Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 13/1/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Κάποιες καθυστερήσεις σήμερα λόγω των αρνητικών όψεων της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα σε απογοητεύουν και σου κόβουν τη φόρα. Έχεις πολλά να κάνεις αλλά πρέπει να είσαι υπομονετικός γιατί για κάποια ζητήματα δεν έχει έρθει η σωστή στιγμή. Επέμεινε στις προσπάθειές σου και μην τα παρατάς. Με αργά και σταθερά βήματα σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα αν καταφέρεις να μείνεις ανεπηρέαστος από την πίεση της ημέρας. Προσπάθησε να χαλαρώσεις μέσα στη σχέση σου, αντί να την φορτώνεις με τα νεύρα σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, μην απογοητεύεσαι και σύντομα θα αλλάξει η ζωή σου. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και αν είσαι σταθερός στις κινήσεις σου μπορείς να τα φέρεις στο σημείο που θέλεις. Απόφυγε τις συμφωνίες ή τις δραστικές αποφάσεις σήμερα. Η οικονομική σου κατάσταση είναι σε δύσκολη φάση. Μην κάνεις ανοίγματα και κινήσου με προσοχή.

Ταύρος
Η δυναμική σου πλευρά σήμερα σε βοηθάει να υλοποιήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Η Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει κάθε δυνατότητα να πετύχεις, αν και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και ίσως χρειαστείς βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Αν είσαι Ταύρος, στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να δείξεις σοβαρότητα και να μην αφήσεις τα εξωτερικά προβλήματα να μπουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, πέρασε ένα όμορφό βράδυ με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις χαλαρά και όμορφα. Σου χρειάζεται!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλύτερα να βάλεις μπροστά τη λογική σου και να μην παρασυρθείς από ευαισθησίες που θα σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Ειδικά οι συνεργασίες σου χρειάζονται πολύ προσοχή και όχι βιασύνες για να μην κρίνεις λάθος κάποιες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου χρειάζεται λίγη καλή διαχείριση και όλα θα ισορροπήσουν άμεσα.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα σε βρίσκει αρκετά κουρασμένο γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και το κεφάλι σου είναι μονίμως απασχολημένο με κάτι. Ίσως να πρέπει να τολμήσεις κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι Δίδυμος στα αισθηματικά σου υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην πάρεις κάποια βιαστική απόφαση και προτίμησε να μιλήσεις πρώτα με τον σύντροφό σου. Εσύ που βαρέθηκες την μοναξιά σου, επέλεξε για απόψε τους φίλους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και πέρασε μαζί τους όσο καλύτερα μπορείς.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά σίγουρα χρειάζεται προσοχή σε κάθε σου κίνηση και όχι βιασύνες για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο γιατί σήμερα παρασύρεσαι σε έξοδα που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.

Καρκίνος
Μην αφήσεις τίποτα σήμερα να σε βγάλει από τα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε κάποια άτομα και στα σχόλια που μπορεί να κάνουν για τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις.

Αισθηματικές
Ο σύντροφός σου έχει παράπονα από τη συμπεριφορά σου και καλό είναι να ακούσεις όσα έχει να σου πει και να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα. Αν δεν είσαι σε σχέση αυτό το διάστημα, κοίταξε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται απόψε με ανθρώπους που σε ευχαριστούν και να μην αγχώνεσαι. Σύντομα θα γνωρίσεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Θα προκύψουν προτάσεις που σε ενδιαφέρουν και θα πρέπει να τις εξετάσεις προσεκτικά. Η οικονομική σου κατάσταση δεν είναι και στην καλύτερη φάση γι’ αυτό να προγραμματιστείς σωστά ώστε να μην αγχώνεσαι.

Λέων
Οι ικανότητές σου είναι πάρα πολλές και καλό είναι σήμερα να αξιοποιήσεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Μην παρασυρθείς από νεύρα ή από κάποιες καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν. Μείνε συγκεντρωμένος και πιστός στο πρόγραμμα που έχεις στο μυαλό σου για να πετύχεις όσα θέλεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να περάσεις πολύ καλά με την παρέα του συντρόφου σου. Μην αφήσεις καμία γκρίνια ή ένταση να σου χαλάσει τη διάθεση. Όσοι είστε μόνοι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί κάποια καλή γνωριμία σας περιμένει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν κάποια προβλήματα γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Μην κάνεις λάθος κινήσεις από τον εκνευρισμό σου. Τα οικονομικά σου είναι σε ένα σημείο που με μια λάθος κίνηση θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε αγχώσουν πολύ. Δείξε σοβαρότητα στον τρόπο που τα χειρίζεσαι.

Παρθένος
Είναι πολλά αυτά που έχεις στο μυαλό σου και μπορείς να τα καταφέρεις όλα με τις ικανότητες που έχεις. Αυτό που σε κρατάει πίσω είναι ορισμένες καταστάσεις του παρελθόντος, τις οποίες πρέπει να ξεπεράσεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να περάσει χωρίς να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις έναν καλό διάλογο με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσει να πάει πιο μπροστά η σχέση σου. Μη διστάσεις να πεις ανοιχτά τι αισθάνεσαι. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου, θα μπορέσεις να γνωρίσεις σύντομα κάτι που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και μάλιστα ακόμα και κάποια προβλήματα ή κάποιες αβεβαιότητες θα αρχίσουν να μένουν πίσω σου. Ακόμα και στα οικονομικά σου σου δίνονται ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός
Σήμερα οι άνθρωποι αλλά και τα γεγονότα γύρω σου θα σε επηρεάσουν αρκετά και θα διαταράξουν για τα καλά τις ισορροπίες σου. Δείξε ψυχραιμία και ασχολήσου με όσα πραγματικά σε αφορούν προσωπικά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εσύ πρέπει να το σεβαστείς αυτό, ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή διαφωνείς.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, χρειάζονται όλη σου την ενέργεια για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου που έχεις αμελήσει και έχουν διογκωθεί. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, η γοητεία σου αυτό το διάστημα μπορεί να φέρει φλερτ αλλά και έρωτες. Να έχεις το νου σου!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και πολλές είναι οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Όσες αλλαγές θέλεις να κάνεις, σήμερα μπορείς να τις βάλεις μπροστά και να τις δρομολογήσεις. Καλό είναι όμως πρώτα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να ακούσεις τις απόψεις τους. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην ξοδεύεις άσκοπα και μην παρασυρθείς σε συμφωνίες που μπορεί να μην σε συμφέρουν.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα θα έχει αρκετή ένταση και κυρίως για ζητήματα του παρελθόντος. Έχεις αφήσει κάποια θέματα και σε αγχώνουν ακόμα. Ωστόσο η ενεργητικότητα που έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να τελειώνεις με όλες σου τις εκκρεμότητες. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να πάρεις.

Αισθηματικές
Αν είσαι Σκορπιός, στα αισθηματικά σου, προσπάθησε σήμερα να είσαι τρυφερός και να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα ερωτικά σου αισθήματα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, οι γνωριμίες δεν θα σου λείψουν σήμερα. Αρκεί να είσαι έτοιμος να ανοιχτείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, η μέρα δεν είναι και η καλύτερη καθώς τα προβλήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι αρκετά. Καλύτερα να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις γιατί η ένταση θα σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Πάντως τα οικονομικά σου, αλλά και ζητήματα γραφειοκρατικά ευνοούνται ιδιαίτερα, οπότε μπορείς να χαρείς… τακτοποιώντας τα.

Τοξότης
Τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν την σημερινή Παρασκευή, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και θέλεις να τις διευθετήσεις το συντομότερο. Δεν είναι δυνατόν να τα καταφέρεις αν δεν ηρεμήσεις και δεν καταπολεμήσεις την παρορμητικότητα σου που μπορεί να οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές
Αν είσαι Τοξότης, στα αισθηματικά σου καλό είναι να προσεγγίσεις με δική σου πρωτοβουλία τον σύντροφό σου και να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, ίσως η γνωριμία που ζητάς βρίσκεται δίπλα σου και αρνείσαι να το δείς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που είναι απαραίτητες για να μπει μια τάξη στη δουλειά σου. Τα θέματα που έχεις θα κινηθούν με τον καλύτερο τρόπο και τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται άμεσα, αν είσαι μετρημένος ή ακόμη και φειδωλός στις αγορές σου.

Αιγόκερως
Σήμερα πρέπει να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να αποφύγεις τις κινήσεις πανικού. Όσα σε απασχολούν θα βρουν λύση μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα σε ευνοήσουν ιδιαίτερα. Για να μην αγχώνεσαι, μίλησε στους δικούς σου ανθρώπους και ζήτησε τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές
Αν είσαι Αιγόκερως, στα αισθηματικά σου έχεις όλη την καλή διάθεση σήμερα να δώσεις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σου και η αλήθεια είναι ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, έχεις κάθε πιθανότητα σήμερα να περάσεις καλά με διάφορες γνωριμίες ή ακόμη και να ερωτευτείς!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλή φάση, καθώς οι συνεργάτες σου σε βοηθούν να υλοποιήσεις τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, απαιτούν πολύ προσεκτικούς χειρισμούς γιατί με τα αυξανόμενα έξοδα έχεις βγει εκτός προγράμματος.

Υδροχόος
Οι στόχοι που έχεις θέσει στη ζωή σου αρχίζουν να υλοποιούνται και είναι καιρός να κάνεις το επόμενο βήμα που θα σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία. Η κοινωνικότητά σου και ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου είναι στα φόρτε τους γι αυτό εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές
Αν είσαι Υδροχόος, τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή πηγαίνουν πολύ καλύτερα από αυτό που περίμενες, αφού διάφορα προβλήματα που είχες μοιάζουν να μένουν πίσω και όλα βελτιώνονται στη σχέση σου με τον άνθρωπο σου. Αν είσαι αδέσμευτος είναι μια κατάλληλη ημέρα η σημερινή για να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και να ξαναθυμηθείς κάποια πρόσωπα από τα οποία έχεις απομακρυνθεί.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και οι συνεργασίες που κάνεις σου αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Η στασιμότητα και οι καθυστερήσεις μένουν πίσω και εσύ πορεύεσαι με ελπίδα για το μέλλον της καριέρας σου. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα αφού κάποιες πηγές εσόδων σου δίνουν ανάσα από την πίεση του τελευταίου καιρού.

Ιχθείς
Η σημερινή Παρασκευή θα σε αναγκάσει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις αποφεύγοντας να περιμένεις οτιδήποτε από τους άλλους. Μπορεί να κουραστείς λίγο παραπάνω, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα είσαι πολύ περήφανος για όσα μπορείς να πετύχεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Ιχθύ η γοητεία και ο ερωτισμός σου είναι έντονος και η σχέση σου θα πάρει σήμερα τα πάνω της. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά σου, μη χάνεις με τίποτα την υπομονή και την καλή σου διάθεση. Σύντομα όλα θα φτιάξουν και η παρέα που θα βρεις θα είναι πάνω από τις προσδοκίες σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε περίοδο αλλαγών και αυτό ίσως καθυστερεί λίγο τα σχέδιά σου. Μην βιάζεσαι γιατί όλα θα έρθουν όπως θέλεις αν συνεχίσεις τον αγώνα σου. Τα οικονομικά σου είναι σε λεπτές ισορροπίες. Μην ανοίγεσαι και μην κάνεις συμφωνίες που θα σε πιέσουν οικονομικά.