Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 12/2/2017


Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικότητα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δεν θα σου πάρει και πολύ για να τελειώνεις από πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα αυτά τα σχέδια, θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις πολύ γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν όλους όσους σταθούν δίπλα σου. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που έχεις είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θέματα πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες που μπορείς να κάνεις.

 

Ταύρος
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα βελτιώσει κατά πολύ την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου και θα φέρει και πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Στην σημερινή ημέρα όσο διαρκεί, θα έχεις μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια και «προστασία». Προσπάθησε να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των άλλων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεμπέρδεψε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες όπου υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις να τα κάνεις εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές
Η μέρα θα σου φτιάξει την διάθεση και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, για να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε στεναχωρούν στην σχέση σου. Εσύ που ψάχνεις ακόμη ταίρι, με την τόσο καλή επικοινωνία που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου μπορείς να πιέσεις κάποιες καταστάσεις, για θέματα που μπορεί να τελειώσουν. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.

Δίδυμοι
Σήμερα οι φιλοδοξίες που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Θα ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Η συμβουλή της ημέρας είναι να μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα στο δικό σου πρόγραμμα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Αισθηματικές
Σήμερα θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για την σχέση σου για να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις και όλα αυτά που μπορεί να λείπουν από το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στην ζωή σου, με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί θα προκύψουν τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο και απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν να τις δεχτείς, γιατί θα είναι συμφέρουσες.

Καρκίνος
Σήμερα φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά για την διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Τώρα που το διάστημα είναι πλανητικά ευνοϊκό, φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Αισθηματικές
Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε άφησε τες για άλλη μέρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις καινούρια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου που θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

Λέων
Η σημερινή Κυριακή θα έχει καλές επιρροές για το ζώδιο σου. Θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην δώσεις αναβολές αλλά τελείωσε μαζί τους μια και καλή τώρα!

Αισθηματικές
Η ημέρα θα αυξήσει την επικοινωνία σου με το ταίρι σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στην σχέση, που μπορεί να μην σου αρέσουν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην αφήνεσαι, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.

Επαγγελματικές
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε απασχολούν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

Παρθένος
Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Ευτυχώς, που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από εκεί που δε το περιμένεις. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές
Από σήμερα και στο εξής, θα δεις πολλές καταστάσεις στην σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά αυτή την περίοδο, αυτή η κατάσταση θα αλλάξει γιατί θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Υπάρχει μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου. Να ξέρεις ότι μερικά θέματα μπορεί να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός
Αυτή η Κυριακή είναι μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα, που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η περίοδος δεν είναι για καθυστερήσεις και αναβολές στις υποθέσεις σου, γιατί μετά δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Σήμερα φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό, για να μπορέσεις να διακρίνεις με καθαρό βλέμμα τις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την παραμονή της Αφροδίτης στον Κριό μπορείς να κάνεις και εσύ κάποιες αλλαγές στην σχέση σου, ώστε να ικανοποιηθεί και ο σύντροφος σου αλλά το σημαντικότερο είναι να περνάς καλά εσύ. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε κάνουν να χαρείς πάρα πολύ.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου έχει αρχίσει και πηγαίνει πολύ καλά και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει από παλιά σαν στόχους. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Σκορπιός
Σήμερα θα σκεφτείς να επιχειρήσεις σημαντικές αλλαγές σε θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά. Μπορείς να ξεκινήσεις και θα έχεις πολύ καλές επιρροές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου. Είσαι άτομο αρκετά υπεύθυνο και βλέπεις τις καταστάσεις με μεγάλη σοβαρότητα κι επιπλέον έχεις βάλει καλές βάσεις από το παρελθόν.

Αισθηματικές
Σήμερα θα καταπλήξεις τον σύντροφο σου με την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που σε διακατέχει και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η καλή σου διάθεση και η καλή επικοινωνία θα βελτιώσει πολύ την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι φρόντισε να ετοιμαστείς, γιατί αυτή την περίοδο θα βρεις το άλλο σου μισό. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τα πας και καλύτερα. Θέματα που σταματούσαν τα σχέδιά σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις να προσέχεις και να μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.

Τοξότης
Σήμερα απόφυγε να καταπιαστείς με θέματα που μπορεί να σε εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρώσεις τις υποχρεώσεις σου και βάλε τα πράγματα σε τάξη και η επιτυχία θα είναι δική σου. Η ημέρα είναι η κατάλληλη για συζητήσεις με δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι που είναι τα όριά, τόσο τα δικά σου όσο και τα δικά τους.

Αισθηματικές
Η σημερινή Κυριακή θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και θα θέλεις να περνάς καλά στην σχέση σου. Το ταίρι σου είναι έτοιμο να ακούσει τις προτάσεις σου. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, δεν νομίζω αυτή την ευνοϊκή περίοδο και με την εύνοια των πλανητών να μείνεις άπραγος γιατί θα έχεις απίστευτα θετικές εξελίξεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα ανοιχτούν καινούργιοι ορίζοντες, για να κάνεις καινούργια πράγματα. Με ότι ασχοληθείς να ξέρεις ότι θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, γι αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα.

Αιγόκερως
Σήμερα είναι να οργανώσεις τα πράγματα που θα κάνεις τις ερχόμενες μέρες. Πάρε αποφάσεις που θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση και μην συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και οι ηγετικές ικανότητές σου είναι στα ύψη τους. Χρησιμοποίησε την έντονη ενεργητικότητα που έχεις και είναι σίγουρο ότι για άλλη μια φορά θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στον σύντροφο σου για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στην σχέση σου, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, φρόντισε να περνάς καλά, να μην αγχώνεσαι και θα έρθει και η καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Φρόντισε να κινηθείς χαλαρά στην δουλειά σου χωρίς να κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.

Υδροχόος
Σήμερα θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία! Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα που είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώνεις με πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα και καταστάσεις που μπορεί να σε κουράζουν και να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα θα σε ευνοήσει να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, σε βεβαιώνω ότι αυτή την περίοδο θα έρθουν τα καλύτερα για εσένα αν πάρεις την απόφαση να κυνηγήσεις την ερωτική σου τύχη.

Επαγγελματικές
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Ιχθείς
Η γενναιοδωρία και η εργατικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου. Σήμερα θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις καθώς οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί μπορείς να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Η ημέρα θα σου στρώσει έτσι τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις την σχέση σου ιδανική. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, οι επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη από την Παρθένο θα σε ευνοήσουν για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος, που οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα αυξήσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου κάνουν, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές για το μέλλον σου.