Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 1/4/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, όπως και αρκετό καιρό τώρα, κύριο μέλημά σου είναι η διασκέδαση, μέσω αποδράσεων ή απλών συγκεντρώσεων με φιλικά ή οικεία άτομα, των οποίων η παρέα σε ξεκουράζει και σε ευχαριστεί. Αυτή η ανάγκη σου να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα σε βοηθάει πολύ να μη βαλτώνεις και να ξεκουράζεσαι από άγχη και προβλήματα που σε ταλανίζουν. Το απόγευμα ειδικότερα, θα χαλαρώσεις πολύ, ενώ η επαφή με νέους ανθρώπους θα σε ανανεώσει πολύ.

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων, τα νέα για σένα είναι ευχάριστα, καθώς σήμερα αναμένεται να σε εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι με κάτι ρομαντικό που έχει οργανώσει. Άφησε στην άκρη λοιπόν υποχρεώσεις και φρόντισε να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με ένα συναρπαστικό άτομο θα σε αναταράξει ευχάριστα και θα σπάσει τη μονοτονία της ζωής σου με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στη ζωή σου φαίνεται να κυλούν ομαλά και αυτό σε βοηθάει να επικεντρώνεσαι στη δουλειά σου, ανενόχλητος από προβλήματα. Έχεις φέρει και εδώ τα πράγματα σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και μπορείς πλέον να υλοποιείς επιτυχώς ό, τι κι αν βάλεις στόχο. Τα οικονομικά σου είναι μεν σε καλό σημείο, αλλά χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να ανακάμψεις πλήρως.

ΤΑΥΡΟΣ
Η γενικότερη αβεβαιότητα που νιώθεις και τα άγχη που σε έχουν καταβάλλει ψυχικά, σε βάζουν στη διαδικασία να υπεραναλύεις ορισμένες καταστάσεις και γεγονότα, προκειμένου να βγάλεις μια άκρη. Καλό θα ήταν να σταματήσεις να κουράζεις το μυαλό σου και να αγχώνεσαι, διότι σήμερα κιόλας όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα. Η σκέψη σου θα καθαρίσει και θα δεις πλέον πως έχουν τα πράγματα. Ακόμη, από το απόγευμα και μετά, ίσως έχεις μια ευχάριστη είδηση για κάποιο οικονομικό θέμα που σε απασχολούσε.

Αισθηματικές
Το τελευταίο διάστημα έχεις απίστευτη ενέργεια και όρεξη, οπότε εκμεταλλεύσου το, μεταφέροντας τες στη σχέση σου για να περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Αν πάλι δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μια νέα γνωριμία θα έρθει να δώσει ζωή στα ερωτικά σου, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές και να το χειριστείς σωστά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου ίσως αντιμετωπίζεις ακόμη κάποιες δυσκολίες που σε έχουν κουράσει και σε πάνε πίσω στα σχέδιά σου. Όσο κι αν έχεις κουραστεί ψυχολογικά, προσπάθησε να βρεις τη δύναμη να βάλεις μια τάξη και να απαλλαγείς από οτιδήποτε αρνητικό, ώστε ανενόχλητος να ασχοληθείς με το επαγγελματικό σου μέλλον και τα σχέδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό που κυριαρχεί τελευταία στη ζωή σου και θα σε απασχολήσει έντονα και σήμερα, είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νέες προοπτικές εξέλιξης θα προκύψουν κι εσύ θέλοντας να αποκομίσεις τα μέγιστα από αυτές, θα ζητήσεις τη βοήθεια ατόμων που βασίζεσαι και ξέρεις ότι είναι πρόθυμοι να σε στηρίξουν. Το απόγευμα θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία για προχωρήσεις ένα θέμα που κωλυσιεργούσε και αυτό θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή εξελίσσονται όπως θα ήθελες και η άψογη επικοινωνία και αμοιβαία κατανόηση με τον σύντροφό σου σε χαροποιούν πολύ. Όλο αυτό σε κάνει ήρεμο και έχει θετικό αντίκτυπο και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου και να ζήσεις μοναδικές στιγμές πάθους και ευτυχίας μαζί του.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα όλα βαίνουν καλώς και η σκληρή σου δουλειά φαίνεται να ανταμείβεται επιτέλους. Συνάδελφοι και προϊστάμενοί σου φαίνεται πως αναγνωρίζουν την αξία και τη δύναμή σου, με αποτέλεσμα να σε εμπιστεύονται περισσότερο στο εξής. Η ηθική σου ικανοποίηση φυσικά είναι μεγάλη και παίρνεις δύναμη από όλο αυτό να συνεχίσεις έτσι. Τα οικονομικά σου από την άλλη δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση και αυτό σε στενοχωρεί αρκετά. Τακτοποίησε μια-μια τις εκκρεμότητές σου και οργανώσου καλύτερα για να μην ξαναβρεθείς σε αυτή τη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα θα είναι άκρως πιεστική, με ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα να σε περιμένει. Μπες λοιπόν όσο πιο γρήγορα μπορείς σε δράση, για να έχεις τον απαραίτητο χρόνο να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις σου. Οι σημερινές αστρολογικές όψεις θα σε βοηθήσουν σημαντικά να τα καταφέρεις χωρίς να ζοριστείς χρονικά. Ειδικότερα από το απόγευμα και μετά θα είσαι τόσο αποφασιστικός και δυναμικός που κανείς και τίποτα δε θα σταθεί ικανό να σε επηρεάσει αρνητικά.

Αισθηματικές
Ίσως η καθημερινότητά σου σα απορροφά περισσότερο απ’ όσο πρέπει και αναγκάζεσαι να παραμελείς το ταίρι σου. Καλό θα ήταν να πιεστείς λίγο, ώστε να βρεις περισσότερο χρόνο για τη σχέση σου, γιατί σύντομα θα έρθεις αντιμέτωπος με δικαιολογημένα παράπονα και γκρίνιες. Αν παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά που τόσο σε έχει κουράσει, ετοιμάσου να αλλάξει το τοπίο στην ερωτική σου ζωή, με μια νέα γνωριμία που θα γίνει άμεσα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός και επιφυλακτικός. Πολλοί συνεργάτες σου νομίζεις ότι σε βοηθάνε και θέλουν το καλό σου, ενώ στην πραγματικότητα είναι μεγάλοι ανταγωνιστές σου και καραδοκούν να σε βλάψουν κινούμενοι ύπουλα. Μην αποκαλύπτεις λοιπόν σε κανέναν τα σχέδιά σου και έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Τα οικονομικά σου από την άλλη επιτέλους καλυτερεύουν, αλλά προτίμησε να τακτοποιήσεις παλιές οφειλές από το να προβείς σε περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα προβλέπεται εξαιρετικά θετική και αισιόδοξη για σένα. Θα έχεις απίστευτη ενέργεια, που καλό θα ήταν να διοχετεύσεις σε μια δημιουργική δραστηριότητα, η οποία ενδεχομένως σου φανεί χρήσιμη στο μέλλον. Από το μεσημέρι και μετά, η καλή σου διάθεση θα κορυφωθεί και θα περάσεις υπέροχα παρέα με αυτούς που αγαπάς.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις την υπερκινητικότητα που σε χαρακτηρίζει, ώστε να κάνεις μια απόδραση ή έναν περίπατο με τον σύντροφό σου, γεγονός που θα σας ξεκουράσει και θα σας ανανεώσει και τους δύο. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, γίνε πιο θετικός σε φλερτ ή ακόμη τόλμησε κι εσύ να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει, μιας και η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αντιμετωπίζεις αρκετά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, που δε σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά. Ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης όμως είναι δικό σου αφού δεν αντιδράς. Σήμερα που δέχεσαι την εύνοια των πλανητών, πάρε επιτέλους την απόφαση να επαναστατήσεις και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Τα οικονομικά σου επίσης απαιτούν αλλαγή ως προς τη διαχείρισή τους, καθώς η μέχρι τώρα τακτική σου δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ενδιαφέρον σου σήμερα θα μονοπωλείται από οικογενειακά ζητήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια, αλλά και θέματα οικονομικής φύσεως. Μείνε συγκεντρωμένος και θα καταφέρεις να βάλεις μια τάξη παντού. Από το απόγευμα και μετά που η διάθεσή σου θα βελτιωθεί, θα δεις ότι μπορείς να δώσεις ευκολότερα λύσεις στα προβλήματά σου.

Αισθηματικές
Αντιμετωπίζεις αρκετές δυσκολίες στη δουλειά σου, αλλά θα ήταν προτιμότερο να τα συζητήσεις με τον άνθρωπό σου που μπορεί να σε βοηθήσει, από το να τα κρατάς μέσα σου και να μη βγάζεις άκρη. Όλο αυτό θα σε δέσει περισσότερο με το ταίρι σου και θα δεις ότι μπορείς να στηρίζεσαι πάνω του. Αν είσαι μόνος, κάνε την πρώτη κίνηση προς αυτόν που σε ενδιαφέρει, αλλά χωρίς υπερβολές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε δε χρειάζεται να σε αγχώνει κάτι. Ανάλογο είναι και το κλίμα στα οικονομικά σου, όπου βρίσκεσαι σε καλή φάση, αλλά δεν πρέπει να ξεφύγεις κάνοντας αχρείαστες αγορές.

ΖΥΓΟΣ
Η κοινωνικότητά σου σήμερα είναι στα ύψη και σε χαροποιεί πολύ το γεγονός ότι οι ιδέες σου έχουν πολλούς υποστηρικτές. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και σχεδιάζεις μικρές αποδράσεις που θα σε τονώσουν περεταίρω. Από το απόγευμα και μετά, θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε οικογενειακά θέματα.

Αισθηματικές
Ο τρόπος που χειρίζεσαι τη σχέση σου είναι πολύ σωστός και έτσι αυτή έχει γίνει ιδανική για σένα και το ταίρι σου. Αν σκέφτεσαι να δώσεις περισσότερη επισημότητα στο δεσμό σου, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος, η μοίρα σου επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη, με μια απρόσμενη και άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου κυμαίνονται στα επιθυμητά επίπεδα, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις έτσι. Τα οικονομικά σου αντιθέτως δεν είναι στην καλύτερη φάση και οφείλεις να αλλάξεις τακτική, προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φλέγον ζήτημα στη ζωή σου είναι τα οικονομικά σου, οπότε δώσε εκεί προτεραιότητα για να ηρεμήσεις. Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για κάτι τέτοιο, αφού φαίνεται να σε ευνοούν πολύ τα άστρα. Από το απόγευμα και μετά θα χαλαρώσεις, ενώ μια απρόσμενη πρόταση αναμένεται να σε χαροποιήσει.

Αισθηματικές
Η σημερινή σου επαναστατική διάθεση θα σε οδηγήσει σε ανατρεπτικές αλλαγές που ενδεχομένως ξαφνιάσουν το ταίρι σου, αφού δεν έχεις δείξει άλλες φορές τόση διάθεση για ανανέωση. Αν είσαι μόνος, τόλμησε να μιλήσεις ανοιχτά για τα αισθήματά σου σε αυτόν που θες και δε θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, νέες προτάσεις και συμφωνίες που θα προκύψουν μπορεί να είναι δελεαστικές, αλλά φρόντισε να μελετήσεις κάθε παράμετρό τους πριν πάρεις αποφάσεις. Τα οικονομικά σου θα εξακολουθήσουν να σε απασχολούν πολύ, αν δεν πάρεις απόφαση να περιορίσεις τα έξοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα είσαι ιδιαίτερα κυκλοθυμικός, καθώς από τη μια έχεις απίστευτη ζωντάνια να κάνεις πράγματα, αλλά από την άλλη οι συμπεριφορές των γύρω σου σε νευριάζουν και επηρεάζεσαι. Βρες μια ισορροπία και αφενός κάνε πράγματα που θα σε ευχαριστήσουν και αφετέρου περιόρισε τον θυμό σου, ώστε να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Βρες την ευκαιρία σήμερα να απαλλαγείς οριστικά από ό, τι σε δυσαρεστεί και δε σε αφήνει να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου. Αν έχεις σχέση, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι μόνος σου, δραστηριοποιήσου, ώστε να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στη δουλειά σου κυλούν αρκετά καλά, αλλά φρόντισε να φτιάξεις τη σχέση σου με ορισμένους συνεργάτες σου, ώστε να έχεις περισσότερους με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου σημειώνουν σημαντική πρόοδο και αυτό σε ανακουφίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα έχεις έντονες τάσεις εσωστρέφειας και η διάθεσή σου να κάνεις πράγματα είναι μηδενική. Σύντομα όμως θα δραστηριοποιηθείς ξανά και θα βάλεις μια τάξη στη ζωή σου. Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ θετική σε γενικές γραμμές, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια ευκαιρία σχετική με τη δουλειά σου.

Αισθηματικές
Τελευταία νιώθεις την ανάγκη να μείνεις μόνος και να ηρεμήσεις, αλλά αυτό ενοχλεί πολύ τον σύντροφό σου και φέρνει τσακωμούς μεταξύ σας. Συζητήστε ήρεμα και βρείτε μια χρυσή τομή, για να είσαι και οι δύο ικανοποιημένοι. Αν είσαι αδέσμευτος, άφησε στην άκρη τη μιζέρια και κυνήγησε αυτόν που θες, χωρίς ανόητους δισταγμούς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και αυτό οφείλεται στην σκληρή και καλή σου δουλειά. Συνέχισε έτσι και θα φτάσεις σίγουρα στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε πιέζουν αρκετά και καλά θα κάνεις να οργανωθείς σωστά, διότι νέα έξοδα αναμένεται να προκύψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να βγεις έξω με φίλους και να διασκεδάσεις. Καλό θα ήταν όμως σε συζητήσεις που θα γίνουν, να μην εκνευριστείς και κυρίως να μην είσαι ισχυρογνώμων, ώστε να περάσεις καλά. Το απόγευμα θα διαπιστώσεις πως έχεις σημαντικούς υποστηρικτές στις ιδέες σου και θα καταφέρεις να δείξεις σε όλους τις ικανότητές σου.

Αισθηματικές
Πρέπει να μάθεις να συζητάς για όλα σου τα θέματα με τον σύντροφό σου, αφού είστε μαζί και οφείλει ο ένας να ξέρει τι γίνεται στη ζωή του άλλου. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή σου διάχυτη γοητεία θα τραβήξει πολλά βλέμματα, οπότε δεν έχεις παρά να το απολαύσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι συνθήκες είναι ιδανικές για νέα ξεκινήματα, γεγονός που οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες. Τόλμησε λοιπόν να θέσεις υψηλούς στόχους, αφού έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου έχεις βρει τις ισορροπίες σου, οπότε συνέχισε έτσι.

ΙΧΘΕΙΣ
Το τελευταίο διάστημα επικρατεί μια έντονη σύγχυση μέσα σου, καθώς αρχίζεις να αμφιβάλλεις αν έχεις κάνει τις σωστές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα όμως τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα σιγουρευτείς περισσότερο ότι έκανες το σωστό. Το απόγευμα ενδέχεται να έχεις ευχάριστες ειδήσεις για ζητήματα οικονομικής φύσεως.

Αισθηματικές
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, με αποτέλεσμα το ταίρι σου να δυσανασχετεί έντονα και να απαιτεί περισσότερο χρόνο. Μην αντιδράσεις άσχημα, αφού αν το καλοσκεφτείς δεν έχει και άδικο. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να βρεις έστω και με το ζόρι χρόνο να του διαθέσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσεχε πολύ σε ποιους δίνεις ευκαιρίες, διότι ίσως αργότερα βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις αν κάτι δεν πάει καλά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου έχεις αρκετές δυσκολίες να αντιμετωπίσεις, με αποτέλεσμα να μένεις στάσιμος και να εκνευρίζεσαι. Μην το βάζεις όμως κάτω, καθώς όσο κι αν δεν μπορείς τώρα να το δεις, είσαι πολύ κοντά στον στόχο σου. Συνέχισε να προσπαθείς σκληρά και θα δεις ότι σύντομα οι κόποι σου θα δικαιωθούν και θα ανταμειφθούν. Τα οικονομικά σου είναι σε αρκετά δύσκολη φάση και πρέπει να περιορίσεις κι άλλο τα έξοδά σου για να ορθοποδήσεις.

Πηγή: tlife.gr