Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 14/11/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη σημερινή Σελήνη στον Ζυγό, μαλακώνει λίγο η συμπεριφορά σου και γίνεσαι ικανός να χαλιναγωγήσεις το παθιασμένο σου συναίσθημα προς όφελος των αρμονικών σχέσεων με τους γύρω σου. Καλά θα κάνεις, λοιπόν, να εστιάζεις σε αυτές, έτσι ώστε να τις χειριστείς με κατανόηση και δικαιοσύνη, βελτιώνοντάς τις. Δώσε, όμως, προσοχή στον Ερμή που πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί κλίμα εξαπάτησης. Θα παρατηρήσεις ότι δεν θα σου είναι εύκολο να σκεφτείς καθαρά και να εκφραστείς σωστά και με σαφήνεια. Προσπάθησε να κινηθείς με ευελιξία.

Αισθηματικές
Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη στον αισθηματικό τομέα και θα θέλεις να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον άνθρωπό σου, έτσι ώστε να επαναφέρεις την αρμονία στη σχέση σου. Θα χρειαστεί να είσαι, όμως, προσεκτικός με τις υποσχέσεις που δίνεις, γιατί φαίνεται πως είναι πιθανό να μην μπορέσεις να τις κρατήσεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να τα πας καλά αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και τις ισορροπίες μέσα στην εργασία. Στα οικονομικά, μπορείς να επιτύχεις σημαντικές βελτιώσεις αρκεί να μην πάρεις ρίσκα.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ικανοποιήσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, είτε δημιουργώντας εσύ ο ίδιος, είτε απολαμβάνοντας ένα «έργο τέχνης». Σήμερα είσαι σε θέση να αντιληφθείς καλύτερα τα βαθύτερα νοήματα μιας θεατρικής παράστασης ή να απολαύσεις ζωντανά μια ποιοτική μουσική. Επίσης, το κοινωνικό σου πρόσωπο ενισχύεται και μπορείς να κάνεις πολύ χρήσιμες επαφές. Αποφεύγεις τις «κατά μέτωπο επιθέσεις» και αυτό σου προσφέρει ηρεμία σε κάθε περίπτωση. Προσπάθησε, όμως, να είσαι λίγο πονηρεμένος, γιατί με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν θα λείψει το ψέμα από τη σημερινή ημέρα. Και καλά αν είναι «αθώο». Αν δεν είναι;!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου δεν φαίνεται να είναι στάσιμα απόψε. Έχεις καλή διάθεση απέναντι στο ταίρι σου και θέλεις να κάνεις τα πράγματα πολύ καλύτερα και αρμονικά. Βέβαια, με τον Ερμή σε δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα δεν εγγυάται κανείς ότι δεν θα υπάρξει πλάνη ή ψέμα. Προσοχή λοιπόν…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά σήμερα γιατί η διάθεσή σου είναι θετική και δεν έχεις την τάση να δημιουργείς εντάσεις. Έτσι, οι σχέσεις σου με τους γύρω είναι βοηθητικές. Στα οικονομικά, μπορείς να δεις βελτίωση, αν καταφέρεις να βρεις την χρυσή τομή μεταξύ εσόδων και εξόδων.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ανήκεις στα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από το πλανητικό σκηνικό. Η Σελήνη στον Ζυγό σου χαρίζει ισορροπία στις σχέσεις και σε βοηθάει να επιτύχεις σημαντικές συμφωνίες. Η διαπραγματευτική σου ικανότητα θα σε βγάλει από δύσκολές καταστάσεις και θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις ωφέλιμα πράγματα για εσένα. Από την άλλη, όμως, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί εμπόδια στην επικοινωνία δημιουργώντας ψευδαισθήσεις και εξαπάτηση. Για αυτό να ξέρεις ότι ναι μεν μπορείς να διαπραγματευτείς αποτελεσματικά, αλλά δεν θα σου χαριστεί κιόλας!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου σήμερα, γιατί υπάρχει η ανάγκη για ειρήνη και γαλήνη στη σχέση. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις τα λεγόμενά σου, γιατί είναι πιθανό να υποπέσεις σε ψέματα ή ανακρίβειες που θα πυροδοτήσουν την κατάσταση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι καλά σήμερα, θα μπορέσεις να επιτύχεις σημαντικές συμφωνίες και να διαπραγματευτείς με σημαντικά για εσένα οφέλη. Στα οικονομικά, όσο διατηρείς τις ισορροπίες δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, προσοχή στο ψέμα και στις απατηλές καταστάσεις σήμερα που ο Ερμής πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Τα πράγματα δεν θα είναι ακριβώς όπως «ακούγονται», για αυτό καλό είναι να είσαι σε εγρήγορση. Ενώ, μπορείς να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου γενικότερα και να κοινωνικοποιηθείς με ευχάριστες εξελίξεις, θα υπάρξουν δυσκολίες εξαιτίας της απατηλής επικοινωνίας. Ίσως, δεν είναι στιγμή να θίξεις σημαντικά ζητήματα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Και φυσικά, απόφυγε και εσύ ο ίδιος τα ψεματάκια…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια ημέρα που έχεις την ευκαιρία να ηρεμήσεις τους τόνους και να δημιουργήσεις ένα πιο χαλαρό κλίμα, με αγάπη και ενδιαφέρον. Πλησίασε το ταίρι σου, μίλησε μαζί του, αλλά φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και ειλικρινής σε όσα λες.

Επαγγελματικές
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις θα έχεις στην δουλειά σου. Οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα.Παρά τα έξοδα εσύ καταφέρνεις να κρατάς τις ισορροπίες.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέων, εστίασε στις σχέσεις σου σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό. Επιδιώκεις την αρμονία και την ισορροπία και αυτό σου δίνει ισχυρό κίνητρο για να βελτιώσεις το κλίμα σε κάθε είδους σχέση που σε αφορά ή σε προβληματίζει. Μια δίκαιη συμφωνία μπορεί να καταγραφεί στα σημερινά πρακτικά, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι σε εγρήγορση. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν εγγυάται κανείς την ξεκάθαρη επικοινωνία και την αποφυγή απατηλών υποσχέσεων. Διασταύρωνε τις πηγές σου προτού προχωρήσεις σε αποδοχή μιας πρότασης.

Αισθηματικές
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί εσφαλμένες αντιλήψεις και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συζητήσεις σου με το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, προσοχή και πάλι προσοχή! Ο Ερμής πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα και αυτό δημιουργεί αυξημένη φαντασία που δεν συνδέεται με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες. Το μυαλό –είτε το δικό σου, είτε των άλλων- φτιάχνει πράγματα προκειμένου να ευνοήσει το δικό του όφελος. Οπότε, μην αποδέχεσαι χωρίς σκέψη ό,τι ακούς. Επίσης, θα παρατηρήσεις μια δυσκολία να σκεφτείς καθαρά ή να εκφραστείς σωστά και εύστοχα. Χαλάρωσε και πάρε το χρόνο σου. Αν νιώθεις ότι είσαι σε σύγχυση καλύτερα να αποφύγεις τις διαπραγματεύσεις και τη λήψη αποφάσεων.

Αισθηματικές
Σήμερα χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή στον αισθηματικό τομέα, καθώς η δύσκολη όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις και αναστάτωση. Αν είσαι μόνος, καλύτερα να αποφύγεις τις νέες προσεγγίσεις, γιατί δεν είναι απίθανο να υπάρξουν παρανοήσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα έχεις θετικές εξελίξεις αν συνεχίζεις να κινείσαι με διπλωματία. Στα οικονομικά θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες, αλλά θα μπορέσεις να τα διευθετήσεις.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό τονίζει την ανάγκη σου να εκφράσεις τη δικαιοσύνη που κρύβεις μέσα σου. Θέλεις να συμβιβάζεις τα πράγματα και η αλήθεια είναι ότι είσαι αρκετά καλός σε αυτό. Βέβαια, σήμερα με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα νιώσεις μια δυσκολία στο να επιτύχεις έναν δίκαιο και συμφέρων συμβιβασμό. Ασχολήσου με τις σχέσεις σου και βάλε ως στόχο την βελτίωσή τους. Εξάλλου, είσαι διατεθειμένος να «ρίξεις νερό στο κρασί σου» προκειμένου να υπάρξει δικαιοσύνη και αρμονία. Ειδικά, στην αισθηματική σου σχέση, αν αποφύγεις τα ψεματάκια θα μπορέσεις να φτιάξεις το κλίμα.

Αισθηματικές
Οι σχέσεις είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου σήμερα και πώς λοιπόν, να μην ασχοληθείς και με την αισθηματική σου ζωή; Κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να κάνεις την κατάσταση καλύτερη ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

Επαγγελματικές
Κάνε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου σήμερα που είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς σωστά. Τα οικονομικά θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά και αυτό σε ικανοποιεί.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Ζυγό προσφέρει αρμονία και γαλήνη στις επιδιώξεις σου. Νιώθεις μια εσωτερική ανάγκη να εξισορροπήσεις τα πράγματα και μάλιστα ό,τι αφορά σε υποθέσεις που σχετίζονται και με τα δικά σου πρόσωπα. Δεν είναι μέρα που θα θελήσεις να μπεις σε ευθείς αντιπαραθέσεις. Προτιμάς να συζητήσεις ειρηνικά ή να κάνεις λίγα βήματα πίσω για να αποφύγεις τις εντάσεις. Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο ονειρικά όσο θα ήθελες με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Έχεις την τάση να εξιδανικεύεις καταστάσεις και να πέφτεις θύμα εξαπάτησης αν δεν προσέχεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα έχει μεγάλη σημασία για εσένα σήμερα και για αυτό θα κάνεις ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις το κλίμα. Η αρμονία και η ειρήνη γίνεται σκοπός των ενεργειών σου και για αυτό είσαι διατεθειμένος να «πνίξεις» το συναίσθημά σου.

Επαγγελματικές
Μην έχεις ανασφάλειες για την δουλειά σου γιατί με την εργατικότητά σου θα καταφέρεις πολλά. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κερδίσεις αυτά που αξίζεις, αρκεί να κινηθείς με περισσότερη διπλωματία.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα στην αρνητική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Υπάρχει μια σύγχυση στην επικοινωνία και δεν θα λείψουν τα ψέματα και οι παραπλανήσεις. Οι συζητήσεις ενέχουν κινδύνους αν δεν είσαι αρκετά προσεκτικός. Για αυτό αν πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσεις με κάποια συμφωνία, πάρε όσο χρόνο χρειαστεί και εξέτασε εις διπλούν τα δεδομένα. Έτσι, θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα πέσεις θύμα απάτης. Επίσης, πρέπει να δώσεις προσοχή στον προγραμματισμό σου. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθη, καθώς τα δεδομένα και οι πληροφορίες δεν θα είναι επαρκείς.

Αισθηματικές
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ασκεί έντονη επιρροή στην αισθηματική σου ζωή όπως και στη γενικότερη ημέρα σου. Αυτό σημαίνει ότι η συνύπαρξή σου με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανό να δεχθεί αρνητικές επιδράσεις από παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να είσαι ευθύς και ειλικρινής.

Επαγγελματικές
Προτάσεις που θα δεχτείς στον χώρο της εργασίας σου θα πρέπει να τις εξετάσεις προσεκτικά και έπειτα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και έχουν κάποια ισορροπία , γεγονός που είναι αποτέλεσμα των δικών σου κόπων.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη στον Ζυγό, σου χαρίζει την αίσθηση της αρμονίας και της ειρήνης. Επιδιώκεις την επίτευξή τους με την συμπεριφορά σου, έτσι ώστε να νιώσεις ασφαλής και ικανοποιημένος. Είναι μια καλή ημέρα, επίσης, για να κοινωνικοποιηθείς λίγο περισσότερο και να κάνεις επαφές. Δείξε μόνο λίγη προσοχή στην εξαπάτηση που μπορεί να φέρει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Κατά τα άλλα, καλά κάνεις και δεν επιθυμείς τις ευθείς αντιπαραθέσεις. Μπορείς να κερδίσεις περισσότερα ως άτομο μέσα από τη διαπραγμάτευση και την διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές
Είναι πολύ πιθανό η συμπεριφορά που θα έχει απόψε ο σύντροφος να σε ανησυχήσει και να σε βάλει σε υποψίες. Ίσως κάτι να μην φαίνεται τόσο ξεκάθαρο όσο θα ήθελες και για αυτό δεν είναι απίθανο να υπάρξουν κόντρες. Μείνε ψύχραιμος και δείξε κατανόηση.

Επαγγελματικές
Σήμερα προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις σπατάλες. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος και να βάλεις μία σειρά στις υποχρεώσεις σου.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, δείξε περισσότερο ενδιαφέρον για τις σχέσεις σου σήμερα, καθώς η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθάει αποτελεσματικά σε αυτό. Μπορείς καλύτερα να ελέγξεις το συναίσθημά σου προκειμένου να επιφέρεις ειρήνη και γαλήνη στις επικοινωνίες σου ή στις σχέσεις σου, είτε συναισθηματικές, είτε κοινωνικές, είτε επαγγελματικές. Από την άλλη, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί δυσκολίες στην επικοινωνία. Η αντίληψη θα είναι πολλές φορές εσφαλμένη και η σύγχυση δεν θα λείψει. Προσοχή στις υποσχέσεις που δέχεσαι ή δίνεις, γιατί θα είναι εύκολο να υπάρξει δυσκολία στην τήρησή τους.

Αισθηματικές
Η Σελήνη στον Ζυγό σου δίνει σπουδαία εύνοια τη σημερινή ημέρα και σε ωθεί να κάνεις το κλίμα της σχέσης σου πολύ καλύτερο. Μπορείς να κινηθείς «διπλωματικά» για το καλό του δεσμού σου, αφήνοντας τους εγωισμούς στην άκρη.

Επαγγελματικές
Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στο χώρο της εργασίας σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να γίνουν λάθη. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες θα μπορέσεις να επιφέρεις σημαντικά αποτελέσματα, για αυτό κινήσου προς αυτή την κατεύθυνση. Στα οικονομικά φρόντισε να μην χαλαρώνεις και να προγραμματιστείς περισσότερο έτσι ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στα πολλά έξοδα.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι καλό να αποφύγεις τις υποσχέσεις και τα πολλά λόγια. Ίσως δεν καταφέρεις να κρατήσεις το λόγο σου και αυτό το μόνο που θα καταφέρει να κάνει είναι να σε εκθέσει στα μάτια των γύρω σου. Για αυτό, καλύτερα είναι να είσαι λακωνικός σε αυτά που λες. Επίσης, φρόντισε να μην βρεις το ψέμα ως εύκολη λύση για να καταφέρεις να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα, οι πληροφορίες που δέχεσαι θα πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος απάτης. Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα του Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται πως θα επηρεαστεί από την δύσκολη όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Υπάρχει υπερδιέγερση και φαντασία που δημιουργούν εσφαλμένη αντίληψη και σύγχυση. Αν είσαι μόνος, δεν είναι καλή ημέρα για προσεγγίσεις. Σε κάθε περίπτωση, δείξε αυτοέλεγχο.

Επαγγελματικές
Σήμερα στην δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου, αλλά είναι σίγουρο ότι θα καταφέρεις να διατηρήσεις την ισορροπία, άρα και το καλό κλίμα. Στα οικονομικά σου πρόσεξε να μην κάνεις πολλά έξοδα ,γιατί πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν.