Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 23/9/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα καταλαγιάζει την απόλυτη λογική και φέρνει στην επιφάνεια μια πλευρά σου πιο χαλαρή, επικοινωνιακή και ικανή να εκφράσει ακόμη και ευαισθησίες. Αγαπημένα πρόσωπα θα παίξουν σήμερα σημαντικό ρόλο καθώς θα έχεις την ανάγκη να μοιραστείς χρόνο μαζί τους και να περάσεις καλά. Έτσι, θα νιώσεις πιο ισορροπημένος και γαλήνιος, αφήνοντας για λίγο τα όπλα της μάχης στην άκρη. Και αύριο μέρα είναι…

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις μια όμορφη ημέρα είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Μπορείς να αναζωπυρώσεις τα αισθήματά σου για τον σύντροφό σου, είτε να πέσεις στη φωτιά του πάθους για τα μάτια ενός νέου προσώπου που μπαίνει στη ζωή σου. Απόλαυσε την ημέρα, λεπτό προς λεπτό!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είσαι σε καλό δρόμο και μπορείς να δημιουργήσεις σήμερα μια καλύτερη ισορροπία στο εργασιακό σου περιβάλλον. Η εκφραστικότητά σου και η ικανότητα να επικοινωνείς με πειθώ τις απόψεις σου, σε φέρνουν πιο κοντά στην απόκτηση χρημάτων. Όπως καταλαβαίνεις, τα οικονομικά όχι μόνο ισορροπούν, αλλά μπορούν να ακολουθήσουν και ανοδική πορεία.

 

Ταύρος
Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να εκφραστείς, φίλε Ταύρε, και να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που σε κάνουν να χαίρεσαι. Μην διστάσεις να δείξεις τις ευαισθησίες σου παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου. Δείξε κατανόηση στα προβλήματα των άλλων και πρόσφερε την συμπαράστασή σου στα πρόσωπα που θα σου το ζητήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα που θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου ή να βρεθείς κοντά σε μια συναρπαστική γνωριμία, αν είσαι αδέσμευτος. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές και με καλή διάθεση όλα θα συμβούν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να είσαι λίγο πιο συντηρητικός και να μην κάνεις τώρα κινήσεις που θα επιφέρουν αλλαγές στο επαγγελματικό τοπίο. Μπορείς να φερθείς έξυπνα στα οικονομικά σου, έτσι ώστε να εισπράξεις χρήματα ή να αυξήσεις το εισόδημά σου.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή, καθώς οι επιρροές από το πλανητικό σκηνικό σε κάνουν ευδιάθετο και διατεθειμένο να περάσεις καλά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μη διστάσεις να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στους ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι. Μπορείς απόψε να οργανώσεις μια έξοδο με καλή παρέα ή να ανοίξεις το σπίτι σου και να τους υποδεχθείς για να απολαύσεις στιγμές διασκέδασης και εκτόνωσης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη και ίσως μια έκπληξη να την κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και έχεις το κέφι να περάσεις όμορφα μαζί με τον σύντροφό σου μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ακόμη και αν είσαι μόνος βγες να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις υποχρεώσεις σου, καθώς η θετική σου διάθεση και η κατανόηση που δείχνεις σε κάνουν δραστήριο και αποτελεσματικό. Στα οικονομικά, μπορείς να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες επαφές.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, παρά την πίεση της σημερινής ημέρας, θα είσαι ευδιάθετος και θα έχεις θετική στάση απέναντι στις καταστάσεις και στα γεγονότα. Ακόμη και τα εμπόδια που μπορεί να υπάρξουν είσαι σε θέση να τα αντιμετωπίσεις με θάρρος και ευρηματικότητα. Η ανάγκη σου να βρίσκεσαι με άτομα που νιώθεις χαρά μαζί τους σε κάνει πιο κοινωνικό και σε ωθεί να αναζητήσεις την παρέα καλών φίλων ή αγαπημένων προσώπων. Με αυτά μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να τους δείξεις τις ευαισθησίες σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα έχεις μια πολύ καλή ημέρα καθώς η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και θα επιδιώξεις με κάθε τρόπο την συντροφιά του αγαπημένου σου. Νιώθεις έντονα συναισθήματα και έχεις την ανάγκη να τα εκφράσεις στο ταίρι σου. Με τον τρόπο αυτό η φλόγα αναζωπυρώνεται και νιώθεις ακόμη πιο έντονα την έλξη.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου σήμερα θα θελήσεις να κάνεις βήματα που θα αλλάξουν το τοπίο, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσεις τον ασφαλή δρόμο που δεν θα σε αφήσει να ρισκάρεις. Ειδικά στα οικονομικά σου, κινήσου εκ τους ασφαλούς για να περιορίσεις τα χρέη που ήδη έχεις.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, μια όμορφη ημέρα εξασφαλίζει και για εσένα το πλανητικό σκηνικό. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα είναι μια καλή ημέρα για να συναντήσεις πρόσωπα από τον φιλικό κύκλο και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου προς τον σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου την γενικότερη εύνοια και επιδίωξε να βρεθείς ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα. Δώσε χαρά σε αυτά και πάρε δύναμη από την ενέργειά και την αγάπη τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σχέση σου μπορεί να ανανεωθεί σήμερα, καθώς το κέφι σου και η θετική σου διάθεση δεν κρύβονται. Νιώθεις μια βαθιά ανάγκη να μιλήσει με το ταίρι σου και να του περιγράψεις όλα εκείνα που κρύβεις μέσα σου για εκείνο. Μια ειλικρινής συζήτηση θα σε φέρει κοντά του και θα ισχυροποιήσει τη σχέση σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς σήμερα να συζητήσεις για θέματα που θέλεις να προωθήσεις ή να ξεμπλοκάρεις. Βρίσκεσαι σε μια αισιόδοξη κατάσταση και αυτή σε βοηθάει να επιλύεις τα προβλήματα αντιμετωπίζοντάς τα με ρεαλισμό. Την ίδια στάση μπορείς να κρατήσεις με τα οικονομικά σου για να τα βάλεις επιτέλους σε μια σειρά.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, αν και ανήκεις σε ένα ζώδιο που το χαρακτηρίζει η τάξη και η ασφάλεια, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να σπάσεις για λίγο το αυστηρό σου πρόγραμμα και να εντάξεις σε αυτό πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις χαρά, ψυχική ηρεμία και ισορροπία. Μπορείς να ακόμη και να τροποποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, έτσι ώστε το βράδυ σου να το αφιερώσεις στην οικογένειά σου, σε έναν καλό φίλο ή σε ένα πρόσωπο που σε κάνει να γελάς και εκτονώνεις το άγχος σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές στο πλευρό του συντρόφου σου, κάνοντας κινήσεις που θα σε εκφράζουν και πάνω από όλα θα εκφράζουν το βαθύ σου συναίσθημα για εκείνον. Ακόμη και αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, κάτι νέο και συναρπαστικό αναμένεται να σου χτυπήσει την πόρτα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να έχεις επιτυχίες και να λάβεις από αυτές μεγάλη ικανοποίηση. Έχεις, ακόμη, την ικανότητα να κινηθείς έξυπνα και να αυξήσεις τα κέρδη σου ή να λάβεις μια αύξηση από τη δουλειά σου. Ο οικονομικός τομέας, μπορείς να επωφεληθεί σήμερα, αρκεί να ασχοληθείς και εσύ σοβαρά με αυτόν.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχεις ανεβασμένη διάθεση, οι συνεργασίες θα έχουν θετικές εξελίξεις και γενικότερα οι σχέσεις σου θα ευνοηθούν σε μεγάλο βαθμό. Ακόμη, θα έχεις την ενέργεια και το πείσμα για να επιτύχεις, αν και η παρόρμησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες λάθος επιλογές. Διατήρησε το δυναμισμό σου και έλεγξε τον αυθορμητισμό σου για να πάρεις τα μέγιστα οφέλη από την ημέρα.

Αισθηματικές
Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για τη σχέση σου και για την προσωπική σου ζωή γενικότερα. Έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τον τομέα αυτό και να εκφράσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει την αγάπη και την προσήλωσή σου. Μη διστάσεις να δείξεις την ευαισθησία σου αν αυτό είναι που έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να κινηθείς έξυπνα και αποτελεσματικά. Ο δυναμισμός σου θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου σωστά και στα οικονομικά σου. Είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις συμφωνίες που θα σου φέρουν χρήματα στο πορτοφόλι.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να διασκεδάσεις με πρόσωπα που αγαπάς και νιώθεις καλά με την παρέα τους. Επιδίωξε να βρίσκεσαι με ανθρώπους και άφησε τη μοναχικότητα για κάποια άλλη ημέρα που η εσωτερική αναζήτηση θα είναι πρωτεύουσας σημασίας. Η καλή σου διάθεση σε βοηθάει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, να κάνεις κοινωνικές επαφές και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Άφησε τον δυναμισμό σου να εκφραστεί, έτσι ώστε φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις την εξομολόγησή σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, έτσι ώστε να το φέρεις κοντά σου. Μπορείς, όμως, να κάνεις το ίδιο και με τον σύντροφό σου. Η ουσιαστική αυτή επικοινωνία θα σε φέρει κοντά σε εκείνον και θα γεφυρώσει όποιο χάσμα υπάρχει ανάμεσά σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη με σκοπό να πας τα σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω. Είσαι σε θέση να κάνεις επιλογές και κινήσεις που θα σου αποφέρουν χρήμα, αν και κανείς δεν είπε ότι θα έρθει έτσι απλά. Η προσπάθεια θα είναι απαραίτητη, αλλά το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα κρύβει αρκετές υποχρεώσεις και αρκετή πίεση. Ωστόσο, βρίσκεσαι σε καλή διάθεση και αυτό θα είναι η σανίδα σωτηρίας σου. Θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να γίνεις παραγωγικός για να ανταπεξέλθεις με αξιοπρέπεια. Πρόσεξε λίγο τον αυθορμητισμό σου που είναι πιθανό να σε κάνει πιο αισιόδοξο από όσο πρέπει. Γενικότερα, μπορείς να περάσεις καλά και να βρεθείς με πρόσωπα που σε κάνουν να βρίσκεις την αρμονία μέσα σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα έχεις ευχάριστες στιγμές σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου. Κάνε μια συζήτηση μαζί του και μίλα του για τα αισθήματά σου. Καμιά φορά θεωρούμε αυτονόητα κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι. Η καλή σχέση «τρέφεται» καθημερινά και θέλει προσπάθεια για να παραμείνει ζωντανή.

Επαγγελματικές
Στην εργασίας ου θα είσαι αρκετά παραγωγικός και θα μπορέσεις να επιφέρεις τις αλλαγές που θέλεις. Σύμμαχοί σου σε αυτή την προσπάθεια θα είναι συνεργάτες και συνάδελφοι που θα σε στηρίξουν σημαντικά. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις καλές επιλογές που θα βάλουν τάξη στον τομέα αυτό και θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην ευημερία.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη και για το δικό σου ζώδιο με τη Σελήνη να πραγματοποιεί εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι μια καλή στιγμή για να επιδιώξεις να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις καλά και σου δίνουν την έμπνευση για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη ζωή σου. Μην διστάσεις να δείξεις τη συμπόνια σου στα άτομα που το χρειάζονται και φρόντισε να κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο για να τους στηρίξεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις μια όμορφη ημέρα και αρκετά ενθουσιώδη. Το κλίμα θα είναι ρομαντικό και ζεστό και έχεις όλη την καλή διάθεση να πλησιάσεις το ταίρι σου, να του μιλήσεις για τον συναισθηματικό σου κόσμο και να ξαναζωντανέψεις τη φλόγα τη σχέσης σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα πρέπει να εκμεταλλευτείς το γενικότερο καλό κλίμα για να κάνεις τα βήματα που πρέπει προς όφελος των σχεδίων σου. Η ενέργεια που σου δίνει το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να κάνεις νέες συνεργασίες και να βελτιώσεις τις υπάρχουσες. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα για να τα βελτιώσεις, για αυτό μην αφήσεις την ημέρα να πάει χαμένη.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη και το καλύτερο θα είναι ότι η καλή διάθεση θα πηγάζει από μέσα σου. Είσαι σε θέση να εκφράσεις την αγάπη σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να δεις φίλους, να διασκεδάσεις και να σπάσεις για λίγο τη μονοτονία της καθημερινότητας. Οργάνωσε την ημέρα και φρόντισε να κανονίσεις κάτι για το αποψινό βράδυ που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την πίεση της εβδομάδας παρέα με τα πρόσωπα που αγαπάς.

Αισθηματικές
Όμορφη ημέρα και για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να εκφράσεις την ευαίσθητη πλευρά σου και να βρεις την ανταπόκριση που θέλεις από το ταίρι σου. Ωστόσο, πρόσεξε τον παρορμητισμό σου και απόφυγε να πεις πράγματα που μπορεί να πληγώσουν τον σύντροφό σου. Όπως και να έχει, η ημέρα αναμένεται άκρως απολαυστική!

Επαγγελματικές
Δεν θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες σήμερα για τα θέματα της εργασίες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι προχωρήσεις με κάποιες συζητήσεις που θα σου ανοίξουν το δρόμο για τα σχέδιά σου στο μέλλον. Στα οικονομικά, φρόντισε να κρατήσεις τον έλεγχο των εξόδων και να μην παρασυρθείς τώρα που μπαίνεις σε μια σειρά.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η ημέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη και θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την πίεση της εβδομάδας. Σήμερα, τα δικά σου άτομα, εκείνα που αγαπάς και σε νοιάζονται θα έχουν πρωτεύοντα ρόλο. Οργάνωσε την ημέρα σου, έτσι ώστε να τους αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο και να διασκεδάσεις μαζί τους. Είναι σχεδόν ανάγκη για εσένα να βρεθείς στο πλάι τους, προκειμένου να κρατήσεις την εσωτερική σου ισορροπία και να διώξεις το άγχος σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια μέρα που μπορείς απλά να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Δεν θα υπάρχουν εντάσεις και συγκρούσεις, αρκεί και εσύ να είσαι προσεκτικός στα λεγόμενά σου, καθώς καμιά φορά κάτι ασήμαντο μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Απόλαυσε τα απλά πράγματα που σου προσφέρει η ζωή.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, δεν αναμένονται εντάσεις σήμερα. Ακόμη και να προκύψουν, θα είσαι σε θέση να τις ελέγξεις και να τις καταλαγιάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και ασχολήσου με το καθημερινό σου πρόγραμμα. Στα οικονομικά, καλό είναι να αποφύγεις τα ανοίγματα και να εκμεταλλευτείς τη θετική ημέρα για να βάλεις τάξη.

Πηγή: tlife.gr