Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/2/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα θα μπεις σε περίεργες σκέψεις. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του και με γνώμονα την λογική σου, εξέτασε τις καταστάσεις για να βρεις το καλύτερο που μπορεί να πάρεις από αυτές.

Αισθηματικές
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου αυτήν την Τρίτη ώστε να νιώσεις τόσο εσύ όσο και αυτός όμορφα στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Κριοί ανοίξτε τα μάτια και τα αφτιά σας και ακούστε τα θετικά μηνύματα που σας στέλνει ο κυβερνήτης σας Άρης στον ζώδιο σου ώστε να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε.

Επαγγελματικές
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να δρομολογήσεις πιο αποτελεσματικά καταστάσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σε νευριάζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Με πειθαρχία και υπομονή θα τα καταφέρεις.

Ταύρος
Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου αλλά πρέπει να επανεξετάσεις κάποιες τακτικές σου αν θες να πάς ένα βήμα μπροστά. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις, αν σκεφτείς και δράσεις αισιόδοξα. Μπορείς επίσης σήμερα να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα που ενδεχομένως μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η ημέρα επιφυλάσσει ρομαντικές καταστάσεις με τον σύντροφο σου, γι αυτό άσε έξω από το σπίτι την γκρίνια και την κλάψα και αφέσου ολοκληρωτικά στα χέρια του. Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική σου ευτυχία αλλά ακόμη δεν την έχεις βρει, η Σελήνη σήμερα στον Ζυγό πραγματοποιεί την επιθυμία σου, για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες τα υπάρχοντα θέματα να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα και απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Δίδυμοι
Η ημέρα εντείνει τις ανησυχίες και τους φόβους σου για διάφορες καταστάσεις που σε απασχολούν, αλλά η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού ευνοεί την ανασυγκρότηση των δυνάμεων σου και την ενίσχυση της άμυνας σου απέναντι στις επιθέσεις που πιθανόν να δεχτείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πολλά πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο, αν είσαι Δίδυμος. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις ιδανική την σχέση σου και εάν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ευχαριστεί και παραμένεις μόνος σου, το αστρολογικό σκηνικό θα σου χαρίσει μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν και μείνε πιστός στο πρόγραμμα που έχεις φτιάξει ώστε να μην χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος
Ο στόχος σου ήταν από πάντα να εξελιχθείς και να ξεχωρίσεις και σήμερα ήρθε η ώρα να αποφασίσεις ποιο μονοπάτι θα διαλέξεις. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αλλά και με τους γύρω σου, έχε ρεαλιστικές προσδοκίες και εκμεταλλεύσου όλες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου με όσα μέσα διαθέτεις.

Αισθηματικές
Πρέπει να βάλεις σήμερα τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφο σου, τα αισθήματα που έχεις για εκείνον, γιατί η διαρκής ενασχόληση σου με την εργασία σου το τελευταίο διάστημα, σε έχουν απομακρύνει από κοντά του και του έχουν δημιουργήσει πολλές ανασφάλειες. Εσένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, αυτό το βράδυ είναι ιδανικό για διασκέδαση και φλερτ.

Επαγγελματικές
Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά θέματα δεν προχωρούν έτσι όπως θα ήθελες, γι αυτό πρέπει να κάνεις υπομονή. Στα οικονομικά αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα όμως οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά δεν ευνοούνται.

Λέων
Ημέρα με πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτήν την Δευτέρα για εσένα. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν και να δώσεις έναν πιο ευχάριστο και δημιουργικό τόνο στην καθημερινότητα που σε έχει κουράσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, πρέπει να δείξεις υπευθυνότητα και να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου πιο σοβαρά, ώστε να τον απαλλάξεις και να τον κάνεις να νιώσει και αυτός καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, οφείλεις να είσαι ανοιχτός στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα στην ζωή σου, γιατί κάτι καλό σου επιφυλάσσει πολύ γρήγορα το μέλλον.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές και μην παρασύρεσαι από αυτά που σου τάζουν οι συνεργάτες σου, αν δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις στα χέρια σου. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα πολλά. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά πρέπει να βάλεις και εσύ το χεράκι σου σε αυτό.

Παρθένος
Σήμερα φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν και φρόντισε με οδηγό την λογική σου να τους δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Αισθηματικές
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφο σου ευτυχισμένο το σημερινό βράδυ αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις καταστάσεις. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και απαλλάξου από αυτήν οριστικά. Τα προσόντα αλλά και την γοητεία την έχεις για να κατακτήσεις όποιον βάλεις στο νου σου, γι αυτό μην κάθεσαι άλλο μόνος σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα και θα μπορέσεις επιτέλους να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια σου, έτσι όπως τα θέλεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές δεν ευνοούνται.

Ζυγός
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Μόνο η λογική και η πειθαρχία είναι ικανές να σου εγγυηθούν θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή αυτήν την Τρίτη και πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό για να την βελτιώσεις. Δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφος σου να ανέχεται τον πεσιμισμό σου και να ακολουθεί τις έντονες ψυχολογικές σου μεταπτώσεις. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και να εκφράσετε τον ερωτισμό σας πιο δυναμικά;

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στην δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα που ζητάς, μόνο αν μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου. Στα οικονομικά σου θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός
Χρειάζεσαι σήμερα λίγη παραπάνω ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που αφορούν ομαδικές ενέργειες και κοίτα πρώτα να διεκπεραιώσεις τις δικές σου ευθύνες και αρμοδιότητες.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα, αν είσαι Σκορπιός και για να τα βελτιώσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου για να βρεις τρόπους που θα ανανεώσουν τον έρωτα σου και την σχέση με τον σύντροφο σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και κάτι καλό θα έρθει σήμερα στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητικότητα σου στα επαγγελματικά σου γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Μπορείς να κάνεις μετρημένες, οικονομικές συναλλαγές.

Τοξότης
Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα αυτήν την Τρίτη με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό και να σου χαρίζει ευνοϊκές επιρροές. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς καλά – καλά να το καταλάβεις. Τον ελεύθερο χρόνο σου κάνε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, η ημέρα θα σου χαρίσει κάποια ερωτικά δώρα και θα σε φέρει πιο κοντά στον σύντροφο σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, το αποψινό βράδυ σου κλείνει το μάτι, για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά γίνεται.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται και οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου τώρα αρχίζουν και αποκαθιστούνται. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα και μείνε φειδωλός στην διαχείριση τους.

Αιγόκερως
Φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα με ότι κι αν έρθεις αντιμέτωπος. Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο αν είσαι Αιγόκερως. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου που σε απασχολεί και σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και βγες έξω να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις με όποιον βάλεις στο μάτι, ακόμη κι αν δεν σε ικανοποιεί απόλυτα. Σιγά σιγά… θα αποκαλυφθεί και θα σε ενθουσιάσει!!!

Επαγγελματικές
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ από πριν.

Υδροχόος
Η ημέρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τους δικούς σου ανθρώπους και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις μεταξύ σας κουβέντες ώστε να μην τους πληγώσεις. Καλλιέργησε την υπομονή σου και δεν θα βγεις χαμένος. Στον χώρο της εργασίας σου, κάποια πρόσωπα θα αποχωρήσουν αιφνίδια και θα προβληματιστείς. Καλό είναι να μην πάρεις θέση και να μην εκφέρεις την άποψη σου, ακόμη κι αν σου ζητηθεί.

Αισθηματικές
Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις όπως θέλεις εσύ ώστε να πάει καλύτερα η σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και αποδέξου την πρόσκληση ενός παλιού σου έρωτα για επανασύνδεση. Ποτέ δεν ξέρεις!!! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να δεχτείς κάποιες προτάσεις σήμερα αλλά καλό θα ήταν να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που θα σου τάξουν. Ωστόσο δεν ευνοούνται οι νέες συνεργασίες αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα γιατί είναι συμφέρουσες.

Ιχθείς
Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής Τρίτης για εσένα. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, γι αυτό πρόσεξε να μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος δεν κερδίσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει μία αναπάντεχη εύνοια, που μπορεί να σου χαρίσει σημαντικά κέρδη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς μείνε κοντά στον σύντροφο σου που σε έχει ανάγκη και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με τις κατακτήσεις που θα έχεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Μόνο οι αδέσμευτοι Ιχθείς επιτρέπετε να ενδώσετε στα φλερτ που θα σας πολιορκήσουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Οι ιδέες σου τώρα αρχίζουν και εκτιμούνται και θα λάβεις και την εκτίμηση των ανωτέρων σου, για την εργατικότητα και την πειθαρχία σου.