Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/3/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σου προκαλούν μια γενικότερη αβεβαιότητα και σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα είτε για αυτούς που σε περιβάλλουν είτε για τα γεγονότα που εκτυλίσσονται γύρω σου. Αυτό όμως άμεσα θα αλλάξει και όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα. Θα ξέρεις τι σου γίνεται και θα μπορέσεις να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που δε σε αφήνουν να ζήσεις αυτό που έχεις. Βάζοντας στην άκρη εγωισμούς και συζητώντας ανοιχτά, θα βρείτε μαζί την χρυσή τομή και όλα θα φτιάξουν. Αν είσαι μόνος, η αυτοπεποίθησή σου σήμερα θα εκτοξευθεί στα ύψη, λόγω των πολλών γνωριμιών και κομπλιμέντων που θα δεχτείς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Το σημαντικό για να τα καταφέρεις ακόμη καλύτερα, είναι να μην δίνεις σε κανέναν τα περιθώρια να επεμβαίνει στα σχέδιά σου και να σε οδηγεί σε λάθος δρόμους. Άφησε το ένστικτο και τη λογική σου να σε οδηγεί και μην ακούς σχόλια τρίτων. Στα οικονομικά σου αντιμετωπίζεις δυσκολίες, λόγω ανοιγμάτων που έχεις κάνει. Οργανώσου πιο σωστά και κινήσου πιο συντηρητικά και προσγειωμένα από εδώ και πέρα.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα φέρνει στο προσκήνιο πολλές ευθύνες, τις οποίες πρέπει να αναλάβεις και να διαχειριστείς με μεγάλη ωριμότητα. Σε βοηθάει πολύ η σιγουριά που νιώθεις πλέον για τον εαυτό σου και η αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρεις. Φρόντισε μόνο να ακολουθείς ένα πλάνο για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των εργασιών και του χρόνου σου.

Αισθηματικές
Η ημέρα ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή. Ίσως δεν παίρνεις από τη σχέση σου όσα περίμενες και αυτό σε στενοχωρεί. Έτσι, αποφασίζεις να μιλήσεις στον αγαπημένο σου, ο οποίος σίγουρα θα δείξει κατανόηση και θα σε βοηθήσει με την αλλαγή του να σε ικανοποιήσει. Αν δεν έχεις βρει αυτό που αναζητάς, έχε υπόψιν ότι τα προβλήματα στην ερωτική σου ζωή ξεκινούν από εσένα, που δε δίνεις καμία ευκαιρία σε όσους σε πλησιάζουν. Διόρθωσε τη στάση σου και όλα θα γίνουν.

Επαγγελματικές
Η ημέρα θα χαρακτηρίζεται από δυσκολίες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου, γεγονός που έχει άμεσο αντίκτυπο στην δουλειά σου. Κράτα χαμηλούς τόνου και ουδέτερη στάση, ώστε να μην εμπλακείς σε παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσπάθειες ανάκαμψης, γιατί κινδυνεύεις να βρεθείς σε μεγάλο αδιέξοδο.

Δίδυμοι
Οι θετικές επιρροές των σημερινών αστρολογικών όψεων οδηγούν τη ζωή σου σε ένα νέο επίπεδο. Τα όνειρα και οι στόχοι σου βλέπεις ότι προχωρούν προς την επιτυχή τους υλοποίηση ενώ οι απανωτές αλλαγές, εξελίσσουν τα πράγματα διαρκώς προς το καλύτερο. Αξιοποίησε όλο αυτό το θετικό κλίμα και άδραξε κάθε ευκαιρία που θα σου λύσει τα χέρια σε όποιο ζήτημα κληθείς να αντιμετωπίσεις στο μέλλον.

Αισθηματικές
Σήμερα τα άστρα θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά σου να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας και οργάνωσε κάτι όμορφο. Με ένα μικρό ταξίδι αναψυχής ή έστω ένα ρομαντικό δείπνο, θα ανανεώσεις τη σχέση σου και θα διώξεις μακριά καθετί που σας έφθειρε. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή τονωμένη σου αυτοπεποίθηση θα προσελκύσει πολλά άτομα που θα σου εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

Επαγγελματικές
Προβλήματα και δυσκολίες θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα στον χώρο της δουλειάς σου. Θα πρέπει να κινηθείς λογικά και προσεκτικά, για να βρεις τις λύσεις που αναζητάς. Στα οικονομικά σου θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, καθώς τη θέση κάθε υποχρέωσης που θα τακτοποιείς, θα παίρνουν νέα έξοδα.

Καρκίνος
Η πίεση που δέχεσαι μέρες τώρα σε έχει αποσυντονίσει πολύ και έχεις κάνει πολλές βεβιασμένες και λάθος κινήσεις. Το πλανητικό σκηνικό όμως σήμερα σου στέλνει θετικές επιρροές, οπότε είναι η ιδανική στιγμή να πάρεις κάποια απόσταση από τα προβλήματα, ώστε να ξεκουράσεις τη σκέψη σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να επανέλθεις δριμύτερος και να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις για κάθε προβληματική κατάσταση που ενδέχεται να αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να πλησιάσεις το ταίρι σου και να βρεις χρόνο να συζητήσεις για τις γενικότερες ανησυχίες σου. Φρόντισε να μην επικεντρωθείς τόσο στα προβλήματά σου και να δημιουργήσεις μια ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και διεκδίκησε χωρίς υπερβολές το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να πετύχεις όσα σχεδιάζεις αν είσαι συγκεντρωμένος και ξεπεράσεις δυσκολίες που ίσως προκύψουν. Γνωρίζεις τις δυνατότητές σου και πλέον αποφασίζεις να δείξεις σε όλους τη δύναμή σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη απαιτούν εγκράτεια και γενικότερη προσοχή.

Λέων
Έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα και καταλήγεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι και κάνε ένα μικρό διάλλειμα, ώστε να σκεφτείς καθαρά τι γίνεται στη ζωή σου. Σύντομα θα διαπιστώσεις πως το πρόβλημα ήταν πιο πολύ στο μυαλό σου και ότι η πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη απ’ όσο πίστευες.

Αισθηματικές
Η ρουτίνα και η στασιμότητα χαρακτηρίζουν τη σχέση σου. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και με την επαναστατική διάθεση που σε χαρακτηρίζει σήμερα να πάρεις δυναμικά τη ζωή σου στα χέρια σου και να καταφέρεις να πας τα πράγματα εκεί που θες. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα ευνοεί γνωριμίες, αλλά από εσένα θα εξαρτηθεί η κατάληξή τους.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στη δουλειά σου είναι σε σχετικά καλή φάση. Για να εξελιχθείς λίγο περισσότερο γίνε πιο προγραμματισμένος και μεθοδικός. Τα οικονομικά σου αντιμετωπίζουν δυσκολίες, καθώς αχρείαστες αγορές και αλόγιστες σπατάλες σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος
Τα σχέδιά σου αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Αυτό σε δυσαρεστεί και σε βγάζει εκτός πλάνου. Μην είσαι υπερβολικός όμως στις αντιδράσεις σου, αφού δεν γίνεται πάντα να κυλούν όλα τέλεια. Άσε λοιπόν την απαισιοδοξία στην άκρη και κινήσου με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Μην ξεχνάς ότι έχεις τα άστρα με το μέρος σου, καθώς η θέση της Σελήνης στους Ιχθείς σε βοηθάει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να οδηγηθείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα ίσως δεν ξεκινήσει πολύ θετικά για την προσωπική σου ζωή. Αυτό όμως θα είναι για πολύ λίγο, αφού από το μεσημέρι και μετά θα βρεις την ευκαιρία να αφιερωθείς στον σύντροφό σου και με κοινή θέληση να αντιμετωπίσετε ό, τι σας στενοχωρεί. Αν είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου να απαλλαγείς από την μιζέρια και την απογοήτευση, καθώς αυτό που καιρό αναζητάς θα έρθει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Η σημερινή ημέρα προστάζει μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα και κυρίως αποφυγή ρίσκων και καινούργιων αποφάσεων. Καθετί που θα χρειαστεί να διαχειριστείς σήμερα μελέτησέ το πολύ προσεκτικά και μην κινηθείς σε καμία περίπτωση επιπόλαια. Ανάλογα θα πρέπει να κινηθείς και στα οικονομικά σου, και να κρατηθείς μακριά από έξοδα, όσο δελεαστικά και αν είναι.

Ζυγός
Έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες που σου προκαλούν στρες και θολώνουν τη σκέψη σου. Αυτό σε καθιστά ανίκανο να πάρεις οποιαδήποτε σωστή απόφαση και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο πουθενά. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου, πάρε χρόνο να καθαρίσεις τη σκέψη σου και δώσε ένα τέλος σε ό, τι σε βασανίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Από εδώ και πέρα καλά θα κάνεις να μην αφήσεις ξανά δουλειές για την τελευταία στιγμή, γιατί θα οδηγηθείς ξανά σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν σήμερα να εκφράσεις με ειλικρίνεια όλα αυτά τα όμορφα και δυνατά αισθήματα που τρέφεις για τον σύντροφό σου. Μην ξεχνάς ότι ο εγωισμός δε βοηθάει μια σχέση να πάει μπροστά. Εκδηλώσου λοιπόν χωρίς ανόητους δισταγμούς και απογείωσε το ερωτικό κλίμα στη σχέση σου. Κι εσύ που είσαι αδέσμευτος όμως θα πρέπει να απελευθερωθείς και να προσεγγίζεις αυτόν που σε ενδιαφέρει, μιλώντας του ανοιχτά για όσα νιώθεις για εκείνον.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες που θα εξασφαλίσουν την καριέρα σου. Τυχόν συνεργασίες και χρήσιμες γνωριμίες θα συμβάλλουν σημαντικά στην πραγμάτωση των στόχων σου. Οι οικονομικές υποθέσεις χρειάζονται σωστή οργάνωση και διαχείριση, γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές.

Σκορπιός
Το πλανητικό σκηνικό με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό, τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και ευνοεί την επίτευξη των στόχων σου. Ξέρεις τι ζητάς και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Αξιοποιείς κάθε μέσον που διαθέτει, ώστε να οδηγηθείς στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Η ενέργεια και η ζωντάνια της ημέρας σε φέρνουν πολύ κοντά στον άνθρωπό σου και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ. Μιλήστε για όμορφα και ενδιαφέροντα πράγματα, ώστε να ξεφύγετε από την κουραστική και αγχωτική καθημερινότητα. Αν δυσκολεύεσαι να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, σήμερα θα δεχτείς πολλά φλερτ που θα σε τονώσουν και θα σε κολακεύσουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και θα βρεις νέες δυναμικές εξέλιξης.Έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες για να φτάσεις εκεί που είσαι κι έχεις κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη όλων. Ακόμα και οι οικονομικές ζητήματα που κωλυσιεργούσαν, ξεμπλοκάρουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσεις να προσέχεις τα έξοδά σου.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται άκρως επίφοβη για τυχόν ολισθήματα. Θα είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη και οι επιλογές σου ίσως σε διαψεύσουν, φέρνοντας ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Φρόντισε να είσαι σε επαγρύπνηση, ώστε να αποφεύγεις παγίδες και να μελετάς καλά κάθε σου κίνηση, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Με σύνεση και ψυχραιμία όλα θα γίνουν όπως πρέπει και στην ώρα τους.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου με τον σύντροφό σου θα προκύψουν κόντρες και διαφωνίες. Κρατήσου μακριά από έντονες συζητήσεις, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα μετανιώσεις και των οποίων τις συνέπειες θα είναι δύσκολο να διορθώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, διασκέδασε παρέα με φιλικά άτομα και μην γίνεσαι εμμονικός με την αναζήτηση συντρόφου. Όλα θα γίνουν από μόνα τους, αβίαστα.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις, αλλά με συγκέντρωση και σωστή δουλειά θα ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται οργάνωση και άμεσο περιορισμό εξόδων.

Αιγόκερως
Σήμερα αισθάνεσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και δυνατός, ώστε να βάλεις ένα τέλος σε κάθε ζήτημα που σε ταλανίζει. Μην αφήσεις μόνο τον ενθουσιασμό σου να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια, ενώ η συμπεριφορά προς τους γύρω σου πρέπει να είναι προσεκτική, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα με τη θέση της Σελήνης στον Ζυγό ευνοεί τη σχέση σου, οπότε βρες την ευκαιρία να λύσεις κάθε σου πρόβλημα. Συζήτησε ανοιχτά και ώριμα με τον σύντροφό σου και βρείτε από κοινού λύσεις για κάθε ζήτημα που σας προβληματίζει ή σας στενοχωρεί. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, γίνε πιο ανοιχτός σε φλερτ ή πλησίασε ο ίδιος αυτόν που σου προκαλεί το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να βρίσκεται σε καλό επίπεδο, αλλάθα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα αν τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Τα οικονομικά σου ανακάμπτουν, καθώς καταφέρνεις να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Υδροχόος
Σήμερα με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό επιχειρείς να μιλήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι, για τις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις σου, ώστε να πάρεις τη γνώμη τους. Μην αφήνεις όμως κανέναν να σε επηρεάσει παραπάνω απ’ όσο πρέπει.

Αισθηματικές
Η ημέρα ενδείκνυται για ρομαντικά σχέδια με το ταίρι σου, κάνοντας ό, τι ευχαριστεί και τους δυο σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μην σε παίρνει από κάτω και κυρίως μη μένεις με σταυρωμένα τα χέρια. Διεκδίκησε όσα θες σήμερα κιόλας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν, αλλά με τη βοήθεια των συνεργατών σου θα βρεις τις λύσεις που ψάχνεις. Τα οικονομικά σου θα εξακολουθήσουν να σε αγχώνουν, αν δεν βάλεις άμεσα φρένο σα περιττά έξοδα.

Ιχθείς
Η πίεση του τελευταίου διαστήματος σε έχει απορρυθμίσει και καθυστερείς την υλοποίηση σχεδίων. Φρόντισε να παραμένεις ψύχραιμος και κινήσου μεθοδικά, προκειμένου να τα καταφέρεις. Στο εξής, θα ήταν καλό να μην αφήνεις υποχρεώσεις να μαζεύονται για τελευταία στιγμή.

Αισθηματικές
Ο ερωτικός σου τομέας έχει πολλές πιθανότητες να βελτιωθεί, αρκεί να είσαι θετικός και ευχάριστος απέναντι στον αγαπημένος σου. Η μιζέρια και ο αρνητισμός μόνο κακό κάνουν στη σχέση σου. Γκρίνιες και παρεξηγήσεις δεν σε βοηθούν να απολαύσεις αυτό που έχεις, οπότε διόρθωσε όσο πιο άμεσα γίνεται τη στάση σου.Αν είσαι μόνος, ένα άτομο που θα γνωρίσεις θα δώσει χρώμα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν προβλήματα που θα σε εκνευρίσουν και θα σε οδηγήσουν σε ρήξη με τα άτομα του χώρου.Μην παρασύρεσαι από τα νεύρα σου και μείνε ήρεμος και λογικός. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να ανακάμψεις, μέσα από συμφέρουσες και κερδοφόρες προτάσεις που θα δεχτείς.