Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/9/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά θετική για το ζώδιό σου αν λάβεις υπόψη την όψη της Αφροδίτης που πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Δία και αυτό σε βοηθάει να είσαι πιο εξωστρεφής. Θα μπορείς να εκφράζεις με επιτυχία αυτό που θέλεις, έτσι ώστε να πετυχαίνεις τους στόχους σου με άνεση. Η συμπάθεια και η κατανόηση που δείχνεις στα πρόσωπα γύρω σου σε κάνουν αρκετά ελκυστικό, δημιουργώντας θετική εικόνα για το άτομό σου. Είσαι σε θέση να απολαύσεις τις μικρές όμορφες στιγμές της ζωής, χωρίς μιζέρια και δεύτερες σκέψεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια πολύ όμορφη ημέρα, καθώς η στάση του αγαπημένου σου είναι ειλικρινής και έντιμη, με αποτέλεσμα να σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και λιγότερο άγχος. Ακόμη και αν είσαι μόνος, η ψυχική σου ηρεμία εκπέμπει θετικά κύματα στους γύρω σου και σε φέρνει πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να επιτύχεις τα σχέδιά σου ή να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου με άνεση. Η συμπάθεια που δημιουργείς στους συνεργάτες και γενικότερα στα πρόσωπα του επαγγελματικού χώρου, σου εξασφαλίζει τη στήριξη που χρειάζεσαι. Ακόμη και στα οικονομικά, μπορείς να κινηθείς σωστά για να βελτιώσεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το κύμα θετικής ενέργειας που δημιουργείται από το πλανητικό σκηνικό αγγίζει και το δικό σου ζώδιο, κάνοντάς σε αισιόδοξο και δυναμικό. Οι ιδέες που θα έχεις θα μπορέσουν να βρουν πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα που θα έχεις για να κάνεις τα πράγματα πιο συμφέροντα για εσένα μέσα από τις κατάλληλες επαφές. Να ξέρεις ότι μια σημαντική βοήθεια ή μια εύνοια μπορεί να προκύψει από το πουθενά για να σε βγάλει από τα δύσκολα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, καθώς η ανεκτικότητα που δείχνεις στις αδυναμίες των άλλων σε κάνει πιο συμπαθητικό και προσεγγίσιμο. Η γοητεία σου μπορεί να εκφραστεί με διάφορους τρόπους, για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις τα βήματα που θέλεις στον τομέα των αισθηματικών.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να κινηθείς με ανεξαρτησία και δυναμισμό για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Η στήριξη των συνεργατών θα προκύψει σαν δώρο που θα σε βγάλει από δύσκολες καταστάσεις αν χρειαστεί. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις εύστοχες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις χρέη και εκκρεμότητες.

 

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία, δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες σήμερα για να περάσεις καλά και να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Ο συνδυασμός είναι ιδανικός, για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις την ημέρα στο έπακρο. Θα είσαι πολύ φιλικός με τα πρόσωπα γύρω σου και αυτό λειτουργεί ευνοϊκά προς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια πολύ καλή ημέρα με το ταίρι σου καθώς το κλίμα θα είναι ρομαντικό και γεμάτο κατανόηση. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που είναι πιο σύνθετα και απαιτητικά και να βρεις κατάλληλες λύσεις που θα είναι αρεστές και για τους δυο σας. Αν είσαι μόνος, είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια νέα, ενδιαφέρουσα συνάντηση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να είσαι πολύ αποτελεσματικός και μάλιστα να επωφεληθείς από τις συνεργασίες σου. Φρόντισε μόνο να μην αντιδράς χωρίς σκέψη μόνο και μόνο για να αντικρούσεις την τάση για έλεγχο που θα προσπαθήσουν κάποιοι να ασκήσουν επάνω σου. Στα οικονομικά, η ημέρα είναι αρκετά ελπιδοφόρα, καθώς η διαύγεια του νου σου επιτρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό σου προσφέρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Το κλειδί της επιτυχίας είναι στο χέρι σου και σχετίζεται με το καλό κοινωνικό σου πρόσωπο. Η συμπάθεια που τρέφουν τα πρόσωπα γύρω σου σε βοηθάει να βρεις τους καλύτερους συμμάχους για να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, θα έχεις μια όμορφη ημέρα στο πλευρό του συντρόφου σου , γεμάτη κατανόηση, ρομαντισμό και ενδιαφέρον. Η ασφάλεια που θα νιώθεις κοντά του θα σε κάνει να λάμπεις από ευτυχία και να παρασύρεις σε αυτή και τον άνθρωπό σου. Αν είσαι μόνος, η αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις ενισχύει τη γοητεία σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς εύκολα να κάνεις βήματα προόδου και να ενισχύσεις τη θέση σου, μέσα από τις επαφές και την δημοτικότητά σου. Οι συνεργάτες θα είναι πρόθυμοι να σε υποστηρίξουν ακόμη και στα πιο τρελά σου σχέδια. Στα οικονομικά, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις ενδιαφέρουσες προτάσεις για την αύξηση των εσόδων σου.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, ανήκεις στους πλέον ευνοημένους της ημέρας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το κρύψεις. Η Αφροδίτη πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Δία, γεγονός που σε βοηθάει να κάνεις τις κατάλληλες γνωριμίες ή να συναναστραφείς με κόσμο που έχει τη δύναμη και τη γνώση να σε στηρίξει με τα σχέδιά σου. Τα ενδιαφέροντα καλλιτεχνικής φύσης δεν θα λείψουν από το σημερινό σου πρόγραμμα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις ενδιαφέρουσες στιγμές, είτε είσαι μόνος, είτε βρίσκεσαι σε σχέση. Η ειλικρινής στάση του συντρόφου σου διώχνει μεγάλο βάρος από πάνω σου και βοηθάει στην σταθερότητα της σχέσης. Η αφοσίωση και η αγάπη χαρακτηρίζουν το δεσμό σου και αυτό δεν μπορεί παρά να σε κάνει χαρούμενο και ικανοποιημένο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με πολλά πρόσωπα και να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να προωθήσεις την καριέρα σου. Τα όνειρά σου μπορούν να βρουν υποστήριξη σε πρόσωπα που δεν περιμένεις. Στον οικονομικό τομέα, καλό είναι να θέσεις προτεραιότητες και σχέδιο μάχης, τώρα που η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή και για το δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου την ώθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις το επόμενο βήμα σε ό,τι σχεδιάζεις. Παράλληλα, θα είσαι σε θέση να εκφράσεις ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, που θα σε κάνει αρεστό και προσεγγίσιμο. Απόλαυσε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και νιώσε χαρά με τα απλά πράγματα που σου χαρίζει η ζωή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να δείξεις τα πραγματικά του συναισθήματα. Σε ο,τιδήποτε και αν προκύψει, η κατανόηση που θα λάβεις θα είναι ουσιαστική για να εκτονώσεις την πίεση που θα έχεις. Η λάμψη σου δεν θα περάσει απαρατήρητη, ειδικά αν πορεύεσαι πιο μοναχικά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά όλα μπορούν να πάνε καλά, παρά τις απαιτήσεις που θα υπάρξουν. Διαχειρίσου καλύτερα το αίσθημα που σου δημιουργείται σχετικά με την τάση να ασκούν επιβολή και εξουσία επάνω σου, περιορίζοντας τις αυθόρμητες και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις σου. Στα οικονομικά, δέχεσαι καλές επιρροές για να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Αφροδίτη πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Δία σήμερα, γεγονός που δημιουργεί ένα ευνοϊκό κλίμα για να αναπτύξεις τα σχέδιά σου και να προωθήσεις την εικόνα σου, αφού η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη. Παράλληλα, όμως, η Σελήνη πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Ήλιο και αυτό σου προσφέρει μια ισορροπία συναισθημάτων σε σχέση με τους γύρω σου. Από τη μια είσαι σε θέση να κατανοήσεις το πώς νιώθουν τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή, αλλά και εκείνα μπορούν να νιώσουν τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια όμορφη ημέρα, καθώς θα βρίσκεσαι σε μια αρμονία με το ταίρι σου. Δεν θα έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις από εκείνο και θα μπορείς να συγχωρέσεις πολλά από τα λάθη του. Η καλή σου διάθεση και η αγάπη που τρέφεις για εκείνο αρκούν για να κάνουν τα πράγματα όμορφα για τους δυο σας.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της δουλειάς σου, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις βήματα στην καριέρα σου. Σήμερα θα είσαι αρκετά συμπαθής στους γύρω, κερδίζοντας την εύνοιά τους και την στήριξή τους. Διατήρησε, λοιπόν, τον επαγγελματισμό σου και οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Με την ίδια θετική ματιά αντιμετώπισε και τα οικονομικά για να διευθετήσεις εκκρεμότητες.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για εσένα. Η ψυχική σου ισορροπία εκφράζεται στην συμπεριφορά σου, στις κινήσεις σου, ακόμη και στο πρόσωπό σου. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και να κατανοήσεις όσα συμβαίνουν. Ακόμη και οι γύρω σου θα είναι σε θέση να σε καταλάβουν, οπότε μπορούν και να σε στηρίξουν. Απόλαυσε τη ζωή και ειδικά εκείνες τις μικρές στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα υπάρξει αρμονία σήμερα και οι εντάσεις δεν αναμένονται να αποτελούν μέρος του της ημέρας. Το καλό είναι ότι δεν περιμένεις πολλά από το ταίρι σου και έτσι αυτό σε χαλαρώνει και σε αφήνει να χαρείς τον χρόνο σου μαζί του. Θετική θα είναι η ημέρα ακόμη και αν είσαι αδέσμευτος, για αυτό βγες να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να τα πας καλά και με τη συνεργασίες που έχεις οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Ακόμη και αν κάτι σε δυσκολεύει τον τελευταίο καιρό, τώρα φαίνεται πως μπορείς να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Στα οικονομικά, βάλε μια σειρά και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, μια υπέροχη ημέρα θα είναι η σημερινή για το δικό σου ζώδιο. Η Αφροδίτη πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Δία, γεγονός που δρα τόσο ευεργετικά για εσένα. Οπότε, μπορείς να αρπάξεις την ευκαιρία για να αντιμετωπίσεις μεγάλα εμπόδια και να τα ξεπεράσεις εύκολα. Συνάμα, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με φίλους και αγαπημένους και να διασκεδάσεις πραγματικά, χωρίς άγχη και δεύτερες σκέψεις. Μπορείς να απολαύσεις, λοιπόν, την διασκεδαστική πλευρά της ζωής!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ημέρα θα είναι πολύ όμορφη για εσένα, καθώς θα νιώθεις απαλλαγμένος από έγνοιες και σκοτούρες και αυτό θα αφήσει χώρο για να περάσεις καλά, είτε με τον σύντροφό σου, είτε με ένα πρόσωπο που φαίνεται να μπαίνει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές, ως αποτέλεσμα της δικής σου καλής διάθεσης, αλλά και του κλίματος που είναι γεμάτο κατανόηση και αισιοδοξία. Αξιοποίησε τα δεδομένα προς όφελος και των οικονομικών σου. Θα νιώσεις ακόμη μεγαλύτερη ανακούφιση, καθώς τα πράγματα θα κυλούν ομαλά.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, απόλαυσε την εξωστρέφεια που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό σήμερα. Υπάρχουν πράγματα που θέλεις να προωθήσεις στη ζωή σου; Σήμερα για κάποιο λόγο μπορούν να γίνουν όλα σωστά. Θα μπορέσεις να βρεις τις κατάλληλες λέξεις τη σωστή στιγμή για να πείσεις τα σωστά άτομα που θα σε στηρίξουν με τα όνειρά σου. Οι γύρω σου δείχνουν κατανόηση και αυτό σε ανεβάζει ακόμη πιο πολύ. Τα πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου θα έχουν σημαντικό ρόλο σήμερα, καθώς θα μπορέσεις να έχεις ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου το κλίμα είναι αρμονικό, ανάλαφρο και ρομαντικό. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο τρόπος που εκλαμβάνεις κάποιες καταστάσεις, καθώς η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό δεν σου επιτρέπει να αποδεχθείς κινήσεις που περιορίζουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια καλή ημέρα για να αναπτύξεις τις συνεργασίες σου ή να δημιουργήσεις νέες. Η δύναμη της πειθούς σου θα είναι σημαντική και θα καταφέρεις να μεταφέρεις σωστά τις σκέψεις και τις ιδέες σου βρίσκοντας το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις διευθετούνται και το μέλλον μοιάζει πολύ αισιόδοξο.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα το πλανητικό σκηνικό σου προσφέρει όλη του την εύνοια σε όλους τους τομείς. Κάνοντας τις σωστές κινήσεις και λαμβάνοντας τις κατάλληλες αποφάσεις μπορείς να περάσεις καλά με τους δικούς σου ανθρώπους, να χαρείς κάθε στιγμή της ζωής , ενώ παράλληλα να πας τα σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω. Ακόμη και νέα σχέδια φαίνεται πως μπορούν να βρουν τρόπο να δρομολογηθούν άμεσα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Η κατανόηση του συντρόφου σου σε συνδυασμό με την δική σου θετική διάθεση δημιουργούν ένα κλίμα απόλυτα ισορροπημένο. Οι όμορφες στιγμές δεν θα λείψουν από την αποψινή βραδιά, ακόμη και αν είσαι αδέσμευτος που η τύχη μπορεί να σου φέρει εκπλήξεις στην πόρτα σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά εξελίσσονται και αυτά αρκετά καλά και μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες θα έχουν σημαντικό ρόλο σήμερα στις εξελίξεις που αφορούν την καριέρα σου. Ο οικονομικός τομέας βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αυτό σε κάνει να αισιοδοξείς ακόμη περισσότερο.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, μια ευνοϊκή ημέρα ξημερώνει και για εσένα. Όχι μόνο μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να δώσεις πνοή στα όνειρά σου, αλλά είσαι σε θέση να προσφέρεις και εσύ τη δική σου βοήθεια στους γύρω σου. Βλέπεις με κατανόηση και συμπάθεια τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και είσαι έτοιμος να συνδράμεις αν σου ζητηθεί. Ακόμη και στα προσωπικά σου θα έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις καθώς δημιουργείς έντονη γοητεία στο αντίθετο φύλο.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να έχεις μια υπέροχη ημέρα, είτε έχεις βρει το άλλο σου μισό, είτε όχι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις χρόνο για τα προσωπικά σου και να απολαύσεις όλα όσα προκύψουν. Πάρε την πρωτοβουλία και οργάνωσε την αποψινή βραδιά για να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις ενέργεια, καθαρή σκέψη και αισιοδοξία. Υπάρχει καλύτερη συνταγή για την επιτυχία; Η δύναμη πηγάζει από μέσα σου και είσαι σε θέση να κατανοήσεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου, έτσι ώστε να κάνεις το καλύτερο δυνατό για τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου οι εξελίξεις μπορούν να είναι πολύ θετικές κάνοντας τα κατάλληλα βήματα.