Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 21/10/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη στον Σκορπιό συνεχίζει να σου δημιουργεί δυσκολίες, καθώς η ψυχολογία σου επιβαρύνεται με αρνητική διάθεση. Δεν έχεις μεγάλα περιθώρια ανοχής, για αυτό και λειτουργείς με έναν τρόπο πιο απόλυτο και πιο κάθετο. Οι αντιλήψεις σου είναι τόσο ξεκάθαρες μέσα στο μυαλό σου που δεν μπορείς να παρεκκλίνεις από αυτές. Προσπάθησε να μετριάσεις το πάθος που σε διακατέχει, έτσι ώστε να ομαλοποιήσεις και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους. Προσπάθησε να διοχετεύσεις την έντονη ενέργεια σε κάτι δημιουργικό ή παραγωγικό.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις μια υπέροχη ημέρα, αν καταφέρεις να ελέγξεις τον παραλογισμό και την υπερβολή. Είναι μια καλή ημέρα για να βιώσεις τα όνειρά σου, καλώντας τον σύντροφό σου να συμμετάσχει στον παιχνίδι σου. Η βραδιά μπορεί να γίνει ενδιαφέρουσα αν αφήσεις τον ρομαντισμό και το πάθος να σε καθοδηγήσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά σήμερα αν φροντίσεις να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα μέσα από την εργασιοθεραπεία. Δεν φοβάσαι να δουλέψεις σκληρά και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις σπουδαία πράγματα σήμερα. Στα οικονομικά, καλό είναι να παραμείνεις επιφυλακτικός.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει το συναίσθημά σου έντονο και βαθύ, ενώ παράλληλα σε ωθεί να διατηρήσεις μια μυστικότητα. Τί σημαίνει αυτό; Εκτός από το γεγονός ότι προσπαθείς να κρύψεις τα συναισθήματά σου, ακόμη και αν σε πνίγουν, έχεις την τάση να λειτουργείς παρασκηνιακά και μεθοδικά. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να αξιοποιήσεις την ημέρα αυτή διευθετώντας ζητήματα που χρειάζονται αυτού του είδους τη μυστικότητα. Καλή η ημέρα για να λύσεις και απαιτητικά επαγγελματικά προβλήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με τέτοιο τρόπο που θα κάνει το σύντροφό σου να ρίξει τα τείχη και να έρθετε πιο κοντά. Η φαντασία θα είναι ένα θαυμάσιο μέσο για να κάνει και τους δυο σας να απελευθερωθείτε και να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Αν είσαι μόνος, θα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα μπορέσεις να τα πας αρκετά καλά, αρκεί να έχεις και τα αυτιά και το μυαλό σου ανοιχτά. Ενώ έχεις πείσμα και δύναμη για να δουλέψεις με όρεξη και να λύσεις προβλήματα για δυνατούς λύτες, θα έχεις μια τάση να μην αποδέχεσαι εύκολα τις απόψεις των άλλων. Προσοχή στις συνεργασίες, λοιπόν. Στα οικονομικά, καλό είναι να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί το έντονο συναίσθημα ίσως δεν σε αφήσει να δεις καθαρά.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα έχεις ανεπτυγμένη διαίσθηση που θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς δεδομένα που μέχρι τώρα βρίσκονταν κάτω από την επιφάνεια. Αυτό σημαίνει ότι είσαι σε θέση να αποκρυπτογραφήσεις καταστάσεις που αποτελούσαν μπέρδεμα για εσένα. Τα συμπεράσματα θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις. Παράλληλα, είναι μια καλή ευκαιρία για να δώσεις στην αισθηματική σου ζωή μια ενδιαφέρουσα πινελιά που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να γίνεις πιο εκδηλωτικός προκειμένου να μεταφέρεις στον σύντροφό σου την αγάπη και το ενδιαφέρον σου που σε κατακλύζουν. Κράτησε μακριά ό,τι σε ενοχλεί και σου δημιουργεί αναστάτωση, έτσι ώστε να αφήσεις χώρο για πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Αν είσαι μόνος, μην φοβηθείς να «κάνεις παιχνίδι».

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, φρόντισε να αξιοποιήσεις τις σημερινές επιρροές με τον κατάλληλο τρόπο. Δούλεψε σκληρά, αφιερώσου στις υποθέσεις σου, αλλά σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις το υπέρμετρο συναίσθημα να παγώσει τη λογική σου. Κράτα την ισορροπία και στα οικονομικά σου.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, άφησε τις υπερβολές και δώσε χώρο στο ένστικτό σου να αντιληφθεί όσα βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια με σκοπό να σε καθοδηγήσει σωστά. Η Σελήνη στον Σκορπιό, σου δίνει πείσμα και αντοχές για να δραστηριοποιηθείς στο έπακρο, μέχρι τελικής πτώσεως. Προσπάθησε να μην εγκλωβίσεις το συναίσθημά σου με ανασφάλειες και ανυπόστατους φόβους. Η φαντασία δημιουργεί μια άλλη πραγματικότητα για εσένα που σε βοηθάει να βιώσεις τα όνειρά σου πριν από την πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα, αρκεί να ξεπεράσεις τους φόβους σου. Δεν θα είναι τόσο δύσκολο με τις δεδομένες πλανητικές επιρροές. Αφέσου στην αγκαλιά του συντρόφου σου δίνοντας τη δυνατότητα και στους δυο σας να ζήσετε το συναίσθημα με ένταση και πάθος.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αξιοποίησε την ημέρα σωστά και θα δεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά. Απαιτητικά εγχειρήματα θα πρέπει να μπουν στο σημερινό πρόγραμμα καθώς οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να τα χειριστείς σωστά. Στα οικονομικά, καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να διατηρήσεις αποστάσεις ασφαλείας από ό,τι μπορεί να σε κάνει να σπαταλήσεις χρήμα.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί σε μια συμπεριφορά πιο απόλυτη και αμετακίνητη. Είσαι κάθετος σε αυτά που πιστεύεις, τόσο που δεν διατίθεσαι να εγκαταλείψεις την προσπάθεια αν δεν φτάσεις στο απροχώρητο. Παράλληλα, βιώνεις έντονα κάθε συναίσθημα και η κατάσταση αυτή δοκιμάζει τις αντοχές σου. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τα χαρακτηριστικά αυτά προς όφελος απαιτητικών υποχρεώσεων, ρίχνοντας λίγο την ένταση όταν βρίσκεσαι με τα πρόσωπα που αγαπάς. Πάλεψε σκληρά στα εργασιακά σου, και άφησε την αγάπη να κατακλύσει τη σχέση σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια πολύ όμορφη ημέρα και μια ακόμη καλύτερη βραδιά αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Η ένταση στο συναίσθημα θα είναι εμφανής, για αυτό προτίμησε να αφήσεις την αγάπη, το ενδιαφέρον, το πάθος να εκφραστούν με μια κάποια υπερβολή. Κράτα τις ανησυχίες μακριά από τη σχέση και όλα θα είναι άψογα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας πολύ καλά και μάλιστα να εμπιστευτείς το ένστικτό σου για να σε καθοδηγήσει σωστά. Μπορείς να προγραμματίσεις για σήμερα συναντήσεις που απαιτούν διαπραγμάτευση, καθώς είσαι σε θέση να διαχειριστείς άψογα το συναίσθημα, παρά την έντασή του. Στα οικονομικά, δεν πρέπει να κινηθείς βιαστικά.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη στον Σκορπιό σε βγάζει λίγο από τα νερά σου, καθώς δίνει έμφαση στο συναίσθημα και σε ωθεί να το βιώσεις με ένταση. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τις ανασφάλειές σου και να μην τους επιτρέψεις να σε καθοδηγήσουν. Στα επαγγελματικά μπορείς να αφιερωθείς με ιδιαίτερη προσήλωση και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο αποτελεσματικός. Στα αισθηματικά σου οι εξελίξεις μπορούν να γίνουν άκρως ενδιαφέρουσες αρκεί να αφήσεις να εκδηλωθεί το ενδιαφέρον σου με τον σωστό τρόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά προσπάθησε να προσεγγίσεις το ταίρι σου και να του δείξεις όλα όσα νιώθεις για εκείνο. Άφησε το πάθος να εκφραστεί καθώς με τον τρόπο αυτό θα ζωντανέψει η φλόγα της σχέσης και θα δώσει νέο αέρα σε αυτήν. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η ημέρα μπορεί να σε βοηθήσει να βιώσεις όσα υπάρχουν στη φαντασία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια ημέρα που μπορείς να επωφεληθείς αν κινηθείς σωστά. Είσαι αρκετά μαχητικός και εργατικός και αυτό σε βοηθάει να φέρεις εις πέρας απαιτητικές καταστάσεις. Από την άλλη όμως, θα πρέπει να ελέγξεις τον απόλυτο τρόπο που βλέπεις τα πράγματα για να μην έρθεις σε σύγκρουση με τους συνεργάτες. Στα οικονομικά, κινήσου με αποφασιστικότητα προσέχοντας αρκετά να μην ξεφύγεις με τα έξοδα.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στον Σκορπιό, βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλεια, ζήλια και καχυποψία. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την ακρότητα των συναισθημάτων σου, καθώς θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα νιώσεις να σε κυριεύουν και δεν θα είναι εύκολο να τα μετριάσεις. Ωστόσο, καταφέρνεις να είσαι αρκετά μυστικοπαθής και εσωστρεφής, με αποτέλεσμα να κρατάς μέσα σου όλη την ένταση χωρίς να επηρεάζεις ιδιαιτέρως τους γύρω σου. Για δικό σου καλό, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να βρεις δημιουργικές διεξόδους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να αφήσεις την αγάπη και το πάθος να εκφραστούν, έτσι ώστε να βρεις ανταπόκριση από εκείνο. Άφησε στην άκρη φόβους και ανασφάλειες και φρόντισε να απολαύσεις το έντονο συναίσθημα που δίνει άλλο αέρα στη σχέση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, καλό είναι να ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Σήμερα είναι μια ημέρα που μπορείς να εργαστείς με προσήλωση και μεθοδικότητα προκειμένου να επιτύχεις το ακατόρθωτο. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει, επίσης, για να βρεις λύσεις. Στα οικονομικά, βάλε ένα πλάνο και ακολούθησέ το για να δεις την κατάσταση να βελτιώνεται.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου σήμερα με αποτέλεσμα να νιώθεις ακόμη πιο έντονα τα συναισθήματά σου, ενώ η τάση σου για μυστικότητα να εντείνεται σε υπέρτατο βαθμό. Αξιοποίησε τα στοιχεία αυτά στους τομείς που νομίζεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν και μην τους επιτρέψεις να γίνουν τροχοπέδη στα σχέδιά σου. Παράλληλα, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, σε βοηθάει να βιώσεις τα όνειρά σου προετοιμάζοντας το έδαφος για την υλοποίησή τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά άφησε το πάθος και το συναίσθημα να σε παρασύρει. Εκδήλωσε όσα νιώθεις στον σύντροφό σου και παρέσυρε τον σε έναν κόσμο απόλαυσης. Αν είσαι μόνος, η αινιγματική γοητεία που εκπέμπεις θα σε βοηθήσει να παίξεις το παιχνίδι της αποπλάνησης με επιτυχία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να αξιοποιήσεις την εργατικότητά σου για να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες, αλλά και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, κινήσου με βάση το ένστικτο για να κάνεις κάποια τολμηρά βήματα, αλλά πάντα χωρίς να απλώνεις το χέρι σου πέρα από εκεί που πραγματικά μπορείς να φτάσεις.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κάνει τη διαίσθησή σου πιο ισχυρή και σου χαρίζει τη δυνατότητα να «ξεφύγεις» κάνοντας ένα ταξίδι στο χώρο της φαντασίας. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνεις να βιώνεις τα όνειρά σου. Μήπως έτσι έρχεσαι πιο κοντά στη στιγμή που θα τα πραγματοποιήσεις; Παράλληλα, η τάση σου να στηρίξεις τους άλλους θα απασχολήσει αρκετό από τον χρόνο σου, για αυτό οργάνωσε καλά την ημέρα. Έχεις μια τάση να κινείσαι παρασκηνιακά, γεγονός που σε αφήνει να λειτουργήσεις ανενόχλητος από σχόλια και παρεμβολές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα αν αποφασίσεις να αφήσεις στην άκρη τη ζήλια και την καχυποψία. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείς τη σχέση σου και τον εαυτό σου με ανασφάλεια. Ο σύντροφός σου δεν είναι υποχρεωμένος να σε επιβεβαιώνει συνεχώς. Χαλάρωσε και άφησε το συναίσθημα να σε οδηγήσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά φρόντισε να «ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου» για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Προσπάθησε να αποφύγεις την προσκόλλησή σου σε κάποιες απόψεις για να μην δημιουργήσεις εντάσεις. Στα οικονομικά, εμπιστεύσου το ένστικτο για να πάρεις κάποιες αποφάσεις.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα έχεις αστείρευτο πείσμα για να κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου και δεν θα σταματήσεις εάν δεν το καταφέρεις. Απαιτητικά εγχειρήματα θα μπορέσουν να διευθετηθούν πολύ πιο εύκολα σε σχέση με άλλες ημέρες. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις την ένταση του κάθε συναισθήματος που βιώνεις. Ναι μεν, το κρύβεις καλά, αλλά θα πρέπει να το διαχειριστείς κατάλληλα, έτσι ώστε να μην σε κατακλύσει. Αν βέβαια μιλάμε για πάθος και αγάπη, τότε απλά ζήσε το!

Αισθηματικές
Η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί μια παθιασμένη ατμόσφαιρα με συναισθηματική ένταση. Αν χειριστείς καλά τις καταστάσεις θα καταφέρεις να δώσεις νέα πνοή στη σχέση σου. Αν όχι, η ζήλια θα κυριεύσει τη σκέψη σου και αυτό θα δημιουργήσει διαπληκτισμούς και συγκρούσεις. Πιο σενάριο διαλέγεις;

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, ίσως κληθείς να δουλέψεις σκληρά για να ολοκληρώσεις κάποιες εκκρεμότητες. Όμως, αυτό δεν πρέπει να σε τρομάζει, γιατί από ό,τι φαίνεται θα έχεις τη διάθεση να φέρεις εις πέρας ό,τι απαιτηθεί με όποιο κόπο. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην σε παρασύρει το συναίσθημα και σε βγάλει εκτός ορίων.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είσαι διατεθειμένος να ψάξεις πέρα από το προφανές και να προσπεράσεις την επιφανειακή εντύπωση. Η στάση αυτή σου προσφέρει νέα γνώση αλλά και μια άλλη αντίληψη των πραγμάτων που σε κάνει να ξεφεύγεις από τα τετριμμένα. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να προσφέρεις τη βοήθειά σου εκεί που νιώθεις ότι υπάρχει ανάγκη για στήριξη. Η φαντασία γίνεται πολύ ισχυρή και καταφέρνει να σε απορροφάει χωρίς να έχεις τη δύναμη να αντισταθείς. Ακόμη και να σε συνεπάρει, φρόντισε να την χειριστείς σωστά. Πάντα υπάρχει η «καλή» και η «κακή» πλευρά!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Το συναίσθημα είναι έντονο, η ατμόσφαιρα θερμή και εσύ διατεθειμένος να ζήσεις αυτό που νιώθεις χωρίς όρια. Η μετριότητα δεν έχει χώρο στη σημερινή ημέρα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε αναζητάς νέες προκλήσεις στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά σήμερα. Θα είσαι πολύ εργατικός και θα έχεις την τάση να βοηθήσεις συναδέλφους και συνεργάτες προκειμένου να προχωρήσει η δουλειά. Στα οικονομικά, μπορείς να αξιοποιήσεις το ένστικτό σου για να πάρεις κάποιο μικρό ρίσκο προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί ένα κλίμα συναισθηματικής έντασης σε όλα τα αισθήματα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις μια τάση υπερβολής σε πολλές περιπτώσεις, για αυτό καλό είναι να κάνεις λίγο πίσω και να σκέφτεσαι δυο φορές προτού αρχίσεις να μιλάς. Μεταξύ άλλων το πάθος γίνεται ακόμη πιο έντονο και αυτή είναι η καλή εκδοχή της σημερινής ημέρας. Η αισθηματική σου ζωή ευνοείται και αν βρίσκεσαι σε σχέση είναι καλή ευκαιρία να δώσεις φρέσκο αέρα σε αυτήν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά καλό είναι να εκμεταλλευτείς την ημέρα έτσι ώστε να ζωντανέψεις τη σχέση σου. Το πάθος μπορεί να σε φέρει κοντά με το ταίρι σου και έτσι να μπορέσεις να λύσεις τα όποια θέματα με μια άλλη ματιά. Αν πάλι είσαι μόνος, άφησε το συναίσθημα αυτό να σε καθοδηγήσει και να βγάλει προς τα έξω τη γοητεία σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις έντονη αισιοδοξία και κέφι προκειμένου να βάλεις όλα τα θέματα που αφορούν αυτόν τον τομέα σε μια σειρά. Στα οικονομικά, κινήσου έξυπνα και μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες. Όσο πιο τυπικός και υπεύθυνος είσαι τόσο καλύτερα θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Πηγή: tlife.gr