Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/12/2016


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων θα σε ευνοήσει αρκετά φίλε Κριέ και θα σε κάνει να σκεφτείς με τελείως διαφορετικό τρόπο. Πρέπει να πάρεις πολλά πράγματα στα σοβαρά και να ξεχάσεις για λίγο χαρά και διασκέδαση. Άλλωστε και η διάθεσή σου δεν θα είναι για χαλαρές καταστάσεις. Πρέπει να δείξεις σύνεση και ψυχραιμία που μάλλον δεν έχει κανείς άλλος στο περιβάλλον σου. Βέβαια κράτα και μια μικρή απόσταση από τις διαφωνίες. Έτσι κι αλλιώς τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές
Φρόντισε να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στον σύντροφο σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις σου να περιμένουν λίγο. Εσύ που δεν λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, πέρασε ένα χαλαρωτικό βράδυ στο σπίτι μόνος σου ή με φιλική παρέα και η διάθεση σου σίγουρα θα βελτιωθεί.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου δεν θα πάει καθόλου άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία των σχεδίων που θέλεις να υλοποιήσεις αλλά σιγά σιγά τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους χωρίς να το καταλαβαίνεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να προσέχεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

 
Ταύρος
Αρχίζεις και ηρεμείς για πολλά θέματα που σε προβληματίζουν αγαπητέ Ταύρε. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ότι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους ευνοείσαι για να ξεκαθαρίσεις ότι δεν μπορούσες στο παρελθόν.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην σχέση σου πηγαίνουν καλά φίλε Ταύρε και θα μπορούν να πάνε καλύτερα, αν εξωτερικεύσεις και τον τόσο ερωτισμό που έχεις απέναντι στον σύντροφο σου. Εσένα που η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη παρέα σου, τόλμησε να την διώξεις ξεκινώντας μία αισθηματική σχέση με ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί καιρό τώρα και δες και στην πράξη αν τελικά σου κάνει ή όχι.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Δίδυμοι
Πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις αγαπητέ Δίδυμε. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου. Σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου θα έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Αισθηματικές
Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα μαζί με τον σύντροφο σου, αν είσαι Δίδυμος και αν χαλαρώσεις λίγο από το άγχος που έχεις από τα θέματα της καθημερινότητας. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, πάρε σήμερα την απόφαση να βγεις έξω με ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο χωρίς συνεχώς να σκέφτεσαι και να φοβάσαι τις επιπτώσεις…

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και θα έχεις όλες τις ευκαιρίες, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων σε ευνοεί αρκετά αγαπητέ Καρκίνε. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Σήμερα κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές
Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου, αν είσαι Καρκίνος. Μια μικρή έκπληξη θα έδινε ξεχωριστή νότα που θα χαροποιούσε και τους δύο σας. Κι αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου παρουσιαστούν το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις το πρόσωπο που έχεις ερωτευτεί.

Επαγγελματικές
Πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στην δουλειά σου μπορεί να καθυστερούν αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

Λέων
Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις αγαπητέ Λέοντα μπορείς πραγματικά να πετύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σήμερα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου, φρόντισε να τηρήσεις περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς παραμονεύουν προστριβές και λογομαχίες.

Αισθηματικές
Σήμερα αγαπημένε Λέοντα μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφο σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να εξωτερικεύεσαι περισσότερο. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί μην απογοητεύεσαι γιατί η Πανσέληνος θα ξυπνήσει παρελθοντικά πάθη και έρωτες που η αλήθεια είναι ότι θα σε βγάλουν από τον λήθαργο που έχεις μπει το τελευταίο διάστημα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου προσεκτικά, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Παρθένος
Η ημέρα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων θα σε κουράζει αρκετά σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί στη ζωή σου αγαπητέ Παρθένε. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται μεγάλος.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα, αν είσαι Παρθένος, να μην εκνευριστείς με κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφο σου γιατί θα έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, μπορείς να του μιλήσεις για τα αισθήματα σου και θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου προβληματίζεσαι για κάποια θέματα που ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Μην αγχώνεσαι και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά, με τις καλές προοπτικές που σου χαρίζει ο Άρης στον φιλικό για εσένα Υδροχόο και που ευνοεί γενικότερα νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

Ζυγός
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή και προπάντων μην κάνεις βιαστικές κινήσεις αγαπητέ Ζυγέ. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις παραέξω αυτό που νιώθεις. Βλάπτεις τον εαυτό σου με την αυτοαπομόνωση. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στην σχέση σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα φίλε Ζυγέ αλλά προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στον σύντροφο σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, άδραξε το αποψινό βράδυ για να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά ρίχνοντας το λίγο έξω…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

Σκορπιός
Σήμερα φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες αγαπητέ Σκορπιέ και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία σου. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω και οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά, για κάθε ενδεχόμενο, είτε θετικό είτε αρνητικό. Όλα μαθήματα ζωής είναι!

Αισθηματικές
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στην σχέση σου φίλε Σκορπιέ, αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, άνοιξε τα φτερά σου για νέες δραστηριότητες που θα σου χαρίσουν γνωριμίες με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου! Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Μπορείς στην δουλειά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε αγχώνουν και προβληματίζεσαι. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Παρ’ όλα αυτά φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης
Ξεκινάει μια ημέρα που λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων θα είσαι σε αρκετή ένταση αγαπητέ Τοξότη, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πήγαινε λίγο κόντρα σε αυτό που προστάζει η λογική σου και πάρε το ρίσκο να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

Αισθηματικές
Θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα αν είσαι Τοξότης στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να γίνουν μερικές καταστάσεις ιδανικές. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου, δραστηριοποιήσου αναλόγως για να την διώξεις άμεσα από κοντά σου και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η τύχη ευνοεί σήμερα τους τολμηρούς…

Επαγγελματικές
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στην δουλειά σου θα είναι πολλές αυτήν την ημέρα φίλε Τοξότη με τις τόσο καλές προοπτικές που σου χαρίζει ο Ήλιος που παραμένει στο ζώδιο σου. Κάνε τις σωστές επιλογές για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Αιγόκερως
Με την Πανσέληνο σήμερα να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πάρα πολύ άγχος αγαπητέ Αιγόκερε. Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σου και δεν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να περάσεις καλά φίλε Αιγόκερε χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με τον σύντροφο σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου το κατάλληλο ταίρι που θα σου προσφέρει την ευτυχία που αναζητάς, μήπως ήρθε ο καιρός να ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου και να συμβιβαστείς στο πρόσωπο που σε φλερτάρει καιρό τώρα;

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα έχει σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις άλματα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Υποθέσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα ευνοούνται. Επιτέλους θα δεις πολύ καλές εξελίξεις.

Αισθηματικές
Φίλε Υδροχόε η σημερινή ημέρα φέρνει μια ηρεμία στην σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά και όπως θα ήθελες με την παρέα του συντρόφου σου. Κι αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από την ζωή σου, απόλαυσε το βράδυ σου παρέα με τους φίλους σου και μην εμμένεις σε κάτι που προς το παρόν δεν μπορείς να έχεις, γιατί χάνεις τον καιρό σου άδικα και δεν αξίζει.

Επαγγελματικές
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην δουλειά σου. Πρέπει να προσέχεις πως κινείσαι, για να μην γίνουν λάθη και ιδιαίτερα σε ότι αφορά την δουλειά των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Με κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

Ιχθείς
Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου αγαπητέ Ιχθύ και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά στην οδό της επιτυχίας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων θα σου χαρίσει όλα τα εφόδια για να κερδίσεις όσα ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές
Σήμερα δεν θα γίνει κάτι ιδιαίτερο στην σχέση σου, αν είσαι Ιχθείς αλλά εσύ συνέχισε να έχεις αυτή την καλή συμπεριφορά στον σύντροφο σου και χαλαρώστε ό ένας στην αγκαλιά του άλλου, ανακαλύπτοντας την ηρεμία που σας λείπει από το άγχος της επαγγελματικής σας καθημερινότητας που σας βασανίζει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα και να ανοιχτείς περισσότερο στα άτομα που γνωρίζεις ώστε να δουν όλα σου τα προσόντα και να γοητευτούν.

Επαγγελματικές
Απόφυγε στην δουλειά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που ακόμη εκκρεμούν και μετά βάζεις πλώρη για νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.