Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 17/3/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα θα φτιάξεις τα πράγματα στη ζωή σου. Ξέρεις τι θες και, νιώθοντας σίγουρος πια για τον εαυτό σου, τολμάς να το διεκδικήσεις. Τυχόν καθυστερήσεις και δυσκολίες που θα έρθουν στο προσκήνιο, δε θα σε πτοήσουν ιδιαίτερα και θα δώσεις άμεσες και σωστές λύσεις. Ενδεχομένως σήμερα έρθεις σε κόντρα με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αλλά μην επιτρέψεις να βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση και πεις πράγματα που δεν πρέπει, γιατί δε θα κερδίσεις τίποτα.

Αισθηματικές
Έχεις δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση, αλλά η ζωή σου τελευταία είναι πολύ φορτωμένη με προβλήματα και πλήθος υποχρεώσεων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις αυτό που έχεις. Δραστηριοποιήσου λοιπόν και δούλεψε σκληρά, ώστε να απαλλαγείς από οτιδήποτε αρνητικό και να μπορέσεις ανενόχλητος να χαρείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, μην κλείνεσαι στο σπίτι σου και στον εαυτό σου. Δέξου προτάσεις για εξόδους, πέρασε όμορφα και σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα, ορισμένα φλέγοντα ζητήματα πρέπει να βρουν οριστικό τέλος, χωρίς πολλές καθυστερήσεις και πρέπει να λειτουργήσεις δυναμικά, όσο δύσκολο και πιεστικό κι αν σου φαίνεται αυτό. Τα οικονομικά σου απαιτούν άμεσο περιορισμό περιττών εξόδων.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σε κάνει να δεις πολλά πράγματα από άλλη οπτική και να αμφισβητήσεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τα δεδομένα στη ζωή σου και κυρίως αποφάσεις που έχεις πάρει. Μελέτησε πιο διεξοδικά τα όσα σε απασχολούν και τα όσα έχεις κάνει και βεβαιώσου ότι δεν έκανες λάθος. Μην αλλάζεις εύκολα γνώμη αν δεν είσαι σίγουρος και έχε περισσότερη πίστη στον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου σήμερα θα χαρακτηρίζεται από γρίνιες και εντάσεις. Ο αγαπημένος σου αισθάνεται ότι έχεις απομακρυνθεί κι εσύ αντιδράς σε αυτό. Αν το σκεφτείς όμως καλύτερα θα διαπιστώσεις πως έχει δίκιο, αφού η πίεση άλλων τομέων της ζωής σου τον τελευταίο καιρό σε έχει απορροφήσει. Μην είσαι εγωιστής και παραδέξου την αλήθεια. Και καλά θα κάνεις στο εξής να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου, όσο κι αν δυσκολεύεσαι. Αν είσαι μόνος, μην αφήνεις το χρόνο να περνάει περιμένοντας να σε προσεγγίσει αυτός που θες. Μπορεί να διστάζει όσο κι εσύ, οπότε κάνε την πρώτη κίνηση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο, αλλά ίσως θα έπρεπε να διεκδικείς περισσότερα και να γίνεις πιο απαιτητικός με τους συνεργάτες σου, ώστε να φτάσεις ακόμη πιο ψηλά. Τα οικονομικά σου σημειώνουν σημαντική άνοδο, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια ακόμη, για να ορθοποδήσεις πλήρως.

Δίδυμοι
Είσαι μάλλον αμετακίνητος στις απόψεις σου και στενόμυαλος, κι αυτό σε φέρνει σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου, που προσπαθούν να σου δείξουν ότι τα πράγματα μπορεί να είναι και αλλιώς απ’ ό,τι πιστεύεις. Με το πλανητικό σκηνικό να σε πιέζει να βρεις άμεσες λύσεις σε προβλήματα, καλά θα κάνεις να ακούς κι άλλες γνώμες, προκειμένου να βοηθηθείς και να βγάλεις μια άκρη.

Αισθηματικές
Στα ζητήματα που αφορούν στη σχέση σου, θα ήταν πιο σωστό να σκέφτεσαι καλά πριν πεις ή κάνεις κάτι, γιατί μπορεί να πληγώσεις ή να στενοχωρήσεις τον άνθρωπό σου. Αυτό θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στη σχέση σου και θα είναι πολύ δύσκολο να επανορθώσεις αργότερα. Κρατήσου λοιπόν μακριά από εντάσεις και διαφωνίες, όσο και αν είσαι αντίθετος σε όσα λέει ο σύντροφός σου και φρόντισε να ηρεμήσετε και να αποφορτιστείτε. Αν είσαι μόνος, τόλμησε να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα δικαιωθείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν νέες δυναμικές εξέλιξης και συμφέρουσες συνεργασίες, που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε οδηγήσουν πιο γρήγορα στην επιτυχία. Άκουσε τους συνεργάτες σου, γιατί ίσως σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί που θες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ανακάμπτουν και με σωστή οργάνωση θα αποκτήσεις αρκετή άνεση.

Καρκίνος
Ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, αλλά δεν ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Συγκεντρώσου και επιστράτευσε τη λογική σου, ώστε να συνειδητοποιήσεις πού ακριβώς είναι το πρόβλημα και να δώσεις άμεσες λύσεις. Με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό έχεις την τύχη με το μέρος σου και θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές
Η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου ίσως να είναι κάπως ψυχρή. Μίλησέ του γι’ αυτό και κάνετε από κοινού προσπάθειες για να ανανεωθείτε και να έρθετε πιο κοντά. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, σύντομα ένα νέο πρόσωπο θα έρθει στη ζωή σας και θα σας γοητεύσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου νέες λύσεις θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την εκπλήρωση των σχεδίων σου και θα μπορέσεις να έρθεις πολύ κοντά στην απόλυτη επιτυχία. Μη διστάζεις να ρισκάρεις και τόλμησε να κάνεις νέα ξεκινήματα, θέτοντας υψηλότερους στόχους αυτή τη φορά. Στα οικονομικά σου, μείνε μακριά από συμφωνίες και νέα ανοίγματα, καθώς έχεις ήδη πολλά μέτωπα ανοιχτά.

Λέων
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει ιδιαίτερα ενθουσιώδη για τα όσα έχεις πετύχει. Πρόσεχε μόνο μην αφήσεις τη χαρά σου να σε παρασύρει πολύ και μείνεις στάσιμος. Συνέχισε την καλή προσπάθεια που κάνεις και μην αφήσεις τίποτα να σε διακόπτει από την πορεία σου προς την επιτυχία. Δούλεψε σκληρά μεν, χωρίς στρες δε, και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές
Μάθε να αποδέχεσαι το γεγονός ότι στη σχέση σου δεν είναι όλα τέλεια και να συζητάς με τον άνθρωπό σου τα ζητήματα που σας βασανίζουν. Η αποδοχή του προβλήματος είναι το σημαντικότερο πράγμα για να βρεις λύσεις και να έχεις μια σωστή σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, άνοιξε την αγκαλιά σου κι ετοιμάσου να υποδεχτείς τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα έρθουν απρόοπτα προβλήματα στην επιφάνεια και αν αφήσεις το άγχος και την απελπισία να κυριαρχήσουν, δε θα τα καταφέρεις. Μόνο με ηρεμία και συγκέντρωση θα δώσεις τις σωστές λύσεις. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλή φάση, αλλά μην επαναπαυθείς και κάνεις νέα ανοίγματα που θα σε φέρουν πάλι στο μηδέν.

Παρθένος
Τη σημερινή μέρα θα καταφέρεις, κάνοντας τις απαιτούμενες διορθώσεις, να πραγματοποιήσεις κάθε σου επιδίωξη. Μη βιαστείς να κινηθείς, ενώ καλό θα ήταν να πάρεις κι άλλες γνώμες, από άτομα που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Η σχέση σου χρειάζεται αλλαγές, ώστε να παίρνεις εσύ και ο σύντροφός σου μέσα από αυτήν όσα έχετε πραγματικά ανάγκη και να είστε ικανοποιημένοι. Αν είσαι αδέσμευτος, μη σε παίρνει από κάτω. Επιδίωξε να βγαίνεις πιο συχνά, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έρθουν στο φως νέα ζητήματα, αλλά αν επιστρατεύσεις τη λογική σου, θα μπορέσεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη εγκράτεια, καθώς τα έξοδά σου σε βγάζουν εκτός πλάνου και απελπίζεσαι.

Ζυγός
Σήμερα επηρεάζεσαι θετικά και υλοποιείς σχέδια και επιθυμίες που καιρό ετοιμάζεις. Κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν και σε ξεκουράζουν, ώστε να γεμίζεις τις μπαταρίες σου και να ανταπεξέρχεσαι στην απαιτητική καθημερινότητα.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου, αν έχεις κάποια σχέση θα αισθανθείς ότι δεν έχει νόημα να κρατάς μέσα σου τα όσα νιώθεις για τον αγαπημένο σου και θα εκφραστείς με απόλυτη ειλικρίνεια. Αν είσαι μόνος, πρόσεχε να μην εμπλακείς σε ανεπιθύμητες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα σου δώσει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στην επιτυχία, να νιώσεις ηθική ικανοποίηση και να ανταμειφθείς για όσα έχεις πετύχει με σκληρή δουλειά. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται, αλλά πρέπει να περιορίσεις κι άλλο τα έξοδά σου.

Σκορπιός
Σήμερα καλά θα κάνεις να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία, γιατί θα παρουσιαστούν καταστάσεις που θα απαιτήσουν προσοχή και σωστούς χειρισμούς. Μην είσαι απόλυτος στις ιδέες σου και άκουσε κι άλλες απόψεις, που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται άμεσες αλλαγές και δυναμικές αποφάσεις, ώστε να αλλάξεις το κλίμα που επικρατεί και να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Αν προσπαθείς να απαλλαγείς από τη μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και φέρε τα πράγματα εκεί που θες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, κάποιες καθυστερήσεις ή και δυσκολίες στην πορεία υλοποίησης των στόχων σου, θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, αλλά τελικά θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου βρίσκονται ήδη σε καλό σημείο, αλλά θα ανακάμψεις περισσότερο, λόγω συγκυριών που θα προκύψουν.

Τοξότης
Εξελίξεις και γεγονότα που θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο, θα σπάσουν τη ρουτίνα σου και θα αποσυντονιστείς. Ίσως μάθεις πράγματα που δεν περίμενες και που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος και να συνέλθεις γρήγορα από την αναστάτωση αυτή, για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.

Αισθηματικές
Σήμερα θα αισθανθείς στην ανάγκη να αφιερωθείς στον άνθρωπό σου, αφού βλέπεις ότι περνάει μια εξαιρετικά δύσκολη φάση και σε έχει ανάγκη. Με κατανόηση και τρυφερότητα βοήθησέ τον να χαλαρώσει και να βγει από το δικό του αδιέξοδο. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα διευρύνεις των κύκλο των επαφών σου, γνωρίζοντας αξιόλογα άτομα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα φέρεις ορισμένες ανατροπές, που θα διευκολύνουν την υλοποίηση των στόχων σου. Οργανώσου σωστά και μην αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες, γιατί ήδη έχεις πολλά στο κεφάλι σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται μεγαλύτερη υπευθυνότητα και οργάνωση, για να μη φτάσεις σε αδιέξοδο.

Αιγόκερως
Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δώσεις λύση σε ό,τι σε ταλαιπωρεί και σε κρατάει πίσω. Έτσι, θα σχεδιάσεις ανενόχλητος το μέλλον σου. Φρόντισε να είσαι σε επαγρύπνηση, ώστε να αξιοποιήσεις κάθε μέσο που θα έχεις και να οδηγηθείς στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Τα άστρα σήμερα θα σταθούν αρωγοί, ώστε να περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ με τον αγαπημένο σου. Όλα είναι τέλεια, οπότε κοίτα να το απολαύσεις στο μέγιστο βαθμό. Αν από την άλλη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, απελευθέρωσε το πάθος που κρύβεις μέσα σου και θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών ατόμων.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πάνε καλά και ορισμένες ευκαιρίες που θα προκύψουν, θα φέρουν νέες δυνατότητες εξέλιξης. Αρκετές νέες συνεργασίες και συμφωνίες που θα λάβουν χώρα σήμερα στα επαγγελματικά σου, θα σε χαροποιήσουν και θα σε ωφελήσουν σημαντικά στο άμεσο μέλλον. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή και εντατικό περιορισμό εξόδων.

Υδροχόος
Σήμερα θα αισθανθείς την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και να σκεφτείς με ηρεμία τι γίνεται στη ζωή σου, τι σου λείπει και με ποιους τρόπους θα το διεκδικήσεις. Φρόντισε μόνο μην το παρακάνεις με την εσωστρέφεια και μείνεις πίσω στις δουλειές σου, χάνοντας ό,τι έχεις πετύχει μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση και έχεις την ευκαιρία να κάνεις σχέδια με τον αγαπημένο σου για το κοινό σας μέλλον, απαλλαγμένοι αμφότεροι από σκοτούρες. Αν είσαι μόνος, θα έρθεις σε επαφή με άτομο του παρελθόντος, που όμως η παρουσία του σε στενοχωρεί. Απόφυγέ το και μείνε μακριά από τα παλιά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό στάδιο, αλλά έχεις κουραστεί από τη σκληρή δουλειά. Πάρε το χρόνο σου και ξεκουράσου, γιατί είσαι στα πρόθυρα υπερκόπωσης. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν πολύ και θα χρειαστεί να απευθυνθείς σε γνωστούς για βοήθεια.

Ιχθείς
Τα νεύρα δεν είναι καλός σύμβουλος και σε οδηγούν σε λάθος χειρισμούς. Πάρε βαθιές ανάσες και συγκεντρώσου, ώστε να αποφύγεις λάθη και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Μην κινείσαι επιπόλαια, όσο κι αν βιάζεσαι να απαλλαγείς από τα προβλήματά σου, γιατί ίσως έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Κράτησε μακριά από τη σχέση σου καθημερινά άγχη και προβλήματα, καθώς θα φέρουν γρίνια και εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα ενδείκνυται για λήψη πρωτοβουλιών και αποφασιστικές κινήσεις, ώστε να κερδίσεις το ενδιαφέρον του ατόμου που θες. Έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε μην το καθυστερείς.

Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου, κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες θα σου λύσουν τα χέρια με προβλήματα που αντιμετώπιζες και σε κρατούσαν κολλημένο. Στα οικονομικά σου που δείχνουν να βελτιώνονται, φρόντισε να συνεχίσεις να κινείσαι οργανωμένα και συνετά, ώστε να μην ανοίγεσαι παραπάνω απ’ όσο αντέχει η τσέπη σου.