Ξεκινούν απόψε οι εκδηλώσεις κατακλυσμού στο Δήμο Πάφου

Ξεκινούν απόψε οι εκδηλώσεις κατακλυσμού στο Δήμο Πάφου

Με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα ξεκινούν σήμερα στην Πάφο οι τριήμερες εκδηλώσεις για τον κατακλυσμό.

Κεντρικός άξονας και των φετινών εκδηλώσεων είναι ο συνδυασμός λαϊκού πολιτιστικού στοιχείου με τη σύγχρονη ψυχαγωγία. Το πρόγραμμα της αποψινής γιορτής περιλαμβάνει ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Πλατεία του Μεσαιωνικού κάστρου στις 08:00 απόψε περιλαμβάνουν Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από τον Λαογραφικό Όμιλο «Το Κάστρο», Ελληνικούς λαϊκούς χορούς από τον Λαογραφικό Όμιλο «Κτήμα», και Μουσικοχορευτική παράσταση από τα Σχήματα «Elesa» και «Khorumi» από τη Γεωργία.

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η «Γιορτή του Κατακλυσμού» είναι μια έμπρακτη έκφραση της πολιτικής της Δήμου Πάφου να συμβάλλει ουσιαστικά στη διατήρηση και προβολή της πολιτιστικής ταυτότητας και παράδοσης του νησιού μας και να ανταποκρίνεται στις ψυχαγωγικές ανάγκες τόσο των δημοτών του όσο και των ξένων επισκεπτών της πόλης μας.

Σημειώνεται ότι στην αποψινή εκδήλωση θα συμμετάσχουν και τα μουσικοχορευτικά σχήματα “Elesa” και “Khorumi” από την Ατζάρα, τα οποία ο Δήμος Πάφου φιλοξενεί στην πόλη .

Category SHOWBIZ & LIFE