Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 20/3/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα που τα πράγματα στη ζωή σου είναι πιο χαλαρά και ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου αφιέρωσε χρόνο σε φιλικά και οικεία πρόσωπα που αντιμετωπίζουν προβλήματα και χρειάζονται τη βοήθεια και τη στήριξή σου. Αν κάπου αισθανθείς πίεση μην πτοηθείς. Έχεις τη δυνατότητα και την υποχρέωση να σταθείς δίπλα τους, όσο κι αν κάποιες στιγμές νιώθεις ότι κουράζεσαι.

Αισθηματικές
Σταμάτα να αναλώνεσαι σε συζητήσεις που αφορούν καθημερινά προβλήματα και δυσαρεστούν εσένα και το ταίρι σου. Επικεντρώσου στα θετικά κι ευχάριστα, για να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από το άγχος που σε τρώει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, ώστε να αποκτήσεις επιτέλους αυτό που καιρό αναζητάς.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στην δουλειά σου μπαίνουν σε μια φάση ξεκαθαρίσματος, στην οποία κάνεις ό, τι πρέπει για να απαλλαγείς από ενοχλητικά εμπόδια και προχωράς στην δρομολόγηση πλάνων που καθυστερούσες. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά σου, καθώς είσαι πολύ επιρρεπής σε σπατάλες και αλόγιστα έξοδα.

Ταύρος
Σήμερα η ημέρα σου θα κυριαρχηθεί από πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και νέα δεδομένα θα σε κάνουν πολύ χαρούμενο. Μέσα σε αυτό το άκρως θετικό κλίμα θα διεκπεραιώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και θα υιοθετήσεις άλλες τακτικές, πιο αποτελεσματικές. Μην αμφιβάλλεις στιγμή για τις κινήσεις σου, καθώς με την βοήθεια των πλανητών στο σύνολό τους, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο λάθους ή αποτυχίας.

Αισθηματικές
Είναι καιρός να σταματήσεις να προσποιείσαι ότι όλα είναι τέλεια στη σχέση σου και να κοιτάξεις κατάματα την αλήθεια. Συζήτησε ειλικρινά με τον αγαπημένο σου και δώστε ένα τέλος σε καταστάσεις που βασανίζουν και τους δύο. Κατόπιν φρόντισε να αποφορτιστείτε από όλο αυτό, οργανώνοντας κάτι που θα σας ευχαριστεί και θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, γίνε πιο θετικός απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, και είσαι σίγουρος ότι ανάμεσα στις νέες γνωριμίες σου θα συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στην δουλειά σου είναι στρωμένα, οπότε καλά θα κάνεις να σταματήσεις να αγχώνεσαι. Κάνε νέα ξεκινήματα, αλλά πάντα να σκέφτεσαι καλά την κάθε σου σκέψη πριν προχωρήσεις στην πράξη. Τα οικονομικά σου είναι ασταθή και πιεσμένα, γι’ αυτό δούλεψε σκληρά προκειμένου να ορθοποδήσεις.

Δίδυμοι
Η σημερινή Δευτέρα θα είναι αρκετά ήρεμη. Αξιοποίησέ το αυτό και βρες την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη κάθε ζήτημα που κωλυσιεργούσε και σε άγχωνε. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα κρίνεις εκ νέου ορισμένα πρόσωπα και στο εξής θα είσαι πιο επιφυλακτικός. Ξέρεις πλέον που βαδίζεις, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του τι γίνεται γύρω σου και αυτό σε βοηθάει να είσαι χαλαρός.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στα ερωτικά σου είναι μεν καλά, αλλά έχεις τη δυνατότητα να τα βελτιώσεις ακόμη περισσότερο. Φρόντισε να δείχνεις πάντα στο ταίρι σου τα βαθιά αισθήματα που τρέφεις για εκείνον και να συζητάς οτιδήποτε σε προβληματίζει, μαζί του. Αν είσαι μόνος, η αυξημένη σου ερωτική διάθεση θα τραβήξει πολλά βλέμματα και μέσα στα διάφορα φλερτ, θα γνωρίσεις ένα άτομο ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Έχεις πλέον την απαραίτητη πείρα, ώστε να αντιμετωπίζεις άμεσα και αποτελεσματικά κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζεις στον χώρο της δουλειάς σου. Αυτό σε ευνοεί να υλοποιείς επιτυχώς ό, τι βάζεις στο μυαλό σου, εξασφαλίζοντας έτσι την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου είναι πολύ καλά και θα βελτιωθούν περισσότερο από νέα ανοίγματα που θα κάνεις.

Καρκίνος
Η ημέρα δεν διευκολύνει ιδιαίτερα την επικοινωνία με τους γύρω σου, οπότε φρόντισε να μην προβείς σε συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες και εντάσεις. Να είσαι ψύχραιμος σε κάθε περίπτωση και να διατηρείς διπλωματική στάση.

Αισθηματικές
Στα προσωπικά σου επικρατεί αδράνεια και αυτό σε νευριάζει πολύ. Εφόσον θες να κάνεις κάτι να σπάσεις την κουραστική ρουτίνα της σχέσης σου, επιδίωξε σήμερα να σχεδιάσεις κάτι για τον αγαπημένο σου που θα ζωντανέψει τη φλόγα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος, τα πράγματα δεν αναμένεται να αλλάξουν, αλλά δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω.

Επαγγελματικές
Μπορείς να βάλεις σε τάξη ορισμένα ζητήματα στην δουλειά σου που δεν δείχνουν να προχωρούν. Μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα θα πρέπει να δείξεις σε τυχόν νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου γίνε περισσότερο εγκρατείς, για να μπορέσεις να ανακάμψεις.

Λέων
Παλιές άλυτες υποθέσεις έρχονται ξανά στην επιφάνεια και σε αναγκάζουν αυτή τη φορά να τις κλείσεις οριστικά. Φρόντισε στο εξής να μην παραμερίζεις τα ζητήματά σου, αλλά να τα λύνεις στην ώρα τους. Περιόρισε την επιπολαιότητα και τον αυθορμητισμό σου, για να μην οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτια και αποφάσεις.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου κινείσαι πολύ σωστά και καλά θα κάνεις να συνεχίσεις έτσι, συζητώντας πάντα τα προβλήματά σου με τον άνθρωπό σου. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, οι αστρολογικές όψεις σε ευνοούν, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, αλλά και να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Έχεις την τάση να αναβάλλεις διαρκώς τις υποχρεώσεις σου με αποτέλεσμα αυτές να συσσωρεύονται και να σε πνίγουν. Η σημερινή ευνοϊκή ημέρα σε συνδυασμό με την ενέργειά σου σε βοηθούν να φέρεις σε πέρας όλες σου τα καθήκοντα. Οπότε φρόντισε από εδώ και πέρα να μην αφήσεις ξανά δουλειές για την τελευταία στιγμή.

Παρθένος
Η ημέρα ενδείκνυται για εσωτερική ανασκόπηση. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς λίγο από το κοινωνικό γίγνεσθαι, να σκεφτείς τι πραγματικά θες και να αναθεωρήσεις τις μεθόδους σου προκειμένου να το αποκτήσεις. Μην το παρακάνεις όμως με την εσωστρέφεια, καθώς πρέπει να επιστρέψεις γρήγορα στην πραγματικότητα και να μην χάσεις τις εξελίξεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου σήμερα ευνοούνται, οπότε άφησε στην άκρη τα υπόλοιπα ζητήματά σου και κοίταξε να περάσεις μια όμορφη ημέρα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, απόβαλλε τις εμμονές σου, καθώς η αναζήτηση συντρόφου δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί. Διασκέδασε με φιλικά άτομα και κυρίως χαλάρωσε.

Επαγγελματικές
Η σημερινή ημέρα στα επαγγελματικά σου θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένη από πολλά καθήκοντα που έχεις κληθεί να διεκπεραιώσεις, ενώ μέσα σου κυριαρχεί ένα αίσθημα ανικανοποίητου. Τακτοποίησε πρώτα τις εκκρεμότητές σου και κατόπιν κάνε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αλλάξεις τα πράγματα και να είσαι ευχαριστημένος. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, οπότε μείωσε τα έξοδά σου στο ελάχιστο.

Ζυγός
Οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα κινούνταν με απίστευτη ταχύτητα και είναι λογικό να έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Πάρε το χρόνο σου ώστε να ηρεμήσεις και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Έπειτα φρόντισε με ψυχραιμία και συγκέντρωση να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου και να είσαι χαλαρός.

Αισθηματικές
Η πιεστική καθημερινότητα σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου και έχουν δημιουργηθεί πολλά κενά στη σχέση σου. Άλλαξε άμεσα τακτική και κάνε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να επανορθώσεις. Αν είσαι μόνος, θα επανασυνδεθείς με άτομο του παρελθόντος που είχατε αφήσει κάτι στη μέση. Σκέψου το καλά πριν δώσεις δεύτερη ευκαιρία.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε μια χαρά. Όλα είναι άψογα, οπότε μην αγχώνεσαι για τίποτα. Έχεις αποκτήσει μεγάλη εμπειρία πια, ώστε και κάποια δυσκολία να προκύψει, θα την τακτοποιήσεις γρήγορα χωρίς να σε πτοήσει. Προσοχή σε οικονομικές προτάσεις, καθώς θα χρειαστεί να μελετήσεις προσεκτικά κάθε παράμετρο πριν δεχτείς.

Σκορπιός
Η σημερινή σου ενέργεια και η τονωμένη σου αυτοπεποίθηση θα σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση να δρομολογήσεις όλα σου τα σχέδια και έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Μην φερθείς με τίποτα επιπόλαια και βιαστικά, και θα βγεις κερδισμένος. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και δώσε την ευκαιρία σε όσους σε νοιάζονται να σε βοηθήσουν. Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αναμένεται να βελτιώσουν πολύ τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Προσπάθησε σήμερα να κρατήσεις μακριά από τη σχέση σου προβλήματα και άγχη της καθημερινότητας, καθώς το ταίρι σου δε φταίει σε τίποτα να επιβαρύνεται με αυτά. Άφησε τον ερωτισμό και το πάθος σου να κυριαρχήσουν και να αναθερμάνουν το κλίμα μεταξύ σας. Αν κάνεις παρέα με τη μοναξιά, μπορεί να μην βλέπεις κάποια αλλαγή, αλλά μην πτοείσαι αφού σύντομα μια απρόσμενη γνωριμία θα δώσει χρώμα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που στέκονται εμπόδιο στα σχέδια και την πρόοδό σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, οπότε τακτοποίησε κάθε εκκρεμότητα τώρα που μπορείς.

Τοξότης
Τα πράγματα γύρω σου κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οπότε και οι δικές σου αντιδράσεις πρέπει να είναι το ίδιο γρήγορες, ώστε να μην χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να κυριαρχήσουν, γιατί θα πεις και θα κάνεις πράγματα που δεν θες πραγματικά. Κινήσου με γνώμονα τη λογική και με ψυχραιμία θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου είναι κάπως τεταμένα. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις σήμερα συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε έντονους καυγάδες με τον σύντροφό σου. Αν από την άλλη παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά, πρέπει να καταλάβεις ότι αν μένεις με σταυρωμένα τα χέρια δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Σταμάτα να παραπονιέσαι και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά θα έρθεις αντιμέτωπος ξανά με νέες πιο πιεστικές υποχρεώσεις αυτή τη φορά. Μείνε ψύχραιμος και δούλεψε σκληρά. Στα οικονομικά έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα και πρέπει επειγόντως να τα κλείσεις ένα ένα για να ξεκουραστείς.

Αιγόκερως
Κοπιάζεις πολύ για να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο, χωρίς όμως να βλέπεις ουσιαστικά αποτελέσματα. Όσο κι αν δε το πιστεύεις είσαι πολύ κοντά στο να τα καταφέρεις, γι’ αυτό μην παραιτείσαι και τα αφήσεις όλα να πάνε χαμένα. Ορισμένες παλιές υποθέσεις σου δεν έχουν κλείσει με τον τρόπο που θα έπρεπε κι αυτό μέσα σου σε ενοχλεί. Κάνε τώρα ό, τι δεν έκανες τότε, καθώς ποτέ δεν είναι αργά.

Αισθηματικές
Τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζεις δεν σε αφήνουν να χαρείς τη σχέση σου. Κάνε κάτι γι’ αυτό και βρες περισσότερο χρόνο και κυρίως καλή διάθεση για τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δώσε περισσότερη βαρύτητα στην καλή σου ψυχολογία και μην πιέζεσαι προκειμένου να βρεις τον έρωτά σου. Φρόντισε να χαρείς την ελευθερία σου τώρα που μπορείς, γιατί σύντομα το τοπίο στα ερωτικά σου θα αλλάξει.

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σου πάνε πολύ καλά και στο χέρι σου είναι να συνεχίσουν έτσι. Μην επαναπαύεσαι καθόλου και συνέχισε τη σκληρή δουλειά. Τα οικονομικά σου ανακάμπτουν, με πολλές ευκαιρίες αύξησης των εσόδων σου να εμφανίζονται.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου και ίσως προκύψει κάποια αύξηση ή ακόμη και προαγωγή. Μην ενθουσιάζεσαι όμως υπερβολικά, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη και να πέσεις σε παγίδες. Φρόντισε λοιπόν να παραμείνεις ρεαλιστής και επιστράτευσε τη σοφία και το ένστικτό σου.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου αναμένονται έντονες διαφωνίες με το σύντροφό σου, σε όποιο θέμα και να συζητήσετε. Καλά θα κάνεις να απομονωθείς λίγο, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Όταν χρειαστεί να συζητήσετε κάτι. μείνε ήρεμος και κράτησε διπλωματική στάση. Αν είσαι αδέσμευτος, φόρα την καλή σου διάθεση και άνοιξε την αγκαλιά σου, καθώς αναμένεται να μπει ένα νέο άτομο στη ζωή σου που θα σε γοητεύσει και θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές
Δεν θα πρέπει να προβληματίζεσαι για τίποτε στην δουλειά σου, γιατί όλα κυλούν ομαλά προς την επιτυχία, ενώ σύντομα θα ανταμειφθείς για την σκληρή σου δουλειά. Τα οικονομικά σου θα σε ζορίσουν πολύ, αφού δεν έχεις την άνεση να κάνεις όσα θες.

Ιχθείς
Επανεξετάζεις πολλά πράγματα στη ζωή σου και κυρίως την τακτική σου που δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα δώσεις τέλος σε ό, τι σε εμποδίζει και θα κάνεις νέο ξεκίνημα, με περισσότερη οργάνωση αυτή τη φορά. Είσαι σίγουρος πλέον για αυτά που θες και γνωρίζεις τις δυνάμεις σου και αυτό σε καθιστά δυναμικά και ιδιαίτερα αισιόδοξο για το μέλλον.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή είναι σε πολύ καλό σημείο και αυτό σε ικανοποιεί. Κράτησε μακριά οτιδήποτε αρνητικό που μπορεί να χαλάσει αυτό το όμορφο κλίμα και φρόντισε ό, τι και να γίνει να φέρεσαι καλά στον σύντροφό σου και να μην παρασύρεσαι από τα νεύρα σου. Εάν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που ψάχνεις, μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο και μην κλείνεσαι στο σπίτι σου. Βγες έξω συχνότερα και τόλμησε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για να έρθεις πιο κοντά με αυτόν που σε ενδιαφέρει. Η τύχη σε ευνοεί και οι πιθανότητες να μη βρεις ανταπόκριση είναι ελάχιστες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε περίοδο ευημερίας. Εκμεταλλεύσου το για να υπερπηδήσεις κάθε εμπόδιο που σε κρατάει στάσιμο και προχώρησε με θάρρος στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να είναι πιο πειθαρχημένος και να αποβάλλεις τάσεις για υπερβολικά έξοδα.