Το ξανθό μωρό είναι ο DiCaprio – Αλλά, όλοι βρίζουν την μητέρα του στη φωτογραφία!

Το ξανθό μωρό είναι ο DiCaprio – Αλλά, όλοι βρίζουν την μητέρα του στη φωτογραφία!

Είναι μια φωτογραφία με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο χαρούμενο και ανέμελο. Τραβηγμένη το 1976, ο Οσκαρικός ηθοποιός βρίσκεται στην αγκαλιά των γονιών του, της λατρεμένης του μητέρας που δε ξεχνά να αναφέρει σε κάθε ευκαιρία, και του πατέρα του, George Di Caprio. Πως γίνεται όμως μια τέτοια αγαπημένη, αθώα εικόνα, βγαλμένη από το χρονοντούλαπο να έχει προκαλέσει ένα τέτοιο χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Κι όμως, αυτό το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 σχόλια από την ημέρα που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Facebook, History in Pictures.

Τα μάτια των χρηστών, δεν «καρφώθηκαν» στο ξανθό κεφαλάκι του χαριτωμένου Ντι Κάπριο, αλλά σε ένα άλλο… τριχωτό: στις αξύριστες μασχάλες της μαμάς Ντι Κάπριο, Irmelin!

«Τι στο δ@@ είναι αυτό κάτω από τη μασχάλη της;», «Αυτό είναι σκέτη αηδία!», «Θεέ μου αυτές οι μασχάλες! Ξέρω πως εσείς οι φεμινίστριες θα πείτε “Δε χρειάζεται να ξυριστεί αν δε θέλει!”, και όντως δεν είναι αναγκασμένη, αλλά ω Θεέ μου», «Ήταν το 1970 όχι το 1400… Οι γυναίκες ξύριζαν τις μασχάλες τους. Προφανώς, οι γονείς του ήταν χίπις», «Οι γυναίκες με τρίχες εκεί, είναι αηδιαστικές…»

Θέλετε κι άλλες τέτοιες αντιδράσεις; «Τι στο δ@@ είναι αυτό κάτω από τη μασχάλη της;», λέει ένας από τους δεκάδες χρήστες. Όπως γίνεται φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχουν και εκείνοι που υπερασπίζονται την δύσμοιρη Irmelin. «Γιατί αυτή η μαμά θα έπρεπε να ξυριζόταν; Όλες οι γυναίκες έχουμε τρίχες σε αυτό το σημείο. Ήταν άλλες εποχές τότε. Αυτό είναι το φυσιολογικό….».

Τα συμπεράσματα δικά σας.

dicaprio_baby

dicaprio_baby2

dicaprio_baby3

Πηγή: newsbeast.gr

Category SHOWBIZ & LIFE