Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 2/12/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα μην αφήσεις να σε παρασύρουν απαισιόδοξες σκέψεις αλλά με την νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω φρόντισε να ταχτοποιήσεις τις υπάρχουσες εκκρεμότητες που σε κυνηγούν. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις που δεν περνούσαν καν από το μυαλό σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ότι δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, το αποψινό βράδυ μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες και τα ξεκινήματα που μπορεί να έχουν ρίσκο ή αβεβαιότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να βρεις κάποιες νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν και θα σε βγάλουν από την αγωνία.
Ταύρος
Θα μπορέσεις να δρομολογήσεις σήμερα κάποια σχέδια που έμεναν παγιωμένα μέχρι τώρα και σε στενοχωρούσαν ιδιαίτερα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και όχι βιασύνη θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα, αφού μπορούν να σου προτείνουν και άλλους δρόμους, που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη τις κακές σκέψεις και να δείξεις μια πιο θετική διάθεση μέσα στη σχέση σου. Εάν είσαι μόνος μια καινούργια γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου, αλλά πρέπει να σκεφτείς καλά αν το κάθε άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά. Καλό είναι να μην ενδώσεις, αν πρώτα δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, έχεις σήμερα μια πολύ εποικοδομητική μέρα και αρκετές από τις σκέψεις σου, βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου, που παραμένουν το μεγάλο σου άγχος.

Δίδυμοι
Σήμερα έχεις πολλές εκκρεμότητες και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και ηρεμήσεις. Με λίγη ψυχραιμία μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Με την νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω από σήμερα και στο εξής κάνε υπομονή, εργάσου σκληρά και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε σήμερα να αποφύγεις τις συζητήσεις που κουράζουν το ταίρι σου και δημιουργούν κακό κλίμα μεταξύ σας, για να περάσεις μια όμορφη κι ερωτική βραδιά μαζί του. Αν είσαι μόνος, βγες με καλούς φίλους και κάνε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, για να ανανεωθείς και να νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις μια καλή μέρα, καθώς κάποιες αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, μπορούν να εξελιχθούν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή, καθώς μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδέψεις χρήματα για εσένα και την εμφάνισή σου. Φέρσου με μέτρο.

Καρκίνος
Σήμερα το άγχος και η ένταση φτάνουν στο απώτερο σημείο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε φέρνουν στα όριά σου. Καλό είναι να ηρεμήσεις και να μιλήσεις με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δείς ότι μπορούν να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν αλλά και να βρεις κάποιες λύσεις που αφορούν τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα υπάρχουν οι κατάλληλες προοπτικές για μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να πάς πολύ καλά, καθώς με την νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά και στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου απέναντι σε συνεργάτες ή ανώτερούς σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν κινηθείς αποφασιστικά, δεν θα τα δείς να βελτιώνονται άμεσα.

Λέων
Η σημερινή Παρασκευή με την νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω είναι μια μέρα που σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις γιατί θέλεις να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που ακούς από τους γύρω σου. Πάντως θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα και έτσι θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος και στην ένταση που έχετε και οι δύο από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας που σας απασχολούν. Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και μείνε ανοιχτός σε διάφορες νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, σήμερα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, γιατί κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από τη σειρά που είχες βάλει. Ακόμα και στα οικονομικά σου έρχονται κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, που πρέπει να συνυπολογίσεις στα έξοδά σου. Σκέψου τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τις καλύψεις και μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

Παρθένος
Εάν είσαι Παρθένος σήμερα με την νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις τόσο αυστηρά τις πράξεις σου. Μην απογοητεύεσαι και μην επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά αλλά και στα θετικά που έχεις πετύχει μέσα από τις κινήσεις σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις μια όμορφη και χαλαρή Παρασκευή με ηρεμία και ερωτική διάθεση στο πλευρό του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, κάτι ενδιαφέρον προκύπτει μέσα στον εργασιακό σου χώρο και οι πλανήτες ευνοούν τις κινήσεις για να δημιουργήσεις το ερωτικό κλίμα που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, σήμερα ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με συνεργάτες, αλλά η ψύχραιμη στάση σου είναι αυτή που θα σε κάνει να τις ξεπεράσεις. Στα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε φέρει μπροστά σε νέες πηγές εσόδων. Μέχρι να κάνεις τις κατάλληλες συμφωνίες, απόφυγε τα έξοδα.

Ζυγός
Η σημερινή Παρασκευή θα φέρει για εσένα εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δείς να υλοποιούνται τα σχέδιά σου, όμως, προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα. Με την νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω να σε επηρεάζει αρνητικά μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση, για να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις λίγο και να δείς πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες, που θα σου δώσουν νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα ώθηση, καθώς προκύπτουν κερδοφόρες προτάσεις, που πρέπει άμεσα να αξιοποιήσεις.

Σκορπιός
Σήμερα θα βρεις τις καλύτερες λύσεις σε αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, οπότε θα νιώσεις ανακούφιση ειδικά με κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα μπουν σε σειρά και θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά είναι κατάλληλη μέρα, για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι μια καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα μέσα στη σχέση σου. Μίλησε ανοιχτά για όσα σε απασχολούν και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Όσο διατηρείς την καλή επικοινωνία με τον σύντροφο σου μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Εάν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου, γιατί σύντομα κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να το καλοδεχτείς!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα σήμερα και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, αν αξιοποιήσεις σωστά κάποιες νέες προτάσεις που θα σου γίνουν.

Τοξότης
Με τον Ερμή σήμερα να αποχωρεί από το ζώδιο σου και να επισκέπτεται τον Αιγόκερω, κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν και δεν θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου. Πρέπει να δείς με ψυχραιμία τα γεγονότα, για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε σήμερα να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να μιλήσεις για να λύσεις μαζί τα προβλήματα που σε απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε κάνει ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το όπως μπορείς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, είναι σε μια καλή φάση και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη, αρκεί να κινηθείς με προγραμματισμό και ομαδική δουλειά. Κάποιο οικονομικό θέμα που θα προκύψει, θα σε βάλει σε μεγάλες έννοιες και καλό είναι να αξιοποιήσεις την ημέρα για να λύσεις υποθέσεις νομικές ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τα έξοδα να μαζεύονται.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα που αφορούν το παρελθόν σου. Μην κάνεις το λάθος να τα χάσεις και μην απομονωθείς. Εξάλλου, μπορείς να αξιοποιήσεις την θετική επίδραση του Ερμή που από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο ζώδιο σου και θα σε ευνοήσει να κινηθείς δυναμικά για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Προσοχή στη βιασύνη και τον παρορμητικότητα που μπορεί να γίνουν κακοί σύμβουλοι.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ότι δεν σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα σήμερα. Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σε απασχολούν εδώ και καιρό και να δείς βελτίωση ακόμα και στα οικονομικά σου καλύπτοντας αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.

Υδροχόος
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα και μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Από τη μεριά σου πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να αξιοποιήσεις την σημερινή ημέρα για να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός, θα δείς ότι μπορείς να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Αν είσαι μόνος, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο που η έντονη προσωπικότητα του θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, έχεις καταφέρει πάρα πολλά και τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πιστός στο πρόγραμμά σου και ειδικά στο οικονομικό σου πλάνο, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου με αλόγιστα έξοδα.

Ιχθείς
Σήμερα σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος. Από την άλλη όμως, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές ώστε να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα αρκεί να αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε έχει κυριεύσει και να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Η κατανόησή του θα σε ηρεμήσει και θα σου χαρίσει αισιοδοξία. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις πως τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις, αρκεί να μην απογοητεύεσαι και να συνεχίσεις να κάνεις κι εσύ κάποιες κινήσεις για να βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σήμερα σου φέρνει επιτυχίες και θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Στα οικονομικά σου μην ανοίγεσαι με άσκοπες αγορές και κυρίως φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου που έχεις αμελήσει και εξακολουθούν να σε αγχώνουν.