Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 17/9/2017

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 17/9/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα είναι μια ημέρα που οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα βαρύνουν το πρόγραμμά σου. Ωστόσο, τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά και θα είσαι σε θέση να ξεπεράσεις τα εμπόδια, να κάνεις τον προγραμματισμό σου και στο τέλος να είσαι αρκετά αποτελεσματικός. Η Σελήνη που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Δία σε κάνει αισιόδοξο και πρακτικό. Σε καμιά περίπτωση μην ανησυχήσεις για μικρά και ασήμαντα ζητήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς, αν με τον τρόπο σου κρατήσεις τις ισορροπίες. Έτσι κι αλλιώς, η καλή σου διάθεση σε φέρνει κοντά με τον σύντροφό σου, οπότε αν αποφύγεις τις γκρίνιες το κλίμα θα είναι πολύ ζεστό ανάμεσά σας. Ακόμη και αν είσαι μόνος, η θετική σου στάση προσελκύει νέα πρόσωπα γύρω σου.

Επαγγελματικές
Αγαπητέ Κριέ, στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να φτάσεις την επιτυχία με ευκολία και να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Θα κινηθείς αρκετά έξυπνα και με την κατάλληλη ευελιξία. Στα οικονομικά, καλό είναι να κοιτάξεις με ρεαλισμό την κατάσταση σου και να πάρεις τις αντίστοιχες αποφάσεις.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να επικεντρωθείς στα σχέδιά σου, να κάνεις την κριτική σου και να φροντίσεις για τα επόμενα βήματά σου. Η ματιά σου σήμερα θα βασίζεται στον ρεαλισμό, γεγονός που σε βοηθάει να κοιτάς τα πράγματα προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Σε συνδυασμό με την αισιοδοξία που θα σε διακατέχει θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα. Η βοήθεια αγαπημένων προσώπων θα είναι αρκετά χρήσιμη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα κυλούν αρκετά καλά και είσαι σε θέση να περάσεις όμορφα και ρομαντικά με το ταίρι σου. Οργάνωσε τη βραδιά και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου. Οι στιγμές είναι κατάλληλες για χαλάρωση και ηρεμία. Ακόμη και αν είσαι μόνος, φρόντισε να χαλαρώσεις με καλή παρέα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα εξελίσσονται έτσι όπως θα ήθελες και σιγά σιγά θα καταφέρεις να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που σου δημιουργούν πονοκέφαλο. Καλό είναι σήμερα να μην πάρεις ρίσκα στα οικονομικά σου, ακόμη και αν νιώθεις ότι μπορείς να ζυγίσεις σωστά τα δεδομένα. Περιόρισε τα έξοδα και θα έχεις ανοδική τάση.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Δία σε βοηθάει να είσαι αρκετά αισιόδοξος και να βλέπεις με καλό μάτι όσα σου συμβαίνουν. Ακόμη και οι αναποδιές δεν θα μπορέσουν να σε πτοήσουν, γεγονός που σε βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα. Αν υπάρχουν θέματα για τα οποία πρέπει να πάρεις αποφάσεις, θα είσαι σε θέση να κάνεις σωστές επιλογές, εξαιτίας του ρεαλισμού με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα πράγματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου θέματα που σας απασχολούν από καιρό, έτσι ώστε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις και να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτά. Επιστράτευσε το επικοινωνιακό σου ταλέντο και κράτησε τη συζήτηση σε χαμηλούς τόνους. Έτσι, θα μπορέσεις να έχεις ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να έχεις μια πολλή καλή πορεία. Νέες συνεργασίες μπορούν να έχουν αισιόδοξο μέλλον, καθώς οι κινήσεις και οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα βασίζονται σε καθαρή κρίση και νοητική διαύγεια. Η αξιοπιστία που εκπέμπεις λόγω της στάσης σου σε βοηθάει τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ό,τι έγινε έγινε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάξεις μπροστά και να ασχοληθείς με όσα θέλεις να καταφέρεις στο μέλλον εκμεταλλευόμενος τη γνώση του παρελθόντος. Σήμερα δεν θα είσαι διατεθειμένος να στέκεσαι σε λεπτομέρειες, καθώς αυτό που θα σε ενδιαφέρει θα είναι η ουσία των πραγμάτων και η δημιουργία γενικότερων πλάνων που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου και θα είσαι σε θέση να τις χειριστείς υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Η θετική ματιά που έχεις για τα πράγματα σε κάνουν πιο αισιόδοξο και ισορροπημένο με αποτέλεσμα να εκπέμπεις μια ελκυστική εικόνα στο άλλο φύλο. Εκμεταλλεύσου την κατάσταση, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια και την καριέρα σου και μάλιστα στον τομέα των συνεργασιών μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα για να πείσεις τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτές. Εκπέμπεις εμπιστοσύνη και οι άλλοι σε βλέπουν με αρκετό σεβασμό, γεγονός που σου δίνει προβάδισμα. Στα οικονομικά, μπορείς να κινηθείς συντηρητικά για να καταφέρεις να ισορροπήσεις τα έξοδα σε σχέση με τα έσοδα.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα είναι πολύ πιθανό να συμβούν αναπάντεχα που θα σε ταλαιπωρήσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Ωστόσο, τίποτα δεν θα είναι σε θέση να σε πτοήσει καθώς το πλανητικό σκηνικό σου στέλνει τις θετικότερες επιρροές για να δεις τα πράγματα ως έχουν και να πάρεις σωστές αποφάσεις. Θα κινηθείς με ευελιξία και πρακτικότητα, υποκινούμενος από τις μεγάλες σου επιδιώξεις και αφήνοντας τις λεπτομέρειες κατά μέρος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις με άνεση καταφέρνοντας να ισορροπήσεις τα πράγματα. Το κλίμα θα είναι αρκετά ρομαντικό και ζεστό ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εκπέμπεις μια γοητεία που σε βοηθάει να πείσεις το άλλο φύλο για τις σκέψεις σου. Για αυτό το λόγο μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη στην περίπτωση που είσαι μόνος. Ρίξε τα δίχτυα σου…

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα σήμερα, είναι πολύ πιθανό να κληθείς να πάρεις αποφάσεις για ζητήματα που απαιτούν εδώ και τώρα λύση. Καλό είναι να μην βιαστείς και να αξιολογήσεις τη γενικότερη κατάσταση με σοβαρότητα και υπεύθυνη στάση. Στα οικονομικά δεν τα πας και άσχημα, για αυτό μπορείς με έξυπνες κινήσεις να επιφέρεις μεγαλύτερες βελτιώσεις.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα μπορείς να επιτύχεις πράγματα που προσπαθείς από καιρό και να φέρεις εις πέρας μεγάλο όγκο υποχρεώσεων. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Δία σε κάνει πολύ θετικό απέναντι στα πράγματα, πιο αισιόδοξο και κατ’ επέκταση πιο αποτελεσματικό στις αποφάσεις ή τις ενέργειές σου. Καλό είναι να κοιτάς το δάσος σήμερα και να μην αναλωθείς σε λεπτομέρειες που μπορούν να σου σπαταλήσουν το χρόνο σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα θα είναι πολύ καλό και όλα θα ξεκινούν από την δική σου καλή διάθεση. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να σταθεί σε ασήμαντα ζητήματα που θα προκύψουν. Καλό είναι να μην δίνεις μεγαλύτερη αξία στα πράγματα από εκείνη που έχουν πραγματικά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις σε κάποια ζητήματα που δεν έχουν ακόμη διευθετηθεί. Όμως, αυτό δεν φαίνεται να σε προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς είσαι σε θέση να χειριστείς πολύ αποτελεσματικά ό,τι προκύψει. Η θετική σου στάση σε βοηθάει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και να επηρεάσεις τα πράγματα προς όφελός σου. Εκμεταλλεύσου το και στα οικονομικά.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να χειριστείς πολλές καταστάσεις έτσι όπως πρέπει. Η σκέψη σου είναι προσγειωμένη και σε βοηθάει να δεις τα πράγματα από μια πιο ρεαλιστική σκοπιά. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις έξυπνα σχέδια για το μέλλον που θα σου ανοίξουν το δρόμο να οδηγηθείς στις επιδιώξεις σου. Σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο θα είσαι αρκετά αρεστός, καθώς η ζεστή και θετική σου στάση σε κάνει ακαταμάχητο στα πρόσωπα γύρω σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις στο πλευρό του συντρόφου σου, να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να έχεις, γενικότερα, μια ουσιαστική επικοινωνία μαζί του. Μπορείς να μοιραστείς βαθύτερες σκέψεις σου μαζί του και να δείξεις εμπιστοσύνη στην κρίση του. Το γενικότερο κλίμα είναι ευχάριστο, για αυτό μην αναλωθείς σε μικροπρέπειες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, οι προτάσεις που θα σου γίνουν σήμερα θα είναι αρκετές και για αυτό θα πρέπει να επιστρατεύσεις την καθαρή σκέψη και κριτική στάση που έχεις σήμερα για να λάβεις τις καλύτερες αποφάσεις. Στα οικονομικά σου είσαι σε θέση να ενισχύσεις τα θετικά χαρακτηριστικά σου, έτσι ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα είναι μια πολύ καλή ημέρα με αρκετές ευκαιρίες για να επιστρατεύσεις την σωστή σου κρίση, έτσι ώστε να επιτύχεις όσα θέλεις. Είσαι σε θέση να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση που θα σε βοηθήσει να δεις ακόμη καλύτερα τα πράγματα και μάλιστα στην πραγματική τους διάσταση. Η αισιοδοξία σου σε κάνει πιο ισχυρό και δυναμικό, δίνοντάς σου όσα χρειάζεσαι για να βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου. Τώρα που είσαι σε καλή διάθεση προσπάθησε να διευθετήσεις και ζητήματα που είναι πιο προβληματικά ή απαιτητικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια καλή ημέρα, καθώς το κέφι σου θα εκφράζεται με κάθε τρόπο και θα κάνει τη σχέση σου πιο αρμονική. Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου χωρίς δισταγμούς, έτσι ώστε να βελτιώσεις και τη δική του διάθεση. Η εμπιστοσύνη ανάμεσά σας ενισχύεται και αυτό θα γίνει πιο έντονο και αισθητό με κάθε ευκαιρία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά κινείσαι αρκετά καλά και δεν αναμένονται σκαμπανεβάσματα ή ιδιαίτερες εκπλήξεις. Καλό είναι να κινηθείς συντηρητικά, χωρίς να κάνεις μεγάλες αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν τις ισορροπίες σου. Τακτοποίησε νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα τώρα που η προσέγγισή σου βασίζεται στον ρεαλισμό.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η εύνοια που δέχεσαι από την Σελήνη που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Δία σε οδηγεί στη λήψη θετικών αποφάσεων που αναμένεται να σου δώσουν ευημερία στο μέλλον. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς με διάφορους τρόπους. Μπορείς να στραφείς πιο έντονα σε κοινωνικές δραστηριότητες ή να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια και τα ζητήματα που την απασχολούν. Θα μπορείς να βρίσκεις σήμερα λύσεις, εκεί που τα περιθώρια θα είναι αρκετά στενά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα μπορούν να είναι πολύ όμορφα σήμερα. Λίγο η καλή διάθεση, λίγο η αισιοδοξία για όσα μπορούν να έρθουν, κάνουν την ατμόσφαιρα ανάλαφρη και ζεστή. Οπότε εκμεταλλεύσου το γενικότερο καλό κλίμα ακόμη και αν είσαι μόνος. Θα είσαι σε θέση να προσελκύσεις το άλλο φύλλο με μεγάλη επιτυχία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να δώσεις μια ώθηση στις συνεργασίες σου και να βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα που σε πιέζουν και σου προκαλούν άγχος. Έτσι, θα διώξεις την ανασφάλεια και θα ασχοληθείς με πιο ενδιαφέροντα ζητήματα. Στα οικονομικά σου, είναι μια καλή ημέρα για να πάρεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στην ευημερία. Είσαι τόσο πρακτικός και προσγειωμένος στην πραγματικότητα που όλα μπορούν να μπουν σε μια σειρά.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να θέσεις ως προτεραιότητα εκείνες τις υποθέσεις που σε δυσκολεύουν πολύ τον τελευταίο καιρό. Η θετική σου διάθεση σε συνδυασμό με την καλή σου κριτική στάση, σε βοηθούν να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις. Μπορείς να δεις τις μακροπρόθεσμες συνέπειες και να οδηγηθείς στις καλύτερες επιλογές. Στα προσωπικά σου μπορείς να έχεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που προβληματίζουν τη σχέση σου και να είσαι γενικότερα πιο θερμός ως προς το ταίρι σου. Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου και γενικότερα τα συναισθήματά σου, γεγονός που θα φέρει αρμονία και θα ενισχύσει το καλό κλίμα. Μην διστάσεις να είσαι εκδηλωτικός ακόμη και αν ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες ή συνεργασίες και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα σύντομα. Προσπάθησε να προσεγγίσεις τα θέματά σου κοιτάζοντας τη συνολική εικόνα και αφήνοντας κατά μέρος μικρολεπτομέρειες που θα έχουν καθοριστική σημασία. Στα οικονομικά, συνέχισε να κινείσαι με υπευθυνότητα και σύντομα μπορείς να επιφέρεις μεγάλες αλλαγές.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η εύνοια που δέχεσαι από τη Σελήνη που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Δία, σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν ή αποτελούν συνέχεια του παρελθόντος. Θα μπορείς να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και να δεις τα πράγματα πιο ώριμα. Η καλή ενέργεια που σε περικλείει σε κάνει δυναμικό και αποτελεσματικό, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά οι εξελίξεις μπορούν να είναι πολύ θετικές και αυτό να είναι το αποτέλεσμα της δικής σου στάσης. Η συμπεριφορά σου δημιουργεί εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου και αυτό εξομαλύνει οποιαδήποτε αρνητική ή δύσκολη κατάσταση. Ακόμη και αν είσαι μόνος, η θετική σου διάθεση και ένα χαμόγελο αρκούν για να σου χαρίσουν όμορφες στιγμές.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου πολλά σχέδια δρομολογούνται και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Είσαι σε θέση να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και μάλιστα να δημιουργήσεις εικόνα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης σε συνεργάτες και ανωτέρους. Περίπλοκα οικονομικά ζητήματα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα, για αυτό μην διστάσεις να τα θέσεις προς επίλυση.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό σε κάνει δυναμικό, αισιόδοξο και ειλικρινή απέναντι στις καταστάσεις και τους ανθρώπους. Έχεις το θάρρος να αναγνωρίσεις την πραγματική διάσταση των γεγονότων, να εντοπίσεις τα σφάλματα στη στάση σου και να τα βελτιώσεις με ωριμότητα. Μοιράσου τις σκέψεις σου με πρόσωπα εμπιστοσύνης, καθώς θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις τα επόμενα βήματά σου χωρίς άγχος. Στη σημερινή ημέρα καμιά αρνητική σκέψη δεν έχει θέση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα κυλούν πολύ όμορφα και έχεις όλες τις προοπτικές να έχεις μια ρομαντική και ενδιαφέρουσα βραδιά , είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε αναζητάς το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει συναισθηματικά. Μην αφήσεις ασήμαντα ζητήματα να σου χαλάσουν την διάθεση και κατ’ επέκταση το συνολικό κλίμα. Απόλαυσε την ημέρα σου όπως και αν αποφασίσεις να το κάνεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να καταφέρεις πολλά και με το καλύτερο αποτέλεσμα. Η κριτική σου σκέψη σε κάνει σημαντικό σύμμαχο στις συνεργασίες σου και ωθεί τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν να σε αντιμετωπίσουν με εμπιστοσύνη. Στα οικονομικά, μην αναλωθείς σε έξοδα και σπατάλες. Καλύτερα να κινηθείς συντηρητικά και να ασχοληθείς με τα επόμενα βήματά σου.

Πηγή: tlife.gr

Category ΖΩΔΙΑ