Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 13/7/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Τα πράγματα πάνα ολοένα και καλύτερα για το ζώδιό σου, φίλε Κριέ. Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις με επιτυχία και να υλοποιήσεις όσα σκέφτεσαι με αποτελεσματικότητα. Οι ευκαιρίες θα σου δοθούν αρκεί εσύ να είσαι έτοιμος να κινητοποιηθείς και να φερθείς με ευελιξία και εξυπνάδα. Να έχεις στο νου σου ότι μοναδικό εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Καμιά φορά οι ανησυχίες μας είναι τόσο έντονες που είναι ικανές να μας παραπλανήσουν και να μας μπερδέψουν.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή κινείται σε ένα πλαίσιο ρομαντισμού και ηρεμίας με τα πράγματα να κυλούν αρκετά καλά για τη σχέση σου. Προσέγγισε το ταίρι σου για να του εκφράσεις ό,τι νιώθεις. Η περίοδος είναι ευνοϊκή. Αν πάλι είσαι μόνος, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να κάνεις τις προσεγγίσεις που θέλεις.

Επαγγελματικές
Και η επαγγελματική σου ζωή κυλάει με πολύ καλούς ρυθμούς χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Λίγη προσοχή μόνο σε κάποιες εκκρεμότητες που δεν χρειάζονται πείσμα για να επιλυθούν. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πολύ καλή περίοδο. Πρόσεχε μόνο να ελέγξεις σωστά τα έξοδά σου και τις συναλλαγές προκειμένου να τηρήσεις τον προγραμματισμό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια και μάλιστα κάνει τους ανθρώπους να φάσκουν και να αντιφάσκουν ανάλογα με τα οφέλη που έχουν να αποκομίσουν. Στο παρελθόν εισέπραξες πολλές αντιδράσεις και κάποιοι φρόντισαν να σου βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Σήμερα το σκηνικό είναι διαφορετικό και θα δεις τα ίδια πρόσωπα να θέλουν να σε προσεγγίσουν με μια πιο θετική διάθεση. Είναι ,όντως, περίεργο. Καλό είναι να είσαι πολύ επιφυλακτικός και να σκεφτείς πολύ αν αξίζουν μια ευκαιρία. Μήπως τελικά ο άνθρωπος δεν αλλάζει ποτέ;

Αισθηματικές
Υπάρχουν μικρά θέματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σου εδώ και καιρό. Καλό είναι, λοιπόν, σήμερα να μείνεις ψύχραιμος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με το ταίρι σου, μέσα σε ένα πλαίσιο κατανόησης. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η ημέρα είναι πολλά υποσχόμενη!

Επαγγελματικές
Υπάρχουν εμπόδια στην εργασία σου και σήμερα μπορείς να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να βρεις τον τρόπο να τα ξεπεράσεις. Η οικονομική σου κατάσταση απαιτεί την προσοχή σου ,έτσι ώστε να μείνεις εντός οικονομικών πλάνων. Ασχολήσου άμεσα με νομικά θέματα ή γραφειοκρατικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ
«Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη», λέει η γνωστή παροιμία, φίλε Δίδυμε. Αυτό σημαίνει ότι ο μεγάλος όγκος καθημερινών υποχρεώσεων έχουν ως αποτέλεσμα να κουραστείς και να καταπονηθείς υπερβολικά. Προκειμένου να αντισταθμίσεις τις συνέπειες της έντονης κούρασης , καλό είναι να σκεφτείς τρόπους που σε κάνουν να χαλαρώνεις και να περνάς καλά. Προσπάθησε να τους εντάξεις στην καθημερινότητά σου και θα δεις τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές
Έχεις όλα τα φόντα για να περάσεις μια όμορφη ημέρα με το ταίρι σου. Έχεις σχέδια για τη σχέση σου. Μην τα κρατάς άλλο μέσα σου. Εξωτερίκευσέ τα και θα δεις ότι θα γίνουν αποδεκτά με πολύ όμορφες συνέπειες και για τους δυο. Αν είσαι μόνος την περίοδο αυτή, τόλμησε αυτό που έχεις στο νου σου και να ξέρεις ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς!

Επαγγελματικές
«Ο τολμών νικά» και αυτό μπορείς να το κάνεις πράξη, σήμερα, στον χώρο της εργασίας σου προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Κάνε τις αλλαγές που έχεις κατά νου. Η οικονομική σου κατάσταση είναι ένα πρόβλημα που σε απασχολεί ιδιαιτέρως και σου χαλάει τη διάθεση. Καλό είναι να μην προβείς σε σπατάλες για να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάθε μεγάλη προσπάθεια έχει πολλές πιθανότητες να σε οδηγήσει στην επιτυχία, φίλε Καρκίνε. Αυτό ακριβώς βιώνεις και εσύ, καθώς έχεις αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και έχεις κάνει πολύ κόπο για να φτάσεις εδώ που βρίσκεσαι τώρα. Αφέσου και ζήσε το όσο μπορείς. Οι επιτυχίες είναι για να μας ανεβάζουν και να μας εμψυχώνουν. Μη χαλάς τη στιγμή!

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή φαίνεται να απειλείται από παρεμβάσεις τρίτων. Κάποιοι προσπαθούν να μπουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και να σας αναστατώσουν. Προσπάθησε να διαφυλάξεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, άκου την καρδιά σου και μην αφήνεις τους γύρω σου να σε ρίχνουν. Διεκδίκησε αυτό που αναζητάς!

Επαγγελματικές
Θα υπάρξουν κάποια εμπόδια σήμερα, αλλά μην ανησυχείς, γιατί η εξυπνάδα σου και το πάθος σου θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις επιτυχώς. Θα υπάρξουν ,επίσης, προτάσεις για αύξηση των κερδών σου στον τομέα των οικονομικών σου. Αν έχεις ακόμη εκκρεμότητες καλό είναι να τις διευθετήσεις.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέων, η ζωή είναι δική σου και αυτός που αποφασίζει για αυτήν είσαι μόνο εσύ. Να το θυμάσαι αυτό όταν θα υπάρξουν τρίτοι που θα προσπαθήσουν να εμπλακούν στη ζωή σου παίρνοντας τον έλεγχο. Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σε κατευθύνει. Μπορείς να ζητήσεις την άποψη ανθρώπων που εμπιστεύεσαι αλλά μέχρι εκεί. Η τελική απόφαση θα είναι δική σου. Αναρωτήσου τι θέλεις και κάνε τα σχέδιά σου που θα σε οδηγήσουν στον τελικό σου στόχο. Καλή επιτυχία!

Αισθηματικές
Στη σχέση σου δεν χωράνε μυστικά και δεύτερες σκέψεις. Για αυτό το λόγο κάνε μια συζήτηση με το ταίρι σου και μίλησέ του για αυτά που σε αγχώνουν ή σε προβληματίζουν. Να είσαι σίγουρος ότι ο σύντροφός σου θα σε βοηθήσεις να βρείτε την καλύτερη λύση. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύπτεις στους παραλογισμούς του μυαλού. Βγες έξω και διασκέδασε και η τύχη θα είναι με το μέρος σου για να βρεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές
«Μη φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν» λέει η παροιμία και καλό είναι να την ακολουθήσεις σήμερα στα εργασιακά σου. Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα και σου προκαλούν άγχος τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που υπάρχουν. Χαλάρωσε λίγο και πάρε μια ανάσα ,γιατί πολύ σύντομα θα ανακάμψεις οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πάτησε στα πόδια σου και ανάλαβε τις ευθύνες, αγαπητέ Παρθένε. Είναι εύκολο να μεταφέρεις τις ευθύνες ή να βάζεις κάποιον άλλον μπροστά όταν βρίσκεις τα δύσκολα. Μη συνεχίζεις να το κάνεις άλλο αυτό, μιας και δεν θα σε οδηγήσει κάπου αυτή η νοοτροπία. Έχεις όλα στοιχεία που χρειάζονται για να προσπαθήσεις μόνος σου και μάλιστα με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές
Η ημέρα είναι από εκείνες που εύκολα μπορείς να ξεφύγεις και να πεις πράγματα που δεν πιστεύεις ή δεν θα ήθελες. Επομένως, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στη σχέση σου. Εσύ που πορεύεσαι μόνος, να ξέρεις ότι οι πλανήτες σε ευνοούν και σε βοηθούν να κάνεις μια γνωριμία με πολλές προοπτικές. Αυτό θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω κάποιους προβληματισμούς.

Επαγγελματικές
Αν νιώθεις ότι υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες στην εργασία σου, μπορείς να το κάνεις. Έτσι ίσως νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου πρόσεχε τα έξοδά σου και μην κάνεις σπατάλες γιατί θα κληθείς στο μέλλον να τις καλύψεις.

ΖΥΓΟΣ
Η θέση των πλανητών ,αγαπητέ Ζυγέ, ωθούν υποθέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος να μπερδευτούν με το παρόν σου. Θα διαπιστώσεις πως με κάποιο τρόπο ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση προσπαθεί και πάλι να μπει στη ζωή σου. Συνήθως, ό,τι ολοκληρώνεται είναι καλό να μένει ως έχει και να μην το αναμοχλεύεις. Αν πάλι, θεωρείς ότι υπάρχει λόγος να ξανανοίξεις το ίδιο κεφάλαιο , αυτό το ξέρεις εσύ και μόνος σου θα αποφασίσεις. Σε κάθε περίπτωση να είσαι έτοιμος για τις συνέπειες.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον σύντροφό σου και τα σχέδια που έχει προετοιμάσει. Καλό είναι να μην στέκεσαι επικριτικός απέναντι σε όσα κάνει. Δώσε του την ευκαιρία να εκφραστεί όπως νομίζει. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση την περίοδο αυτή, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, οι υποθέσεις εξελίσσονται πολύ θετικά και οι συνεργάτες σου σε βοηθούν να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν. Στα οικονομικά σου χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα για να καταφέρεις να ισορροπήσεις, μιας και θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, καλό είναι να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον αυθορμητισμό σου, που σε συνδυασμό με την άσχημη ψυχολογία σου οδηγούν σε πράξεις και λόγια που πληγώνουν άτομα που αγαπάς. Στέκεσαι επικριτικός απέναντί τους και δεν κάνεις τίποτα για να το κρύψεις. Σκέψου, λοιπόν, πόση ζημιά μπορεί να σου κάνει η στάση αυτή , αφού μόνο όφελος δεν δημιουργεί ,είτε σε εσένα, είτε στα άτομα τα οποία κρίνεις.

Αισθηματικές
Θα έχεις ευχάριστες στιγμές σήμερα στη σχέση σου. Καλό είναι να δώσεις χώρο, αλλά και κίνητρα στον σύντροφό σου, ώστε να σου εκφράσει κάποια πράγματα που μέχρι τώρα τα έχει κρατήσει μέσα του. Αν είσαι μόνος, θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, ώστε να βρεθείς πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Οι υποθέσεις στην εργασία σου εξελίσσονται θετικά, όμως προς το παρόν δεν ευνοούνται οι αλλαγές και οι συμφωνίες. Για λίγο ακόμη μην προχωράς προς αυτή την κατεύθυνση. Στα οικονομικά σου, έχεις την τάση να αγοράζεις απερίσκεπτα και να σπαταλάς χρήματα. Καλό είναι να το ελέγξεις για να μην ξεφύγεις εντελώς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, μάζεψε τα κομμάτια σου, βγες από τη θέση του θύματος και ξεκίνα οργανώνεις το μέλλον σου. Ναι, υπάρχουν εκκρεμότητες που σε κρατάνε πίσω ή καταστάσεις που σε πληγώνουν, όμως μην τα αφήνεις άλλο να κυριαρχούν στη ζωή σου. Είναι στο δικό σου χέρι να διαλέξεις τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις : είτε αφήνεσαι έρμαιο των καταστάσεων γεμάτος αυτολύπηση, είτε κάνεις τα βήματά σου όπως τα θέλεις με θάρρος και δύναμη.

Αισθηματικές
Ειδυλλιακό το τοπίο στη σχέση και για αυτό φροντίζει, ιδιαιτέρως, το πλανητικό σκηνικό. Θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις στιγμές ρομαντισμού , ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος σχετικά με τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις την εύνοια να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει πολύ ενδιαφέροντα συναισθήματα.

Επαγγελματικές
Υπάρχουν εκκρεμότητες στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά μπορείς με σωστό προγραμματισμό να προωθήσεις θέματα που έχουν βαλτώσει. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις επικοινωνίες που θα σχετίζονται με πιθανούς τρόπους αύξησης των κερδών σου. Ευνοούνται θέματα γραφειοκρατικά και η υπογραφή συμβολαίων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η θετική εντύπωση που έχεις δημιουργήσει σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου, θα σε βοηθήσουν έτσι ώστε να καταξιωθείς σε κομμάτια της ζωής σου που δεν είχες κατά νου. Είσαι άτομο με ιδιαίτερες ικανότητες και πάθος για επιτυχία, δύο στοιχεία που θα σε αναδείξουν και θα σε ωθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Αισθηματικές
Προβληματισμός επικρατεί στο μυαλό σου σχετικά με κάποιες συμπεριφορές του συντρόφου σου. Καλό είναι να σταματήσεις να τους κρατάς για εσένα και να τους μοιραστείς μαζί του , ώστε να ξεδιαλύνετε τα πράγματα. Αν είσαι μόνος αυτή την περίοδο, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με μια γοητευτική ύπαρξη.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή είναι εμφανώς βελτιωμένη με πολύ λιγότερες εκκρεμότητες, όμως χρειάζεται λίγη ακόμη δουλειά για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Για σήμερα καλό είναι να μην υπογράψεις συμβόλαια ή να επικυρώσεις συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, καλό είναι να δείξεις πολλή προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, μια μεγάλη ανατροπή αναμένεται να συμβεί στη ζωή σου και σχετίζεται με μια υπόθεση που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Υπάρχουν δεδομένα που θα βγουν στο φώς και θα σε κάνουν να δεις πολύ διαφορετικά ένα συγκεκριμένο θέμα που έχει βαρύνουσα σημασία στη ζωή σου. Εσύ θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις με θάρρος και δυναμισμό, καθώς τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα κυλούν καλά και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαχωρίσεις την προσωπική από την κοινωνική σου ζωή. Έτσι θα δώσεις το χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που θα σου δοθεί να περάσεις καλά με ένα πρόσωπο πολύ ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες εμποδίζουν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Ασχολήσου, λοιπόν, με αυτές για να προχωρήσεις παρακάτω. Μπορείς να συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά σου έχοντας πάντα στο μυαλό σου τί μπορεί να σε ωφελήσει και τί να σε ζημιώσει.

ΙΧΘEIΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, έχουν μεσολαβήσει πράγματα στη ζωή σου που σε έχουν κάνει να χάσεις τη σειρά και την ισορροπία σου. Προκειμένου να επανέλθεις σε μια φυσιολογική κατάσταση για τα δεδομένα σου, χρειάζεται στρατηγική και πειθαρχεία. Στην προσπάθειά σου αυτή να είσαι δυναμικός και με θετική διάθεση. Αν θέλεις άφησε και τους δικού σου ανθρώπους να σε στηρίξουν σε όλο αυτό. Έχουν κάθε καλή πρόθεση.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αναζητάει λίγο περισσότερο χρόνο. Μόλις καταφέρεις να τον αφιερώσεις θα δεις πόσο όμορφα μπορείς να περάσεις. Οι πλανήτες σε ευνοούν, άλλωστε. Αν είσαι μόνος, μη διστάσεις να κάνεις τα βήματα που θέλεις αναζητώντας το ιδανικό σου ταίρι.

Επαγγελματικές
Υπάρχουν εκκρεμότητες στην εργασία σου που πλέον αρχίζουν να επιλύονται αποτελεσματικά. Μπορείς να απευθυνθείς στους συνεργάτες σου για να συζητήσεις κάποια σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό προκειμένου να διευθετήσεις κάποια εκκρεμή ζητήματα.