την έχεις αντιληφθεί, θα κάνουν την εμφάνιση τους. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα. Επίσης δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν μακροπρόθεσμα πράγματα.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Μπορείς να διώξεις λίγο το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις και να περάσεις λίγο χαλαρά με το σύντροφο σου. Και αν ακόμη η ζωή σου είναι χωρίς σύντροφο, θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να πετύχεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου εσύ που είσαι Κριός θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, αρκεί πρώτα να λύσεις κάποια θέματα που είναι ακόμη προβληματικά. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει περισσότερο.
Ταύρος
Ο Ταύρος σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα κάνει πολλές αλλαγές στη ζωή του. Πρέπει όμως να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις.

Αισθηματικές
Σήμερα εσύ που είσαι Ταύρος θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφο σου και η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για τα αισθηματικά σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις υπέροχα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα έχει πολλές ευκαιρίες και ιδιαίτερα σημαντικές. Πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Μπορείς να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά μπορείς να τα εμπιστευτείς. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και είναι σίγουρο ότι όλα μετά θα πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου εσύ που είσαι Δίδυμος σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφος σου, αλλά δεν μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις και να πάψεις να στεναχωριέσαι άδικα. Αν δεν έχεις σύντροφο, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές
Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα δυσκολευτεί κάπως. Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό, για αυτό πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και είναι σίγουρο ότι με ότι καταπιαστείς, θα μπορέσεις να το καταφέρεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές
Σήμερα εσύ που είσαι Καρκίνος θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφο σου και θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά και μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει μεταξύ σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, αυτή η περίοδος θα φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

Επαγγελματικές
Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό στην δουλειά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά μπορείς να τα κάνεις.

Λέων
Ο Λέων σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα έχει μία εποικοδομητική ημέρα. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Διανύεις μια περίοδο που βλέπεις πολλά πράγματα από την θετική τους πλευρά και η δυναμικότητα που σου χαρίζει η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Δία από την Παρθένο σε παροτρύνει να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές στην ζωή σου.

Αισθηματικές
Σήμερα εσύ που είσαι Λέων θα περάσεις αρκετά καλά με το σύντροφο σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να τον παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα που ακόμη δεν σου έχει πει. Και αν ακόμη δεν υπάρχει σύντροφος στην ζωή σου δεν χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί οι κατακτήσεις που έχεις είναι πολλές, αρκεί εσύ να αποφασίσεις να διαλέξεις μία από αυτές.

Επαγγελματικές
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, αλλά καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις καμία αλλαγή και μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Παρθένος
Ο Παρθένος σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα καταφέρει σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς, γιατί θα έρθουν πολύ θετικές αλλαγές στην ζωή σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δεν σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα εσύ που είσαι Παρθένος μπορείς να περάσεις υπέροχα αν δεις με περισσότερη θετικότητα κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα και την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σύντροφο, καλό θα είναι να αφήσεις πολλές δραστηριότητες που σε απορροφούν στην καθημερινότητα σου, ώστε να αφιερωθείς και λίγο στον εαυτό σου.

Επαγγελματικές
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου και θα δεις και τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Στα οικονομικά σου θα έχεις πολλά έξοδα και παρασύρεσαι σε αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός
Ο Ζυγός σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα έχει καλή επικοινωνία και θα κάνει ουσιαστικές κουβέντες με τους δικούς του. Λόγω του ανάδρομου Ερμή όμως καλύτερα είναι να αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα και ιδιαίτερα αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος που μέχρι τώρα σε κουράζουν και ανακόπτουν την ανοδική σου πορεία.

Αισθηματικές
Σήμερα εσύ που είσαι Ζυγός απόφυγε να εκνευριστείς στην σχέση σου, γιατί θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Εσύ που ακόμη βασανίζεσαι από τη μοναξιά, σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να κάνεις καλύτερες τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που στο μέλλον μπορεί να σε προβληματίσουν.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα πρέπει να είναι επιφυλακτικός. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματα σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό από αμφίβολα άτομα. Ζητήματα οικογενειακά και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων, μπορείς να τα κάνεις σήμερα.

Αισθηματικές
Μίλησε σήμερα με το σύντροφο σου και πες του ότι μπορεί να σε απασχολεί και σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στην σχέση σου. Θα βρείτε από κοινού τις καλύτερες λύσεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που σε ενθουσιάζει μην κάθεσαι. Καλή επικοινωνία έχεις, εξυπνάδα έχεις, τι άλλο απομένει για να κάνεις την κατάλληλη κίνηση και να έρθει και η καινούργια γνωριμία; Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Κράτησε χαμηλούς τόνους στην δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Καλό θα είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες με τα οικονομικά σου.

Τοξότης
Ο Τοξότης σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα αισθάνεται ότι βρίσκεται σε μία στάσιμη κατάσταση. Σήμερα κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Και πάνω από όλα αν γίνει κάτι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ξανασκεφθείς πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.

Αισθηματικές
Φρόντισε να διαφυλάξεις την σχέση σου από τρίτα άτομα, που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν δεν έχεις ακόμη σύντροφο, αυτή την περίοδο θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα κάνεις πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου εσύ που είσαι Τοξότης έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις πριν γίνουν. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δεν θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.

Αισθηματικές
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφο σου που θα τις δεχτεί και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Εσύ που δεν έχεις σύντροφο, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά τα παλιά που σε προβλημάτιζαν.

Επαγγελματικές
Σήμερα εσύ που είσαι Αιγόκερως θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα αισθάνεται ότι όλα γύρω του τον πνίγουν και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα για να σωθεί. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Ζήτα και τη συμβουλή κάποιου δικού σου ατόμου. Θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Να είναι ψύχραιμος και ρεαλιστής και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το σύντροφο σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στην σχέση σας. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά είναι καιρός να την αποχωριστείς, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου εσύ που είσαι Υδροχόος μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα με θέματα νόμου και γραφειοκρατικά.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα αντιμετωπίσει κάποια απρόοπτα στη ζωή του που θα τον αποσυντονίσουν. Χρειάζεται λίγο ψυχραιμία για να τα αντιμετωπίσεις και προπάντων μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά βαθιά.

Αισθηματικές
Η σχέση σου για εσένα που είσαι Ιχθύς θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις αυτά που θέλεις στο σύντροφο σου, για να περνάτε ακόμη καλύτερα μαζί. Αν ακόμη είσαι αδέσμευτος φρόντισε να είσαι περισσότερο ανοιχτός στα άτομα που γνωρίζεις και όλο και με κάποιο πρόσωπο θα έρθεις πιο κοντά.

Επαγγελματικές
Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην δουλειά σου, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Πηγή: tlife.gr