Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 12/9/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αρκεί να κινηθείς με πραότητα και μεθοδικότητα. Φρόντισε να μην αντιδράς στις καταστάσεις χωρίς σκέψη, χρησιμοποιώντας μόνο το ένστικτό σου. Δεν είσαι σε θέση να εμπιστευτείς την ψυχολογική σου διάθεση, η οποία είναι ελαφρά ασταθής, εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού. Η όψη της Σελήνης που πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σε κάνει παρορμητικό, δημιουργώντας σου την αίσθηση της απογοήτευσης, που έπεται των λανθασμένων επιλογών ή κινήσεων.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προτίμησε να κινηθείς εκ του ασφαλούς, κρατώντας την ψυχραιμία και τις αποστάσεις αν αυτό είναι απαραίτητο. Φρόντισε να μην συμπεριφερθείς αντιδραστικά και επιθετικά προς τον σύντροφό σου μόνο και μόνο γιατί αυτό είναι που σου ήρθε πρώτο στο μυαλό. Διατήρησε τον έλεγχο ακόμη και αν είσαι μόνος. Μην παρασύρεσαι από οποιοδήποτε συναίσθημα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να μην κινηθείς βιαστικά και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά συμφωνίες και συμβόλαια, καθώς τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά των προσδοκιών σου. Με καλύτερο προγραμματισμό θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, κάνε καλύτερη διαχείριση των χρεών σου και φρόντισε να τα βάλεις σε μια σειρά άμεσα.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να είσαι εγκρατής και συγκροτημένος στις επιλογές σου. Οποιοδήποτε ζήτημα απαιτήσει από εσένα αποφάσεις, καλό είναι να το δεις ψύχραιμα λαμβάνοντας τον χρόνο που χρειάζεσαι. Είναι πολύ πιθανό ο αυθορμητισμός σου να μην σου επιτρέψει να σκεφτείς σωστά και έξυπνα, για αυτό προετοίμασε τον εαυτό σου. Ακόμη, θα ήταν καλό να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην επιτρέψεις στον μπερδεμένο εσωτερικό σου κόσμο να εκφραστεί με την συμπεριφορά σου. Διαφορετικά τίθεται θέμα εμπιστοσύνης από τους γύρω σου προς το πρόσωπό σου. Καλύτερα να το αποφύγεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες με τον σύντροφό σου. Ακόμη και αν εκείνος σου εκφράσει τα παράπονά του ή κάποιες σκέψεις που αντιτίθενται στις δικές σου, διαχειρίσου το συναίσθημά σου και μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα. Καλύτερα να του εξηγήσεις τι νιώθεις και να μην μπεις σε θέση άμυνας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που έχεις επιτύχει πολλά, για αυτό δεν είναι στιγμή για να καταστρέψεις ό,τι έχεις χτίσει. Κινήσου δυναμικά και απόφυγε τις αυθόρμητες απαντήσεις. Σκέψου καλά και εξέτασε όλα τα δεδομένα. Φρόντισε η στάση σου να είναι υπεύθυνη για να μην απογοητεύσεις τους γύρω σου. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Απόφυγε τα ρίσκα.

 

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα ήταν καλό να προσέξεις αρκετά τον τρόπο συμπεριφοράς σου προς τους τρίτους, καθώς είναι πολύ εύκολο να βρεθείς εκτεθειμένος. Η Σελήνη θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα και αυτό μπορεί να σε κάνει παρορμητικό. Για να αποφύγεις, λοιπόν, μια ενοχική στάση διατήρησε τους ρυθμούς που είναι κατάλληλοι για εσένα, έτσι ώστε να έχεις τον χρόνο να σκεφτείς λαμβάνοντας υπόψη σου όλες τις παραμέτρους. Βοήθησε τον εαυτό σου τηρώντας τις συμβουλές αυτές για να μην βρεθείς αντιμέτωπός του.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να έχεις μια ικανοποιητική ημέρα στη σχέση σου, αρκεί να κινηθείς με βάση τη λογική και όχι ακολουθώντας βιαστικές αποφάσεις. Φρόντισε να ακούσεις τα λεγόμενα του συντρόφου σου και να είσαι ειλικρινής απέναντί του δείχνοντας θετική διάθεση. Έτσι, θα αποφευχθούν οι συγκρούσεις και η ηρεμία θα επικρατήσει ανάμεσά σας.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλό είναι να περιοριστείς στα τρέχοντα ζητήματα ακολουθώντας τον προγραμματισμό σου. Φρόντισε να διαχειριστείς με ηρεμία όσα σου προκύψουν και έτσι η ημέρα θα κυλήσει πολύ ομαλά. Στα οικονομικά σου μην κινηθείς παρορμητικά για να μην βρεθείς αντιμέτωπος με την απογοήτευση.

 

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, μήπως είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείς λίγο με τον εαυτό σου; Βρες μοναχικό χρόνο που θα σου επιτρέψει να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα «θέλω» σου. Υπάρχει μια διάχυτη σύγχυση στο μυαλό σου που οφείλεις να ξεκαθαρίσεις για να μην εκτεθείς στον περίγυρό σου. Το τελευταίο που θέλεις είναι να δημιουργήσεις συναισθήματα αβεβαιότητας ή έλλειψης εμπιστοσύνης. Κινήσου αργά και σταθερά για να φτάσεις στον στόχο σου, αφού πρώτα ξεδιαλύνεις τα πράγματα μέσα σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλό είναι να χαλαρώσεις σήμερα και να μην δώσεις σε καμιά κατάσταση μεγαλύτερη διάσταση από εκείνη που της αντιστοιχεί. Σκέψου προτού αντιδράσεις, γιατί κινδυνεύεις να φανείς επιπόλαιος. Κράτα τις ισορροπίες και τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν πολύ καλά. Διαχειρίσου τον αυθορμητισμό σου, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά μπορείς να αποφύγεις τα εμπόδια κινούμενος χωρίς βιασύνη και μάλιστα ακολουθώντας ένα καλό προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε σπατάλες από τις αλόγιστες επιθυμίες σου. Ειδάλλως, οι συνέπειες θα γίνουν εμφανείς από το άμεσο κιόλας μέλλον.

 

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, η τάση σου να αντιδράς χωρίς σκέψη θα είναι έντονη και επικίνδυνη, καθώς θα σε οδηγεί να πάρεις αποφάσεις χωρίς να λαμβάνεις υπόψη τις εξελίξεις ή τις συνέπειες. Για να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον εαυτό σου, διατήρησε τον έλεγχο και τις γενικότερες ισορροπίες. Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό σου μπορεί να διαταραχθεί από βιαστικές αντιδράσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αποφύγεις τις εντάσεις και να προσπαθήσεις να προστατεύσεις τον σύντροφό σου από την περίεργη ψυχολογία που βρίσκεσαι. Γενικότερα, φρόντισε να είσαι χαλαρός και ήρεμος στην προσωπική σου ζωή, είτε έχεις δίπλα σου το άλλο σου μισό, είτε όχι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις σήμερα. Δεν βρίσκεσαι σε θέση να πάρεις πρωτοβουλίες, καθώς η εσωτερική αναστάτωση σου δημιουργεί εμπόδια. Φρόντισε να φέρεις εις πέρας τις εκκρεμότητες της ημέρας και όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά, μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα και δείξε μια πιο συντηρητική στάση.

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να κινηθείς απόλυτα ορθολογικά, βάζοντας σαφείς κανόνες στο πρόγραμμά σου. Θα πρέπει να βρεις τρόπο να διαχειριστείς την εσωτερική αναστάτωση που πηγάζει από τη δύσκολη όψη της Σελήνης, η οποία πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα. Δείξε ψυχραιμία και πειθαρχία, έτσι ώστε όλα να πάνε καλά και να μπορέσεις να διατηρήσεις εσύ τον έλεγχο. Επίσης, θα ήταν καλό να μην μοιράζεσαι με τους γύρω σου όλες αυτές τις ανησυχίες, καθώς δεν είναι απίθανο να σε αντιμετωπίσουν με δυσπιστία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να του εξηγήσεις τη δύσκολη ψυχολογική σου κατάσταση, όσο ψάχνεις τον τρόπο να τα βρεις με τον εαυτό σου. Ακόμη και αν είσαι μόνος, φρόντισε να χαλαρώσεις παρά να βάζεις τον εαυτό σου σε σκέψεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις. Παράλληλα θα πρέπει να αποφύγεις τις εκμυστηρεύσεις σε συναδέλφους και ανωτέρους, καθώς είναι πολύ εύκολο να τους δημιουργηθεί μια αβεβαιότητα που αυτή τη στιγμή δεν έχει πραγματικό έρεισμα, αλλά κινείται μόνο στη σφαίρα των εντυπώσεων. Στα οικονομικά, κινήσου σύμφωνα με το πλάνο σου για να αποφύγεις τα απρόοπτα.

 

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα είσαι αρκετά παρορμητικός και αυθόρμητος. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν κακό, αλλά σήμερα φαίνεται πως δεν είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις ή να προβλέψεις τις συνέπειες των πράξεών σου και αυτό σε απομακρύνει από την πραγματικότητα. Συνεπώς, εύκολα μπορείς να κάνεις σφάλματα που θα σε ταλαιπωρήσουν. Για αυτό πάρε το χρόνο σου για να σκεφτείς προτού λάβεις αποφάσεις ή απαντήσεις σε προτάσεις που θα σου γίνουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα είναι μια δύσκολη ημέρα, εκτός και αν είσαι προσεκτικός στην συμπεριφορά που εκδηλώνεις προς τον σύντροφό σου. Θα έχεις την τάση να είσαι αντιδραστικός, γεγονός που θα φέρει συγκρούσεις. Για αυτό λάβε υπόψη σου τις συμβουλές αυτές, έτσι ώστε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να διατηρήσεις το καλό κλίμα που επικρατεί.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κινηθείς με σαφήνεια και αποφασιστικότητα. Ίσως το πλανητικό να μην βοηθάει πολύ σε αυτό, αλλά αυτός θα είναι ο σημερινός σου στόχος. Καλύτερα να αποστασιοποιηθείς από κάτι αν δεν μπορείς να το κάνεις σωστά και ολοκληρωμένα. Έτσι θα αποφύγεις να εκτεθείς στα μάτια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά, δεν χρειάζονται βιασύνες. Διατήρησε τον έλεγχο των εξόδων σου.

 

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η εσωτερική αναστάτωση που βιώνεις σε οδηγεί σε αντιδράσεις που δεν έχουν λογική, αφήνοντάς σε εκτεθειμένο. Για αυτό πάρε το χρόνο σου σήμερα και προσπάθησε να καταλάβεις τις εσωτερικές σου ανάγκες. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να διώξεις τη δυσαρέσκεια που νιώθεις. Επίσης, για ό,τι δεν είσαι σίγουρος καλό είναι να το αποφύγεις ή να το αναβάλεις, παρά να αντιδράσεις μηχανικά. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σου ή των γύρω σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα μπορέσεις να διατηρήσεις ένα χαλαρό κλίμα αν το πάρεις απόφαση ότι η ημέρα δεν είναι καλή για να αναφερθείς σε σημαντικά ζητήματα. Με δυο λόγια διαχειρίσου τον μπερδεμένο συναισθηματικό σου κόσμο, γιατί είσαι ο μόνος που μπορείς. Μην εμπλέκεις άμεσα το ταίρι σου σε αυτό.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να κινείσαι με αργά και σταθερά βήματα. Έτσι, δεν θα υπάρξουν περιθώρια αμφισβήτησης προς το πρόσωπό σου. Ακόμη, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την λογική σου ως κινητήριο δύναμη και να μην εμπιστευτείς το ένστικτό σου, που σήμερα δεν θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει σωστά. Για αυτό καλό είναι να αποφύγεις και τα οικονομικά ρίσκα.

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο θα ήθελες. Επομένως, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος, κρατώντας τον έλεγχο των αντιδράσεών σου. Διατηρώντας μια συνετή στάση και καθαρή σκέψη, θα μπορέσεις να διαχειριστείς ο,τιδήποτε σου προκύψει χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να είσαι πιο ήρεμος ψυχολογικά και με λιγότερες ενοχές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια πολύ καλή ημέρα αν αποφασίσεις να είσαι πιο συγκρατημένος και να μην ξεσπάς επάνω στον σύντροφό σου. Ακόμη και αν είσαι μόνος, μην αφήνεις τις διάφορες υποθέσεις να σου χαλούν τον προσωπικό σου χρόνο.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις άθελά σου. Κινήσου στοχευμένα και μην επιτρέπεις σε κανέναν να αντιληφθεί το άγχος σου. Στα οικονομικά πρέπει να κάνεις βήματα με σιγουριά για να μπορέσεις να ισορροπήσεις.

 

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, διατήρησε σταθερό βήμα και θα μπορέσεις να επιτύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα με τα σχέδιά σου. Προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου για να διαχειριστείς την εσωτερική δυσαρέσκεια ή απογοήτευση που νιώθεις. Επίσης, φρόντισε να είσαι σαφής με όσα κάνεις και λες για να μην αφήσεις περιθώρια παρεξηγήσεων ή αμφιβολιών. Κινήσου στοχευμένα και με βάση ένα καλά δομημένο πρόγραμμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στο τέλος της ημέρας.

Αισθηματικές
Η σημερινή όψη της Σελήνης που πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, δημιουργεί μια εσωτερική ένταση που έχει την τάση να εξωτερικευτεί με απότομες αντιδράσεις. Για αυτό φρόντισε να είσαι εγκρατής στο λόγο σου για να μπορέσεις να έχεις ισορροπία στη σχέση σου, χωρίς δυσάρεστες εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα πρέπει να διαχειριστείς τον χρόνο σου σωστά και να μην αφεθείς στην πίεση των καταστάσεων. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος με τους συνεργάτες σου για να αποφύγεις τις διενέξεις. Στα οικονομικά, κράτησε χαμηλό προφίλ και απόφυγε τα μεγάλα ρίσκα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα.

 

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι μια μέρα που η διάθεσή σου δεν θα είναι και πολύ καλή, ενώ θα κληθείς να επιβραδύνεις το βήμα σου. Η ταχύτητα με την οποία αντιδράς στις καταστάσεις σε κάνει να εκτίθεσαι στα μάτια των άλλων, αλλά πάνω από όλα σε οδηγεί σε λάθη που δημιουργούν έναν φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να βρεις τον ρυθμό που εξυπηρετεί εσένα καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα συναισθηματικά σου τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και αυτό οφείλεται στην δική σου προσωπική κατάσταση. Νιώθεις ένα μπέρδεμα μέσα σου που το μεταφέρεις στον σύντροφό σου και αυτό του δημιουργεί ανασφάλεια. Κατ’ ουσία τα πράγματα δεν είναι άσχημα, για αυτό διαχειρίσου καλύτερα το συναίσθημά σου, έτσι ώστε να υπάρξει ισορροπία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ημέρα. Θα σου γίνουν προτάσεις για συνεργασία, αλλά δεν θα πρέπει να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Προτίμησε να πάρεις τον χρόνο σου προτού αποφασίσεις. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να κάνεις οικονομία, αρκεί να μην είσαι τόσο αυθόρμητος με τα έξοδά σου.

 

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα θα έχεις την τάση να είσαι πολύ αυθόρμητος, χωρίς να είσαι σε θέση να αξιολογήσεις τις επιπτώσεις των ενεργειών σου στο μέλλον. Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις την κρίση σου λίγο παραπάνω σήμερα και να αφήσεις το συναίσθημα στην άκρη. Έτσι, θα κάνεις πιο ασφαλείς επιλογές που δεν θα σε επιφορτίσουν συναισθηματικά στο μέλλον. Παράλληλα βάλε μια σειρά στις υποχρεώσεις σου, διώχνοντας το χάος από τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να έχεις μια ήρεμη ημέρα αν καταφέρεις να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου. Προτίμησε να κάνεις χαλαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου που είναι η πιο ασφαλής επιλογή για την ημέρα αυτή. Ακόμη και αν είσαι μόνος, καλό είναι σήμερα να αφεθείς με ηρεμία στην παρέα αγαπημένων προσώπων.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό με την στήριξη των συνεργατών, έτσι ώστε να διώξεις το άγχος και την πίεση που νιώθεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να λειτουργήσεις πιο αποφασιστικά σήμερα, αφήνοντας το συναίσθημα στην άκρη. Η ισορροπία χρειάζεται κόπο για να διατηρηθεί.