Ξανά στη Eurovision ο περσινός εκπρόσωπος της Βουλγαρίας, Kristian Kostov;

Ξανά στη Eurovision ο περσινός εκπρόσωπος της Βουλγαρίας, Kristian Kostov;

Επιστρέφει στο διαγωνισμό;

Η BNT έχει ξεκινήσει καιρό τις διαδικασίες επιλογής του φετινού εκπροσώπου της. Μια νέα είδηση όμως, που θα προκαλέσει πάταγο, έσκασε σαν βόμβα όταν δεν το περιμέναμε. Ο Kristian Kostov, έχοντας ήδη κατακτήσει μια από τις κορυφαίες θέσεις της Eurovision πέρυσι, επιστρέφει ξανά στον διαγωνισμό πιο δυναμικός από ποτέ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ασυνήθιστο tweet της BNT τάραξε τα νερά όλων των Eurofan καθώς ανέφερε πως κάποιος από τους εκπροσώπους που κατάφεραν να φτάσουν στο top five τις προηγούμενες χρονιές είναι υποψήφιος στον φετινό εσωτερικό διαγωνισμό της Βουλγαρίας.

Παρατηρώντας προσεχτικά τη λίστα, έμειναν μόνο επτά ονόματα διαθέσιμα. Έξι κατ’ άλλους, αφού σύμφωνα με το ESCKaz και η Loreen αποκλείεται, εξαιτίας διάψευσης της BNT:

Conchita
Emmelie de Forest
Kristian Kostov
Poli Genova
Sergey Lazarev
Zeljko Joksimovic

Σήμερα όμως το μυστήριο λύθηκε αφού σύμφωνα με επίσημες Βουλγαρικές πηγές, ο Kristian έχει ήδη υποβάλλει το τραγούδι του και είναι έτοιμος να κάνει ξανά αυτό το όμορφο ταξίδι αυτή την φορά όχι με προορισμό το Κίεβο αλλά την Λισαβόνα.

Όπως είναι γνωστό σε όλους μας, η Eurovision αποτελεί ένα πολύ όμορφο κεφάλαιο για τον Kristian καθώς πέρυσι κατέκτησε με την αξία του την δεύτερη θέση στην τελική βαθμολογική κατάταξη με 615 βαθμούς. Επίσης να σημειώσουμε πως η Βουλγαρία πέρυσι ήταν η πρώτη χώρα που πέρασε από τον ημιτελικό με 403 βαθμούς. Η επιτυχία με το Beautiful Mess άνοιξε τον δρόμο για την μουσική καριέρα του μόλις 17 χρόνων νεαρού καλλιτέχνη. Κάπως έτσι λοιπόν ο νεαρός Βούλγαρος τραγουδιστής αποφάσισε να επαναλάβει αυτό το μουσικό ταξίδι, όντας αισιόδοξος πως η χώρα του θα του εμπιστευθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα ηνία της εκπροσώπησης.

 

 

Category SHOWBIZ & LIFE