Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 17/9/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ είσαι αρκετά προβληματισμένος σήμερα για τον τρόπο που εξελίσσονται διάφοροι τομείς στη ζωή σου. Κάποιες από αυτές τις εξελίξεις σε ικανοποιούν και κάποιες όχι. Μην παρασυρθείς σε στενάχωρες σκέψεις και κυρίως σε συμπεράσματα που μπορεί να είναι και αβάσιμα. Κινήσου ψύχραιμα και κάνε λίγη υπομονή για να δείς πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ στα αισθηματικά σου δυστυχώς τα προβλήματα και η ανασφάλεια εισρέουν στη σχέση σου και δημιουργούν κακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Σήμερα είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την ατμόσφαιρα, αν είσαι διατεθειμένος να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με την οικογένεια σου. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία, κάνε τη βόλτα σου και κοίταξε με πιο θετικό μάτι κάποιους ανθρώπους που σε πλησιάζουν εδώ και καιρό δείχνοντας το ενδιαφέρον τους.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σoυ, σου δημιουργούν ανασφάλεια και αυτό είναι απόλυτα φυσικό μέσα στο κλίμα που επικρατεί. Όμως με λίγη υπομονή και καλά μελετημένες κινήσεις, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις και ίσως να σκεφτείς και αλλαγές στο αντικείμενό σου που θα σου λύσουν τα χέρια. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κατευνάσεις τις σπάταλες διαθέσεις σου για να μην ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα αγαπητέ Ταύρε σε αποσυντονίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Κοίταξε να είσαι ρεαλιστής και να μην παρασυρθείς από καταστάσεις του παρελθόντος που προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένεις και σε βάζουν σε μπελάδες. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου γιατί το μέλλον σου το «γράφεις» εσύ και κανένας άλλος!

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά και κάποιες μικρές παρεξηγήσεις με το ταίρι σου και την οικογένεια σου θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που έχεις μοναδική σου ερωτική παρέα, την μοναξιά σου, οι συνθήκες σήμερα με τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό και να σε επηρεάζει θετικά είναι πολύ καλές για να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου για να μην κινδυνεύσεις να χάσεις και τα κεκτημένα σου. Βέβαια όλα είναι στο χέρι σου για να τα διορθώσεις και να τους δώσεις την τροπή που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου έχεις ήδη ξεφύγει. Προσοχή πολύ λοιπόν στις αγορές που θα σε πάνε πίσω.

Δίδυμοι
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα κινηθείς δυναμικά και θα κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα για να αισθανθείς απελευθερωμένος και πιο έτοιμος να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έρθεις σε ρήξη με κάποια άτομα. Απόφυγε γενικά ότι σου χαλάει τη διάθεση και την καλή ψυχολογία.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, εξαρτώνται από τη δική σου καλή διάθεση. Είναι καιρός να σταματήσεις να ασχολείσαι με το παρελθόν και να δείς με αισιοδοξία το μέλλον πλάι στον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι και σύντομα θα γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα που περιμένεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς για να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Πρόσεξε τις κινήσεις αλλά και τα λόγια σου. Η οικονομική σου κατάσταση σε πιέζει αλλά με λίγη προσοχή θα μπορέσεις τουλάχιστον να φέρεις εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε το σημερινό Σάββατο έχει αρκετούς εκνευρισμούς και καταστάσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ηρέμησε και δες ρεαλιστικά τις καταστάσεις οι οποίες δεν είναι τόσο άσχημες όσο νομίζεις. Φρόντισε τον εαυτό σου και ικανοποίησε τις επιθυμίες σου για να νιώσεις καλύτερα. Με καλή και αισιόδοξη διάθεση θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά περισσότερα από αυτά που αποσκοπείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα στη σχέση σου και να προχωρήσεις μαζί τον σύντροφο σου μπροστά, απαλλαγμένος από φαντάσματα του παρελθόντος. Αν είστε μόνοι, οι συγκυρίες είναι πολύ θετικές για να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου φέρνει προτάσεις και συνεργασίες που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές. Εξέτασε προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα και κινήσου με προσοχή. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Δεν είναι ώρα για άσκοπες αγορές.

Λέων
Η σημερινή μέρα αγαπητέ Λέοντα σου φέρνει αρκετή ένταση και άγχος για καταστάσεις που καθυστερούν ή δεν βρίσκουν τις λύσεις που επιθυμείς. Κράτησε την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο κάθε πρόβλημα και κυρίως μην ξεσπάς σε άτομα του φιλικού ή του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για τη σχέση σου και αν φροντίσεις σήμερα να έχεις καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα περάσεις πολύ όμορφα. Αν είσαι μόνος σου, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου κάποιο άτομο που σου ταιριάζει πραγματικά. Μη συμβιβάζεσαι με ανθρώπους που δεν σου κάνουν και το γνωρίζεις εκ των προτέρων.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλύτερα και θα δείς ότι ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις σε υποθέσεις που σε αφορούν τώρα εξαλείφονται και τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα αν παραμείνεις πιστός στο πρόγραμμα που έχεις βάλει.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε σήμερα είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο σε σχέση με τη βελτίωση που επιθυμείς σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Μην κάνεις πίσω στα σχέδιά σου και θα δείς ότι όλα θα γίνουν όπως ακριβώς θέλεις. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να λύσεις παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να δώσεις λύσεις σε υποθέσεις που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σου μπορούν να λυθούν αν δείξεις καλή διάθεση και κατανόηση. Πάντως, η σημερινή μέρα με τον Άρη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό σε ευνοεί σε κάθε ερωτική κίνηση ή φλερτ, ειδικά αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, καλό είναι να αποφύγεις τα ξεκινήματα νέων συνεργασιών και γενικά τις οποιεσδήποτε αλλαγές αν δεν ξεμπερδέψεις πρώτα με εκκρεμείς υποθέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται οπωσδήποτε καλός προγραμματισμός για να μην βρεθείς με χρέη που δεν μπορείς να καλύψεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ η βιασύνη δεν θα σου βγει σε καλό και αυτό σήμερα θα φανεί πολύ έντονα καθώς ο δυναμισμός σου σε οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και άρα σε λανθασμένες επιλογές. Μην αφήνεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει νομίζοντας ότι σε πηγαίνει πίσω. Για να βγεις από κάποιες αδιέξοδες καταστάσεις χρειάζονται προσεκτικές και όχι γρήγορες κινήσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά! Η ερωτική σου διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και η σχέση σου ανανεώνεται χάρη στις δικές σου πρωτοβουλίες. Εσύ που ψάχνεις ακόμη να βρεις το άλλο σου μισό, οι πιθανότητες για μια νέα γνωριμία που θα σε ανανεώσει είναι πάρα πολλές αυτό το βράδυ με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Άρη με τον Ουρανό. Εκμεταλλεύσου τες!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι ήρεμα και μάλλον δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις αλλαγές. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις αποφάσεις που έχουν ρίσκο και φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες που εξακολουθούν να σε αγχώνουν.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ το σημερινό Σάββατο είναι λίγο περίεργο για εσένα καθώς φέρνει εκνευρισμό και πείσμα απέναντι σε διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν. Ειδικά τα οικογενειακά θέματα θέλουν λεπτούς χειρισμούς και διαλλακτικότητα για να βρεις μια άκρη και να μην οδηγήσεις τους δικούς σου ανθρώπους σε ακραίες συμπεριφορές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, φρόντισε σήμερα να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, μάλλον πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σας ζωή για να μπορέσετε να βρείτε το άτομο που σας ταιριάζει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η μέρα είναι καλή και φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις που μέσα στην ευρύτερη κακή κατάσταση φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας. Κάνε τις καλύτερες επιλογές μετά από ώριμη και σοβαρή σκέψη. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά θα καταφέρεις σύντομα να βρεις κάποιες λύσεις που θα σε ανακουφίσουν.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη είναι αρκετά τα θέματα που σε απασχολούν και είναι φυσικό αφού οι κοινωνικές συνθήκες είναι εξαιρετικά αρνητικές και σε επηρεάζουν. Σήμερα, ωστόσο, θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις κάποιες λύσεις που βασίζονται στην εξυπνάδα και τις δυνατότητές σου. Αξιοποίησε την κοινωνικότητά σου και κάνε τις κατάλληλες επαφές για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η μέρα είναι καλή για τη σχέση σου, αν είσαι Τοξότης και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να νιώσεις όμορφα με τον σύντροφο και την οικογένεια σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος σου, η γοητεία σου σήμερα θα φέρει φλερτ και ίσως και μια γνωριμία που αξίζει τον κόπο. Μην την απορρίψεις χωρίς σημαντικό λόγο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις σήμερα κάθε απόφαση που μπορεί να επηρεαστεί από την ένταση που έχεις. Η οικονομική ανασφάλεια σου δημιουργεί πολύ κακή διάθεση και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και έτσι να ψάξεις για κάποιες λύσεις.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε αν και η δυναμική σου διάθεση είναι στα ύψη της αυτές τις ημέρες δεν θα μπορέσεις να κάνεις όσα σκέφτεσαι, πολύ απλά γιατί δεν σου φτάνουν οι ώρες της ημέρας. Καλό είναι να βάλεις προτεραιότητες και να μην ξεπεράσεις τα όριά σου γιατί ήδη ο οργανισμός σου είναι λίγο πριν την κατάρρευση. Το σημερινό βράδυ άδραξε την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε μπορούν να πάνε καλύτερα αρκεί να δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου προς τον άνθρωπό σου και να είσαι κοντά του όταν σε χρειάζεται. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά προσπάθησε να χαλαρώσεις και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται με φίλους που σε κάνουν να περνάς καλά. Το απαιτεί η ημέρα!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου φέρνουν άγχος και ένταση και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που σε μπερδεύουν και στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου, θέλουν προσπάθεια για να ισορροπήσουν. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε η σημερινή μέρα σου δημιουργεί τη διάθεση να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να κόψεις από το περιβάλλον σου ανθρώπους που σε βλάπτουν. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς άλλο το χρόνο σου σε πράγματα που δεν σε γεμίζουν. Συγκεντρώσου και οργάνωσε τις σκέψεις σου για να πάς παρακάτω τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, ίσως να σου φέρουν κάποιες στενοχώριες. Η απαισιοδοξία που σου δημιουργεί η ευρύτερη κοινωνική κατάσταση μεταφέρεται μέσα στη σχέση σου και προκαλεί πρόβλημα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην ξεσπάς άδικα στον σύντροφο σου. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, κινήσου στους κατάλληλους κύκλους και θα δείς ότι μια ενδιαφέρουσα γνωριμία δεν θα αργήσει να εμφανιστεί στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα διαμορφώνονται θετικά και ακολουθεί μια περίοδος με πολλές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις. Μην αφήσεις τίποτα να πάει χαμένο, όσο κι αν σου φαίνεται ριψοκίνδυνο! Όσο για τα οικονομικά σου, με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να βάλεις σε μια ισορροπία τα έξοδα και έσοδά σου.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί σήμερα μαζί σου και σε βοηθούν να βάλεις σε μια τάξη όσα σε απασχολούν. Θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να δώσεις λύσεις σε αδιέξοδα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Σε ότι κάνεις πάντως θα βρεις την συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, τα πράγματα πηγαίνουν καλά μέσα σε ένα κλίμα ειλικρίνειας αλλά και ερωτισμού μέσα στη σχέση σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να γνωρίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστά. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και θα δείς να ολοκληρώνονται κάποια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Μην παρεκκλίνεις από τον οικονομικό σου προγραμματισμό γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά και δεν υπάρχουν περιθώρια για σπατάλες. Πάντως αν υπάρχουν νομικές υποθέσεις σήμερα μπορείς να τις λύσεις.

Πηγή: tlife.gr